Νέα

Ετσι απλά λέω αυτά που με ψιλό στεναχώρησαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aporia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Mε αφορμή την απουσία ευγένειας από αυτό το φόρουμ φεύγω μιας και η θεματολογία του μου είναι αδιάφορη
Ευχαριστώ τους ένα δύο ανθρώπους που μίλησαν όμορφα και με τρόπο και σεβασμό απέναντι στην διαφορετική άποψη
Για τους υπόλοιπους που κορόιδεψαν και στάθηκαν αδύναμοι να συζητήσουν δεν νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι άλλο
Καλό απόγευμα

εχε χαρη που η μαλακια ειναι αφορολογητη

γιαυτο μπορεις να συνεχισεις να λες οσες θες........ ........... ........... ........... ...........

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

γιαυτο μπορεις να συνεχισεις να λες οσες θες........ ........... ........... ........... ...........

Ήρθε η ώρα να συμφωνήσω απόλυτα με τον panaxio.
+1000000000000

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ήρθε η ώρα να συμφωνήσω απόλυτα με τον panaxio.
+1000000000000

Σωστός ο φίλος
...αν κι εγώ ασχολήθηκα μαζί σου, προσπαθώντας να σου εξηγήσω μερικά πράγματα, (όπως το ότι εδώ ασχολούμαστε ΚΑΙ με άλλα θέματα), ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ....
ʼσε μεγάλε μας πνίξανε οι δήθεν ηθικολόγοι (που στο σκοτάδι είναι χειρότεροι απο όλους, και κάνουν τα χειρότερα).
Μπορείς να κάνεις παρέα με κείνη τη θαυμάσια υπέρμαχο της ηθικής μας.....Κα Λουκά δεν την λένε;;;;
ʼντε μπράβο.

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά αυτός ο aporia όλο παρεξηγείται και φεύγει κατηγορηματικά και ολο εδώ γύρω τριγυρνάει και συμμετέχει μάλιστα στα δρώμενα του site , μπράβο μετάλλαξη  :sperm: :hammer: :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Για τους υπόλοιπους που κορόιδεψαν και στάθηκαν αδύναμοι να συζητήσουν δεν νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι άλλο....

..ο Κυριος ειπε να γυρνας και το αλλο μαγουλο....

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Και για να βρει πρακτική εφαρμογή η θεΐκή ρήση να διευκρινίσω στον αγαπητό aporia, ότι ισχύει και για κολομάγουλα... ακοϋς gayboy?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως ρε παιδια με λυπει παρα πολυ το γεγονος οτι μολις δειτε καποιον και ποσταρει αντι του πληρωμενου ερωτα και εκφραζει μια αντιθετη αποψη πεφτετε ολοι να τον φατε λες και σας εβρισε την μανα....ρε παιδια ελεος δηλ.!δειξτε ενα επιπεδο...

chrysargos_666

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Προσωπικά θεωρώ υγιές να υπάρχουν γκέι στην κοινωνία. Να εκφράζει ο καθένας οποιαδήποτε σεξουαλική όρεξη - εφόσον δεν βλάπτει τους γύρω και δεν παρανομεί. Ωστόσο σαν επιθυμία, την αντρική ομοφυλοφυλία τη βλέπω πολύ κακόγουστη. Δεν μου αρέσει το αντρικό σώμα για σεξ κλπ. Εμένα δεν μ' αρέσει, γενικά όμως ας υπάρχουν τα παιδιά. Δεν ενοχλούν σαν υπάρξεις και δεν αφορά την Πολιτεία το κρεββάτι του καθενός.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
παντως ρε παιδια με λυπει παρα πολυ το γεγονος οτι μολις δειτε καποιον και ποσταρει αντι του πληρωμενου ερωτα και εκφραζει μια αντιθετη αποψη πεφτετε ολοι να τον φατε λες και σας εβρισε την μανα....ρε παιδια ελεος δηλ.!δειξτε ενα επιπεδο...

Αυτό μας τρώει στη ζωή φίλε vasos....Το γαμημένο το επίπεδο.
Το οποίο αν το 'δείξεις' σε ανθρώπους που δεν οφείλεις, βγαίνεις και μαλάκας από πάνω.
Επίπεδο δείχνεις όταν υπάρχει και ανταπόκριση...

Τύποι σαν τον aporia, μηδενιστές, άνθρωποι δίχως γνώση που τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουκάλι (αγοραίο έρωτα, μαστροποία, συζυγική κακοποίηση κλτ) αξίζουν τουλάχιστον κοινωνικό αποκλεισμό. Ας ενημερωθεί πρώτα ο φίλος μας και μετά ας έρθει να ασκήσει την κριτική του. Να αλλάξει αυτός το επίπεδό του.
Είναι και γι αυτόν μία ευκαιρία...

Και εδώ θα πω κάτι που έχω ξανααναφέρει σε άλλη συζήτηση στο σάιτ. Απευθυνόμενος στον απορία...
Φίλε μου μην κοιτάς τή βελόνα που είναι καρφωμένη στο μάτι του συνανθρώπου σου ... Δες καλύτερα το κομμάτι ξύλου που είναι σφηνομένο στο δικό σου μάτι ...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ελα ρε vasos σιγα το μαλακα μπηκε να μας πει τι...και τι περιμενες δηλαδη να μας τι λεει και να του πουμε ποσο δυστυχισμενοι ειμαστε που δεν δινουμε τα λεφτα μας στο πλουταρχο και τα αρκουδακια απο τωρα..?για μπουρδελα συζηταμε εξαλλου

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Φίλε aporia με την ευκαιρία όλων όσων γράφτηκαν πιο πάνω, σου διευκρινίζω ότι  η δημιουργία ενός forum είναι ΚΥΡΙΩΣ η ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με μια ειδική θεματολογία. Σκοπός του δεν είναι ούτε να προάγει ούτε και να διαφημίσει ένα "προϊόν", όποιο κι αν είναι αυτό.
Κάποιοι από εμάς έχουμε επιλέξει ? ο καθένας μας για δικούς του λόγους ? να ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα είτε από ανάγκη, είτε από σπορ, είτε για 1002 άλλους λόγους τους οποίους προσωπικά σέβομαι ως επιλογές, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με αυτές, και μέσω αυτής της ενασχόλησης ανταλλάσσουμε μεταξύ μας πληροφορίες. Τώρα, αν ΔΥΝΗΤΙΚΑ διαφημίζεται ή συντηρείται αυτό που αναφέρεις μέσω αυτής της ανταλλαγής πληροφοριών, δεν είναι γι αυτό υπεύθυνοι ούτε το site και οι admins, πολύ περισσότερο οι χρήστες / επισκέπτες.
Όσοι πληρώνουν προκειμένου να νιώσουν ένα χάδι, να ζήσουν μια ψευδαίσθηση ή και να κάνουν ? αν θέλεις ? χαβαλέ μέσω αυτής δραστηριότητας, είναι οι τελευταίοι που φταίνε για την κατάσταση. Θα κατηγορούσαμε ποτέ έναν ναρκομανή ότι είναι αυτός και οι υπόλοιποι ομοιοπαθείς του υπεύθυνοι για τη μάστιγα των ναρκωτικών; Όπως λοιπόν για τα ναρκωτικά έτσι και για την πορνεία στη σημερινή της μορφή, υπεύθυνοι δεν είναι ούτε οι χρήστες / πελάτες ούτε οι εκδιδόμενες γυναίκες. Έχεις σκεφτεί αν η ίδια η πολιτεία έχει κάνει κάτι γι αυτό; Τι έχει κάνει για τα ναρκωτικά, για τη φτώχεια, για να βελτιώσει εν γένει την ποιότητα ζωής ενός πολίτη;
Και μιας και έκανες λόγο για μανάδες, αδελφές και κόρες, σε διαβεβαιώνω ότι εάν οι δικές μου ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ να ασκήσουν αυτό το επάγγελμα, δεν θα είχα καμία απολύτως αντίρρηση με τη προϋπόθεση βεβαίως ότι το κράτος θα τους παρείχε όλη την απαραίτητη κοινωνική αρωγή, προάγοντας και αυτό ως ένα επάγγελμα ασφαλές, αξιοπρεπές και ισότιμο με όλα τα υπόλοιπα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει γιατί ούτε την "πολιτεία" για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε συμφέρει, ούτε η κοινωνία (και δη η ελληνική) είναι έτοιμη να το δεχθεί. Ας ψάξουμε λοιπόν αλλού για αίτια, αφορμές και υπεύθυνους και σίγουρα όχι σε αυτό το forum.
Τέλος, ελπίζω φεύγοντας από το thread να μείνεις στην παρέα γιατί εκτός από την ανταλλαγή πληροφοριών για τον αγοραίο έρωτα υπάρχει, όπως ανέφεραν και πιο πάνω οι εκλεκτοί συνάδελφοι, πλήθος άλλων ενδιαφέροντων θεμάτων προς συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Φιλικά.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ο aporia ειναι προφανως οπαδος του σουηδικου μοντελου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

..κολητε, κοιτα τι του λεμε μεχρι και το ποστασρισμα #45 (σελιδες 1,2, και 3), και τι απανταει το βλημα με το ποσταρισμα #46 (σελιδα 4) και νομιζω θα καταλαβεις ευκολα γιατι του την πεφτουν ολοι....

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και πώς απαιτείς ευγένεια από ανθρώπους που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν είναι ικανοί για "ευγενή" συναισθήματ α;
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί με συκοφαντείτε ; γιατί με κατακρίνετε μέρες τώρα ;
Μίλησα εγώ για βελόνα στο μάτι του άλλου και δεν είδα το δοκάρι στο δικό μου ;
Γιατί αδυνατείτε να συζητήσετε και λίγο με κάποιον άνθρωπο που απλά εξέφρασε την απορία του ;
Πότε στα τόσα μου ποστ χαρακτήρισα συγκεκριμένο άνθρωπο ; κάτι το οποίο το κάνετε όλοι εσείς εναντίον μου συγκεκριμένα ;
Γιατί να μη μπορεί όλη η πρόταση να είναι "διαφωνώ άγνωστε φίλε γιατί εγώ έχω την εξής θεωρία ή άποψη" ;
Τόσο δύσκολο είναι ; γιατί θα πρέπει να ενστερνισθώ εγώ τις δικές σας απόψεις ή εσείς τις δικές μου ;
Σας παρακαλώ , πείτε ότι θέλετε , δικός σας λογαριασμός
Αλλά αν μη τι άλλο , μη βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα και χαρακτηρισμούς που δεν έκανα
Ευχαριστώ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και πώς απαιτείς ευγένεια από ανθρώπους που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν είναι ικανοί για "ευγενή" συναισθήματ α;

Γιατί αδυνατείτε να συζητήσετε και λίγο με κάποιον άνθρωπο που απλά εξέφρασε την απορία του ;
Πότε στα τόσα μου ποστ χαρακτήρισα συγκεκριμένο άνθρωπο ; κάτι το οποίο το κάνετε όλοι εσείς εναντίον μου συγκεκριμένα ;
Γιατί να μη μπορεί όλη η πρόταση να είναι "διαφωνώ άγνωστε φίλε γιατί εγώ έχω την εξής θεωρία ή άποψη" ;
Τόσο δύσκολο είναι ; γιατί θα πρέπει να ενστερνισθώ εγώ τις δικές σας απόψεις ή εσείς τις δικές μου ;
Αλλά αν μη τι άλλο , μη βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα και χαρακτηρισμούς που δεν έκανα
Ευχαριστώ

..υποστηριζει ο κατηγορουμενος δηλαδη, οτι μεχρι να μας προσβαλει ομαδικως με το ποστ #46 ητο ευπρεπης ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

..και γιατι ασχολεισαι μαζι τους τεκνον μου ???? ο-ε-ο ????  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6

Ευχαριστώ

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρετε κάτι ?
Δεν σας χαρακτήρισα στιγμή για την επιλογή σας στον αγοραίο σεξ
Θα μπορούσα όμως να σας χαρακτηρίσω από τη συμπεριφορά σας απέναντι στον αντιδημοκρατικό τρόπο διαλόγου που έχετε
(Οχι όλους φυσικά )

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ξέρετε κάτι ?
Δεν σας χαρακτήρισα στιγμή για την επιλογή σας στον αγοραίο σεξ
Θα μπορούσα όμως να σας χαρακτηρίσω από τη συμπεριφορά σας απέναντι στον αντιδημοκρατικό τρόπο διαλόγου που έχετε
(Οχι όλους φυσικά )

Κι όμως, aporia, όλα τα post που πρηγήθηκαν, τόσο τα δικά σου όσο και των υπολοίπων, αποτελούν διάλογο...Απλά δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε...ε, τώρα αν κάπου ανεβαίνουν και οι τόνοι...

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
19
Πόντοι
1

Stories

Νέο!