Νέα

Eurobasket 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
και εγω τον προτιμω, για φιλο, για παρεα, για αθλητη, για να του παρω αυτογραφο.
όχι όμως για να δηλωνει ψεματα ότι αισθάνεται εθνικα ελληνας και να παιζει στην ελληνικη εθνικη.
κολλημα με τον αντετοκουμπο δεν εχω την δουλεια του κανει επειδή μπορει και την κανει.
με τους αριστερουλιδες που μου απαγορευουν φασιστικα να λεω την αποψη μου για ότι μου φαινεται στραβο εχω.
όταν λεω θελω να παιζει ο σχορτσιανιτης δεν βγαινουν να πουνε εισαι αντιρατσιστης εισαι οκ ατομο όταν βγαινω και λεω δεν θελω να παιζει ο αντετοκουμπο τοτε βγαινουν και λενε εισαι φασιστας γιατι εισαι εκτος της δικης μας γραμμης που θελει αχταρμά παντου να μην υπαρχουν εθνη, αν μπορουσαν θα αλλαζαν και το ονομα της εθνικης, τους ενοχλεί η λεξη εθνος.

Tι ψηφίζεις θα μας πεις ??

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Kαι που ξερεις ρε τυπε οτι λεει ψεμματα?

εγω ειδα  στο eurobasket τον αδερφο του να στεκεται προσοχη και να τραγουδαει τον εθνικο υμνο την ιδια στιγμη που το αριστερο μπασταρδακι ο παππας εξυνε την μυτη του

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πω,πω ξεροκέφαλος είσαι αδερφέ μου !! Αφού ξέρεις ότι ποτέ δεν έχει πάει στη Νιγηρία και εδώ μεγάλωσε, γιατί επιμένεις και του αμφισβητείς την Ελληνική συνείδηση ? Στο κάτω, κάτω αν αισθανόταν περισσότερο Νιγηριανός θα πήγαινε να παίξει με τη Νιγηρία όπως ο Κάτσε στο ποδόσφαιρο που παίζει με την Αλβανία...Έλεος πια με τις Ελληναράδικες εμμονές ορισμένων !
εχω δικαίωμα να αμφισβητω την ελληνικη του συνειδηση?
θα μου το απαγορεύσεις?
δημοκρατια και ελευθερια λογου μονο όταν συμφωνούμε μαζι σας?
ο κατσε για μενα ηταν ειληκρινης ο αντετοκουμπο ψευτης. δεν με πειραζει να είναι ψευτης. με πειραζει να τον βλεπω να φοραει την στολη της εθνικης και εσεις να κραζετε εμενα και πολλους σαν εμενα ως φασιστες. όταν εμεις πολεμάγαμε τους φασιστες στην πινδο οι κομμουνιστες που ηταν? οι παππούδες του αντετοκουμπο που ηταν? τι σχεση εχει με την γαλλια καποιος που γεννηθηκε και μεγαλωσε και μιλαει γαλλικα πχ από ελληνες μετανάστες? ελληνας μετανάστης είναι ο δευτερος στην γαλλια, δεν ανηκει στο γαλλικο εθνος. τα ιδια ισχυουν και για κάθε μεταναστη ειτε εισαι σταρ του μπάσκετ ειτε απλος εργάτης, όχι 2 μετρα 2 σταθμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Tι ψηφίζεις θα μας πεις ??
όταν θα παρετε τοση εξουσια που θα μας κανετε ανακριση τοτε θα σκεφτω αν θα σου απαντησω. μπορει να προτιμησω την εξορια ή την φυλακη ή τον θανατο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
θα μου το απαγορεύσεις?
ο κατσε για μενα ηταν ειληκρινης ο αντετοκουμπο ψευτης. δεν με πειραζει να είναι ψευτης. με πειραζει να τον βλεπω να φοραει την στολη της εθνικης και εσεις να κραζετε εμενα και πολλους σαν εμενα ως φασιστες. όταν εμεις πολεμάγαμε τους φασιστες στην πινδο οι κομμουνιστες που ηταν? οι παππούδες του αντετοκουμπο που ηταν? τι σχεση εχει με την γαλλια καποιος που γεννηθηκε και μεγαλωσε και μιλαει γαλλικα πχ από ελληνες μετανάστες? ελληνας μετανάστης είναι ο δευτερος στην γαλλια, δεν είναι ανηκει στο γαλλικο εθνος. τα ιδια ισχυουν και για κάθε μεταναστη ειτε εισαι σταρ του μπάσκετ ειτε απλος εργάτης, όχι 2 μετρα 2 σταθμα.

Ρε ούφο σου απαγόρευσε κανένας να λες ότι μαλακία θες ?? Και ποιος είσαι εσύ που ξέρεις καλύτερα από τον ίδιο τι αισθάνεται ο Αντετοκούμπο ??  Τι δουλειά έχουν τώρα οι κομμουνιστές, οι Γερμανοί κλπ ?? Τι μαλακίες είναι αυτές ? Είσαι βαρεμένος...άντε γειά, γιατί πολύ ασχοληθήκαμε...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
όταν θα παρετε τοση εξουσια που θα μας κανετε ανακριση τοτε θα σκεφτω αν θα σου απαντησω. μπορει να προτιμησω την εξορια ή την φυλακη ή τον θανατο.

Ντρέπεσαι να πεις,ε ??  Κατάλαβα...χρυσαυγή και τα μυαλά στα κάγκελα !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και ο αντετοκουμπο κανει μπαμ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.994
Πόντοι
26.141
θα μου το απαγορεύσεις?
ο κατσε για μενα ηταν ειληκρινης ο αντετοκουμπο ψευτης. δεν με πειραζει να είναι ψευτης. με πειραζει να τον βλεπω να φοραει την στολη της εθνικης και εσεις να κραζετε εμενα και πολλους σαν εμενα ως φασιστες. όταν εμεις πολεμάγαμε τους φασιστες στην πινδο οι κομμουνιστες που ηταν? οι παππούδες του αντετοκουμπο που ηταν? τι σχεση εχει με την γαλλια καποιος που γεννηθηκε και μεγαλωσε και μιλαει γαλλικα πχ από ελληνες μετανάστες? ελληνας μετανάστης είναι ο δευτερος στην γαλλια, δεν ανηκει στο γαλλικο εθνος. τα ιδια ισχυουν και για κάθε μεταναστη ειτε εισαι σταρ του μπάσκετ ειτε απλος εργάτης, όχι 2 μετρα 2 σταθμα.
μαν και τα κομμουνια πολεμησαν τους ναζι!!!οπως και οι ελληνες δημοκρατες που ηταν περισοτεροι τοτε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Στο συγχυσμένο σου μυαλό...
οκ στο δικο σου μη συγχυσμενο μυαλο ενας νιγηριανος που ξερει την καταγωγή του από την νιγηρια και είναι οφθαλμοφανεστατη από την εμφανιση του είναι... εθνικα ελληνας,
ενας μετανάστης αν μιλαει ελληνικα, εζησε ολη την ζωη του στην ελλαδα, πηγε σε ελληνικο σχολειο είναι εθνικα ελληνας...

οκ τοτε οι παππούδες μας ηταν ολοι... εθνικα τουρκοι

α και πριν 1000 χρονια ΔΕΝ υπηρχε ελληνικο εθνος , ημασταν ολοι εθνικα ΙΤΑΛΟΙ, αφου το κρατος μας ηταν το βασιλειο των Ρωμαιων στα χαρτια

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16
Αντε ρε πεταξτε με τις κλωτσες τους αφρικανους απο την εθνικη ΕΛΛΑΔΟΣ που τους παρακαλατε κι ολας...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16

εγω ειδα  στο eurobasket τον αδερφο του να στεκεται προσοχη και να τραγουδαει τον εθνικο υμνο την ιδια στιγμη που το αριστερο μπασταρδακι ο παππας εξυνε την μυτη του

Καλα ο πουτανας γιος ο παπας θελει πολυ πουτσο γαμω τους ακτιβ μεμπερ του και τα κουμουνια του

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
171
Πόντοι
16
Ο Κόρφας ήταν δεκαπέντε χρόνια στην Ελλάδα και δεν ήξερε μια λέξη Ελληνικά, αλλά κατά τ'άλλα ήταν Έλληνας και έπρεπε να παίζει στην εθνική ! :2funny:  Καλά έκανε τότε ο Βασιλακόπουλος που δεν έπαιρνε στην εθνική κάτι τέτοιους...αν ήταν θα βάζανε και τον Πρέλεβιτς και τον Τόμιτς κλπ...

Γιατι ο calathes μιλαει ελληνικα;
Μιλαει ελληνικα αυτο το μπασταρδο καραφλο αρχιδι;;;;

Αντε κλειδωστε το το γαμονημα!

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
736
Πόντοι
316

Σωστός, πάλι καλά που δεν έξυνε τ αρχίδια του το μαλακισμένο  >:( >:( >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom