Slimreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 612
- Πόντοι
- 311
Ότι και να λέτε για την ποιότητα της Ρωσίας, που προσωπικά την θεωρώ μία οκ ομάδα που την ευνόησαν και οι διασταυρώσεις για να φτάσει ως εδώ, η Ελλάδα έχασε μία ακόμα τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει σε 4αδα μεγάλης διοργάνωσης. Αυτές οι χαμένες ευκαίριες προστίθενται στο ιστορικό και βαραίνουν ακόμα περισσότερο τους ώμους των παιδιών για μελλοντικές διοργανώσεις. Το παιχνίδι χάθηκε καθαρά από την διαχείριση του προπονητικού τιμ, αλλά και από τις ελεύθερες βολές. Βέβαια πως να βάλεις βολές από ένα σήμειο και έπειτα όταν σου έχει βγει η γλώσσα έξω; O Κοουτς για κάποιο λόγο δεν έκανε το εξής απλό που κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε σε ένα κλειστό ματς. Αλλάζεις έναν εκ των Καλάθη-Σλούκα από τα γκαρντ με τον παππά ή τον μάντζαρη ώστε να έχεις την ασφάλεια της παρουσίας του ενός εκ των δύο στο γήπεδο, ενώ το ίδιο κάνεις και στα φόργουορντ, φέρνοντας τον Θανάση είτε στην θέση του παπ είτε στην θέση του πρίντεζη. Πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ ένα χαμηλό σχήμα όταν και οι ρώσοι κράτησαν για πολλή ώρα έξω τον μοζγκοφ, ώστε να πάρει κάποιες ανάσες ό έτσι και αλλιώς μέτριος σε όλη την διοργάνωση μπουρούσης, ο οποίος από την κούραση τα έχανε από κάτω, δεν μπορούσε να σταυρώσει βολή, δεν μπορούσε καλά καλά να περπατήσει να δώσει σκριν. Κρίμα πραγματικά για τα κολλήματα ενός γέρου ανθρώπου που δεν θέλει να αφήσει μια καρέκλα να πηγαίνουν χαμένες γενιές και γενιές ποιοτικών παικτών και ευκαιρίες για διακρίσεις σε ευρωπαικα,παγκοσμια και ολυμπιακούς αγώνες. Τόσοι σπουδαίοι άνθρωποι που έχουν τιμήσει τον χώρο δεν μπορούν να βοηθήσουν γιατί τους κρατάει μακρυά ο Βασιλακόπουλος. Όσο για το θέμα των αποχωρήσεων που θίξατε, δυστυχώς είναι μια μεγάλη πληγή και αν και δεν θέλω να κατακρίνω τους παίκτες, είμαι ελεύθερος πιστεύω να εκφράσω την λύπη μου και το "γαμώτο" μου όταν βλέπω τον τζινόμπιλι στα 40 του να θέλει να κατέβει σε μια ολυμπιάδα να κλείσει εκεί την καριέρα του, ενώ εμάς ο μητσάρας πέρυσι και ενώ ήμασταν γεμάτοι απουσίες στο προολυμπιακό δεν είπε ένα "επιστρέφω να βοηθήσω και να κλείσω έτσι την καριέρα μου και με την εθνική μετά τον παο". Με θλίβει να βλέπω παιδιά σαν τον σπανούλη που έχει ακόμα μπόλικο μπάσκετ μέσα του να τα παρατάνε για να κάνουν focus στον σύλλογο τους. Δίκαιωμά του, αλλά και δικαίωμά μας να εκφράζουμε το παράπονο μας όταν ο γκασόλ και ο ναβάρο κοντα στα 40 πλεον και χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να αποδείξουν κατεβαίνουν και τα δίνουν όλα. Αυτά και καλή μέρα να έχουμε!!