Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Τον ξέρω τυπε αλλά δεν τον δίνω.Τον ψάχνουμε τυπε
Τον ξέρω τυπε αλλά δεν τον δίνω.Τον ψάχνουμε τυπε
Δεν ξαναβλεπω, αν ποτε παει σε τελικο θα δωΤην άλλη φορά τύποι
Την γιαγιά μαξιλάρι και αυτόν τσιμέντο τυπεΤον ξέρω τυπε αλλά δεν τον δίνω.
Άλλη φορά μετά από 4 χρόνια Γιάννης στα 31 κ εμείς ίσως σε..Την άλλη φορά τύποι
Τυπε για το 2), εγώ την έδωσα την εξήγηση.. Πήγαμε με γελάκια και χαλαρά ότι τους έχουμε μετά το τρίποντο από το κέντρο. Μη σου πω άνοιξαν και τα κινητά στα αποδυτήρια να μαλακιστουν στο διαδίκτυο..Ίσως και στο bou
Δε φέρνουμε πίσω Κώστα Μίσσα λέω εγώ...λοιπον...ερωτηση...αν δεν καταφεραμε να παμε 4αδα με τους Αντεντοκουμπο και με Ιτουδη προπνητη(και τα αλλα παιδια),ποτε θα το καταφερουμε???Πηραν τα μυαλα τους αερα μου φαινεται εκει στην Εθνικη...."Εχουμε τον καλυτερο παιχτη του κοσμου"..."τον καλυτερο προπνητη της Ευρωπης"....."Σλουκι λουκ"....."Ντορσευ ταιμ"...και οτι αλλη μαλακια τους κατεβαινε τους ανεκδηγιειτους σπηκερ της ΕΡΤ(Τοσες πολλες μαλακιες μαζεμενες 1η φορα ακουσα!!!!)....ο αλλος λεει χαμογελαει οταν κατεβαζει την μπαλα και πρεπει να παρει τεχνικη ποινη!!!!οτι να ναι!!!...Τελος Παντων,,,Χασαμε στα ισια απο μια καλυτερη Γερμανια....ετσι απλα...δεν ειμασταν η "υπερ-ομαδα" που ολοι λεγανε...οπως ειπα φαινοτανε απο το ματς με την Τσεχια....ολα τα ματς ητανε με παρατασεις και στον ποντο και το δικο μας μας ειχανε 20 π διαφορα....Μακαρι να τους εγινε μαθημα αυτο το ματς με την Γερμανια....η ζωη συνεχιζεται και για τον Γιαννη και για τα αλλα παιδια....Ευχαριστουμε για την προσπαθεια σας....Αυτο μπορεσατε.....
Και θα έρθει ο Ρούντι στο επόμενο να τους αποκλείσει με τα ξεκωλα τρίποντα του και θα λέμε κρίμα..αν είχαμε περάσει και τα σχετικά..Εντάξει, παίξαμε με μια καλύτερη και πιο πλήρη ομάδα που σήμερα έκανε το τέλειο παιχνίδι και εμείς το χειρότερο.
O Hφαίστιος.......Ποιος ηταν που έλεγε ότι θα δει το ματς με την γκαντεμισα προγιαγια του????
Θέλουμε σχόλιο από Βαλκάνιο, άλλα μας έλεγε για τις γερμανεήδες.
Και ποιος να έρθει ρε σύντροφε? Να γυρίσουμε στους Μανωλόπουλος και τους Σκουρτόπουλους ?Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο Ιτουδης,
Αλλά δεν παραιτήθηκε
Τι έλεγε τυπεΘέλουμε σχόλιο από Βαλκάνιο, άλλα μας έλεγε για τις γερμανεήδες.