Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.761
- Πόντοι
- 2.606
το υβριδικό είναι αυτό?
το υβριδικό είναι αυτό?
ηλεκτρικο ειναι τυπε?
plug inηλεκτρικο ειναι τυπε?
Plug in,με προλαβε ο Γωμολαστιχας.Εχει και εκδοση με lpg για οποιον ενδιαφερεταιηλεκτρικο ειναι τυπε?
το υβριδικό είναι αυτό?
οχι. η πειραιως ειναιΚαλησπέρα στο forum, χθες είδα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να καταρρεύσει η Eurobank..
Το ΤΕΚΕ θα μπορέσει να καλύψει καταθέσεις εως και 100χιλιάδες ευρώ αν τελικά γίνει?
Η Εθνική Τράπεζα πιστεύετε είναι η πιο σίγουρη και φερέγγυα τράπεζα στην Ελλάδα ή όχι?
άριστη κατάσταση, άρα δεν πήγε και πολύ μακριά...Ευκαιρία να βάλω μια αγγελία τώρα με τόσους πλούσιους επισκέπτες, πωλείται σε άριστη κατάσταση τσαντάκι Samsonite χωράει 100.000 ευρώ σε πενηνταρικα.
αμα γινει πολεμος ρε τυπε στην πρωτη βομβα θα τα δηλωσουν ολοι απωλειεςΕίναι ένα απο τα ανεκδοτα που ομως δεν ειναι ανεκδοτο.
Αν παει να καταρρευσει μια τραπεζα θα παρουν λεφτά απο τις άλλες. Μετά θα πάρουν απο τις παρα αλλες και μετα απο τις παρα παρα άλλες.
Κάποτε ήμουν φανταρος και για να γινει μια άσκηση δανειζόμασταν άρματα από άλλες μοναδες, μετα δανειζόταν οι άλλες απο εμας, μια μερα σκεφτομουν μονος μου αν γινει πολεμος θα μας λειπουν αρκετα αρματα που στο διάολο τα έχουν κρύψει; ( μετά καταλαβα ότι ήταν διαλυμένα και άχρηστα ούτε για να τα παρουν για scrap οι γύφτοι με το κιλο..... )
Αριστη κατασταση(δεν υπαρχει σαλιο)άριστη κατάσταση, άρα δεν πήγε και πολύ μακριά...
επίσης, το συμπλήρωσα λίγο
σε εβαλε να κλεινεις ενα ουσιαστικο στον ενεστωτα για να καταλαβεις το λάθος μόνος σου και να αντιδράσεις. Μάλλον περίμενε πολλά από σένα.στο δημοτικο είχα φάει μια ήττα οταν η δασκάλα μου ειχε βάλει 0 (ΜΗΔΕΝ) μπροστα σε όλα τα παιδακια
μου είχε βάλει να κλεισω σε ενεστώτα τον σταθμαρχη
και έγγαψα
ο σταθμαρχης
του σταθμαρχη
τον σταθμαρχη
σταθμαρχη
οι σταθμαρχες
των σταθμαρχων.....
αι σταθμαρχιδες αυτο το -αρχιδες με κυνηγάει σε όλη μου την ζωή.... 50 νεκροί εξαιτιας των σταθμαρχων ή των σταθμαρχιδων;;;;;
Αριστη κατασταση(δεν υπαρχει σαλιο)
Λόγω μη χρήσης.Αριστη κατασταση(δεν υπαρχει σαλιο)
Xαβαλε εκανα,ισως εξ ιδιων κρινω τα αλλοτριαΛόγω μη χρήσης.
Έχει δίκιο ο Termin
Αγαπητοί επισκέπτες ... πωλούνται πολυχρηστικά μπρίκια ελληνικής κατασκευής και προελεύσεως με σήμα χαραγμένο τον ήλιο της Βεργίνας , πολυχρηστικά μόνο για καφέ ... 599€ το κομμάτι
Ενισχύστε μας να βγάλουμε Πράφιτ να θωρακίσουμε το ελληνικό τραπεζικό σύστημα
νομίζω στο μπου τα μέλη παίζουν σε κατηγορία > 100χ, μάλλον δύσκολα...Λόγω μη χρήσης.
Άμα δεν δίνει κώλο δεν ...Με 250 επισκέπτες να κάνω και λίγη διαφήμιση στην φίλη μου, η Ζωή η πενηντάρα έχει τούμπανο βυζιά. Όποιος δεν έχει πιάσει χάνει.
Εμείς που δεν έχουμε λεφτά δεν φοβόμαστε από τέτοιες ειδήσεις...τυπε ευχαριστω που μας το ειπες,τρεχω να παρω δανειο και πιστωτικες καρτες