kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.057
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ξαναπαει, δεν εχει καλα μουνια,Εδώ είσαι εσύ;
Δεν έφυγες για Ζουαζιλάνδη;
Δεν ξαναπαει, δεν εχει καλα μουνια,Εδώ είσαι εσύ;
Τυπε από το 1ο παιχνίδι είχα πει ότι η εθνική παίζει άναρχο μπάσκετ , οποίος παίρνει μπάλα κάνει ότι θέλει , συστήματα μηδέν και άλλοι γράφαμε ότι δεν έχουμε μπασκετική παιδεία ,
Έχει, αλλά με AIDS !Δεν ξαναπαει, δεν εχει καλα μουνια,
Αλλαξε όνομα η χώρα από Σουαζιλάνδη σε εσουαθι κ δεν ισχύει η βίζα μουΕδώ είσαι εσύ;
Κρίμα τυπεαυτα τα καναμε πριν 35 χρονια που κατι γερμανιες δεν υπηρχαν καν στο μπασκετικο στερεωμα,και δεν τα κανουμε τωρα τυπε
Μαζί σου...όμως υπήρχαν κάποιοι που νόμιζαν ότι ο Π.Α.Ο.ηταν Άγιαξ της δεκαετίας του '70....Μαρκαριάν μορφάρα. Οι συνεντεύξεις μετά τους αγώνες όλα τα λεφτά. Ειδικά όταν ηταν τσαντίλας.
Εγώ είμαι υπέρ του αποτελέσματος. Αυτό μένει κι αυτό θυμάται ο κόσμος μετά από καιρό. Αν έπαιξε και ποιοτικα η ομάδα και προσέφερε θέαμα ανάθεμα κι αν απασχολεί κανέναν.
Τυπε για το 2), εγώ την έδωσα την εξήγηση.. Πήγαμε με γελάκια και χαλαρά ότι τους έχουμε μετά το τρίποντο από το κέντρο. Μη σου πω άνοιξαν και τα κινητά στα αποδυτήρια να μαλακιστουν στο διαδίκτυο.. Ίσως και στο bouΣυμπερασματα απο το σημερινο ματς:
1)Ντερμπι στο πρωτο ημιχρονο
2)Ανεξηγητη καθηζηση απο την εναρξη του τριτου δεκαλεπτου
3)Ενας Γιαννης δεν φερνει την ανοιξη
4) Πολλα μπραβο στον Λαρετζακη (μετα τον Γιαννη ηταν ο μονος που επαιξε σημερα)
5)Οι Γερμανοι ναι τα εβαλαν ολα, αλλα αυτη η αμυνα που παιξαμε και τα ριμπαουντ που χασαμε.. απλα αυτα τα πραγματα δεν γινονται σε επαγγελματικο αθλητισμο
6)Προφανεστατα δικαιως τον ηπιαμε και ταυτοχρονα συγχαρητηρια στην Γερμανια
Υ.Γ. Για ακομα μια φορα ζησαμε το ολο γνωστο εργακι: Προσδοκιες, καλη πορεια μεχρι τους 8.. αλλα στον παιχνιδι το προημητελικων κλασσικα η Εθνικη μας γαμηθηκε..
Υγεια η ζωη συνεχιζεται
Τον ψάχνουμε τυπεΠοιος ηταν που έλεγε ότι θα δει το ματς με την γκαντεμισα προγιαγια του????