paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.266
- Πόντοι
- 10.336
οι γερμανοι κανουν ποδοσφαιρικες καθυστερησεις ελεος, ειπαμε... οκ βαριεστε, 3 λεπτα εμειναν, παιξτε
Καλά ρε....βάλατε στοίχημα για τα φρούτα και όχι για την σαμπάνια;να διευκρινισω οτι αν κερδισει το στοιχημα ο τζεικομπ, θα καταφερει να παρει τα φρουτα που εχει η πιατελα στην φωτο....γι αυτο την εβαλε....
Και αυτοί κέρδισαν την Σλοβενία χαχαχα4/20 τρίποντα μέχρι τώρα οι Πολωνοί,ζητώ συγγνώμη απ'
τον Τουβλοπέτρου και τον Τουβλάθη
Γιατί οι ομάδες είναι σε μεταβατικό στάδιο...μην κολλάτε με τα κλισέ του τύπου"ανεδείχθη νέο αστέρι"...θυμάμαι στο ποδοσφσιρο,στο Μουντιάλ '90 ξεπετάχτηκε ο Σκιλατσι που βγήκε και πρώτος σκόρερ ...τσίμπησε καλή μεταγραφή στην Γιουβέντους και μετά ...τίποτα.Και ποιο όνομα και αστέρι έβγαλε το Ευρωμπάσκετ... υπάρχει κάποιος που έκανε την διαφορά ....οποίος έπαιζε καλά στο ένα παιχνίδι στο άλλο χώμα ήταν
Γιατι τι αλλαξε? 21:30 δεν ξεκιναειΓια σήμερα δεν ήταν ο τελικός τύποι?
Δεν πειράζει για μια ημέρα φτωχός ακόμη , πλουτιζω αυριο
Νόμιζα 9 τυπε, μια χαράΓιατι τι αλλαξε? 21:30 δεν ξεκιναει
Έψαχνε νέα αστέρια ένας συναγωνιστής και ανέφερα νέο αστέρα της εποχής ο οποίος απεδείχθη....διάττων!φίλε αργυροτοξε που τον θυμήθηκες τον Σαλβαντόρε σκιλατσι μεγάλος επιθετικός που όμως μετά εξαφανίστηκε .
Nαι,μεχρι και ο Ιωαννου βαριεται και δεν γκαριζει να μας τα κανει μπαλονιαΕίναι λίγο ξενέρωτο το παιχνίδι ή μου φαίνεται??
Ο κόσμος σα να κοιμαται στο γήπεδο..
Μόνο εμείς είμαστε για κερκίδα...πήραμε την κερκίδα στον άτυχη αγώνα με τα Φριτσια αν και λιγότεροι.Είναι λίγο ξενέρωτο το παιχνίδι ή μου φαίνεται??
Καμμια σχέση με το παθος την ένταση του Γερμανία - ισπανιαΕίναι λίγο ξενέρωτο το παιχνίδι ή μου φαίνεται??