Νέα

Ετοιμαστείτε για εκλογές τον Οκτώβρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinos765
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές και πότε?

• Ναί

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα ολα αυτα αλλα σε ξαναρωταω. Θες εκλογες δηλαδη τι αναμενεις? Περιμενα ας πουμε να μου πεις πως περιμενεις να μπουν ας πουμε οι οικολογοι στην βουλη ή ας πουμε να δημιουργηθει κυβερνηση συνασπισμου.Απλο ειναι το ερωτημα μου, κι ο Γιωργακης θελει να γινει πρωθυπουργος, πιστευω, αλλα εκλογες δεν θελει γιατι θελει να παραμηνει τουλαχιστον αρχηγος του Π.Α.Σ.Ο.Κ.
Εσυ απο την θεση σου τι αλλαγη ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ και λες γουσταρω (αλλο το αν προβλεπεις η οχι)εκλογες?

<<2.
η αλλαγή του πολιτικού χάρτη στην ελλάδα είναι επιβεβλημένη.
οποιος δεν το βλέπει, ή είναι ηλίθιος, ή έχει συμφέρον.>>

Ααααχ και γω θα ηθελα 20χ10^6 ευρω εξω απο την πορτα του σπιτιου μου αυριο το πρωι.

Ενταξη το (3) ....
Οχι δεν σε ενδιαφερει απλα. Σε ΚΑΙΕΙ.

με καίει;
το λόγο μπορείς να μου ρτον πείς;
να τον μάθω και γω δλδ.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο γνωστός ΤΙΠΟΤΑΣ,χωρίς θέσεις,χωρίς τίποτα....βρίζω και κατηγορώ τους πάντες,είμαι ο ξερόλας,ο παντογνώστης και εσείς τα πρόβατα...όλοι είναι άχρηστοι εκτός από εμένα,που ξέρω τα πάντα αλλά γεννήθηκα σε λάθος τόπο και χρόνο και δεν μπορώ να δείξω την τεράστια αξία μου...
πες μας πάλι για τα πτυχία σου και για την επιχείρησή σου.
πες μας πάλι για την ομαδάρα σου.
πες μας ρε τεράστιε Σαλονικιέ.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε παοκάρα...............

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απο εγκυρη πηγη ενημερωθηκα πως τον οκτωβρη παμε για εκλογες...Αβε :rockon: :rockon:

οτι καλυτερο για την χωρα δηλ...εγω παντως γουσταρω να μην βγαινει κανενας και να ξεφτιλιστουνε και στο τελος να αναγκαστουν να κανουν τις πουτανες και να παρακαλανε για συνεργασιες...ετσι να γινουν τα κομματα του κωλου τα δικα μας city tour!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα χωρίς πλάκα....
Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι έτοιμος να πάρει πρωτάθλημα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι καλυτερο για την χωρα δηλ...εγω παντως γουσταρω να μην βγαινει κανενας και να ξεφτιλιστουνε και στο τελος να αναγκαστουν να κανουν τις πουτανες και να παρακαλανε για συνεργασιες...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
K

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η καταστροφή που έγινε στη Πελοπόννησο αν και δείγμα της υφιστάμενης εθελοτυφλίας, προ εκλογών, δε συγκρίνεται ούτε με τα κακά της 50 χρονών δεξιάς κυβέρνησης, ούτε με τα κακά της μετά αλλαγής εποχής. Αν και είναι δραματικό γεγονός, το χαρακτηριστικό του καραμανλής jr είναι η συνεχιζόμενη ακυβερνησία τα τελευταία 5 χρόνια.
παρα πολυ σωστος...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
με καίει;
το λόγο μπορείς να μου ρτον πείς;
να τον μάθω και γω δλδ.........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ρε φιλε, οχι ρε αγορι μου. Γιατι μου το κανεις αυτο? Γιατι με θεωρεις ΤΟΣΟ μαλακα? Γιατι αρνουμαι να δεχτω οτι το επιχειρημα που λες ,πως δεν σε καιει και καλα, θα το ελεγες, παρα μονο σε καποιον που θεωρεις πανηλιθιο.
Τελος παντων λεπτομερια ηταν αυτο στο μηνυμα μου αλλα απο οτι καταλαβα στο κυριως ερωτημα απαντηση δεν εχεις.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τώρα χωρίς πλάκα....
Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι έτοιμος να πάρει πρωτάθλημα.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οσο τους κανουν κουμαντο οι οπαδοι ποτε δεν προκειται να δουν ασπρη μερα.....δεν υπαρχει ποτε ηρεμια σε αυτους,αν καποια μερα αλλαξουν,τοτε να εισαι σιγουρος πως καποιος μεγιστανας θα αναλαβει τον ΠΑΟΚ και τοτε να δω πως θα περνανε αερα πατερα απο την τουμπα οι βαζελες,εμεις και το ντεμινιο...

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ετοιμαστειτε για Madonna τον οκτωβρη!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι ρε φιλε, οχι ρε αγορι μου. Γιατι μου το κανεις αυτο? Γιατι με θεωρεις ΤΟΣΟ μαλακα? Γιατι αρνουμαι να δεχτω οτι το επιχειρημα που λες ,πως δεν σε καιει και καλα, θα το ελεγες, παρα μονο σε καποιον που θεωρεις πανηλιθιο.
Τελος παντων λεπτομερια ηταν αυτο στο μηνυμα μου αλλα απο οτι καταλαβα στο κυριως ερωτημα απαντηση δεν εχεις.
έχω αλλά βαριέμαι να απαντήσω σε κάποιον που πιστεύει ότι με ετήσιο εισόδημα γύρω στα 100 μεικτά και άλλα που δεν εχει νόημα να παραθέσω με καίει πότε θα γίνουν εκλογές.....
το μόνο λοιπόν που με νοιάζει είναι να σταματήσουν κάποιοι άχρηστοι να τα τρώνε εις βάρος μου........και να με κοροιδεύουν ψιλό γαζί.
όταν θα καταλάβεις ότι δεν έχουν όλοι λαμβάνειν από το κωλοσύστημα που υπάρχει το συζητάμε ξανά..........

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
«Ελληνικέ Λαέ,
Από μακρού παριστάμεθα μάρτυρες ενός εγκλήματος, το όποιον διεπράττετο εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και του Εθνους μας.
Η αδίστακτος και αθλία κομματική συναλλαγή, ο εκτραχηλισμός μεγάλης μερίδος του Τύπου, η μεθοδική επίθεσις εναντίον όλων των θεσμών, η διάβρωσίς των, ο κατεξευτελισμός του Κοινοβουλίου, ή κατασυκοφάντησις των πάντων, η παράλυσης της κρατικής μηχανής, η πλήρης ελλειψις κατανοήσεως προς τα φλέγοντα προβλήματα της νεολαίας μας , η κακομεταχείρησις των φοιτητών και σπουδαστών μας, η ηθική κάμψις, η σύγχυσις και η θολότης, η μυστική και φανερά συνεργασία με τους ανατροπείς και τέλος τα συνεχή εμπρηστικά κηρύγματα ασυνειδήτων δημοκόπων κατέστρεψαν την γαλήνην του τόπου, δημιούργησαν κλίμα αναρχίας και χάους, έκαλλιέργησαν συνθήκας μίσους και διχασμού και μας ωδήγησαν εις το χείλος της εθνικής καταστροφής.  
Προβληματίζομαι να ποστάρω για να μη χαρακτηριστώ Χουντικός αλλά και λόγω επαγγέλματος,εκ του οποίου συνδεόμαστε με τη Χούντα 24 χρόνια τώρα.Αλλά.. ποια από τα παραπάνω δεν ισχύουν και σήμερα?Συν άλλα τόσα που τότε δεν υπήρχαν ή φάνταζαν ανούσια..Διάβασα προχθές για 200 εκατομύρια ευρώ αναδρομικά στους Δικαστικούς,τους οποίους ακολουθούν μισθολογικά και οι Βουλευτές.Τη στιγμή που εγώ θα πάρω αύξηση 42 ευρώ καθαρά το μήνα....Ένα πενηντάρικο -πενήντα ευρώ- να έκοβαν από τους Δικαστικούς και να τα έδιναν στους χαμηλόμισθους που κάθε 23 του μήνα κάνουν ουρά στην Εθνική από τις 5 η ώρα το ξημέρωμα για να πάρουν τη συνταξάρα των 300 ευρώ,πόσο θα στοίχιζε δηλαδή???Από την άλλη υπάρχουν βέβαια τα βασανιστήρια,οι διώξεις,οι εξορίες,η φίμωση της ελευθερίας του λόγου.....Αλλά ρε παιδιά πολύ,μα πάρα πολύ,κυριαρχεί η κοινωνική ανισότητα και τείνει να εξαφανιστεί η μεσαία τάξη,ο συνδετικός κρίκος μιας κοινωνίας.Και όταν εξαφανιστεί αυτή ξέρετε φαντάζομαι τι προκαλείται σε μια χώρα....

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε παραπάνω και εγώ το έγραψα, αλλά στη χώρα πολλές φορές υπήρχε αυτή κατάσταση. Αν ο ψηφοφόρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν αντιλαμβάνεται αυτές τις αυξήσεις...

OP
OP
K

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
έχω αλλά βαριέμαι να απαντήσω σε κάποιον που πιστεύει ότι με ετήσιο εισόδημα γύρω στα 100 μεικτά και άλλα που δεν εχει νόημα να παραθέσω με καίει πότε θα γίνουν εκλογές.....
το μόνο λοιπόν που με νοιάζει είναι να σταματήσουν κάποιοι άχρηστοι να τα τρώνε εις βάρος μου........και να με κοροιδεύουν ψιλό γαζί.
όταν θα καταλάβεις ότι δεν έχουν όλοι λαμβάνειν από το κωλοσύστημα που υπάρχει το συζητάμε ξανά..........
+3 ... μου εχεις παρει ολα τα συν... ΤΕΛΟΣ για αποψε ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εψές το βράδυ και ενώ δούλευα έπιασα κουβέντα με μια κορασίδα που δουλεύει σε τηλεφωνικό κέντρο......... Αφού μου έκανε ένα κάρο παράπονα για τα 1000 Ευρώ που παίρνει (δουλεύει νύχτες και διπλοβάρδιες ολάκερες) για να ξεχρεώσει το 10χρονο δάνειο που πήρε για να φτιάξει το σπίτι που της άφησαν οι δικοί της με δόση γύρω στα τετρακόκια ευρώ το μήνα, η συζήτηση κατέληξε στο τι ψηφίζεις.....
Η απάντηση αποστομωτική.... Είμαι δεξιά γιατί σιχαίνομαι τους αριστερούς........

Είναι απίστευτο πόσο μαλάκα μπορεί να σε αφήσει η σημερινή νεολαία.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
K

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αφου ετσι ρε φιλε την μεγαλωσανε,ετσι την μαθανε.. ετσι συνεχιζει... σιγα μην μπει στην διαδικασια

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
εψές το βράδυ και ενώ δούλευα έπιασα κουβέντα με μια κορασίδα που δουλεύει σε τηλεφωνικό κέντρο......... Αφού μου έκανε ένα κάρο παράπονα για τα 1000 Ευρώ που παίρνει (δουλεύει νύχτες και διπλοβάρδιες ολάκερες) για να ξεχρεώσει το 10χρονο δάνειο που πήρε για να φτιάξει το σπίτι που της άφησαν οι δικοί της με δόση γύρω στα τετρακόκια ευρώ το μήνα, η συζήτηση κατέληξε στο τι ψηφίζεις.....
Η απάντηση αποστομωτική.... Είμαι δεξιά γιατί σιχαίνομαι τους αριστερούς........

Είναι απίστευτο πόσο μαλάκα μπορεί να σε αφήσει η σημερινή νεολαία.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συγνώμη αλλά σε άφησε μαλάκα επειδή είναι δεξιά η επειδή μισεί τους αριστερούς;  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αφου ετσι ρε φιλε την μεγαλωσανε,ετσι την μαθανε.. ετσι συνεχιζει... σιγα μην μπει στην διαδικασια
εχθές μάγκα έμεινα μαλάκας......
Γύρισα σπίτι έχοντας πάρει γύρω στα 500 ευρώ μεικτά για μια νύχτα......
Ελεγα λοιπόν... Διαμαρτύρομαι για το σύστημα τους πούστηδες, τα λαμόγια και την αδικία.....
Η αλλη αντί να μου συζητήσει για το που πάει το πράμα και πώς διαρκώς θέλουν οι εταιρείες περισσότερα κέρδη με λιγότερο κόστος αρχίζει και μου συζητάει για την Κούβα και να κατηγορεί τον εκεί κομμουνισμό........
Στο τέλος μου ρίχνει και την χαριστική βολή.........
Δεν έχουμε δουλειά τελευταία και ανησυχώ.....

Γιατί της λέω;
Γιατί κάποιες εταιρείες φύγαν από εμάς και πήγαν σε άλλο μαγαζί με call center.
Γιατί ερωτώ;
Για ποιό φτηνά μου λέει;
Δλδ της λέω πιο φθηνά από 700 ευρώ το μήνα;
Ναι μου λέει.........
Και εκεί λέω καληνύχτα ... δεν περιγράφω άλλο....
Περιμένω στο επόμενο τηλεφώνημα σε κάνα μήνα να μου λέει για τον κομμουνιστή Νταλάρα μετά από μείωση μισθού στην εταιρεία που τώρα δουλεύει.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom