Νέα

Eurobank || Κατάρρευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kevinslipknot173
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.761
Πόντοι
2.606
:coffee::confused::confused::confused:
sava-zivkovic-08a.gif

fiat126p-maluch.gif
το υβριδικό είναι αυτό?:coffee::coffee::coffee:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.750
Πόντοι
2.306
Ευκαιρία να βάλω μια αγγελία τώρα με τόσους επισκέπτες, πωλείται σε άριστη κατάσταση τσαντάκι Samsonite χωράει 100.000 ευρώ σε πενηνταρικα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα στο forum, χθες είδα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να καταρρεύσει η Eurobank..
Το ΤΕΚΕ θα μπορέσει να καλύψει καταθέσεις εως και 100χιλιάδες ευρώ αν τελικά γίνει?
Η Εθνική Τράπεζα πιστεύετε είναι η πιο σίγουρη και φερέγγυα τράπεζα στην Ελλάδα ή όχι?
οχι. η πειραιως ειναι

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.761
Πόντοι
2.606
Ευκαιρία να βάλω μια αγγελία τώρα με τόσους πλούσιους επισκέπτες, πωλείται σε άριστη κατάσταση τσαντάκι Samsonite χωράει 100.000 ευρώ σε πενηνταρικα.
άριστη κατάσταση, άρα δεν πήγε και πολύ μακριά...:coffee::coffee:
επίσης, το συμπλήρωσα λίγο:confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.675
Πόντοι
2.356
Είναι ένα απο τα ανεκδοτα που ομως δεν ειναι ανεκδοτο.
Αν παει να καταρρευσει μια τραπεζα θα παρουν λεφτά απο τις άλλες. Μετά θα πάρουν απο τις παρα αλλες και μετα απο τις παρα παρα άλλες.

Κάποτε ήμουν φανταρος και για να γινει μια άσκηση δανειζόμασταν άρματα από άλλες μοναδες, μετα δανειζόταν οι άλλες απο εμας, μια μερα σκεφτομουν μονος μου αν γινει πολεμος θα μας λειπουν αρκετα αρματα που στο διάολο τα έχουν κρύψει; ( μετά καταλαβα ότι ήταν διαλυμένα και άχρηστα ούτε για να τα παρουν για scrap οι γύφτοι με το κιλο..... )
αμα γινει πολεμος ρε τυπε στην πρωτη βομβα θα τα δηλωσουν ολοι απωλειες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.239
Πόντοι
3.846
στο δημοτικο είχα φάει μια ήττα οταν η δασκάλα μου ειχε βάλει 0 (ΜΗΔΕΝ) μπροστα σε όλα τα παιδακια
μου είχε βάλει να κλεισω σε ενεστώτα τον σταθμαρχη
και έγγαψα
ο σταθμαρχης
του σταθμαρχη
τον σταθμαρχη
σταθμαρχη
οι σταθμαρχες
των σταθμαρχων.....

αι σταθμαρχιδες αυτο το -αρχιδες με κυνηγάει σε όλη μου την ζωή.... 50 νεκροί εξαιτιας των σταθμαρχων ή των σταθμαρχιδων;;;;;
σε εβαλε να κλεινεις ενα ουσιαστικο στον ενεστωτα για να καταλαβεις το λάθος μόνος σου και να αντιδράσεις. Μάλλον περίμενε πολλά από σένα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Έχει δίκιο ο Termin

Αγαπητοί επισκέπτες ... πωλούνται μπρίκια ελληνικής κατασκευής και προελεύσεως με σήμα χαραγμένο τον ήλιο της Βεργίνας , πολυχρηστικά μόνο για καφέ ... 599€ το κομμάτι

Ενισχύστε μας να βγάλουμε Πράφιτ να θωρακίσουμε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα :confused:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.750
Πόντοι
2.306
Με 250 επισκέπτες να κάνω και λίγη διαφήμιση στην φίλη μου, η Ζωή η πενηντάρα έχει τούμπανο βυζιά. Όποιος δεν έχει πιάσει τέτοια βυζιά, χάνει.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.269
Πόντοι
6.056
Έχει δίκιο ο Termin

Αγαπητοί επισκέπτες ... πωλούνται πολυχρηστικά μπρίκια ελληνικής κατασκευής και προελεύσεως με σήμα χαραγμένο τον ήλιο της Βεργίνας , πολυχρηστικά μόνο για καφέ ... 599€ το κομμάτι

Ενισχύστε μας να βγάλουμε Πράφιτ να θωρακίσουμε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα :confused:
:coffee::confused::confused::confused:
ntenekedes.gif

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.761
Πόντοι
2.606
νομίζω στο μπου τα μέλη παίζουν σε κατηγορία > 100χ, μάλλον δύσκολα...:undecided:
και για να μη την χρησιμοποιείς, μάλλον δε χωράνε ούτε και τα δικά σου:coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom