Νέα

Κοβεται το Δωρο στον Δημοσιο τομεα και μετα στον Ιδιωτικο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πρεπει να κοψουνε το δωρο στον ιδιωτικο τομεα η μονο στον Δημοσιο

• Μονο στο Δημοσιο

Ψήφοι: 35 34,3%
  • Μονο Στον ιδιωτικο

Ψήφοι: 3 2,9%
  • Να κοπει το δωρο απο ολους

Ψήφοι: 15 14,7%
  • Να απολυθουνε ολοι οι Δημοσιοι υπαλληλοι

Ψήφοι: 43 42,2%
  • Να γινουν παλι εκλογες

Ψήφοι: 30 29,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    102

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
Συμφωνω.
Γιατι δεν γινεσαι ελευθερος επαγγελματιας να κονομισεις ;;;
Να μη καταδεχεσαι να δουλευεις για 495€.

Ως ελευθερος επαγγελματιας, θα εχεις σιγουρα 1000€ το μηνα.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Κι ας μη βγαλεις τιποτε.

Κι επισης θα εχεις σιγουρο , οτι αν δεν βγαλεις ουτε 1€
και κανεις παυση σε 3 μηνες απο την εναρξη ...
θα θελεις χαλαρα 5000€ για να σταματησεις.

Αν δουλεψεις 3-4 χρονια, καντα 20.000€.
ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ.
μαγκα τα ξερω πολυ καλα ο πατερας μου 34,5 χρονια τεβε ειχε ελευθερος επαγγελματιασ ητανε χρωσταει 22.000 τεβε και θα κινδυνεψει να παρει συνταξη λες να μην ξερω μην μου τα λες εμενα σε καποιους που δεν ξερουν να τα πεις

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Εγω να με αγαπατε θελω  :(
εγω alex σε αγαπαω για ενα και μονο λογο..επειδη χειριζεσαι αψογα την Ελληνικη γλωσσα.(γραφη και συντακτικο) μην το θεωρεις δεδομενο..λιγοι τα καταφερνουν καλα με τα Ελληνικα.. :s&m_1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
πως παει ρε μαγκα;; τωρα εγιναν mymarket και εχουν τουλαχιστον προιοντα αλλα δεν αλλαξε τις συμβασεις κανεισ εργοδοτης δεν ειναι καλος μαγκα ολοι κοιταν να σε πατησουν μεχρι να σε κοψουν στη μεση χωρις να σε υπολογιζουν δινοντας σου τα ψιχουλα και δεν ειμαι κκες για να μην βιαστεις..απλα το λεω γτ εχω 7 πτυχια (πανεπιστημιο μεταπτυχιακο αγγλικα 2πτυχια γαλλικα 2 πτυχια υπολογιστων) και δουλευω σε κολοσσο τηλεπικοινωνιων με 495 ευρω και τα αφεντικα μου βγαζουν εκατομμυρια υπερωριες καθε μερα απληρωτες φυσικα!!! μεχρι και δουλεια στο σπιτι απληρωτη τι μου λετε ωρα εσεις τα βλεπω βερεσε

τυπε αυτος ηταν ενας απο τους ορους για να γινει το deal , αλλιως δεν θα τον αγοραζει κανεις τον Βεροπουλο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
εγω alex σε αγαπαω για ενα και μονο λογο..επειδη χειριζεσαι αψογα την Ελληνικη γλωσσα.(γραφη και συντακτικο) μην το θεωρεις δεδομενο..λιγοι τα καταφερνουν καλα με τα Ελληνικα.. :s&m_1:
στο γλυφομουνι μονο δεν τα παει καλα απο οτι λένε κατι κακές γλώσσες στο σάιτ  :2funny:

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.199
Πόντοι
201
τυπε αυτος ηταν ενας απο τους ορους για να γινει το deal , αλλιως δεν θα τον αγοραζει κανεις τον Βεροπουλο
εγω ξερω και λεω αυτο που βλεπω εσυ ζεις με 190 ευρω ομως???οποτε δεν ειναι μαγκα μινο πως θα κερδισεις οκ το δεχομαι επιχειρηση ειναι και αναζητα το κερδος αλλα αυτο ειναι πατημα στο λαιμο εδω φτασαμεσαν χωρα 190 ευρω...

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
στο γλυφομουνι μονο δεν τα παει καλα απο οτι λένε κατι κακές γλώσσες στο σάιτ  :2funny:
κατι ειπα πριν περι Ελληνικης γλωσσας τυπε..γλειφομουνι εννοεις μαλλον! γλυφω= κανω γλυπτικη..πολλοι κανουν αυτο το λαθος..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
εγω ξερω και λεω αυτο που βλεπω εσυ ζεις με 190 ευρω ομως???οποτε δεν ειναι μαγκα μινο πως θα κερδισεις οκ το δεχομαι επιχειρηση ειναι και αναζητα το κερδος αλλα αυτο ειναι πατημα στο λαιμο εδω φτασαμεσαν χωρα 190 ευρω...

τυπε ο Βεροπουλος ηταν ενα απο τα μεγαλα κανονια που θα εσκαγαν , και σωθηκε στο παρα 1 , αν δεν εμπαιναν να τον αγορασουν οι συγκεκριμενοι η γνωστη θα ειχε τωρα εισοδημα 0 ευρω.
Χωρις αυτο να λεει οτι τα 190 ειναι πολλα.

Η πραγματικοτητα ειναι αυτη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τυπε ο Βεροπουλος ηταν ενα απο τα μεγαλα κανονια που θα εσκαγαν , και σωθηκε στο παρα 1 , αν δεν εμπαιναν να τον αγορασουν οι συγκεκριμενοι η γνωστη θα ειχε τωρα εισοδημα 0 ευρω.
Χωρις αυτο να λεει οτι τα 190 ειναι πολλα.

Η πραγματικοτητα ειναι αυτη.

Το ότι στα 190 βάζει άλλα 120 που πάνε, μάντεψε πού, ή στα 700 άλλα 400 και ούτω κάθε ξής αντί σε εσένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom