Με αφορμη το ποστ που εκανες η γνωμη μου ειναι οτι :Αντικειμενικα η Εθνικη μας σιγουρα δεν θα θελαμε να βγει τεταρτη στον ομιλο διοτι αν συμβει αυτο θα πεσει πανω στην Σερβια στους 16 (δεν υπαρχει περιπτωση να βγει 4η η Εθνικη.. το πολυ να βγει 3η.. εκτος και αν γινουν απιθανα πραγματα και βγει 4η.... τι να πω) αλλα για αρχη αυτο δεν θα το θελε κανεις μας να συμβει φανταζομαι
Απο εκει και περα εφοσον περασει η Εθνικη στα προημητελικα σιγουρα θα παιξει με μια εκ των Σλοβενια,Γαλλια,Γερμανια,Λιθουανια.. (το λεω αυτο διοτι με οποια απο τις 4 αυτες ομαδες παιξουν στους 16 τοσο η Ισπανια οσο και η Τουρκια απλα δεν θα περασει θεωρω ουτε η Ισπανια ουτε η Τουρκια καθως η Ισπανια δεν ειναι η Ισπανια που ηταν καποτε , ενω η Τουρκια δεν θεωρω οτι ειναι φοβητρο.. οι 4 προαναφερθησες ομαδες ειναι απλα καλυτερες κατα την γνωμη μου)...
Τωρα με ποια συμφερει και δεν συμφερει η εθνικη να παιξει προημητελικα απο αυτες τις 4? Κανονικα η απαντηση ειναι δυσκολη να απαντηθει θεωρω.. Σιγουρα οχι με την Σλοβενια κατ'εμε.. Ωστοσο γιανα φτασει στα ημιτελικα και να διεκδικησει μεταλλιο πρεπει να βγαλει οπως και να εχει εκτος εναν δυσκολο αντιπαλο (οπου και οι 4 αυτες ομαδες ειναι απλα ομαδαρες)
Κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα
Αν βγούμε 2οι,πέφτουμε στη Σλοβενία
Αν βγούμε 3οι,πέφτουμε στην Ισπανία
Αν βγούμε 1οι,πέφτουμε στη Λιθουανία (εκτος αν βγει 2η η Γερμανία)
Μηπως μας συμφέρει περισσότερο να βγούμε 4οι με Σερβία στους 16 και Τουρκία ή Γερμανία στους 8;