Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.014
- Πόντοι
- 2.606
Αποσύρεται κιόλας σαν μοντέλο, νομίζω δεν θα ξαναβγεί. Μπορεί να είναι και ευκαιρία.το κιου2 ειναι προσιτο αλλα μονο βεντζινα,δεν εχει υβριδια.
Κι' εγώ βενζίνη πήρα.
Αποσύρεται κιόλας σαν μοντέλο, νομίζω δεν θα ξαναβγεί. Μπορεί να είναι και ευκαιρία.το κιου2 ειναι προσιτο αλλα μονο βεντζινα,δεν εχει υβριδια.
ρε δεν ειπες οτι ειναι υβριδικο?σημερα αγορα υβριδικου και μαλιστα η πλαγκ ιν η υβριδικο με κινηση του αυτοκινητου με ηλεκτροκινητηρα.Αποσύρεται κιόλας σαν μοντέλο, νομίζω δεν θα ξαναβγεί. Μπορεί να είναι και ευκαιρία.
Κι' εγώ βενζίνη πήρα.
ρε δεν ειπες οτι ειναι υβριδικο?σημερα αγορα υβριδικου και μαλιστα η πλαγκ ιν η υβριδικο με κινηση του αυτοκινητου με ηλεκτροκινητηρα.
βανζινες,πετρελαια και μαιλντ χαιμπριντ θα εχουν κατακορυφη πτωση τιμων.
ειναι ο κονκλαβιος των φτωχωνΟ αθηναιος πρόλαβε πάντως παραγγειλε το Yugo
μαιλντ χαιμπριντ οποτε το αουντι ουτε αυτο εχει οπως επισης το τ ροκ που κοιταγα βενζινη 150 αλογα αλλα δεν το βγαζει ουτε σε μαιλντ χαιμπριντ.
Είπα έχει μπαταρία και κινητήρα που λειτουργούν επικουρικά.
Δεν το φορτίζεις, φορτίζεται από την κίνηση, από ανάκτηση ενέργειας όταν πατάς φρένο κλπ.
Δε γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες, σε λίγο που θα το πάρω θα ξέρω καλύτερα. Έρχεται όπου να' ναι.
ο μαλακας ειχε 120 ευρω στην τραπεζα και εκανε και βιντεοσημερινο βιντεο......
Είσαι σίγουρος?δεν εχει δυστυχως,μονο διλιτρο με 197 αλογα αλλα ειναι αμαξαρα.
Έτοιμος για παραγγελία, ΕΤΟΙΜΟΣ...
μαλακα αμα παρεις κορόλα ετοιμασου για μπαν...
ναι με μια μικρη λεπτομέρειαΈτοιμος για παραγγελία, ΕΤΟΙΜΟΣ...
ρε το κουναβι πει να παιξει μαζι μου.Έτοιμος για παραγγελία, ΕΤΟΙΜΟΣ...
Χρόνος παράδοσης, 18 μήνες![]()
Θα πάρει δάνειο από την Eurobank τώρα που θα βαρέσει κανόνι.μαλακα αμα παρεις κορόλα ετοιμασου για μπαν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι με μια μικρη λεπτομέρεια
του λειπουν τα 28.470
τα 470 τα εχω θα μου δωσεις τα αλλα 34.000?μαλακα αμα παρεις κορόλα ετοιμασου για μπαν...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι με μια μικρη λεπτομέρεια
του λειπουν τα 28.470
ρε το κουναβι πει να παιξει μαζι μου.![]()
εχει και σταρτ στοπ ? φαινεσαι πετρολχεντεκλεισα το κορολα κρος παραδοση ιανουαριο του 24.
μεχρι την εγγυηση .. οση ειναι , 100Κ νομιζωΝα κανω μια ερώτηση ετσι και εχεις κλειστα χρήματα σε προθεσμιακη καταθεση ειναι τοτε εγγυημενα απο την Τράπεζα της Ελλάδος σαν κεφαλαιο;