όχι ρε μεγάλε , τακτική πρώτα ,συστήματα και παράλληλα καλάθιαισως το να βαζουν καλαθι?
ισως λεω...μπορει να ζηταω και πολλα....
Αλλιώς θα συμβεί αυτό που κατηγορείς, το τουρλουμπούκι
όχι ρε μεγάλε , τακτική πρώτα ,συστήματα και παράλληλα καλάθιαισως το να βαζουν καλαθι?
ισως λεω...μπορει να ζηταω και πολλα....
Την ομπρέλα εσύ θα την έχεις ανάποδα...μην χαθεί ΟΥΤΕ σταγόνα.Ξέρεις καλά που βρέχει ψωλές ε?
Έχει δίκιο μάν ο γαύρος....όχι ρε μεγάλε , τακτική πρώτα ,συστήματα και παράλληλα καλάθια
Έχεις το γνώθι σαυτόν φαίνεται...Την ομπρέλα εσύ θα την έχεις ανάποδα...μην χαθεί ΟΥΤΕ σταγόνα.
γνώμη σουΈχει δίκιο μάν ο γαύρος....
Το σουτ είναι το νο1.γνώμη σου
Επειδή έχω ασχοληθεί κρατάω τη δική μου και όχι του κάθε "σχετικού" έξω απο τους αθλητικούς χώρους
Τώρα γίνεσαι λιγο άδικος. Εποχές με Γιατζόγλου, Διακουλα, Καστρινάκη, Κοκκολακη, Κοντο, Κορωναιο, Γκέκο, Παπαγεωργιου και πόσους άλλους που ξεχνάω ειχαν φοβερό νταβαντουρι.πριν τον γκαλη, δεν υπηρχε μπασκετ στην ελλαδα...δηλαδη εσυ θες να γυρισουμε ξανα στο σημειο μηδεν????
απο τοτε περασαν 40 χρονια....θα επρεπε να εχεις βγαλει σουτερ, αθλητικους παιχτες κτλ....αλλα απο το πολυ εργοχειρο, φτασαμε στο σημειο η γερμανια να εχει περισσοτερους nbaers απο εμας...
Αδερφε μου για να λεμε την αληθεια οπως προειπωθηκε απο αλλους χρηστες σε προηγουμενα ποστ εδω,στην Ελλαδα πασχουμε απο μεγαλους σουτερ εδω και πολλα χρονια.Ναι εννοειται χρειαζεται και η τακτικη,ναι χρειαζονται και τα συστηματα αλλα χωρις το σουτ,δεν...Και δυστυχως αυτο δεν διδασκεται εδω και πολλα χρονια στις ακαδημιες,το πως να σουταρουν.Στο λεω γιατι εχω παιξει μπασκετ πιτσιρικας σε ομαδα μεχρι το εφηβικο,το μονο που δεν μας μαθαιναν ειναι το σουτ.Και σου μιλαω για 25 με 30 χρονια πριν αυτο.Σκεψου στην συνεχεια...Ειναι ενα μεγαλο αγκαθι αυτο στο μπασκετ στην Ελλαδα...Ριξε και μια ματια στο παρακατω αρθρο...όχι ρε μεγάλε , τακτική πρώτα ,συστήματα και παράλληλα καλάθια
Το 1972 μια Ελληνική ομαδάρα έφτασε στους 4 του Πρωταθλητριων...Τώρα γίνεσαι λιγο άδικος. Εποχές με Γιατζόγλου, Διακουλα, Καστρινάκη, Κοκκολακη, Κοντο, Κορωναιο, Γκέκο,Παπαγεωργιου και πόσους άλλους που ξεχνάω ειχαν φοβερό νταβαντουρι.
θες να πεις ότι παιδάκι χωρίς σουτ δεν έχει θέση στο μπάσκετ ? συμφωνώΤο σουτ είναι το νο1.
Οι Γιούγκοι με αυτό ξεκινάνε μέχρι να εμπεδωθεί....
Φυσικά παίζει ρόλο και το κορμί....θες να πεις ότι παιδάκι χωρίς σουτ δεν έχει θέση στο μπάσκετ ? συμφωνώ
Στα τμήματα υποδομών του Φιλαθλητικού γινότανε επιλογή ώστε να παραμείνουν τα παιδιά που είχαν την προοπτική του καλού σουτ.
Γινότανε όμως απαραιτήτως δουλειά σε συστήματα, τακτικές ,στη φιλοσοφία του μπάσκετ. Δεν είναι παίρνουμε τη μπάλα κ τη πετάμε στο καλάθι
Μιλάμε για ομαδικό άθλημα
κάποια πράγματα είναι κ ταλέντο , πχ ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης νομίζεις ότι εξειδίκευσαν στο σουτ ? είχανε το χάρισμα Αν κάποιος δεν μπορεί να βάλει καλάθι ή τη μπάλα στο πλεχτό γμτα , όσο προπόνηση κι αν κάνει μέτριος θα μείνειΑδερφε μου για να λεμε την αληθεια οπως προειπωθηκε απο αλλους χρηστες σε προηγουμενα ποστ εδω,στην Ελλαδα πασχουμε απο μεγαλους σουτερ εδω και πολλα χρονια.Ναι εννοειται χρειαζεται και η τακτικη,ναι χρειαζονται και τα συστηματα αλλα χωρις το σουτ,δεν...Και δυστυχως αυτο δεν διδασκεται εδω και πολλα χρονια στις ακαδημιες,το πως να σουταρουν.Στο λεω γιατι εχω παιξει μπασκετ πιτσιρικας σε ομαδα μεχρι το εφηβικο,το μονο που δεν μας μαθαιναν ειναι το σουτ.Και σου μιλαω για 25 με 30 χρονια πριν αυτο.Σκεψου στην συνεχεια...Ειναι ενα μεγαλο αγκαθι αυτο στο μπασκετ στην Ελλαδα...Ριξε και μια ματια στο παρακατω αρθρο...
Γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν βγάζει πια σουτέρ
Για ποια λες; Δεν ειχα γεννηθεί ακόμη.Το 1972 μια Ελληνική ομαδάρα έφτασε στους 4 του Πρωταθλητριων...
Ο Σπανούλης μπορεί να έκανε και 1000 σουτ κάθε μέρα.....κάποια πράγματα είναι κ ταλέντο , πχ ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης νομίζεις ότι εξειδίκευσαν στο σουτ ? είχανε το χάρισμα Αν κάποιος δεν μπορεί να βάλει καλάθι ή τη μπάλα στο πλεχτό γμτα , όσο προπόνηση κι αν κάνει μέτριος θα μείνει
Ο Έλληνας δύσκολα να βγάλει σουτέρ διότι πολύ απλά δεν το έχουμε στο dna μας ....δεν είμαστε σταθεροί κ ψύχραιμοι βάσει ιδιοσυγκρασίας ...Αδερφε μου για να λεμε την αληθεια οπως προειπωθηκε απο αλλους χρηστες σε προηγουμενα ποστ εδω,στην Ελλαδα πασχουμε απο μεγαλους σουτερ εδω και πολλα χρονια.Ναι εννοειται χρειαζεται και η τακτικη,ναι χρειαζονται και τα συστηματα αλλα χωρις το σουτ,δεν...Και δυστυχως αυτο δεν διδασκεται εδω και πολλα χρονια στις ακαδημιες,το πως να σουταρουν.Στο λεω γιατι εχω παιξει μπασκετ πιτσιρικας σε ομαδα μεχρι το εφηβικο,το μονο που δεν μας μαθαιναν ειναι το σουτ.Και σου μιλαω για 25 με 30 χρονια πριν αυτο.Σκεψου στην συνεχεια...Ειναι ενα μεγαλο αγκαθι αυτο στο μπασκετ στην Ελλαδα...Ριξε και μια ματια στο παρακατω αρθρο...
Γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν βγάζει πια σουτέρ
Ούτε εγώ αλλά που πάει το μυαλό σου?Για ποια λες; Δεν ειχα γεννηθεί ακόμη.
Λάθος....απλά δεν το έχουμε στο dna μας ....
συμφωνώ με την έννοια ότι είχαν το ταλέντο κ το δούλεψαν , το είχαν όμωςΟ Σπανούλης μπορεί να έκανε και 1000 σουτ κάθε μέρα.....
Ίσως και παραπάνω.
Ο Μήτσος και αυτος το δούλεψε πολυυυύ.
Ο Ντράζεν να ξέρεις 15 χρονών έκανε 600 σούτ και μετά πήγαινε σχολείο που ήταν δίπλα από το κλειστό.....
Να σου πω έναν αθλητή με μηδενικό ταλέντο αλλά με τρομερο σουτ?συμφωνώ με την έννοια ότι είχαν το ταλέντο κ το δούλεψαν , το είχαν όμως
εαν δεν είχαν το ταλέντο δεν θα ξεχώριζαν όσο προπόνηση και αν έκαναν