Νέα

Ετσι απλά λέω αυτά που με ψιλό στεναχώρησαν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aporia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Φίλαρακι ...

Με αυτά που λες δυστυχώς,  βλέπω τους κολλητούς σου να σου παίρνουν δώρο για την γιορτή σου ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ για να χτενίζεσαι...
(αν δεν στο εχουν παρει ήδη...)

ΞΥΠΝΑ!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Φίλαρακι ...

Με αυτά που λες δυστυχώς,  βλέπω τους κολλητούς σου να σου παίρνουν δώρο για την γιορτή σου ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ για να χτενίζεσαι...
(αν δεν στο εχουν παρει ήδη...)

ΞΥΠΝΑ!!!
are you talking to me?

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ηθελα να κάνω edit το ποστ και να το έσβυνα αλλά δεν βρήκα το τρόπο
Ηταν λάθος μου να γράψω ένα άλλου ύφους ποστ σε ένα φόρουμ που αντιμετωπίζει την ερωτική επαφή δύο ανθρώπων πολύ φλατ
Μη σας ζαλίζω άλλο φυσικά για να μη με κοσμήσετε με διάφορα επίθετα

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Ηταν λάθος μου να γράψω ένα άλλου ύφους ποστ σε ένα φόρουμ που αντιμετωπίζει την ερωτική επαφή δύο ανθρώπων πολύ φλατ
Μα φιλε μου,ειπες την αποψη σου.Δεν θελεις να ακουσεις και την αλλη αποψη????
Θεωρεις μηπως τον εαυτο σου αυθεντια??

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16

Ρε φίλε δεν θα βρείς εύκολα εδώ κάποιον να σε στολίσει με επίθετα, εκτός αν ξεφύγεις απο το κόσμιο ύφος που ως τώρα έχεις....
Απλά διαφωνούμε με αυτό που έστειλες (το στειλες αρα δικαιούμαστε να απαντήσουμε σωστά;) και προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα βρείς πολλά ενδιαφέροντα θέματα να ασχοληθείς στο σάιτ,αν δε συμφωνείς με τα σεξουαλικού περιεχομένου.
Οι φίλοι απλά (και εγώ ) προσπαθήσαμε να σε προσγειώσουμε στην πραγματικότητα, γιατί δυστυχώς στον κόσμο δεν είναι όλα όμορφα αγγελικά πλασμένα....
Κι εγώ είμαι δέκα χρόνια με σχέση - γάμο, με παιδί, αγαπάω τη γυναίκα μου, αλλά σαν άντρας θέλω καμιά φορά να αλλάζω παραστάσεις....'ετσι για ποικιλία.....βοηθάει και για να μην βαλτώσει η ερωτική ζωή με τη γυναίκα μου !
Κατα τα άλλα πρόσεχε , γιατί η πείρα έχει δείξει πως οι γυναίκες τους πολύ ευαίσθητους άντρες ,που στο μυαλό τους τις εξιδανικεύουν, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΣ ΨΗΝΟΥΝ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ.
Σου εύχομαι να μην βρεθείς σε αυτή τη θέση, στην οποία βρέθηκα, όταν πιτσιρικάς έβλεπα την γκόμενα μου σαν θεά, φορούσα παρωπίδες, της τα έδινα όλα, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ !
Όταν με άφησε λέγοντας ότι ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΣΕ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΧΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
Έκτοτε , μπορεί να αγαπάω τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου, όμως κοιτάω και πότε-πότε να φροντίζω και τη δική μου ευχαρίστηση....
Φιλικά

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Επίσης, όπως θα παρατήρησες ήδη , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ Η ΜΟΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
Συμπτωματικά , εγώ είχα ζητήσει βοήθεια απο τους φίλους στο θέμα των προκάτ , πάνω στο οποίο τυχαία έπεσες ....!!!
Ελπίζω να μην βλέπεις κάτι κακό σε αυτό.....αλλά και το σέξ, ακόμα και το αγοραίο, τι είναι δηλαδή , έγκλημα;;

+1000.....Αντε ρε Johny, πες τα .... Γαμω την τετρακίνησή μου μέσα.
Εμ, μπήκε πήρε πληροφορίες για τα προκάτ, εμ μπορεί να μάθει και κανά δυό κόλπα στο σεξ, εμ θα αρχίσει να έχει τα μάτια του 14 (για τη γυναίκα που αγαπάει).....
Ε, μας τη λέει και από πάνω... Τα μάτια του ανοίγουμε....
Έψαξε στο google για προκάτ, βρήκε τόπικ στο bourdela.com και μπήκε....
Μας δουλεύει μου φαίνεται.

Κι εγώ δεν είμαι μπουρδελιάρης.... Είδα φως και μπήκα!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

..αυτο το φλατ, ξερεις σε τι παληκαρια το απευθυνεις ??

μαλλον οχι....

OP
OP
A

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το google έβγαλε ένα λινκ από κάτω .Δεν έδωσα βάση και με ενδιέφερε το θέμα των προκάτ
Μη λέμε τα ίδια
Ο καχύποπτος τα βλέπει καχύποπτα . Τα πράγματα γύρω μας τα βλέπουμε ανάλογα με το τρόπο που εμείς σκεφτόμαστε
Οπότε αν σκεφτούμε πονηρά για τον άλλον , σημαίνει πως η δική μας σκέψη δεν είναι καθαρή
Και αυτό το λέω και για τον εαυτό μου
Ευχαριστώ τον Johnnydma για την ευγενικά τοποθετημένη απάντησή του
Και βέβαια δεν έγραψα ότι έγραψα με σκοπό να το παίξω όπως ξανά είπα ηθικολόγος
Εχω μάθει όταν κάτι με ενοχλεί να το λέω , αυτό δεν σημαίνει βέβαια τίποτα διότι θα ήταν πολύ αστείο να πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί ρομαντισμός ή πίστη στην αληθινή αγάπη στις ανθρώπινες σχέσεις σε ένα φόρουμ αυτής της θεματολογίας
Αυτά ( ορίστε ξανάγραψα )
Το κακό είναι ότι δεν αναλύθηκε ιδιαίτερα το θέμα του προκάτ γιατί τελικά το θέμα γύρισε στο "βάψιμο" των τοίχων .....
Αυτά τα ολίγα
(Οσο για το φλατ δεν μίλησα προσωπικά μίλησα γενικά για την εικόνα του φόρουμ .Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου ρομαντισμός και ευαισθησία και δεν το πήρα πρέφα )
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ πάλι , δεν μιλάω εσωτερικά στον κάθε άνθρωπο
Μιλάω γενικά στην εικόνα του φόρουμ και στο ότι συντελεί και συντηρεί μια θλιβερή στενάχωρη εικόνα της κοινωνίας μας οδηγώντας ανθρώπους και κοπέλες στη δυστυχία και στην ψυχοσωματική καταρράκωση

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φίλε μου, σωστά πολλά από αυτά τα οποία αναφέρεις.
Δε νομίζω να διαφωνίσει κανένας λογικός μαζί σου (chrysargos εξαιρείται...) από δω μέσα.
Οι πουτάνες (πόρνες, ιερόδουλες κλπ) υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων και ασκούν λειτούργημα. Πάνω σε αυτό το λειτούργημα λοιπόν υπάρχουν και πονηροί - εκμεταλευτές οι οποίοι κονομάνε. Ειδικά σε αυτό το κομμάτι θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κι α επειδή είναι πολλά αυτά τα οποία θα θελα να γράψω, θα τα γράψω επιγραμματικά ...και όποιος καταλάβει ...κατάλαβε.

Εδώ μέσα δεν είμαστε Ούνοι και νταβατζήδες.
Είμαστε λάτρεις της αδύναμης και όμορφης ύπαρξης, της γυναίκας
Είμαστε λάτρεις των τακουνιών, του κώλου, των βυζιών του CIF, CIM και πολλών άλλων
Οι σεξουαλικές προτιμήσεις μας δεν αποτελλούν σχολείο για κανέναν.
Είναι απλά οι δικές μας προτιμήσεις και ο τρόπος για να περνάμε καλα σεξουαλικά.
Πολλές από αυτές τις ικανοποιούμε και με τη γυναίκα - κοπέλα μας...
Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να χρήζουν πανελλαδικής αποδοχής...
Πολλοι από δω είναι παντρεμένοι, έχουν γυναίκα που την αγαπούν και τους αγαπά, έχουν παιδιά και σίγουρα έχουν νιώσει και αυτό το χάδι της αγάπης το οποίο περιγράφεις. Και ναι έχεις δίκιο αυτό το χάδι δεν θα το πάρεις ποτέ από μία πόρνη... Δεν πας όμως στην πόρνη για αυτό το χάδι..
Έχεις σκεφτεί επίσης αν δεν υπήρχαν μπουρδέλα σε τι ύψος θα ήταν οι βιασμοί ...παγκοσμίως?

Και για να μην πολυλογώ...
Πιστεύω ότι η κοινωνία μας έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τον αγοραίο έρωτα. Δικαστές που τα παίρνουν, μειωμένες ελευθερίες, καλή ζωή μόνο για πολύ λίγους, πόλεμους, αδικοχαμένες ζωές και εσύ ασχολείσαι με τον αγοραίο έρωτα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις τις δικές μας.

Καλός ο προβληματισμός σου, αλλά λίγο υπερβολικός δε νομίζεις?
Πολύ σωστός φίλε... καλύφθηκα απόλυτα. Πάντως ο φίλος aporia δεν έχει κακή πρόθεση. Και αυτός σε μερικά που λέει έχει δίκιο.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Προς aporia.
Φιλε μου,αφου δεν σου αρεσει ο "χωρος" μας,γιατι εξακολουθεις να εισαι εδω?? Εγω στην θεση σου θα την ειχα ηδη "κανει".
Εσυ γιατι καθεσαι??

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αχ βρε παλιοπαιδα που πηγε ο ρομαντισμος σας? Σας λεω και μαλακες που 'βαφετε' τους τοιχους, αλλα ευγενικά γιατί πάνω από όλα ο άνθρωπος. Α! όλα κι όλα.

Αχ Βαχ, αλι και τρισαλί, τι καταρράκωση και δυστυχία. Πετάω στάχτες στα μαλλιά και ολοφύρομαι.

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παντως φιλε aporia, εαν εκανες τον κοπο να διαβασεις και καποια αλλα θεματα αυτου του site, που δεν εχουν καμια σχεση με τον αγοραιο ερωτα, θα διαπιστωνες, ισως εκπληκτος, το επιπεδο πολλων ανθρωπων εδω μεσα που καθε αλλο παρα flat  ειναι.... 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Γειά σας
Δεν γράφτηκα επειδή με ενδιέφερε η θεματολογία
Γράφτηκα επειδή εντελώς κατά τύχη βρέθηκα εδώ όταν έψαχνα μέσω του Google με τη λέξη "προκάτ" ώσπου έπεσα σε ένα θέμα του εδώ φόρουμ
Είδα λοιπόν κάποια πράγματα στο φόρουμ και ψιλοστεναχωρήθηκα αλλά και ανησύχησα
Υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητά έχουν βρει τι θέλουν και τι τους ικανοποιεί και τους γεμίζει σαν ανθρώπους
Πχ η άνευ κριτιρίων σεξουαλική ζωή και μόνο
Υπάρχουν όμως και ηλικίες ανθρώπων πχ 17-18-20 που ερχόμενοι εδώ λαμβάνουν σαν "εικόνα" και "πρόταση" μια άνευ ορίων σεξουαλίκή συνεχόμενη ενασχόληση με το αντίθετο φύλο και όχι μόνο ίσως
Ξέρω ότι είναι εντελώς κουφό που γράφω αυτό εδώ το μύνημα
Αλλά αλήθεια
Ολοι εσείς που γράφετε θέματα για τα οπίσθια και το σεξ από εκεί , αλλά ταυτόχρονα κοροιδεύετε πχ κάποιον ομοφυλόφιλο ( παθητικό διότι υπάρχουν και ενεργητικοί αλλά αυτούς τους δικαιολογούμε όπως πάντα .............. )
Δεν το γνωρίζετε ότι και αυτό από μόνο του ανωμαλία είναι ;
Τι να ακουμπήσεις γυναικεία οπίσθια τι αντρικά δεν είναι από εκεί η φυσική οδός και αυτό είναι γνωστό
Αυτό το λέω για να μην το παίζουν κάποιοι αρσενικά βαρβάτα ενώ στην ουσία ....................
Οσο αφορά γενικότερα το θέμα του έρωτα
Οσο αξίζει ένα χάδι από τη κοπέλα που αγαπάς δεν αξίζουν χιλιάδες νύχτες με γυναίκες
Οσο επίσης αφορά το θέμα του αγοραίου έρωτα
Με κάτι τέτοιες θεματολογίες συντηρείτε η κοινωνία της παρακμής και της δυστυχίας
Κοπέλες δυστυχισμένες που τις εκμεταλεύονται όλοι λες και είναι ένα κομμάτι κρέας , χωρίς την παραμικρή σημασία ότι είναι άνθρωποι με ψυχές
Ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε
Δεν το παίζω ειδικός επί κάποιου θέματος . Απλά κατά τύχη έπεσα εδώ και ψιλοσοκαρίστηκα
Ετσι λοιπόν έστω και για πλάκα , θέλησα να υπάρχει ένα μήνυμα μου για τους τυχόν περαστικούς που θα περάσουν τυχαία
Πως η Αγάπη είναι ένα Πανέμορφο συναίσθημα και το ίδιο και ο έρωτας όταν είναι πλυμμηρισμένος και εμπνευσμένος από αυτήν
Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι η πηγή του άγχους της ανησυχίας της εσωτερικής ταραχής
Δεν θα ήθελα άλλο να κουράσω
Απλά με τρόμαξε όλο αυτό που είδα
Δεν το παίζω ηθικολόγος . Ολοι παλεύουμε και προσπαθούμε ή έστω όλοι θα έπρεπε
Να ευχηθώ απλά να βρείτε όλοι ( όσοι δεν έχετε ) μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση , έναν άνθρωπο που θα σας δώσει ΤΟΣΟ μεγάλη ευτυχία και πληρότητα που δεν θα σας κάνει καμμία διάθεση να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα
Καλό απόγευμα και είμαι βέβαιος για το κράξιμο που θα φάω του τύπου "ρε φίλε αφού το λέει και ο τίτλος τι μας λες τώρα δεν είδες που είσαι ? " κτλπ ....................

Κάποιες παρατηρησεις. Στο πρωτο μελος του post σου εχεις δικιο σε πολλα πραγματα. Οπως εχω ξαναπει και σε αλλο thread πρεπει να καταλαβουμε δυστυχως οτι στη ζωη υπαρχουν και αλλα πραγματα εξισου ωραια με το σεξ. Και εμενα με ενοχλει αφανταστα να βλεπω τα σημερινα 15χρονα να εχουν ως κυρια ψυχωση το σεξ. Προσοχη. Δε λεω "κύρια εννοια", λεω "κύρια ψυχωση". Δυστυχως , ομως , τα παιδια και με την εξαπλωση του Διαδικτυου και των κινητων με καμερα , εχουν θεοποιησει το σεξ . Τέτοιες προσλαμβανουσες εχουν. Αυτο εχει αμεσο αντικτυπο και στα κοριτσια που βλεπουν πως με λιγο κουνημα του κωλου τσιμπανε τα αγορια και ξερουν οτι ετσι τα εχουν του χεριου τους. Θα εχεις διαπιστωσει στη ζωη σου, πως η καθε μπουρουχα σερνει απο πισω 30 παλικάρια. Εκει οδηγησε τη ζωη ,η ανεξελεγκτη θεοποίηση του σεξ. Γι'αυτο πιστευω οτι εμενα προσωπικα οι ιεροδουλες  μου εχουν προσφερει πολλα , και κυριως με έκαναν ΑΝΤΡΑ. Δεν ειμαι λιγουρης και δεν με κανουν οι γυναικες ο,τι θελουν. Και αυτο γιατι δεν τρεχω σαν σκυλακι απο πισω τους, γυρευοντας ανταμοιβη (σεξ). Εχω την προσωπικοτητα μου, και αν δω οτι θελω να γαμησω και δεν εχω κοπελα, θα παω σε μια επαγγελματια χωρις να γινω ρεζιλι παρακαλοντας την καθε πατσαβουρα, ή ξοδευοντας περιουσιες στα club για να κατσει κατι. Στο δευτερο σκελος το χαλας. Κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι δεν εχειπλησιασει καν ιεροδουλη. Αν νομιζεις οτι αυτες οι κοπελες ειναι θυματα "αδιστακτων σωματεμπορων" οι οποιοι τις εκμεταλλευτηκαν τοτε , πιστεψε με εχεις μεγαλο λαθος. Αυτες οι κοπελες ειναι κατα κυριο λογο τεμπελες και αδιστακτες, πολλες απο τις οποιες εχουν τελειωσει πανεπιστημιο, και βρηκαν μια πολυ επικερδη δουλεια και ευκολη (ΝΑΙ ευκολη). Στο μυαλο τους πριν μπουν στο χωρο
σκεφτηκαν καπως ετσι, : "Αυτή η δουλεια θα μου δινει τα 10πλάσια. Θα κανω και μια δηθεν περιποιηση στον πελατη και τερμα". όπου "πελατης", απο μεσα τους λενε,"ο μαλάκας που θέλει να γαμήσει".Αυτα. Επαναλαμβανω αυτές ειναι οι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ!
Προφανως υπαρχουν και κοπελες θυματα . Δεν το αμφισβητω. Τα λεγομενα θύματα του trafficing . Αλλα
σε αυτο το σαιτ δεν αναφερομαστε σε αυτες.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο φίλος aporia, μετά την τοποθέτηση του germaon, ίσως κατάλαβε αρκετά για την οπτική των μελών του site στο θέμα του πληρωμένου έρωτα...Germaon, τα ξεκαθάρισες ΟΛΑ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χέστηκα για τις πουτάνες.Εξάλλου έχω πει δεν είμαι του σπορ.Ούτε σε μπουρδέλο δεν έχω μπει ποτέ μέσα αν κ θα ήθελα να μπω να δω πως είναι.Μπαίνω για τα οπαδικά κυρίως(έμπαινα) κ τώρα για τους πολλούς φίλους που έχω αποκτήσει.

thread:Ρε μόνο η ΧΑΝΟΥΜΑ

bourdela.com:Το ΚΙΤΡΙΝΟ site.

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε "aporia" εύχομαι να καταλάβεις εγκαίρως το λάθος στις απόψεις σου ως προς τις απόψεις των μελών του σάιτ γιατί αν αργήσεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Χέστηκα για τις πουτάνες.Εξάλλου έχω πει δεν είμαι του σπορ.Ούτε σε μπουρδέλο δεν έχω μπει ποτέ μέσα αν κ θα ήθελα να μπω να δω πως είναι.Μπαίνω για τα οπαδικά κυρίως(έμπαινα) κ τώρα για τους πολλούς φίλους που έχω αποκτήσει.

thread:Ρε μόνο η ΧΑΝΟΥΜΑ

bourdela.com:Το ΚΙΤΡΙΝΟ site.

Τώρα να μήν ήσουν και ΑΕΚάκι........
:2funny: :2funny: :2funny:

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γειά σας
Δεν γράφτηκα επειδή με ενδιέφερε η θεματολογία
Γράφτηκα επειδή εντελώς κατά τύχη βρέθηκα εδώ όταν έψαχνα μέσω του Google με τη λέξη "προκάτ" ώσπου έπεσα σε ένα θέμα του εδώ φόρουμ
Είδα λοιπόν κάποια πράγματα στο φόρουμ και ψιλοστεναχωρήθηκα αλλά και ανησύχησα
Υπάρχουν άνθρωποι που συνειδητά έχουν βρει τι θέλουν και τι τους ικανοποιεί και τους γεμίζει σαν ανθρώπους
Πχ η άνευ κριτιρίων σεξουαλική ζωή και μόνο
Υπάρχουν όμως και ηλικίες ανθρώπων πχ 17-18-20 που ερχόμενοι εδώ λαμβάνουν σαν "εικόνα" και "πρόταση" μια άνευ ορίων σεξουαλίκή συνεχόμενη ενασχόληση με το αντίθετο φύλο και όχι μόνο ίσως
Ξέρω ότι είναι εντελώς κουφό που γράφω αυτό εδώ το μύνημα
Αλλά αλήθεια
Ολοι εσείς που γράφετε θέματα για τα οπίσθια και το σεξ από εκεί , αλλά ταυτόχρονα κοροιδεύετε πχ κάποιον ομοφυλόφιλο ( παθητικό διότι υπάρχουν και ενεργητικοί αλλά αυτούς τους δικαιολογούμε όπως πάντα .............. )
Δεν το γνωρίζετε ότι και αυτό από μόνο του ανωμαλία είναι ;
Τι να ακουμπήσεις γυναικεία οπίσθια τι αντρικά δεν είναι από εκεί η φυσική οδός και αυτό είναι γνωστό
Αυτό το λέω για να μην το παίζουν κάποιοι αρσενικά βαρβάτα ενώ στην ουσία ....................
Οσο αφορά γενικότερα το θέμα του έρωτα
Οσο αξίζει ένα χάδι από τη κοπέλα που αγαπάς δεν αξίζουν χιλιάδες νύχτες με γυναίκες
Οσο επίσης αφορά το θέμα του αγοραίου έρωτα
Με κάτι τέτοιες θεματολογίες συντηρείτε η κοινωνία της παρακμής και της δυστυχίας
Κοπέλες δυστυχισμένες που τις εκμεταλεύονται όλοι λες και είναι ένα κομμάτι κρέας , χωρίς την παραμικρή σημασία ότι είναι άνθρωποι με ψυχές
Ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε
Δεν το παίζω ειδικός επί κάποιου θέματος . Απλά κατά τύχη έπεσα εδώ και ψιλοσοκαρίστηκα
Ετσι λοιπόν έστω και για πλάκα , θέλησα να υπάρχει ένα μήνυμα μου για τους τυχόν περαστικούς που θα περάσουν τυχαία
Πως η Αγάπη είναι ένα Πανέμορφο συναίσθημα και το ίδιο και ο έρωτας όταν είναι πλυμμηρισμένος και εμπνευσμένος από αυτήν
Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι η πηγή του άγχους της ανησυχίας της εσωτερικής ταραχής
Δεν θα ήθελα άλλο να κουράσω
Απλά με τρόμαξε όλο αυτό που είδα
Δεν το παίζω ηθικολόγος . Ολοι παλεύουμε και προσπαθούμε ή έστω όλοι θα έπρεπε
Να ευχηθώ απλά να βρείτε όλοι ( όσοι δεν έχετε ) μια ΥΠΕΡΟΧΗ σχέση , έναν άνθρωπο που θα σας δώσει ΤΟΣΟ μεγάλη ευτυχία και πληρότητα που δεν θα σας κάνει καμμία διάθεση να ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα
Καλό απόγευμα και είμαι βέβαιος για το κράξιμο που θα φάω του τύπου "ρε φίλε αφού το λέει και ο τίτλος τι μας λες τώρα δεν είδες που είσαι ? " κτλπ ....................
ποσο χρονων εισαι;;;;;;;;;;;;;;;με το συμπαθειο

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
κάλα ολα αυτά αλλα υπάρχουν και αληθινές σχέσεις μην τα χέζουμε όλα! :dancing: :grin:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ο φιλος απορια συνεχιζει να μπαινει για ενα απο τους τρεις λογους

α) ειναι ιεροκυρηκας

β) ειναι παπαδοπαιδι

γ) διαβαζει το φορουμ κ γραφει με το ενα χερι μονο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom