Νέα

Ετσι απλά λέω αυτά που με ψιλό στεναχώρησαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aporia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε μου, κατι που σε σοκαρει το αποφευγεις, δε το κοιτας, το προσπερνας. Αν παραμενεις και το παρακολουθεις, κατ' οποιονδηποτε τροπο, τοτες μαλλον το κανεις γιατι νοιωθεις καποιου ειδους ηδονη. Αν σε σοκαρει ο αγοραιος ερωτας, ή εκφρασεις του τυπου: γαμησι, τσιμπουκι, πουτανα, μουνι, πουτσα, αρχιδια, μπουρδελο, πουτανοπιατσα, μπουρδελοτσαρκα κλπ, τοτε τι κανεις στα μερη μας; Αν σε σοκαρει το γεγονος οτι οι αντρες γαμουν και οι γυναικες γαμιουνται, οχι μονο για αναπαραγωγη αλλα και για τη καυλα τους, τοτε μαλλον εχεις πολυ σοβαρο προβλημα. Μπορεις βεβαια να μπεις σε καποιο site ορθολογικοθρησκευτικου περιεχομενου, που δε μιλανε για πουτανες και γαμησια, καθως ειναι ηθικοτατοι εκει, ασχετως βεβαια αν κολογαμιονται & πλακομουνιαζονται μεταξυ τους. Δε το λενε ομως, αρα ειναι χρηστα μελη της κοινωνιας μας... Και το γεγονος οτι ημουν ειρωνικος σε προηγουμενο σχολιο μου, πιστεψε με, ημουν πολυ επιεικης... Απαξιω να συνεχισω το σχολιασμο στο παρον θεμα...

ΥΓ Μπορει καποιος mod να κανει μια διορθωση στο προηγουμενο post μου, γιατι καταλαθος βγηκε ολο bold, και επισης μια διορθωση, εκει που λεει "30 συναπτα ετη" να το κανει 20; (Ο δαιμων του keyboard χτυπησε ξανα"

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε αporia εγώ λέω να κάνεις μια κόπια αυτά που έγραψες με τις απορίες σου και τις συμβουλές σου και να τα φύλαξης κάπου σίγουρα ,και μετά από 3-4-5 χρονακια βγαλτα και ξαναδιάβασε  .είμαι σίγουρος ότι ούτε και εσύ δεν θα σύμφωνης με τις απόψεις σου , γιατί αν σε σκαναρο φροιδϊστικα μάλλον το αντίθετο πιστεύεις από αυτό που λες αλλά ψάχνεις δεκανίκι για να απορρίψεις τα πρωιν πιστεύω σου .
Για να στο κάνω λιανά αν κάτι από αυτό το site δεν μου κάνει καθόλου ούτε καν παταω  κουμπί εκτός αν έχω φαγούρα  που για να έχω φαγούρα όλο και κάτι περνάει από το μυαλό μου ,ελπίζω να καταλάβεις τι λεμέ αλλά όπως και να έχει καλοδεχούμενος να είσαι
Υ.γ.και μη σε δω να πατάς κουμπάκια με ροζ περιεχόμενο

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Ο aporia μάλλον πρέπει να είναι ένα άτομο με κάποιο σωματικό πρόβλημα που τον καθιστά ανίκανο να γαμήσει. Τον ξινίζει λοιπόν που εμείς πελεκάμε και αυτός κοιτάει. Αντί να πάει σε γιατρό ψάχνει λύση μέσω της έριδας και της ίντριγκας.
Φίλε aporia μην ξεχνάς ότι έχεις έναν άσσο ακόμα στο μανίκι σου για να καταφέρεις να γευτείς τον έρωτα.Τον κώλο σου.

Αγαπη ειναι το συναισθημα πως μια γυναικα διαφερει απο την αλλη.

