baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
και αλεκιαστη.μια αδιαβροχη επιταγουλα
και αλεκιαστη.μια αδιαβροχη επιταγουλα
και συλλεκτικης αξιαςκαι αλεκιαστη.
εχει ακομα μπλοκακι απο ιωνικη τραπεζα.και συλλεκτικης αξιας
μηπως σου εδωε και 300ευρω?εμενα ο νιπλης μου εδωσε κατι επιταγες απο λιμαν μπραδερς
εμενα ο νιπλης μου εδωσε κατι επιταγες απο λιμαν μπραδερς
μηπως σου εδωε και 300ευρω?
Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν τα λεφτά σου σαν φυσικό χαρτονόμισμα. Μόνο ψηφιακάΤι κολπο ειναι αυτο να καταρεει η τραπεζα και να χανονται οι καταθεσεις; Ποιος ειναι δηλαδη ο λογος να τα καταθεσεις. Ολα εχουν καταντησει απατη γυρω μας και το μονο που μας σωζει ειναι οτι δεν εχουμε κατι να χασουμε.
Η τράπεζα αγαπητέ φίλε μου στην Δύση είναι ένας κουμπαράς στον οποίο μαζεύεις τα λεφτά σου για να στα φυλάνε, αλλά επειδή απασχολούν υπαλλήλους, έχουν έξοδα συντήρησης και πληρώνουν ΔΕΗ, πρέπει να τους δίνεις και κάποια φύλακτρα. Χαζός είσαι και δεν καταλαβαίνεις;Τι κολπο ειναι αυτο να καταρεει η τραπεζα και να χανονται οι καταθεσεις; Ποιος ειναι δηλαδη ο λογος να τα καταθεσεις. Ολα εχουν καταντησει απατη γυρω μας και το μονο που μας σωζει ειναι οτι δεν εχουμε κατι να χασουμε.
Τύπε μην διαβάζεις ανοησίες του olympia.gr και του pronews.Το διάβασα και σε κάνα 2 ακόμα site όπως επίσης και στο pronews, youtube.
Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρο αλλά με τόσες τράπεζες που κατέρρευσαν σε Αμερική και γενικά για πολλές που ακούγονται στην Ευρώπη ότι παίζει να καταρρεύσουν σίγουρα δεν είναι κάτι που το παίρνεις αψήφιστα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπότε, γιατί στα οικονομικά είναι άσχετος, παίζει αποζημίωση των καταθέσεων σε τέτοιο ενδεχόμενο?
ίσως στη κύπρο που το 'χαν παραγαμήσει,Τύπε μην διαβάζεις ανοησίες του olympia.gr και του pronews.
Δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσει η eurobank.
Δεν έσκασαν πριν δέκα χρόνια που δεν υπήρχε σάλιο, θα σκάσουν τώρα που γέμισαν χρήμα;
Οσο για την Αμερικάνικη και την credit που έσκασαν, είδες να χάνει κάποιος καταθέτης τα λεφτά του; Ούτε ένας.
Μην αγχώνεσαι.
Ταξίδια γυναίκες κραιπαληίσως στη κύπρο που το 'χαν παραγαμήσει,
Τώρα έστω ότι πωλώ ακίνητο περί τα 300.000,
ποία είναι καλλίτερη συντηρητική επένδυση;
Αν το ακίνητο είναι αξιοποιήσιμο και σε καλή κατάσταση, απλά δεν το πουλάς. Αν θέλεις οπωσδήποτε να το πουλήσεις, πας πάλι σε ακίνητο και να φροντίσεις η πώληση με την αγορά να γίνουν σχεδόν ταυτόχρονα (να μην έχεις δηλαδή για καιρό τα χρήματα σου σε κάποια τράπεζα). Γενικά με την παγκόσμια τραπεζική αστάθεια, καλό είναι να μην έχεις πολλά χρήματα σε τράπεζα.ίσως στη κύπρο που το 'χαν παραγαμήσει,