Νέα

Eurobasket 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Θα φτιάξουμε ένα ίδρυμα που θα μας περνάει όλους από εξετάσεις και θα αποφασίζει αν είμαστε Έλληνες ή όχι.
Βρε άει στο γέρο-διάολο νυχτιάτικα φασιστόμουτρο.
ναι επειδή θελω να παιζει ο μαυρος σχορτσιανιτης αλλα όχι ο μαυρος αντετοκουμπο
είμαι φασιστομοιυτρο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
που να μην ελεγα ότι δεν εχω πρόβλημα με το χρωμα αλλα θα ειχα πρόβλημα με ιταλους την χωρα που γεννησε τον φασισμο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κοψτε την πιπιλα πια, σαν ομιλιες του κκε καταντησατε. ότι και να τους πεις φταιει ο καπιταλισμος και οσοι δεν είναι με το μερος μας είναι κακοι φασιστες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

υπαρχει τετοι ιδρυμα και λεγεται fiba ασχετε και αντι να κοψει τον αντετοκουμπο ειχε κοψει τον ελληνα κορφα. αντιστοιχα το ιδιο ιδρυμα που εξεταζει στο ποδοσφαιρο αν εισαι ελληνας για να παιξεις στην ελληνικη εθνικη λεγεται fifa και ειχε αποκλεισει τον ελληνα χατζηπαναγη αλλα εδωσε αδεια να παιξει ο μπατιστα της αεκ. για τετοια κοροϊδια μιλαμε και υποκρισια.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Από τους μεγαλύτερους ολετήρες του αθλήματος στην Ελλάδα. Όχι μόνο νομιμοποίησε με τη συμπεριφορά του την οπαδική αλητεία αλλά έπεισε τον κολλητό του τον Βασιλακόπουλο και τη δημοσιογραφική μασονία ότι η ελληνική σχολή μπάσκετ πρέπει να έχει τα χαρακτηρηστικά που βλέπουμε σήμερα: ηρωϊσμό, ξύλο και απόλυτη προσήλωση στην τακτική. Ένα μπάσκετ κολοκοτρωνέικο που έχει ξεμείνει στην εποχή της Λιμόζ και των 30 δευτερολέπτων τη στιγμή που ο υπόλοιπος κόσμος πάει μπροστά, όπως έδειξαν περίτρανα οι Σλοβένοι.
Μεγαλη προοδος για το αθλημα η θεσπιση των 24 δευτερολεπτων.Δε νομιζω να ειναι τυχαιο οτι η Εθνικη ειναι απο τις ομαδες που τους μενει συχνα η μπαλα χωρις να εκδηλωσει επιθεση αφου εκπνεει ο χρονος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Απόγονος του Σωκράτη πάντως δεν είσαι σίγουρα τόσες μαλακίες που γράφεις κάθε μέρα.

Ο Αντεντοκούμπο γύφτουλα έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα. Δεν έχει γνωρίσει άλλη χώρα οπότε ούτε εσύ, ούτε κανένα άλλο θρασύδειλο φασιστάκι έχει δικαίωμα να του πει αν είναι Έλληνας ή όχι.
Γκέγκε;
όχι και ο κολοκοτρωνης ειχε γεννηθεί και ειχε μεγαλωσει στην οθωμανικη τουρκια και δεν ηταν καθολου τουρκος ΓΚΕΓΚΕ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τι λες βρε ανιστόρητο ζώον; Υπάρχει Νιγηριανή μειονότητα στην Ελλάδα της οποίας τα πάτρια εδάφη έχουμε κατακτήσει;
Άντε κούνα το κεφάλι σου να δεις μπας και έχει τίποτα μέσα εκτός από σκατά.
σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμούς.
λοιπον.
1) ο αντεντοκουμπο είναι δημοσιο προσωπο και εχω δικαίωμα να τον κρινω.
2) ως απόγονος ελληνων που πεθαναν για την ελλαδα ξερω ότι είμαι ελληνας ακομη και αν δεν εχω καταγωγή από τον σωκρατη
3) επειδή λοιπον ο αντετοκουμπο ξερει ότι η καταγωγή του δεν εχει καμμια σχεση με την ελλαδα, όταν δηλωνει ότι αισθάνεται ελληνας μου θυμιζει τις αηδιαστικες δηλωσεις των πολιτικών που δηλωνουν τιμιοι και ειληκρινεις και εχω κάθε δικαωμα να τον κραζω για αυτό. αν δεν ηξερε την καταγωγή του, θα μπορουσε να είναι σε πλανη επειδή όμως την ξερει είναι ψευτης, οσο ψευτης θα ηταν και ο κολοκοτρωνης αν δηλωνε τουρκος.
και ουγρος να ημουνα θα ηθελα στην ουγγαρια ΜΟΥ να μην παιζουν πολωνοι και αλλοι ασχετοι. ο μετανάστης είναι ξενος και δεν πρεπει να παιζει σε εθνικη ομαδα, ακριβως γιατι λεγεται ΕΘΝΙΚΗ και όχι κρατικη ή των μεταναστων

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμούς.
λοιπον.
1) ο αντεντοκουμπο είναι δημοσιο προσωπο και εχω δικαίωμα να τον κρινω.
2) ως απόγονος ελληνων που πεθαναν για την ελλαδα ξερω ότι είμαι ελληνας ακομη και αν δεν εχω καταγωγή από τον σωκρατη
3) επειδή λοιπον ο αντετοκουμπο ξερει ότι η καταγωγή του δεν εχει καμμια σχεση με την ελλαδα, όταν δηλωνει ότι αισθάνεται ελληνας μου θυμιζει τις αηδιαστικες δηλωσεις των πολιτικών που δηλωνουν τιμιοι και ειληκρινεις και εχω κάθε δικαωμα να τον κραζω για αυτό. αν δεν ηξερε την καταγωγή του, θα μπορουσε να είναι σε πλανη επειδή όμως την ξερει είναι ψευτης, οσο ψευτης θα ηταν και ο κολοκοτρωνης αν δηλωνε τουρκος.
και ουγρος να ημουνα θα ηθελα στην ουγγαρια ΜΟΥ να μην παιζουν πολωνοι και αλλοι ασχετοι. ο μετανάστης είναι ξενος και δεν πρεπει να παιζει σε εθνικη ομαδα, ακριβως γιατι λεγεται ΕΘΝΙΚΗ και όχι κρατικη ή των μεταναστων

Ο τριτοκοσμικός Ελληνάρας επιπέδου Καμμένου, Μιχαλολιάκου, Μαζιώτη, Ξηρού κλπ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι λετε ρε?
ο άλλος μας βγαζει ότι θα ηταν ρατσιστικο να κρινει οργανισμος αν θα παιζεις στην εθνικη, τι στιγμη που υπαρχει τέτοιος οργανισμος, η φιμπα και εδινε αδειες αναποδα απεκλειε ελληνες σαν τον κορφα και εδινε αδεια σε μετανάστες σαν τους αντετοκουμπο.
εχετε ξεφυγει από κάθε λογικη οι αριστεροι.
κουνιστε εσεις τα κεφαλια σας να δειτε τι κανατε τοσα χρονια που κυβερνατε

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο Κόρφας ήταν δεκαπέντε χρόνια στην Ελλάδα και δεν ήξερε μια λέξη Ελληνικά, αλλά κατά τ'άλλα ήταν Έλληνας και έπρεπε να παίζει στην εθνική ! :2funny:  Καλά έκανε τότε ο Βασιλακόπουλος που δεν έπαιρνε στην εθνική κάτι τέτοιους...αν ήταν θα βάζανε και τον Πρέλεβιτς και τον Τόμιτς κλπ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.259
Πόντοι
22.266
τον αντετοκουμπο θα τον κινω στο επομενο μεγαλο τουρνουα ,που αν δεν ερθει κ τοτ δυστυχως θα πρεπει να τον ξεχασουμε

προσωπικα πιστευω οτι οσο δεν βελτιωνει το μακρυνι σουτ δεν εχει τυχει να φτασει σε καριερα γκασολ νοβιτσκι παρκερ

οσο για το αν θελει να εμφανιστει με το εθνοσημο ειναι απλο οπως ειπε και το λαμογιο ο ιωαννιδης-πληρωνει αττασφαλεια οπως τοσοι αλλοι ευρωπαιοι νβαεr kai ερχεται  παιζει με το εθνοσημο κι ασφαλως να φυγει κ η πουσταρα ο σωληνας διοτι φανταζομαι πολλοι αθλητες μας δεν ερχονται επειδη υπαρχει κ αυτο το εκτρωμα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Κόρφας ήταν δεκαπέντε χρόνια στην Ελλάδα και δεν ήξερε μια λέξη Ελληνικά, αλλά κατά τ'άλλα ήταν Έλληνας και έπρεπε να παίζει στην εθνική ! :2funny:  Καλά έκανε τότε ο Βασιλακόπουλος που δεν έπαιρνε στην εθνική κάτι τέτοιους...αν ήταν θα βάζανε και τον Πρέλεβιτς και τον Τόμιτς κλπ...
τι λες ρε ο κορφας ηταν ελληνας. η γλωσσα δεν σου δινει την συνειδηση.
οι μουγγοι σε πιο εθνος ανοικουν?
οι βουλγαρόφωνοι μακεδονομάχοι ελληνες ηταν ή βουλγαροι?
τομιτς και πρελεβιτς που λες είναι περιπτώσεις σαν τον αντετοκουμπο, μετανάστες όχι ελληνες, όχι ο κορφας που ηξερε ότι είναι ελληνας γιατι ειχε ελληνες γονεις.

