Νέα

Eurobasket 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.092
Πόντοι
2.280
Πάει τελείωσε , οι Σλάβοι είναι οι κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.Παρότι διαλυμένοι πάλι πρώτοι.Για να μην πούμε για Ρωσσία , Λιθουανία , Λετονία κτλπ.Οι Ιταλοϊσπανογαλλοέλληνες βρήκαν την ευκαρία όταν διαλύσαν οι Σοβιετικοί και οι Γιουγκοσλάβοι. Για αυτό ήταν μέγα κατόρθωμα αυτό του Γκάλη να τους πάρει μόνος ενωμένους! :rockon:

+100 τύπε :thumbsup: :thumbsup:

Αν και στο μπάσκετ και ειδικά στο πόλο ίσως τους βγήκε σε καλό,αφού εκεί που θα έπαιρναν ένα μετάλλιο , τώρα παίρνουν 2 και 3 σε κάθε διοργάνωση.

Διαφωνώ μόνο για την Ισπανία (και την Αργεντηνή) που θα τους χτυπούσαν και πιθανότατα θα τους κέρδιζαν και ενωμένους. Άλλωστε κόντραραν συστιματικά ακόμα και τους Αμερικανούς

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.092
Πόντοι
2.280
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Boban-Marijanovic-6.jpg

:grin: :grin: :grin:

Με τον Μαριάνοβιτς ρε τύπε ακόμα και βολεϊμπολίστριες μετατρέπονται σε ΠΠΟ

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
123 γαμιεται η σερβια!!!
Μου στερησε τις σημερινες....βενζινες η πουτανα!
Τιμη και δοξα στο ΝΑΤΟ που ισωπεδωσε το βελιγραδι!
Αντε κλειδωστε το γαμημενο γκαντεμοτοπικ!!
Ραντεβου το 21 με εθνικη που θα χει μεσα θαναση-κωστα αντεοκουπο, ζακ ογκουστ, ναζ μητρου λονγκ, καλαθες, κουφος, ντορσι, γκιστ και 2-3 ελληνεσκαι ο σωληνας θα διαταζει ακομα!!! :rockon:

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.092
Πόντοι
2.280
Νομίζω ότι τον υποτιμούμε πολύ το Τζόρτζεβιτς στη Ελλάδα.

Ο Ομπράντοβιτσ το 2004-2005 με σαφώς καλύτερο υλικό ούτε 8άδα δεν έμπαινε. Ενώ έχει φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα και από τον Ντούντα πατώντας βέβαια στη δουλειά του.

4 διοργανώσεις, όλες στην 4αδα με 3 τελικούς! ΕΙδικά φέτος με μισή ομάδα.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση η μη χρησιμοποίηση Μαριάνοβιτσ,Κούζμιτσ στο τέλος. Νομίζω ότι πήγε να πάρει το παιχνίδι από την άμυνα και την πάτησε.
Με τους Ντράγκιτσ,Ντότσιτσ εκτώς οι Σλοβένοι έμοιαζαν εγκλωβισμένοι στην επίθεση και ίσως σκέφτηκε ότι βάζοντας έναν αργό ψηλό μέσα θα τους έδινα ένα σημείο να χτυπήσουν, ενώ με πιο "ελαφρύ" σχήμα θα τους στραγκάλιζε. Μετά ήρθαν τα σουτ του Πρέπελιτς :takethis: :takethis: :fuck1: :fuck2: :wanker: και τέλος :2on1:.
Εκ του αποτελέσματος έκανε λάθος. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι και οι Κούζμιτσ,Μαριάνοβιτσ δεν έκαναν και πάρτι όσο έπαιξαν. Στο -9 η Σερβία με Κούζμιτσ μέσα, 1/5 δίποντα ο Μαριάνοβιτσ

damiano17

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
9.092
Πόντοι
2.280
Κάτι άλλο που μου άρεσε πολύ σε αυτό το Ευρομπάσκετ ήταν η επιβεβαίωση της τακτικής ανωτερότητας του Ευρωπαϊκού σκεπτόμενου μπάσκετ έναντι του άναρχου Αμερικανικού :bigdick: :bigdick: :bigdick: :2funny:

Ήρθε ένας Αμερικανοθρεμένος προπονητής(σόρυ, βοηθός προπονητή σε μέτριες προς καλές ομάδες του ΝΒΑ) στην πιο looser ομάδα της τελευταίας 15ετιας (βάση ρόστερ-αποτελεσμάτων) και το σήκωσε αήττητος παίζοντας μάλιστα θελκτικό μπάσκετ και κερδίζοντας εκτός από το τρόπαιο, την συμπάθεια όλων των ουδέτερων.

Πάμε εμείς πάλι με το "σκεπτόμενο" ελληνικό μπάσκετ. Το 80% της προετοιμασίας στο πως θα καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου και μπροστά να μην ξέρουμε τι να κάνουμε τη μπάλα.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.305
Πόντοι
2.420
Πρέπει να χεις και παίκτες για να παίξεις καλά μπροστά. Αν δεν έχεις παίζεις αναγκαστικά ''σκεπτόμενα'' :S μπας και κερδίσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω παλι θεωρω πως δεν πρεπει να παιζει με τους αντετοκουμπο και ας πεσει και άλλες 2 θεσεις πιο κατω.
μην αρχισετε εισαι ρατσιστης και λαλακιες.
και ιταλοι να ητανε τα αδερφια αντετοκουμπο παλι δεν θα ηθελα να παιζουν.
τι να τα κανω τα μεταλλια αν δεν είναι της εθνικης αλλα είναι της "εθνικης".
με την ιδια λογικη αν καποτε παιζουμε με 10 ξενους στην "εθνικη" και μια άλλη "εθνικη" πχ η ολλανδικη παιζει με 10 ελληνες, οι ελληνες ποια θα πρεπει να υποστηριζουν ρε μαγκες την "ελληνικη εθνικη" ή την ολλανδικη που στην πραγματικοτητα θα είναι πιο ελληνικη???
μια εθνικη ελλαδος θα επρεπε να επαιζε πχ με κορφα, στεργακο, γκαλη, σεϊκελι, τον ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΥΡΟ σχορτσιανιτη.
δεν είναι οπου ζεις εκει πατρις, ουτε εκει που γεννήθηκες, ουτε τι παιδεία εχεις.
με τετοια παραλογη λογικη και ο κολοκοτρωνης ως αναλφάβητος με μηδενικη παιδεια και γεννημενος - μεγαλωμένος στην οθωμανικη τουρκια, οθωμανος τουρκος θα επρεπε να θεωρείται ελεος  :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
εγω παλι θεωρω πως δεν πρεπει να παιζει με τους αντετοκουμπο και ας πεσει και άλλες 2 θεσεις πιο κατω.
μην αρχισετε εισαι ρατσιστης και λαλακιες.
και ιταλοι να ητανε τα αδερφια αντετοκουμπο παλι δεν θα ηθελα να παιζουν.
τι να τα κανω τα μεταλλια αν δεν είναι της εθνικης αλλα είναι της "εθνικης".
με την ιδια λογικη αν καποτε παιζουμε με 10 ξενους στην "εθνικη" και μια άλλη "εθνικη" πχ η ολλανδικη παιζει με 10 ελληνες, οι ελληνες ποια θα πρεπει να υποστηριζουν ρε μαγκες την "ελληνικη εθνικη" ή την ολλανδικη που στην πραγματικοτητα θα είναι πιο ελληνικη???
μια εθνικη ελλαδος θα επρεπε να επαιζε πχ με κορφα, στεργακο, γκαλη, σεϊκελι, τον ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΥΡΟ σχορτσιανιτη.
δεν είναι οπου ζεις εκει πατρις, ουτε εκει που γεννήθηκες, ουτε τι παιδεία εχεις.
με τετοια παραλογη λογικη και ο κολοκοτρωνης ως αναλφάβητος με μηδενικη παιδεια και γεννημενος - μεγαλωμένος στην οθωμανικη τουρκια, οθωμανος τουρκος θα επρεπε να θεωρείται ελεος  :S
Να μη παιζουν 5 μαυροι εχει μια λογικη.Αλλα εσυ το πηγες στο αλλο ακρο.Ιδιο ειναι ο Αντετοκουμπο,Γιαννης και Θανασης που αισθανονται και δηλωνουν Ελληνες και ιδιο ειναι ενας Τουρκαλβανος στην εθνικη Ελβετιας για παραδειγμα που κανει με τα χερια το σημα της κατσαριδας,ανεβαζει στο φεισμπουκ φωτογραφιες ουτσεκα και δηλωνει,Εγω Αλβανος ειμαι,το κανω για το συμφερον το δικο μου και της οικογενειας μου να ειμαι Ελβετος ΠΟΛΙΤΗΣ και της Ε.Ε.με τα οφελη που συνεπαγεται αυτο.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ο κύβος ερρίφθη  :S :S :S

Ας ελπίσουμε να είναι μόνο για τα προκριματικά.

Eνταξει δεν υπαρχει αυτο...το στρακι ο βασιλακοπουλος αντι να παρει εστω και τωρα κανονικο προπονητη
εβαλε για προπονητη τον βοηθο του ταβερνιαρη του μισσα  :headbang: :headbang:

OP
OP
diomides

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Eνταξει δεν υπαρχει αυτο...το στρακι ο βασιλακοπουλος αντι να παρει εστω και τωρα κανονικο προπονητη
εβαλε για προπονητη τον βοηθο του ταβερνιαρη του μισσα  :headbang: :headbang:
ειναι σα να λεει "σας γραφω ολουε στα αρχιδια μου"

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Θα φτιάξουμε ένα ίδρυμα που θα μας περνάει όλους από εξετάσεις και θα αποφασίζει αν είμαστε Έλληνες ή όχι.
Βρε άει στο γέρο-διάολο νυχτιάτικα φασιστόμουτρο.

Εθνομηδενιστή.

Ο Ελληναράς σου, έχει διττή υπηκοότητα.

Μην φας έξω, έχουμε γλάρο να σου τρατάρουμε...

Γιατί δεν παίζει με την εθνική Νιγηρίας..;

www.nba.com/bucks/release/giannis-antetokounmpo-play-first-nba-africa-game/]http://www.nba.com/bucks/release/giannis-antetokounmpo-play-first-nba-africa-game/[/url]

Από nba.com:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • image.jpg
    image.jpg
    273 KB · Εμφανίσεις: 56

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.259
Πόντοι
22.266

- "Εσείς περιμένατε να παίξει ο Αντετοκούνμπο; Εγώ το περίμενα ότι δεν θα αγωνιστεί. Μήπως θυμάστε τον Νοβίτσκι; Η ομάδα του από το ΝΒΑ δεν τον άφηνε να παίξει και αυτός πλήρωνε από την τσέπη του την ασφάλεια κι ας τραυματιζόταν. Αυτό είναι το μεγαλείο ενός παίκτη".

apoλυτα δικαιο ο ξανθος αν και το χρημα τωρα πια ειναι πανω απο το εθνοσημο για τους περισσοτερους

TUPAMAROS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Κριτικές
7
Like
287
Πόντοι
280
Μίλησε το λαμόγιο που ενώ ήταν έμμισθος σύμβουλος στην ΕΟΚ σαμποτάριζε την Εθνική και τον Πετρόπουλο για να πάρει τη θέση του.
Ο μεγαλύτερος λούζερ της Ευρώπης.

Κλασσικός μετά Χριστόν προφήτης.
Όπως όταν προπονούσε,έχανε και κατόπιν εορτής τον άκουγες να κάνει ανάλυση και πίστευες ότι τελικά είχε νικήσει!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.259
Πόντοι
22.266
Μίλησε το λαμόγιο που ενώ ήταν έμμισθος σύμβουλος στην ΕΟΚ σαμποτάριζε την Εθνική και τον Πετρόπουλο για να πάρει τη θέση του.
Ο μεγαλύτερος λούζερ της Ευρώπης.
δευτερος λουζερ μετα τον ρενεσες χα χα

ομως εχει δικιο τουλαχιστον για αυτο που ειπε

επισης πουλησε καποτε για την πολιτικη την εθνικη αν θυμαστε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο Ιωαννιδης δε δικαιουται δια να ομιλει απο τη στιγμη που καταφερε και  εχασε το Ευρωπαικο στο Ισραηλ με ομαδα υπεραστερων του Ολυμπιακου απεναντι στη Μπανταλονα.Με τον ιδιο να συμπεριφερεται καθ ολη τη διαρκεια του αγωνα σαν νευρωτικος και ζοχαδας με τα σακκακια και τα λοιπα,μεταφεροντας το αγχος στην ομαδα.Και απο αυτη την αποψη,προτιμω το ηρεμο αθλητικο πνευμα του σημερα,παρα τα παλια κουτοπονηρα,τσαμπουκαλιστικα,συνεχεια ενσταση στη γραμματεια και αλλα φαιδρα που γινονταν στην εποχη του Ιωαννιδη.Στο κατω κατω αθλητισμος ειναι,παιχνιδι.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ε τότε να σε βάλουμε στην εθνική Τουρκαλβανών. Εκεί θα ταιριάξεις σίγουρα.

Πάλι έξω έπεσες εθνομηδενιστή.

Είσαι μήπως συγγενής του Πάγκαλου του Αρβανιτόβλαχου;

Άλλη δουλειά δεν έχεις μέρα νύχτα εδώ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom