sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.065
- Πόντοι
- 22.266
Τύπε να σου φτιάξω καλαμάκια στη ψησταριά κ κρεμοπιτα να ΣΟΥ φύγει το τσερβελοΧάθηκε ένας μέγας σουτέρ,κερδίσαμε έναν που μας σώζει στις πεινες.
Τύπε να σου φτιάξω καλαμάκια στη ψησταριά κ κρεμοπιτα να ΣΟΥ φύγει το τσερβελοΧάθηκε ένας μέγας σουτέρ,κερδίσαμε έναν που μας σώζει στις πεινες.
Οι μικρές εθνικές ίσως βγάλουν κάτι καλό....πριν τον γκαλη, δεν υπηρχε μπασκετ στην ελλαδα...δηλαδη εσυ θες να γυρισουμε ξανα στο σημειο μηδεν????
απο τοτε περασαν 40 χρονια....θα επρεπε να εχεις βγαλει σουτερ, αθλητικους παιχτες κτλ....αλλα απο το πολυ εργοχειρο, φτασαμε στο σημειο η γερμανια να εχει περισσοτερους nbaers απο εμας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σιγα μην τα αφηνε αυτα ο κοουτς μπαρτζωκας...θα κατεβαζε 2-3 χριστοπαναγιες και θα αρχιζε να ρολαρει η ομαδα...
Βασιλακόπουλος τότε φίλε κ με χαντακωσε ο δεινοσαυροςτυπε πολυ ευκολα λιγοψυχησες....
παλι καλα που δεν ειπες οτι σου λυθηκαν τα κορδονια σε μια προπονηση και αποφασισες να σταματησεις το μπασκετ....
Βγες στην Αχαρνών να σε χαλαρώσει κανας "επενδυτής" μην σκουζεις εδώ ....Σκάσε ρε πουσταριό....
Πάνε Ελενίδη να βάλεις ενα τρίγωνο στην κωλάρα....
ρε τον πουστηΒασιλακόπουλος τότε φίλε κ με χαντακωσε ο δεινοσαυρος
και όμως στον Φιλαθλητικό που ξεκίνησε ο Γιάννης ,Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός κ μάθαινα μπάσκετ ,( είχα καλό βρωμοχερο) σε μια προπόνηση σουτάρω κ βάζω το τρίποντο ξεμαρκαριστος κ άκου τις φωνές του σάτυρου προπονητή ......τι κάνεις μωρέ ...δε σου είπα πρώτα σκριν κ μετά τάισμα στον ψηλό
Φοβήθηκα τόσο πολύ που παράτησα το μπάσκετ κ από τότε με κέρδισε η ψησταριά του κυρ Μπάμπη με το κατσικίσιο κοκορέτσι κ τον τσεβερμε
Καλαμάκια βιοδιασπωμενα για τους βηγκαν έχεις;Εγώ θέλω το παραδοσιακό το πλαστικό το ριγέ....Τύπε να σου φτιάξω καλαμάκια στη ψησταριά κ κρεμοπιτα να ΣΟΥ φύγει το τσερβελο
γι αυτο και οι ελληνες παιχτες πετυχαινουν την τρυπα πιο δυσκολα και απο τον σαντμαν...και όμως στον Φιλαθλητικό που ξεκίνησε ο Γιάννης ,
στα παιδικά-εφηβικά τμήματα που προπονούσε φίλος μου πριν 4-5 χρόνια , συστήματα συνεχώς μαθαίνανε στα πιτσιρίκια .Αυτά είναι και τα πιο δύσκολα,
μετά τις τακτικές είχε 4 πενταλεπτάκια διπλό
Μπα,μου πέφτει μακρυά...Βγες στην Αχαρνών να σε χαλαρώσει κανας "επενδυτής" μην σκουζεις εδώ ....
Μάλλον δεν είχες μπει σε πράσινη κλαδική....Βασιλακόπουλος τότε φίλε κ με χαντακωσε ο δεινοσαυρος
σε παιδάκια τι ήθελες να μαθαίνουνε ?γι αυτο και οι ελληνες παιχτες πετυχαινουν την τρυπα πιο δυσκολα και απο τον σαντμαν...
ευτυχως εφυγε ο γιαννης και πηγε nba και μεσα σε 1-2 χρονια εμαθε να βαραει απο μεση και μακρινη αποσταση και διπλασιαστηκε στον ογκο....
ακου εκει τακτικες και πενταλεπτα διπλα....
Θα βολευτεις εσύ ....Μπα,μου πέφτει μακρυά...
Ξέρεις καλά που βρέχει ψωλές ε?Θα βολευτεις εσύ ....
τις ευρωλίγκες έτσι τις έπαιρνες ?εχουμε τελειοποιησει τα συστηματα στην ελλαδα...μετα απο ενα passing game πιο γρηγορο και απο τον σουπερμαν, βρισκουμε τον ελευθερο παιχτη, ο οποιος βομβαρδιζει το αντιπαλο καλαθι :
σε παιδάκια τι ήθελες να μαθαίνουνε ?
Δικός μας άνθρωπος ο εικονιζόμενος....εχουμε τελειοποιησει τα συστηματα στην ελλαδα...μετα απο ενα passing game πιο γρηγορο και απο τον σουπερμαν, βρισκουμε τον ελευθερο παιχτη, ο οποιος βομβαρδιζει το αντιπαλο καλαθι :