Δεν είμαι βάζελος, είμαι παναθηναικός, θα το εκτιμούσα. Τι μου συγκρίνεις τώρα τον Ουντό με τον Μπουρούση; Ο Ουντό είναι κτήνος, σε καλή ηλικία, ο μπουρούσης είναι σάπακλας 35 χρονών. Σε εμάς την καλύτερη φυσική κατάσταση την έχει ο καλάθης και φάνηκε που όταν όλοι κλάταραν ήταν ο μόνος που άντεξε και μας κράτησε στο παιχνίδι. Διαφωνώ ότι δεν μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείριση. Μη βγάζεις μαζί σλούκα-καλάθη για να μπουν μαζί μάντζαρης-παππάς που θα τα κάνουν σκατά, βγάλε τον έναν ένα δίλεπτο και βάλτον μετά στην θέση του άλλου. Ο Πρίντεζης ξέρεις ότι βγάζει όλη την χρονιά μόνος του στον οσφπ και τον βαράς και άλλο και στην εθνική. Βάλε τον Θανάση, στην τελική το έχει κερδίσει να έχει περισσότερο χρόνο. Θα έπαιρνε 2 ριμπάουντ, θα έκανε καμιά τάπα, εε στην χειρότερη θα έκανε τα φάουλ και θα έριχνε το ξύλο του, γλιτώνοντας ένα πολύτιμο πεντάλεπτο από πρίντεζη-παπανικολάου. Ο άλλος έβαζε τον Αντόνοφ και έκανε σε 3 άμυνες 4 φάουλ, βάλε και εσύ τον αγραβάνη να κάνει το ίδιο στο +11 και στο +13, τι φοβάσαι; Στην τελική τελική θες να παίξεις με μια πεντάδα 35+ λεπτά; Τι τους βάζεις να πιέζουν και να ανοίγουν τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό; Ο άλλος πανέξυπνα έβαλε μετά zone press να μας κουράσει και άλλο και εκεί γύρισε και το ματς, κλατάρανε τελείως και οι δικοί μας και χάθηκε το ματς οριστικά.