tallAthens
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2006
- Κριτικές
- 14
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1.997
Σοβαρά ρωτάς γιατί δεν κατάλαβες ή κάνεις πλάκα;
Απλά δεν κατάλαβα φίλε μου...ποιο είναι το κακό; το να είσαι δεξιός η να μισείς τους αριστερούς;
Σοβαρά ρωτάς γιατί δεν κατάλαβες ή κάνεις πλάκα;
ρε φίλε.......Απλά δεν κατάλαβα φίλε μου...ποιο είναι το κακό; το να είσαι δεξιός η να μισείς τους αριστερούς;
το νοημα του αγαπητου το εχεις πιασει...και μονο που μπαινεις στην διαδικασια...Τα λες λίγο συγκεχυμένα αλλά κοντεύω να πιάσω το νόημα.
δε νομίζω ότι είπε αυτό ο φίλος πέρσονας.Οπότε ΟΛΟΙ οι μισθωτοί για σένα πρέπει να είναι αριστεροί....σωστά;
κορυφαία η λογική σου.....Οπότε ΟΛΟΙ οι μισθωτοί για σένα πρέπει να είναι αριστεροί....σωστά;
πες τα!..κορυφαία η λογική σου.....
εάν δεν είσαι το ένα πρέπει να είσαι το άλλο....
ΟΧΙΑ... η λογική του δυαδικού δυστήματος που τόσο έχουμε αναλύσει.....
Εάν δεν είναι μηδεν πρέπει να είναι 1........
Τι να τα κάνουμε τα άλλα ψηφία..........
Πρέπει να είναι κάτι που προάγει και υποστηρίζει τα συμφέροντά του.Οπότε ΟΛΟΙ οι μισθωτοί για σένα πρέπει να είναι αριστεροί....σωστά;
η μοναδικη σχεση που μπορει να εχει ειναι οτι προπαπππους της/του να ειχε 100 γιδες μια στανη ενα γαιδουρακι και ενα μπασταρδο να γαβγιζει ολη μερα...ρε φίλε.......
700 ευρώ το μήνα με 10 χρόνια δάνειο τι σχέση μπορείς να έχεις με τον καπιταλισμό εκτός από την προφανή εκμετάλλευση;
Ειλικρινά το καταλαβαίνω για ποιό λόγο ο γιος του Σκαβενίτη να είναι δεξιός....
Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω γιατί ένας νέος στο όριο της φτώχειας που ξεχρεώνει 10ετές δάνειο για ανακατασκευή διαμερίσματος στην Κυψέλη μπορεί να δηλώνει δεξιός.........
Και χωρίς θύματα εμφυλίου για να σας προλάβω.....
Στην Ελλάδα η ζωή ξεκινά εκεί που η λογική πάει περίπατο........
μ αρέσει γιατί πάντα περιγράφεις ευγενικά αυτό που θα ήθελα να εκφράσω με γαμωσταυρίδια.... Ειλικρινά μπορώ να ανεχτώ τα πάντα εκτός από τη βλακεία.......δε νομίζω ότι είπε αυτό ο φίλος πέρσονας.
σίγουρα το να υποστηρίζεις και να ψηφίζεις
μία παράταξη που αντικειμενικά δεν εξυπηρετεί
τα συμφέροντα σου δεν είναι και το πιο λογικό
πράγμα στον κόσμο......
μ αρέσει γιατί πάντα περιγράφεις ευγενικά αυτό που θα ήθελα να εκφράσω με γαμωσταυρίδια.... Ειλικρινά μπορώ να ανεχτώ τα πάντα εκτός από τη βλακεία.......
Και με τη βλακεία εχθές άνοιξα διάλογο......
κορυφαία η λογική σου.....
εάν δεν είσαι το ένα πρέπει να είσαι το άλλο....
ΟΧΙΑ... η λογική του δυαδικού δυστήματος που τόσο έχουμε αναλύσει.....
Εάν δεν είναι μηδεν πρέπει να είναι 1........
Τι να τα κάνουμε τα άλλα ψηφία..........
όποια σχέση και να έχει φίλε μου εγώ εψές κατάλαβα ότι υπάρχουν νέοι που απλά αναπνέουν...Δεν αισθάνονται........................η μοναδικη σχεση που μπορει να εχει ειναι οτι προπαπππους της/του να ειχε 100 γιδες μια στανη ενα γαιδουρακι και ενα μπασταρδο να γαβγιζει ολη μερα...
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι υπαρχει κόσμος που ψηφίζει με βάση το κοινό συμφέρον;;;Οκ,μπορεί να κάνω εγώ το λάθος...
Οπότε καταλήξαμε οτι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα και ότι όλοι θα πρέπει να ψηφίζουμε με βάση το ατομικό μας συμφέρον...
όταν η λογική ενός ενήλικα αναλώνεται σε υποσχέσεις που δίνουν οι γονείς σε μικρά παιδιά του στυλ "κάτσε φρόνιμα να φας παγωτό", υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο γονέας θα αντιμετωπίσει ποτέ το παιδί ως ισότιμο μέλος του οικογενειακού γίγνεσθαι;συνήθως η ζωή και η πραγματικότητα
κρίνονται κάπου στη μέση..
και αυτό το λέω
δίχως κάποιο πολιτικό υπονοούμενο..
δυστυχως στην ελλάδα οι εκλογές
δε δείχνουν τους πραγματικούς συσχετισμούς
των πολιτικών ρευμάτων στην κοινωνία
αφού μεσολαβούν
τέτοιες 'επικοινωνίες και υποσχέσεις'
ακριβώς πριν την εκλογική διαδικασία
που ο περισσότερος κόσμος
ξεπουλά την ψήφο άρα και ένα κομμάτι
της συνείδησής του
για μια όχι υπόσχεση-αλλά ελπίδα υπόσχεσης
που μεταφράζεται στο ενδεχόμενο
τακτοποίησης καποιου μικρο-ζητήματος
ή στην πρόσληψη του με σύμβαση μερικού χρόνου
στο 'δημόσιο' τομέα...
έχω αλλά βαριέμαι να απαντήσω σε κάποιον που πιστεύει ότι με ετήσιο εισόδημα γύρω στα 100 μεικτά και άλλα που δεν εχει νόημα να παραθέσω με καίει πότε θα γίνουν εκλογές.....
το μόνο λοιπόν που με νοιάζει είναι να σταματήσουν κάποιοι άχρηστοι να τα τρώνε εις βάρος μου........και να με κοροιδεύουν ψιλό γαζί.
όταν θα καταλάβεις ότι δεν έχουν όλοι λαμβάνειν από το κωλοσύστημα που υπάρχει το συζητάμε ξανά..........