Στην παρουσα φαση με τις δουλειες τα μεταπτυχιακα κλπ που ολοι περναμε μια πιεση το τελευταιο που μας ενδιαφερει ειναι μια μπουζουκοαγαπη που καθε σαββατο σας εχει πρωτο τραπεζι πιστα να τραγουδατε εμετικα σουξεδακια..και στο τελος φτανετε σαν μαλακες να λιγουρευεστε την περιπτερου που παιρνει mickey ο γιος σας..ολα αυτα τα χρονια μπορειτε να ανοιξετε τα ματια σας και να φατε και αλλο φαγητο αλλα γουσταρετε μονο φακες..δεν φτανει που κλανετε μιλατε κιολας...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εγώ είμαι σίγουρος οτι ο τυπάς βγήκε απο αμερικάνική teenager κομεντί.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παπάρα aporia μας έπρηξες!
Έλεος πια.
Δε φταις εσύ, φταίμε εμείς που σου δίνουμε αξία και προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε μερικά πράγματα και να σου ανοίξουμε τα γκαβάδια. Όχι τίποτε άλλο, αλλά με την παρουσία σου εδώ, έχεις φέρει τον αποπροσανατολισμό και δεν ασχολούμαστε με πολύ σοβαρότερα θέματα που υπάρχουν, παρά ασχολούμαστε μαζί σου. Η πλάκα είναι ότι έχω ξανακάνει τον κόπο να σου απαντήσω. Είμαι κι εγώ μαλάκας. Τα θέλει ο κώλος μου...(και μην πάει ο νου σου στο πονηρό...  :P )

Κάνω λοιπόν την εξής ερώτηση στον εαυτό μου ... και απαντάω κιόλας...
Αν ψάχνοντας κάτι, οτιδήποτε, έπεφτα σε ένα gay site (το οποίο σε καμία περίπτωση δεν επικρωτώ και δεν με ενδιαφέρει) θα καθόμουν να ασχοληθώ, να γίνω μέλος και να δημιουργήσω κοινωνικούς προβληματισμούς?
Απ: ΟΧΙ βέβαια, τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν 100 gay μαζεμένοι και συζητούν... Τι δουλειά έχω εγώ εκεί? Αφού το θέμα δε με αγγίζει. Καλά κάνουν κι έχουν το δικό τους φόρουμ και αναλύουν τους προβληματισμούς τους, μοιράζονται τις σεξουαλικές τους εμπειρίες, άσχετο αν εγώ διαφωνώ με αυτό. Είναι δικαίωμά τους. Είναι τουλάχιστον σεβαστό...(Αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει σεβασμός....)
Βέβαια αν ασχολούμουν κάτι άλλο θα σήμαινε... Μήπως μου αρέσει? Μήπως είμαι κρυφόπουστας και θέλω περισσότερες πληροφορίες? Μήπως θέλω επιπλέον στοιχεία για την gay community?  Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν σε κατατάσω, κύριε παπάρα μας. Στους κρυψίνους ανθρώπους, οι οποίοι μέσα από την αρνητική κριτική για ένα θέμα, θέλουν ουσιαστικά να ενημερωθούν, να μάθουν....
Κάνε μας λοιπόν τη χάρη... κάτσε διάβασε τα τόπικ που σε ενδιαφέρουν και άσε επιτ&#
941;λους τις APORIES.

ΥΓ. Σε λιγάκι θα γράψω για ένα καινούριο στούντιο που ανακάλυψα χτες. Στο τόπικ 'Ημερήσια ανημέρωση για στούντιο' ή στο 'Νέο στούντιο Συγγρού 245'. Ρίξε μια ματιά μπορεί να σε ενδιαφέρει. Έχει ΚΑΙ αυταρχικό ΚΑΙ λεσβιακό. Τιμές από 50 ευρώπουλα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Φίλε aporia σέβομαι τις απόψεις σου και μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τις περισσότερες από αυτές. Παραβλέπεις ωστόσο μια παράμετρο. Στον αγοραίο έρωτα δεν καταφεύγουν μόνο όσοι τον βλέπουν ως χόμπι ή σαν μια έξοδο διαφυγής από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας αλλά και άνθρωποι οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατόν να συνάψουν κάποια σχέση με μια κοπέλα / γυναίκα είτε γιατί έχουν κάποιο σωματικό πρόβλημα ή δυσμορφία είτε λόγω ψυχολογικών προβλημάτων είτε επειδή στο παρελθόν πληγώθηκαν ανεπανόρθωτα από κάποια σχέση και δεν ρισκάρουν να επενδύσουν πάλι συναισθηματικά (άλλοι πέφτουν και ξανασηκώνονται, άλλοι δεν τα καταφέρνουν ? δεν είμαστε όλοι το ίδιο), μετανάστες, άνθρωποι μόνοι, άνθρωποι ανίκανοι να αγαπήσουν και να αγαπηθούν (το τελευταίο quote το πήρα από την ταινία "η κάλπικη λίρα") που είτε το επέλεξαν είτε όχι αναγκάζονται να εκπληρώσουν τη βιολογική τους αυτή ανάγκη με τον τρόπο αυτό. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι γι αυτό και η πορνεία ανέκαθεν υπήρχε και θα υπάρχει στο διηνεκές. Όσο για τον τρόπο που αυτή ασκείται και προάγεται δεν είναι και αυτό τίποτα περισσότερο από άλλο ένα σημείο των καιρών.
Κατανοώ ότι αρκετοί από εμάς που ανταλλάσσουμε απόψεις για αυτά τα θέματα ? και πρώτος εγώ -  υποβαθμίζουμε ή και απαξιώνουμε μερικές φορές τη σημασία της γυναίκας, των σχέσεων, του έρωτα, των συναισθημάτων. Όμως κάποιες άλλες φορές πίσω από ένα ύφος γραφής δεν αποκλείεται να κρύβονται και κάποιες άμυνες. Κανείς από εμάς, ούτε εσύ, δεν είναι τέλειος και δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος είναι ο άλλος, τι έχει περάσει και πως νοιώθει πίσω από αυτά που γράφει, πόσο μάλλον να τον κρίνει.
Το forum αυτό όπως και κάθε forum αποτελεί μια μίνι κοινωνία και έτσι σε κάθε κοινωνία υπάρχουν όλων των ειδών οι χαρακτήρες και οι συμπεριφορές που πηγάζουν από βιώματα μοναδικά για τον καθένα από εμάς.
Μακάρι η όμορφη, ρομαντική και ευπρόσδεκτη πιστεύω ευχή σου για την υπέροχη αυτή σχέση να εκπληρώνονταν για όλους τους ανθρώπους πάνω στη γη, άντρες και γυναίκες, αλλά δυστυχώς ? όπως και εσύ καλά γνωρίζεις ? κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί ούτε και πρέπει άλλωστε. Η φύση ? καλώς ή κακώς ? δεν έχει για όλους. Έχει άλλους μηχανισμούς για να προχωράει τη ζωή αλλά η ίδια δεν είναι μηχανή με τους ανθρώπους γρανάζια για να ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους προκειμένου αυτή να λειτουργήσει.
Όσο για τη "μειοψηφία" ανθρώπων που αναφέρθηκα πιο πάνω, έλα λίγο στη θέση τους και δείξε και γι αυτούς λίγη ευαισθησία. Πως θα σου φαινόταν εάν ανήκες και εσύ σε μια "ευπαθή" ομάδα να σου έλεγε κάποιος τρίτος άσχετος ότι σοκάρεται από τη συμπεριφορά τη δική σου και των άλλων συντρόφων σου με τους οποίους έχεις κοινωνικούς δεσμούς και περνάτε καλά!
Τελειώνοντας θα σου υπενθυμίσω ότι καλό είναι, αφού συνέλθουμε από κάποιο σοκ, να εξετάζουμε πιο νηφάλια και λίγο πιο προσεκτικά μια κατάσταση και να συνεκτιμήσουμε όλες τις παραμέτρους προτού εκφράσουμε μια επιπόλαια και αβίαστη κριτική καθώς κανένας άνθρωπος δεν είναι ούτε και συμπεριφέρεται μόνο flat. Πίστεψέ το ή όχι, έχουμε όλοι μας και βάθος και ουσία. Φιλικά.

Βασικα πρωτη φορα διαβαζω κειμενο του Georgezilla και δηλωνω τουλαχιστον εντυπωσιασμενος.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ φιλε μου οποιος κι αν εισαι γιατι συμπυκνωσες σε ενα κειμενο ο,τι πιστευω για τις σχεσεις αντρων και γυναικων, για τον πληρωμενο ερωτα και γενικα για τη ζωη.Απο το κειμενο σου δε θα αλλαζα ουτε ενα κομμα και βαζω απο κατω 100 υπογραφες.Και χωρις να ειμαι υπερβολικος ουτε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ, χαιρομαι που εγινα μελος αυτου του forum οχι μονο για να διαβαζω μπουρδελοενημερωσεις αλλα και γιατι ετσι ειχα την ευκαιρια να διαβασω αυτο που εγραψες.
Θελω ομως να συμπληρωσω 2-3 πραγματακια και δεν θα ξαναασχοληθω με το συγκεκριμενο θεμα.Στην πορνεια κατα τη γνωμη μου καταφευγουν 3 ομαδες αντρων.
1)Οσοι δε μπορουν να βρουν ερωτικη συντροφο λογω σωματικων η ψυχολογικων προβληματων.Αυτα τα ατομα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ να καταφευγουν εκει.Γιατι αν δε γινοταν αυτο δε θα γνωριζαν ποτε τον ερωτα σε ολη τους τη ζωη.Και ειναι πολυ σκληρο να αποκλεισεις καποιον απο τη βασικοτερη ισως ανθρωπινη βιολογικη λειτουργια επειδη ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ η ΕΓΙΝΕ απο ατυχημα ετσι, δηλαδη ΧΩΡΙΣ να το επιλεξει ο ιδιος.Και αν νομιζεις φιλε aporia οτι αυτο που λεω ειναι υπερβολικο, πηγαινε σε καποιον αναπηρο η σε καποιον με complex κατωτεροτητας και πεστου: "σου απαγορευω να γαμας γιατι το μπουρδελο ειναι αμαρτωλο και θα παραμεινεις παρθενος σε ολη σου τη ζωη μεχρι καποια κοπελα για οποιονδηποτε λογω να δεχτει να παει μαζι σου"...
2)Οσοι εχουν περιστασιακα η μονιμα ερωτικη συντροφο αλλα καταφευγουν εκει ειτε γιατι απογοητευτηκαν απο την προηγουμενη σχεση τους, ειτε γιατι η γυναικα/κοπελα τους δεν τους ικανοποιει πληρως, ειτε γιατι με αυτον τον τροπο αλλαζουν παραστασεις, ειτε γιατι δε μπορουν να κανουν ερωτα με την γυναικα/κοπελα τους για μεγαλο χρονικο διαστημα (π.χ ταξιδι, ασθενεια της γυναικας κλπ.), ειτε γιατι εκει βγαζουν τα σεξουαλικα απωθημενα τους που αν τα εβγαζαν αλλου, θα γινονταν βιαιοι η αιμομικτες η βιαστες.Και αυτοι λοιπον ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ.
3)Οσοι πηγαινουν σε μπουρδελο απο χομπυ η για διασκεδαση η για χαβαλε.Δηλαδη οπως ο αλλος παιζει στον ιπποδρομο η στο καζινο η ο αλλος που παει για ψαρεμα η ορειβασια.Ανθρωποι δηλαδη που κανουν το ΚΕΦΙ τους χωρις να ενοχλουν κανενα.Εγω προσωπικα δεν ανηκω σε αυτην την 3η κατηγορια αντρων και ποτε δε θα γαμαγα πορνη μονο απο χομπυ αλλα στο φιναλε ποιος ειμαι εγω που θα κρινω τη συμπεριφορα καποιου αλλου και το πως καποιος τη βρισκει.Με γεια του με χαρα του εφοσον δεν ενοχλει κανεναν.
Και κατι αλλο.Ο aporia εγραψε για γυναικειο χαδι.Οτι δηλαδη μονο σε μια αμοιβαια σχεση αγαπης μεταξυ αντρα και γυναικας υπαρχει αυτο και ποτε σε μια πληρωμενη σχεση πελατη ιεροδουλης.Αυτο ειναι σωστο και οντως πιστευω οτι το 90% των αντρων αυτο ειναι που αναζητα στη ζωη του (εστω κι αν δεν το παραδεχεται) δηλαδη μια σχεση οπου υπαρχει αμοιβαια αγαπη, σεβασμος, πνευματικη επικοινωνια και σεξουαλικη καλυψη.Ομως ποσοι ειναι οι τυχεροι που το εχουν βρει;Και με τους υπολοιπους τι γινεται;Θα μεινουν ανενεργοι σεξουαλικα μεχρι να βρουν το χαδι;Και οπως εχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ οι καθημερινες γυναικες τη σημερον ημερα ποσες πιθανοτητες  εχεις να βρεις αυτο που ψαχνεις;Δυστυχως σημερα για τις γυναικες επικρατει η καριερα, η πουτανια και το "να περναμε καλα".Η μανα, η τιμια συζυγος, η νοικοκυρα που κραταει ολη την οικογενεια πανε...ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΑΝΕ...

Υ.Γ:Θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ατυχη απο πλευρας aporia τη συγκριση αντρικου και γυναικειου κωλου.Και ποιος ειπε οτι δικαιολογουνται οι ενεργητικοι gay και απαξιονονται μονο οι παθητικοι;Και οι 2 ομοφυλοφυλοι ειναι.Απλα ο ενας γουσταρει να τον τρωει και ο αλλος να τον δινει.Τι σχεση εχει ομως ολο αυτο με τον γυναικειο κωλο;Αν και ειμαι βυζανθρωπος εντουτοις θεωρω οτι ο γυναικειος κωλος ειναι τοπιο φυσικου καλλους.Τι σχεση εχει το τουρλωτο αφρατο απαλο γυναικειο κωλαρακι με την τριχωτη κοκκαλιαρα αντρικη βρωμοκωλαθρα;Μη χασουμε και τα αυτονοητα.Ουτε να γραφουμε οτι να 'ναι μονο και μονο για να προκαλεσουμε και να λαμβανουμε απαντητικα μηνυματα.Αυτα.

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Βασικα πρωτη φορα διαβαζω κειμενο του Georgezilla και δηλωνω τουλαχιστον εντυπωσιασμενος.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ φιλε μου οποιος κι αν εισαι γιατι συμπυκνωσες σε ενα κειμενο ο,τι πιστευω για τις σχεσεις αντρων και γυναικων, για τον πληρωμενο ερωτα και γενικα για τη ζωη.

Και χωρις να ειμαι υπερβολικος ουτε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ, χαιρομαι που εγινα μελος αυτου του forum οχι μονο για να διαβαζω μπουρδελοενημερωσεις αλλα και γιατι ετσι ειχα την ευκαιρια να διαβασω αυτο που εγραψες.

Και κατι αλλο.Ο aporia εγραψε για γυναικειο χαδι.Οτι δηλαδη μονο σε μια αμοιβαια σχεση αγαπης μεταξυ αντρα και γυναικας υπαρχει αυτο και ποτε σε μια πληρωμενη σχεση πελατη ιεροδουλης.Αυτο ειναι σωστο και οντως πιστευω οτι το 90% των αντρων αυτο ειναι που αναζητα στη ζωη του (εστω κι αν δεν το παραδεχεται) δηλαδη μια σχεση οπου υπαρχει αμοιβαια αγαπη, σεβασμος, πνευματικη επικοινωνια και σεξουαλικη καλυψη.Ομως ποσοι ειναι οι τυχεροι που το εχουν βρει;Και με τους υπολοιπους τι γινεται;Θα μεινουν ανενεργοι σεξουαλικα μεχρι να βρουν το χαδι;Και οπως εχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ οι καθημερινες γυναικες τη σημερον ημερα ποσες πιθανοτητες  εχεις να βρεις αυτο που ψαχνεις;Δυστυχως σημερα για τις γυναικες επικρατει η καριερα, η πουτανια και το "να περναμε καλα".Η μανα, η τιμια συζυγος, η νοικοκυρα που κραταει ολη την οικογενεια πανε...ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΑΝΕ...

Είναι απο τις ελάχιστες φορές που δεν μπορω παρά να γράψω ενα ΜΠΡΑΒΟ στα ατομα που παραθέτω....
Ολοι μας λιγο ως πολύ εχουμε τις εμπειρίες αλλοτε καλές και ευχάριστες αλλοτε κακές και δυσάρεστες απο τις γκόμενες-γυναίκες...(απο την έναρξη ακόμη της παιδικής ηλίκιας-πρότυπο μάνας και πατέρα,συγγενών..κοκ)...αυτο ομως που ωθησε στην παραθεση του φιλου Piderof ειναι η τελευταια παραγραφος που τα συμπυκνωνει ολα....

Πάνε οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ...χασανε τον προσανατολισμο..το αζιμουθιο....ΤΕΛΟΣ....μπροστα στην καριερα , το χρημα,την προσωπικη τους προβολη,την μπουζουκλερι,το BURDA,ELLE,κοκ,τα δωρα,την ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ δυναμη (νυχτα του Α. Βαρθολομαιου),την αναγκη για προβολη,την τονωση του EGO τους....λενε οτι ΨΑΧΝΟΥΝ να βρουνε αντρες....χαχαχαχαχα.....

Ας ψαχνουν καποιοι δυστυχως τις τιμιες,νοικοκυρες που θα κρατησουν την οικογενεια....οπως καποιοι πληρωνουν το αγοραιο ερωτα ετσι και καποιες αλλες πληρωνουν τις φιλιπινεζες να τους κρατανε την οικογενια....Να περνανε καλα....Ας οψεται η χειραφετηση και ο φεμινισμος τους....και δεν ειμαι μισογυνης..Αυτα.

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πείτε πείτε , από ένα σημείο και μετά και εγώ τη πλάκα μου κάνω
Εσείς βρίζετε ( όχι όλοι φυσικά μιας και κάποιοι τοποθετούν πολύ σωστά τις απόψεις τους ανεξαρτήτως αν διαφωνώ κάπου ή όχι )
Σύμφωνα με κάποιους πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα
Για ποιό λόγο;
Επειδή είμαι υπέρμαχος της αγάπης και της ευτυχίας ;
Επειδή θέλω να κάνω έρωτα ΜΑΖΙ με την άλλην και όχι μόνος μου και η άλλη να κάνει ότι κάνει
Μήπως το ότι την πληρώνω με κάνει να νιώθω πιο δυνατός και μου ξυπνά ένστικτα και καλά κυριαρχίας ;
Αλήθεια αν στη θέση αυτής της κοπέλας βρισκόταν η αδερφή μας η κόρη μας η μάνα μας τι θα κάναμε ;
Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους σαν ξένους και όχι σαν δικούς μας ανθρώπους ;
Δεν υποστήριξα τίποτα για άτομα με ειδικές ανάγκες ούτε ισχυρίστηκα μήτε την αποχή από το σεξ μήτε τον πανσεξουαλισμό
Δεν με αφορούν αυτά γιατί ο καθένας έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα
Δεν είμαι εδώ για να "αλλάξω το φόρουμ" θα ήταν τραγικά αστείο μη πω γελείο να πιστεύω κάτι τέτοιο
Απλά στη παρούσα φάση ενώ πρωτοβρέθηκα εδώ ψάχνοντας για προκάτ , τώρα η απορία για προκάτ έγινε απορία για το πως σκέφτετε μια μερίδα ανθρώπων που εγώ δεν γνωρίζω από προσωπική μου πείρα
Αυτό όμως δεν μπορεί να με κάνει να μη πω και τη γνώμη μου σε εκείνο το σημείο που κάτι θα με ενοχλήσει
Οσο δε αφορά τα αντρικά οπίσθια με τα γυναικεία δεν το πέταξα έτσι για να πετάξω κάτι
Απλά για να προσγειώσω κάποιους που εύκολα κράζουν κάποιον λέγοντάς τον πχ ανώμαλο ή ξέρω γω τι άλλο αλλά πολύ πιο εύκολα γουστάρουν λεσβίες ή χίλιους δυό άλλους τρόπους για σεξουαλική συνέυρεση είτε με τραβεστί είτε με γυναίκα
Οσο για τα οπίσθια , οκ όλα είναι σχετικά
Υπάρχουν και γυναικεία χοντρά αηδιαστικά τριχωτά οπίσθια και υπάρχουν και αντρικά γυμνασμένα αδύνατα καθαρά
Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο γιατί το σημαντικό είναι να κοιτάμε τους ανθρώπους μπροστά και όχι πίσω
Αλήθεια όμως ...... ποιός ξέρει πως συζητάμε ο καθένας από εμάς σε όποιοδήποτε άλλο φόρουμ
Ποιός ξέρει πόσοι από εδώ που το παίζουν και καλά "κυρίαρχοι" έχουν ανοίξει τη καρδιά τους μέσα στο νετ σε κάποια άλλης θεματολογίας φόρουμ
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε το κράξιμο
Η ζωή είναι πανέμορφη και είναι τόσο λυπηρό να συντηρούμε την δυστυχία κάποιων κοριτσιών και όχι την ευτυχία τους
Anyway

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Πείτε πείτε , από ένα σημείο και μετά και εγώ τη πλάκα μου κάνω
Εσείς βρίζετε ( όχι όλοι φυσικά μιας και κάποιοι τοποθετούν πολύ σωστά τις απόψεις τους ανεξαρτήτως αν διαφωνώ κάπου ή όχι )
Σύμφωνα με κάποιους πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα
Για ποιό λόγο;
Επειδή είμαι υπέρμαχος της αγάπης και της ευτυχίας ;
Επειδή θέλω να κάνω έρωτα ΜΑΖΙ με την άλλην και όχι μόνος μου και η άλλη να κάνει ότι κάνει
Μήπως το ότι την πληρώνω με κάνει να νιώθω πιο δυνατός και μου ξυπνά ένστικτα και καλά κυριαρχίας ;
Αλήθεια αν στη θέση αυτής της κοπέλας βρισκόταν η αδερφή μας η κόρη μας η μάνα μας τι θα κάναμε ;
Γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους σαν ξένους και όχι σαν δικούς μας ανθρώπους ;
Δεν υποστήριξα τίποτα για άτομα με ειδικές ανάγκες ούτε ισχυρίστηκα μήτε την αποχή από το σεξ μήτε τον πανσεξουαλισμό
Δεν με αφορούν αυτά γιατί ο καθένας έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα
Δεν είμαι εδώ για να "αλλάξω το φόρουμ" θα ήταν τραγικά αστείο μη πω γελείο να πιστεύω κάτι τέτοιο
Απλά στη παρούσα φάση ενώ πρωτοβρέθηκα εδώ ψάχνοντας για προκάτ , τώρα η απορία για προκάτ έγινε απορία για το πως σκέφτετε μια μερίδα ανθρώπων που εγώ δεν γνωρίζω από προσωπική μου πείρα
Αυτό όμως δεν μπορεί να με κάνει να μη πω και τη γνώμη μου σε εκείνο το σημείο που κάτι θα με ενοχλήσει
Οσο δε αφορά τα αντρικά οπίσθια με τα γυναικεία δεν το πέταξα έτσι για να πετάξω κάτι
Απλά για να προσγειώσω κάποιους που εύκολα κράζουν κάποιον λέγοντάς τον πχ ανώμαλο ή ξέρω γω τι άλλο αλλά πολύ πιο εύκολα γουστάρουν λεσβίες ή χίλιους δυό άλλους τρόπους για σεξουαλική συνέυρεση είτε με τραβεστί είτε με γυναίκα
Οσο για τα οπίσθια , οκ όλα είναι σχετικά
Υπάρχουν και γυναικεία χοντρά αηδιαστικά τριχωτά οπίσθια και υπάρχουν και αντρικά γυμνασμένα αδύνατα καθαρά
Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο γιατί το σημαντικό είναι να κοιτάμε τους ανθρώπους μπροστά και όχι πίσω
Αλήθεια όμως ...... ποιός ξέρει πως συζητάμε ο καθένας από εμάς σε όποιοδήποτε άλλο φόρουμ
Ποιός ξέρει πόσοι από εδώ που το παίζουν και καλά "κυρίαρχοι" έχουν ανοίξει τη καρδιά τους μέσα στο νετ σε κάποια άλλης θεματολογίας φόρουμ
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε το κράξιμο
Η ζωή είναι πανέμορφη και είναι τόσο λυπηρό να συντηρούμε την δυστυχία κάποιων κοριτσιών και όχι την ευτυχία τους
Anyway

ρε φιλε ..

εμεις γουσταρουμε και ερωτευομαστε καθε μερα και διαφορετικη κοπέλα.

επειδη τη λυπομαστε, καθε φορα της δεινουμε  και απο 20-30 ευρω.

δε γουσταρουμε να ερωτευτουμε μια κοπέλα και να της ακουμπήσουμε 20.000 ευρω.

που ειναι το προβλημά σου λοιπον;;;;;;;;;;

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mα γιατί ρε φίλε το παίρνεις προσωπικά ;με είδες να μιλάω επί προσωπικού ή να χαρακτηρίζω επί προσωπικού κάποιον ;
Μιλάω για τις καταστάσεις και αναλύω κάποιες σκέψεις
Δεν βγάζω πόρισμα για κανέναν και ούτε θα μπορούσα να το κάνω
Εδώ ο καθένας είναι το 1% του πραγματικού του εαυτού και χαρακτήρα . Η ζωή έχει χιλιάδες πρόσωπα για τον καθένα στο τρόπο που λειτουργεί

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
εχε χαρη που η μαλακια ειναι αφορολογητη

γιαυτο μπορεις να συνεχισεις να λες οσες θες....................................................

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι λίγο κρίμα αν δεν έχεις κάτι να πεις να γράφεις απλά για να κοροϊδέψεις ;

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Δεν είναι λίγο κρίμα αν δεν έχεις κάτι να πεις να γράφεις απλά για να κοροϊδέψεις ;
εχε χαρη που η μαλακια ειναι αφορολογητη

γιαυτο μπορεις να συνεχισεις να λες οσες θες........ ........... ........... ........... ...........

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οκ γουστάρεις χαβαλέ ?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ρε aporia ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ σε εμάς και στον εαυτό σου.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ.

ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. (Μην πας σε γυμνιστές όμως, ούτε αυτοί είναι καλοί άνθρωποι...κοινωνικά αποβράσματα είναι, ξέρεις εσύ...)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Και οπως εχουν ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ οι καθημερινες γυναικες τη σημερον ημερα ποσες πιθανοτητες  εχεις να βρεις αυτο που ψαχνεις;Δυστυχως σημερα για τις γυναικες επικρατει η καριερα, η πουτανια και το "να περναμε καλα".

Από αυτές τις γυναίκες μπορεί να περιμένει κανείς το ΧΑΔΙ;

PS. aporia, τυχαία μπήκες στο site, δε σου αρέσει, αλλά ..ρίζωσες ;)

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mε αφορμή την απουσία ευγένειας από αυτό το φόρουμ φεύγω μιας και η θεματολογία του μου είναι αδιάφορη
Ευχαριστώ τους ένα δύο ανθρώπους που μίλησαν όμορφα και με τρόπο και σεβασμό απέναντι στην διαφορετική άποψη
Για τους υπόλοιπους που κορόιδεψαν και στάθηκαν αδύναμοι να συζητήσουν δεν νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι άλλο
Καλό απόγευμα

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Mε αφορμή την απουσία ευγένειας από αυτό το φόρουμ φεύγω μιας και η θεματολογία του μου είναι αδιάφορη
Ευχαριστώ τους ένα δύο ανθρώπους που μίλησαν όμορφα και με τρόπο και σεβασμό απέναντι στην διαφορετική άποψη
Για τους υπόλοιπους που κορόιδεψαν και στάθηκαν αδύναμοι να συζητήσουν δεν νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι άλλο
Καλό απόγευμα
Ρε μεγάλε τα ήθελε ο κωλαρίκος σου. Και σου ξαναλέω . ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ οι γυναίκες θύματα του trafficing και άλλο οι γυναίκες που πάμε εμείς. και που δουλεύουν στα πιο πολλά μπουρδελα. Παρ'το χαμπάρι. Σταμάτα να ενημερώνεσαι για τα θέματα του αγοραίου έρωτα , από τα λαϊκίστικα κανάλια και τις "ηθικες" κωλοφυλλάδες , που στην πρώτη σελίδα εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την αύξηση της πορνείας και στην τελευταία έχουν ροζ αγγελίες. Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες .
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλό απόγευμα

Ευγένεια;
Μπήκες σε αυτό το site, τυχαία όπως ισχυρίζεσαι, κατά τα φαινόμενα χωρίς να διαβάσεις threads που καταδεικνύουν τηυν ποιότητα και το βαθμό παιδείας πολλών από τα μέλη, και εκφράστηκες με τρόπο που αναφερόταν σε ... υπανθρώπους, που το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι η ικανοποίηση ζωωδών ενστίκτων...Έπρεπε άραγε αυτοί οι άνθρωποι να δείξουν ευγένεια; Και πώς απαιτείς ευγένεια από ανθρώπους που, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν είναι ικανοί για "ευγενή" συναισθήματα; (που αν τα διέθεταν, θα μπορούσαν ακόμα και να ... ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ,  ό,τι κι αν σημαίνει αυτό)...
Να είσαι καλά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom