dreamer24gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φιλε μου, κατι που σε σοκαρει το αποφευγεις, δε το κοιτας, το προσπερνας. Αν παραμενεις και το παρακολουθεις, κατ' οποιονδηποτε τροπο, τοτες μαλλον το κανεις γιατι νοιωθεις καποιου ειδους ηδονη. Αν σε σοκαρει ο αγοραιος ερωτας, ή εκφρασεις του τυπου: γαμησι, τσιμπουκι, πουτανα, μουνι, πουτσα, αρχιδια, μπουρδελο, πουτανοπιατσα, μπουρδελοτσαρκα κλπ, τοτε τι κανεις στα μερη μας; Αν σε σοκαρει το γεγονος οτι οι αντρες γαμουν και οι γυναικες γαμιουνται, οχι μονο για αναπαραγωγη αλλα και για τη καυλα τους, τοτε μαλλον εχεις πολυ σοβαρο προβλημα. Μπορεις βεβαια να μπεις σε καποιο site ορθολογικοθρησκευτικου περιεχομενου, που δε μιλανε για πουτανες και γαμησια, καθως ειναι ηθικοτατοι εκει, ασχετως βεβαια αν κολογαμιονται & πλακομουνιαζονται μεταξυ τους. Δε το λενε ομως, αρα ειναι χρηστα μελη της κοινωνιας μας... Και το γεγονος οτι ημουν ειρωνικος σε προηγουμενο σχολιο μου, πιστεψε με, ημουν πολυ επιεικης... Απαξιω να συνεχισω το σχολιασμο στο παρον θεμα...
ΥΓ Μπορει καποιος mod να κανει μια διορθωση στο προηγουμενο post μου, γιατι καταλαθος βγηκε ολο bold, και επισης μια διορθωση, εκει που λεει "30 συναπτα ετη" να το κανει 20; (Ο δαιμων του keyboard χτυπησε ξανα"
ΥΓ Μπορει καποιος mod να κανει μια διορθωση στο προηγουμενο post μου, γιατι καταλαθος βγηκε ολο bold, και επισης μια διορθωση, εκει που λεει "30 συναπτα ετη" να το κανει 20; (Ο δαιμων του keyboard χτυπησε ξανα"