αυτο που πετυχε η σλοβενια χθες μου θυμησε ως ενα βαθμο την νικη της ελλαδος στη σαιταμα
αν και το μεγεθος της εκπληξης αυτου που πετυχε η ελλαδα ηταν μεγαλύτερο
χθες αυτο που εξεπληξε εμενα δεν ήταν τοσο η νικη αλλα η διαφορα. Οι σλοβενοι χθες δε νικησαν τους ισπανους, τους διελυσαν.
Η παλαι ποτε μεγαλη ισπανια σε ολο το τουρνουα ηταν κακη. Μια ομαδα ξεζουμισμενη, μπαγιατικη. Εβλεπα αυτο τον παιχταρα τον Παο Γκαζολ και τον λυπηθηκα. Δε μπορει το παληκαρι πλεον. Οι καλυτεροι παιχτες των ισπανων στο τουρνουα οι Μαρκ και Ροντριγκεθ. Ολοι οι αλλοι τραγωδια συμπεριλαμβανομενου και του προπονητη.
Οποτε οι σλοβενοι πλεον παναξια στον τελικο. Μια ομαδα η οποια δεν εχει μεγαλο βαθος στον παγκο. Τρεις τεσσερις παιχτες ειναι που ξεχωριζουν. Η δυναμη της ομως ειναι οτι ειναι ΟΜΑΔΑ και ο προπονητης της. Αν οι σλοβενοι δεν παρουσιαστουν στον τελικο σωματικα, αλλα κυριως ψυχικα αδειασμενοι αφενως μεν θα δουμε μεγαλο τελικο αφετερου θα εχουν μεγαλες πιθανοτητες να το σηκωσουν κιολας.
στον αλλο ημιτελικο φαβορι ειναι οι σερβοι. Εγω παντως τους ρωσους δε τους ξεγραφω, ειναι μια ομαδα η οποια σε γενικες γραμμες σχεδον σε ολα τα παιχνιδια εχει παιξει καλα, αρα δεν ειναι ομαδα με σκαμπανευασματα. Και ειναι μια ομαδα που το παλευει μεχρι το τελος με καλο προπονητη. Οι σερβοι του παιχταρα μπογκτανοβιτσ παιχτικα μου μοιαζουν καλυτερη ομαδα και γενικα δειχνουν σε καλη κατασταση πνευματικα.
πιστευω οτι αν περασουν οι ρωσοι θα το παρουν οι σλοβενοι. Αν περασουν οι σερβοι και οι σλοβενοι ειναι καλα θα δουμε εναν πολυ μεγαλο τελικο.
θυμιζω οτι οι σερβοι στη διοργανωση εχουν μια ηττα. Στην πρωτη φαση απο τους ρωσσους.