ανοιξτε ένα λεξικο να δειτε τι σημαινει επιτελους μετανάστης και πειτε μετα την μπουρδα σας αν πρεπει να παιζει σε ΕΘΝΙΚΗ ομαδα, οι μεταναστες δεν ανηκουν στο εθνος της χωρας που μεταναστευσαν γκεγκε?

πρελεβιτς είναι σέρβος εθνικα.
τομιτς είναι σέρβος εθνικα.
αντετοκουμπο είναι νιγηριανοι εθνικα.

η ομαδα λεγεται εθνικη και πρεπει να παιζουν οι ελληνες εθνικα σαν τον κορφα.
άλλο εθνος, άλλο θρησκεια, άλλο που γενηθηκες, άλλο που μεγάλωσες, άλλο τι γλωσσα μιλας.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τι λες ρε ο κορφας ηταν ελληνας. η γλωσσα δεν σου δινει την συνειδηση.
οι μουγγοι σε πιο εθνος ανοικουν?
οι βουλγαρόφωνοι μακεδονομάχοι ελληνες ηταν ή βουλγαροι?
τομιτς και πρελεβιτς που λες είναι περιπτώσεις σαν τον αντετοκουμπο, μετανάστες όχι ελληνες, όχι ο κορφας που ηξερε ότι είναι ελληνας γιατι ειχε ελληνες γονεις.

ανοιξτε ένα λεξικο να δειτε τι σημαινει επιτελους μετανάστης και πειτε μετα την μπουρδα σας αν πρεπει να παιζει σε ΕΘΝΙΚΗ ομαδα, οι μεταναστες δεν ανηκουν στο εθνος της χωρας που μεταναστευσαν γκεγκε?

πρελεβιτς είναι σέρβος εθνικα.
τομιτς είναι σέρβος εθνικα.
αντετοκουμπο είναι νιγηριανοι εθνικα.

η ομαδα λεγεται εθνικη και πρεπει να παιζουν οι ελληνες εθνικα σαν τον κορφα.
άλλο εθνος, άλλο θρησκεια, άλλο που γενηθηκες, άλλο που μεγάλωσες, άλλο τι γλωσσα μιλας.

Δηλαδή για εσένα είναι Έλληνας κάποιος που δεν ξέρει λέξη Ελληνικά, πιθανότατα δεν έχει Ελληνική συνείδηση, μόνο και μόνο επειδή είχε κάποιον παππού ή πατέρα Έλληνα που επίσης μπορεί να έχουν ξεχάσει την Ελλάδα. Αντίθετα κάποιος που γεννήθηκε ή μεγάλωσε στην Ελλάδα, πήγε σχολείο και έμαθε μπάσκετ στην Ελλάδα, είναι ξένος και δεν πρέπει να παίζει στην εθνική.  Λυπάμαι αλλά λες επιεικώς μπούρδες ! Για πες μας πόσων χρονών είσαι και τι ψηφίζεις...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.259
Πόντοι
22.266
τι εστι ελληνας? αιμα? θρησκεια? γλωσσα? συνειδηση? παιδεια?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι εστι ελληνας? αιμα? θρησκεια? γλωσσα? συνειδηση? παιδεια?
συνειδηση.
και συνειδηση εχεις συνηθως από την γνωση της καταγωγης σου.
σε άλλες εποχες ή άλλες χωρες μπορει να επαιζε ρολο η θρησκεια πχ αν γινοσουν μουσουλμάνος αυτόματα αισθανοσουν τουρκος και όχι ελληνας.
στην ελλαδα σημερα και στον περισσοτερο κοσμο αμα ξες τι ηταν οι γονεις σου, οι παππούδες σου κλπ αισθάνεσαι το ιδιο. κουραφεξαλα αισθάνομαι δευτερη πατριδα μου την γερμανια ή την ελλαδα με τον πρωτο πολεμο πανε περιπατο, τοτε ο αλβανος θα ξαναθυμηθεί ότι είναι αλβανος και ας μεγαλωσε στην ελλαδα με ελληνικη γλωσσα και ο κάθε αντετοκουμπο ΔΕΝ θα επιστρψει στην ελλαδα από τις ΗΠΑ για να πολεμησει τους Τουρκους όπως εκαναν οι ελληνες της ευρωπης με τον ιερο λοχο στην ρουμανια το 1821.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
συνειδηση.
και συνειδηση εχεις συνηθως από την γνωση της καταγωγης σου.
σε άλλες εποχες ή άλλες χωρες μπορει να επαιζε ρολο η θρησκεια πχ αν γινοσουν μουσουλμάνος αυτόματα αισθανοσουν τουρκος και όχι ελληνας.
στην ελλαδα σημερα και στον περισσοτερο κοσμο αμα ξες τι ηταν οι γονεις σου, οι παππούδες σου κλπ αισθάνεσαι το ιδιο. κουραφεξαλα αισθάνομαι δευτερη πατριδα μου την γερμανια ή την ελλαδα με τον πρωτο πολεμο πανε περιπατο, τοτε ο αλβανος θα ξαναθυμηθεί ότι είναι αλβανος και ας μεγαλωσε στην ελλαδα με ελληνικη γλωσσα και ο κάθε αντετοκουμπο ΔΕΝ θα επιστρψει στην ελλαδα από τις ΗΠΑ για να πολεμησει τους Τουρκους όπως εκαναν οι ελληνες της ευρωπης με τον ιερο λοχο στην ρουμανια το 1821.

Εδώ δεν ξέρεις ότι οι χριστιανοί Αρβανίτες πολέμησαν για την Ελλάδα το 21΄. Απο΄και και πέρα τι να συζητάμε μαζί σου...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.259
Πόντοι
22.266
αμα λες συνειδηση που συμφωνο απολυτα μαζι σου !!ομως δεν ξερουμε πραγματικα τι μπορει να λεει η συνειδηση του αντεντοκουμπο αφου δεν υπαρχει συνειδησομετρο διοτι αν τον ρωτησουε μπορει να μας πει ελλαδα και να λεει ψεμματα αλλα μπορει να λεει κ αληθεια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εδώ δεν ξέρεις ότι οι χριστιανοί Αρβανίτες πολέμησαν για την Ελλάδα το 21΄. Απο΄και και πέρα τι να συζητάμε μαζί σου...
εσυ δεν ξερεις ότι οι αρβανιτες ηξεραν για πατριδα τους την ελλαδα και όχι την αλβανια από κει και περα τι να συζητάμε μαζι σου.

όπως ειπες ηταν χριστιανοι σε μια εποχη που η θρησκεια εκρινε πολύ την εθνικη σου συνειδηση. τα ξαδερφακια τους οι τουρκαλβανοι πολεμουσαν τους ελληνες επειδή ηταν μουσουλμάνοι και για αυτό αισθανοταν πατριδα τους την μουσουλμανικη αλβανια ή την ισλαμικη οθωμανικη τουρκια.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
εσυ δεν ξερεις ότι οι αρβανιτες ηξεραν για πατριδα τους την ελλαδα και όχι την αλβανια από κει και περα τι να συζητάμε μαζι σου.

όπως ειπες ηταν χριστιανοι σε μια εποχη που η θρησκεια εκρινε πολύ την εθνικη σου συνειδηση. τα ξαδερφακια τους οι τουρκαλβανοι πολεμουσαν τους ελληνες επειδή ηταν μουσουλμάνοι και για αυτό αισθανοταν πατριδα τους την μουσουλμανικη αλβανια ή την ισλαμικη οθωμανικη τουρκια.

Άρα αυτοαναιρείσαι, αφού και ο κάθε Αντετοκούμπο μπορεί να ξέρει για πατρίδα του μόνο την Ελλάδα !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άρα αυτοαναιρείσαι, αφού και ο κάθε Αντετοκούμπο μπορεί να ξέρει για πατρίδα του μόνο την Ελλάδα !!
όχι δεν αυτό αναιρουμε.

ο αντετοκουμπο δεν ζει το 1821 που υπηρχε θρησκευτικος φανατισμος οποτε με το που βαφτίζεται ορθόδοξος να αισθάνεται και ελληνας.

ζει στο 2017. ξερει ότι γεννηθηκε και μεγαλωσε στην ελλαδα από σποντα. μπορει να μας αγαπάει, άλλο αυτό και άλλο αν ανηκει στο σημερινο ελληνικο εθνος. δηλαδή αν οι γονεις του μεταναστευαν ιταλια θα εβγαινε και θα ελεγε αισθάνομαι ιταλος. εσυ θα τον πιστευες???

ξερει ότι είναι νιγηριανος μπορει και να μισει την χωρα του όπως οι κομμουνιστες που εκδιωχθηκαν από την ελλαδα και βρεθηκαν πχ σκοπια-ρουμανια-ουγγαρια να μισουσαν το ελληνικο κρατος και να κανανε ζημιες κατά τον εμφυλιο, ηξεραν όμως ότι ειχαν ελληνικη καταγωγή και τα παιδια τους αργοτερα τα μαθανε ελληνικα ή τα στειλανε και ελλαδα, δεν την ξεχασανε να πανε ολοι γερμανια ή ΗΠΑ για τα λεφτα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ρε τυπε τι κολλημα εχεις φαει με τον αντετοκουμπο

εγω προτιμω τον αντετοκουμπο που δειχνει ενα σεβασμο στην Ελλαδα και την Ελληνικη σημαια απο εναν αριστερο που μισει την Ελλαδα και την Ελληνικη σημαια

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
όχι δεν αυτό αναιρουμε.

ο αντετοκουμπο δεν ζει το 1821 που υπηρχε θρησκευτικος φανατισμος οποτε με το που βαφτίζεται ορθόδοξος να αισθάνεται και ελληνας.

ζει στο 2017. ξερει ότι γεννηθηκε και μεγαλωσε στην ελλαδα από σποντα. μπορει να μας αγαπάει, άλλο αυτό και άλλο αν ανηκει στο σημερινο ελληνικο εθνος. δηλαδή αν οι γονεις του μεταναστευαν ιταλια θα εβγαινε και θα ελεγε αισθάνομαι ιταλος. εσυ θα τον πιστευες???

ξερει ότι είναι νιγηριανος μπορει και να μισει την χωρα του όπως οι κομμουνιστες που εκδιωχθηκαν από την ελλαδα και βρεθηκαν πχ σκοπια-ρουμανια-ουγγαρια να μισουσαν το ελληνικο κρατος και να κανανε ζημιες κατά τον εμφυλιο, ηξεραν όμως ότι ειχαν ελληνικη καταγωγή και τα παιδια τους αργοτερα τα μαθανε ελληνικα ή τα στειλανε και ελλαδα, δεν την ξεχασανε να πανε ολοι γερμανια ή ΗΠΑ για τα λεφτα.

Πω,πω ξεροκέφαλος είσαι αδερφέ μου !! Αφού ξέρεις ότι ποτέ δεν έχει πάει στη Νιγηρία και εδώ μεγάλωσε, γιατί επιμένεις και του αμφισβητείς την Ελληνική συνείδηση ? Στο κάτω, κάτω αν αισθανόταν περισσότερο Νιγηριανός θα πήγαινε να παίξει με τη Νιγηρία όπως ο Κάτσε στο ποδόσφαιρο που παίζει με την Αλβανία...Έλεος πια με τις Ελληναράδικες εμμονές ορισμένων !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε τυπε τι κολλημα εχεις φαει με τον αντετοκουμπο

εγω προτιμω τον αντετοκουμπο που δειχνει ενα σεβασμο στην Ελλαδα και την Ελληνικη σημαια απο εναν αριστερο που μισει την Ελλαδα και την Ελληνικη σημαια
και εγω τον προτιμω, για φιλο, για παρεα, για αθλητη, για να του παρω αυτογραφο.
όχι όμως για να δηλωνει ψεματα ότι αισθάνεται εθνικα ελληνας και να παιζει στην ελληνικη εθνικη.
κολλημα με τον αντετοκουμπο δεν εχω την δουλεια του κανει επειδή μπορει και την κανει.
με τους αριστερουλιδες που μου απαγορευουν φασιστικα να λεω την αποψη μου για ότι μου φαινεται στραβο εχω.
όταν λεω θελω να παιζει ο σχορτσιανιτης δεν βγαινουν να πουνε εισαι αντιρατσιστης εισαι οκ ατομο όταν βγαινω και λεω δεν θελω να παιζει ο αντετοκουμπο τοτε βγαινουν και λενε εισαι φασιστας γιατι εισαι εκτος της δικης μας γραμμης που θελει αχταρμά παντου να μην υπαρχουν εθνη, αν μπορουσαν θα αλλαζαν και το ονομα της εθνικης, τους ενοχλεί η λεξη εθνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom