argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.848
- Πόντοι
- 9.297
Γιουβαρλάκια με τηγανητές πατάτες και τυρί;Υποψιαζομαι οτι πεινασε και θελει να πεταχτει να τσιμπισει κατι
Γιουβαρλάκια με τηγανητές πατάτες και τυρί;Υποψιαζομαι οτι πεινασε και θελει να πεταχτει να τσιμπισει κατι
Καλοφαγωτα τυπεΚοντεύει να κρεμάσει το στεφάνι και αυτοί οι μαλάκες ακάθεκτοι
Τυπάρα μου Σκοπιανός είσαι;Οι ελληνόφωνοι Αθηνεζοι είστε ίδιοι...όλοι νιώθετε ασφαλείς μακρυα από τα σύνορα με τόσους λάθρο δίπλα σας ενώ ταυτόχρονα βλέπετε ως κάτι φυσιολογικό οι λάθρο να παίζουν στην Εθνική η να κρατάνε την Σημαία στις παρελάσεις...ως καταγόμενος από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Βόρεια Μακεδονία τα θεωρώ αφύσικα αυτά τα διεθνιστικά που σας τα'ι'ζουν και τα καταπίνετε αμασητα χωρίς να σκέφτεστε τι θα γίνει την επόμενη μέρα.
Σκοπιανοφρονες είναι όσοι θεωρούν ότι υπάρχει κράτος που λέγεται Βόρεια Μακεδονία...Βόρεια Μακεδονία είναι η παραμεθόρια ζώνη της Μακεδονίας.Τυπάρα μου Σκοπιανός είσαι;
Μια χαρά τα γράφεις τα Ελληνικά...
ρε φιλε γαμω το κεφαλι σου, ασχολεισαι με τιποτα αλλο ολη μερα; σε καθε ευκαιρια, σε καθε δευτερολεπτο, οπου και να σε πετυχει κανεις μιλας για ελλαδαρες και dna και εθνος και οι ξενοι και τα αρχιδια μας κουνιουνται. Γαμω το εθνος το γαμημενοΟι ελληνόφωνοι Αθηνεζοι είστε ίδιοι...όλοι νιώθετε ασφαλείς μακρυα από τα σύνορα με τόσους λάθρο δίπλα σας ενώ ταυτόχρονα βλέπετε ως κάτι φυσιολογικό οι λάθρο να παίζουν στην Εθνική η να κρατάνε την Σημαία στις παρελάσεις...ως καταγόμενος από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Βόρεια Μακεδονία τα θεωρώ αφύσικα αυτά τα διεθνιστικά που σας τα'ι'ζουν και τα καταπίνετε αμασητα χωρίς να σκέφτεστε τι θα γίνει την επόμενη μέρα.
Αν μου πεις πως τραγουδάς και τον εθνικό ύμνο θα συγκινηθώ πολύ...Σκοπιανοφρονες είναι όσοι θεωρούν ότι υπάρχει κράτος που λέγεται Βόρεια Μακεδονία...Βόρεια Μακεδονία είναι η παραμεθόρια ζώνη της Μακεδονίας.
Σε ευχαριστώ για τα ελληνικά μου....
Όπως είπα πιο πριν...ελληνόφωνος Αθηνεζος είσαι...ΟΧΙ Έλληνας.ρε φιλε γαμω το κεφαλι σου, ασχολεισαι με τιποτα αλλο ολη μερα; σε καθε ευκαιρια, σε καθε δευτερολεπτο, οπου και να σε πετυχει κανεις μιλας για ελλαδαρες και dna και εθνος και οι ξενοι και τα αρχιδια μας κουνιουνται. Γαμω το εθνος το γαμημενο
Α γαμησου τραβα σε αλλα νηματα να κανεις παραληρηματα, καθε σελιδα ρε μαλακα ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ εχει τη μαλακια σου σε εθνικο πιατο, α στο διαολο παρε πουλο απο εδω μεσα, μπασκετ ρε μαλακα, μπασκετ. ευρομπασκετ, μπαλα, σπυριαρα πορτοκαλι.
Γαμω τη μακεδονια τη πουτανα και τα σκοπια στη πουτσα μας, στο καβλι το αθηναικο μας, να σας γαμησουν, στο παπαρο μας
αρρωστε
Μαζί της είμαστε...
Mateusz Ponitka
MVP όχι @ρχίδια!
Αθόρυβη και συμπαθέστατη ομάδα η Πολωνία.
Μακάρι να το σηκώσει κόντρα στους αχώνευτους Γερμανούς και Ισπανούς.
Πανάθεμά σε, θα με πνίξεις, ας είναι καλά ο καλύτερος προπονητής της Πολωνίας και της υφηλίου που είδε να χάνει διαφορά 20 πόντων με τους παίκτες του να έχουν γκρεμίσει δυο μπασκέτες, μια εστία χάτμπολ και μισή κερκίδα και να μην παίρνει μισό ταιμ άουτ.Όλες οι ομάδες που έχουν μείνει καλύτερο μπάσκετ από εμάς παίζουν τυπε, και ας μην έχουν τον καλύτερο προπονητή του κόσμου
Τυπε δεν κρατιέται ο γαμπρός να φάει πουτσατυπε παντρευτηκε ο ευμορφιαδης
Όταν πάω σε κάποια σχετική εκδήλωση ,ναι...Αν μου πεις πως τραγουδάς και τον εθνικό ύμνο θα συγκινηθώ πολύ...
Τυπε δεν κρατιέται ο γαμπρός να φάει πουτσα
Σλοβενία - Πολωνία , τυπεΠανάθεμά σε, θα με πνίξεις, ας είναι καλά ο καλύτερος προπονητής της Πολωνίας και της υφηλίου που είδε να χάνει διαφορά 20 πόντων με τους παίκτες του να έχουν γκρεμίσει δυο μπασκέτες, μια εστία χάτμπολ και μισή κερκίδα και να μην παίρνει μισό ταιμ άουτ.
Όπως την βρίσκουν τα παιδιά,τι να πούμε εμείς....Τυπε δεν κρατιέται ο γαμπρός να φάει πουτσα
Γυρναει τυπε,εχει ακομα λιγα λεπταΣλοβενία - Πολωνία , τυπε
Θύμησε μου ποιος πέρασε