Νέα

Eurobank || Κατάρρευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Όλη η Ελλάδα κρέμεται από τα αρχιδια της επιστημονικής ομάδας του bou, που συσκεπτομαστε έκτακτα απόψε, εγώ βγήκα να κάνω ένα τσιγάρο, να σας πω τι γίνεται μέσα; Ακούστηκε κάποια στιγμή κάποιος που είπε, Μητσοτάκη γαμιεσαι, και επικράτησε πανικός...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.989
Πόντοι
10.411
Έχει δίκιο ο Termin

Αγαπητοί επισκέπτες ... πωλούνται μπρίκια ελληνικής κατασκευής και προελεύσεως με σήμα χαραγμένο τον ήλιο της Βεργίνας , πολυχρηστικά μόνο για καφέ ... 599€ το κομμάτι

Ενισχύστε μας να βγάλουμε Πράφιτ να θωρακίσουμε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα :confused:
HOq3yox.gif

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Όλη η Ελλάδα κρέμεται από τα αρχιδια της επιστημονικής ομάδας του bou, που συσκεπτομαστε έκτακτα απόψε, εγώ βγήκα να κάνω ένα τσιγάρο, να σας πω τι γίνεται μέσα; Ακούστηκε κάποια στιγμή κάποιος που είπε, Μητσοτάκη γαμιεσαι, και επικράτησε πανικός...

Συριζαίοι τύπε ... όνειδος ... κανένας σεβασμός στον ηγέτη :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.945
Πόντοι
6.946
Τύποι αφήστε τις μαλακίες.. αν είναι να βαρεσει κανόνι κάποια τράπεζα δεν θα το πουν στις ειδήσεις πριν αλλά μετά το γεγονός....
Και φυσικά όλως τυχαίως, οι πολιτικοί που μας αξίζουν, θα έχουν ήδη βγάλει τα λεφτουδάκια τους από εκεί ή έξω από την χώρα .

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
με την καταρρευση των ελληνικων τραπεζων και το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ κυριως των επιχειρησεων (για φαντασουν να κουρευουτουν οι καταθεσεις των σ.π.μ. π.χ του σκλαβενιτη τι μισθοδοσια θα δοσει στους εργαζομενους του, αυτο το γραφω για να μην πουνε καποιει οτι στα παπαρια μου εμενα εγω εχω μονο 5.000€) ο ελληνας ή και ελληναρας οπως αυτοαποκαλειται τα τελευταια χρονια της ντροπης (50 και βαλε) θα καθεται με της ωρες και θα βλεπει τα κολομερια του μπροστινου του πισω απο καποιο φαληρισμενο ΑΤΜ ελληνικης τραπεζας
στιγμες που πραγματικα θα μενουν χαραγμενες για μια ζωη αφου αυτην την φορα δεν θα μιλαμε για cap.con. αλλα για για βαθυ κουρεμα οπως στην κυπρο το 2013
αυτην τη φορα οι ελληνες θα πεινασουν πραγματικα και μερικες ελληνιδες πραγματικα ισως <πηδηχτουν> για ενα πιατο φαγητο και ενα καλσον
και οπως ελεγε και ο τζεφρευ παπανδρεου ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Παίδες να κλειδώσει το νήμα ... τώρα πάει κατέρρευσε :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
με την καταρρευση των ελληνικων τραπεζων και το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ κυριως των επιχειρησεων (για φαντασουν να κουρευουτουν οι καταθεσεις των σ.π.μ. π.χ του σκλαβενιτη τι μισθοδοσια θα δοσει στους εργαζομενους του, αυτο το γραφω για να μην πουνε καποιει οτι στα παπαρια μου εμενα εγω εχω μονο 5.000€) ο ελληνας ή και ελληναρας οπως αυτοαποκαλειται τα τελευταια χρονια της ντροπης (50 και βαλε) θα καθεται με της ωρες και θα βλεπει τα κολομερια του μπροστινου του πισω απο καποιο φαληρισμενο ΑΤΜ ελληνικης τραπεζας
στιγμες που πραγματικα θα μενουν χαραγμενες για μια ζωη αφου αυτην την φορα δεν θα μιλαμε για cap.con. αλλα για για βαθυ κουρεμα οπως στην κυπρο το 2013
αυτην τη φορα οι ελληνες θα πεινασουν πραγματικα και μερικες ελληνιδες πραγματικα ισως <πηδηχτουν> για ενα πιατο φαγητο και ενα καλσον
και οπως ελεγε και ο τζεφρευ παπανδρεου ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ
1. Στα παπάρια μας οι εργαζόμενοι του Σκλαβενίτη και του ΑΒ.
2. Ποιες ελληνικές επιχειρήσεις ; Τα σουβλατζίδικα και τα κομμωτήρια ; Ή τα ..airbnb ; Γιατί τιποτα αλλο δεν εχει απομεινει.
3. Μετά τις μαλακίες Τσίπρα /Γιάνη το '15 , κάθε νοήμων κάτοικος αυτής της μπουρδελοχώρας έχει σεντουκιάσει ο,τι σεντουκιάζεται. Οπότε στα παπάρια μας και τα ΑΤΜ. Τίποτα μαλάκες συνταξιούχοι θα στήνονται που ψηφιζουν Αλ6 για να τους αυξήσει τη σύνταξη και Κούλη για να τους δώσει brokolo pass.
4. Παπάρια θα κουρέψουν. Κανείς δεν έχει αφήσει λεφτά στο Ελλαδιστάν απ' όσους έχουν.
5. Ευκαιρία να γαμήσουμε τσάμπα , λοιπόν. Los geht's!

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
1. Στα παπάρια μας οι εργαζόμενοι του Σκλαβενίτη και του ΑΒ.
2. Ποιες ελληνικές επιχειρήσεις ; Τα σουβλατζίδικα και τα κομμωτήρια ; Ή τα ..airbnb ; Γιατί τιποτα αλλο δεν εχει απομεινει.
3. Μετά τις μαλακίες Τσίπρα /Γιάνη το '15 , κάθε νοήμων κάτοικος αυτής της μπουρδελοχώρας έχει σεντουκιάσει ο,τι σεντουκιάζεται. Οπότε στα παπάρια μας και τα ΑΤΜ. Τίποτα μαλάκες συνταξιούχοι θα στήνονται που ψηφιζουν Αλ6 για να τους αυξήσει τη σύνταξη και Κούλη για να τους δώσει brokolo pass.
4. Παπάρια θα κουρέψουν. Κανείς δεν έχει αφήσει λεφτά στο Ελλαδιστάν απ' όσους έχουν.
5. Ευκαιρία να γαμήσουμε τσάμπα , λοιπόν. Los geht's!
και εμενα στα παπαρια μου οι εργαζομενοι του σκλαβενιτη μαζι σου αλλα με κλειστο σκλαβενιτη δεν νομιζω οτι θα εχεις και πολλα διαθεσιμα τροφημα αρα και δυναμεις για φικη-φικη
οπως και να εχει θα δουμε καταστασεις οπου και στην μνημη μας θα χαραχθουν και δεν θα εχουν προιγουμενο για τα ελληνικα δεδομενα

υ.γ. ακομα και καρχαριας να εισαι (στο οικονομικο κομματι εννοω) παντα υπαρχει μια φαλαινα που μπορει να σε κατασπαραξη εχεςι δει φαλαινα να τρωει καρχαρια????? εεεε.....αυτο θα γινει τωρα.....γι'αυτο αγορασε καλσον ποτε δεν ξεριε που μπορει να σου φανουν χρησιμα :wink:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
και εμενα στα παπαρια μου οι εργαζομενοι του σκλαβενιτη μαζι σου αλλα με κλειστο σκλαβενιτη δεν νομιζω οτι θα εχεις και πολλα διαθεσιμα τροφημα αρα και δυναμεις για φικη-φικη
οπως και να εχει θα δουμε καταστασεις οπου και στην μνημη μας θα χαραχθουν και δεν θα εχουν προιγουμενο για τα ελληνικα δεδομενα

υ.γ. ακομα και καρχαριας να εισαι (στο οικονομικο κομματι εννοω) παντα υπαρχει μια φαλαινα που μπορει να σε κατασπαραξη εχεςι δει φαλαινα να τρωει καρχαρια????? εεεε.....αυτο θα γινει τωρα.....γι'αυτο αγορασε καλσον ποτε δεν ξεριε που μπορει να σου φανουν χρησιμα :wink:

Τίποτα από όλα αυτά δε θα γίνει όσο ανήκουμε στο Ευρωμπουρδέλο των λοατκι. Τώρα αν είναι να καταρρεύσει όλη η Ευρώπη....Δεν το αποκλείω , αλλά θα χουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε απ' το αν έχει γκοτζι μπερι ο Σκλαβενίτης. Ιστορικά , όλες οι μεγάλες οικονομικές κρίσεις κατέληξαν σε πολέμους. Ελπίζω να μην ήσουν Ι5 , γιατί τα καλσον δε θα βοηθήσουν αν δε ξερεις σημάδι...

Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
951
Πόντοι
81
Τίποτα από όλα αυτά δε θα γίνει όσο ανήκουμε στο Ευρωμπουρδέλο των λοατκι. Τώρα αν είναι να καταρρεύσει όλη η Ευρώπη....Δεν το αποκλείω , αλλά θα χουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε απ' το αν έχει γκοτζι μπερι ο Σκλαβενίτης. Ιστορικά , όλες οι μεγάλες οικονομικές κρίσεις κατέληξαν σε πολέμους. Ελπίζω να μην ήσουν Ι5 , γιατί τα καλσον δε θα βοηθήσουν αν δε ξερεις σημάδι...
και σημαδι να ξερεις πρεπει να χεις και οπλο για να πιστολιασεις εχεις?????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
μαλακα @athinaios44 οι μουνηδες σς κοροδευουν. :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Α ρε καριόλη Παπαθανάση την έφαγες ρε πούσταρε τη Eurobank επειδή σε έκραξε για καταδολίευση :confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
ο Νιπλης τα συζητουσε με @pnewman αυτα εδω πριν κανα 4ημερο ... τωρα ξυπνησαν όλοι :coffee:

Ειστε μπαγιατικοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.456
Πόντοι
12.756
παει το αυτοκινητο με φαγατε μουνοπανα.με τις προθεσμιακες τι γινεται η τα χανουμε και αυτα. :confused:
:2funny::2funny::2funny::2funny:

προθεσμιακή έχεις ρε μαλάκα :2funny::2funny::2funny:

Γαμημενε πες μου οτι πας και με το βιβλιαριο για ενημερωση σαν τους παπουδες

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
ο Νιπλης τα συζητουσε με @pnewman αυτα εδω πριν κανα 4ημερο ... τωρα ξυπνησαν όλοι :coffee:

Ειστε μπαγιατικοι
Μαλάκα όντως όταν άρχισε να ανεβαίνει το CDS τα λέγαμε κάπου στις 200κάτι μονάδες ... κοιμούνται ρε, γατιά

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.098
Πόντοι
6.515
παντως καποιος που εγραψε τις προαλες οτι τα 500αρικα τα παιρνουν δυσκολα και με προμηθεια οι τραπεζες δεν ισχυει, ειχα ενα και το εριξα κανονικα στο ΑΤΜ

Μην γραφετε οτι να ναι τυποι :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom