You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε αναζητηση του ρεκορ εκτενεστερης μπουρδελοτσαρκας...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.818
- Πόντοι
- 216
Πολλες φορες, οταν δεν εχω παρεα αλλα εχω ορεξη για περπατημα και ματι, ξεχυνομαι στις στρατες του φτηνου σεξ...
... ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!
Χαρακτηριστικη περιπτωση αυτο το Σαββατοβραδο, οπου θαρρω πως κατερριψα και το προσωπικο μου ρεκορ με 5 ωρες τσαρκα!
Σαρωσα ολοκληρη τη Φυλης και τις καθέτους, ολη τη Λιοσιων και τις καθετους, το μισο Μεταξι και ΟΛΟ το Γκαζι (στουντιο)
Φροντισα, δε, να μην κραταω επανω μου ουτε καν κερματα... ΜΗΔΕΝ ευρω!
Ετσι, περασα ευχαριστα το βραδυ, και χωρις απωλειες χρηματος σε εξαιρετικα αμφιβολες επιλογες του 10λεπτου ή 15λεπτου.
Προηγουμενως, ειχα παει Wax Tailor (24 γιουργια, δυστυχως) που τα 'σπασε - παλι μονος μου/ Και μετα, CIAO, Συγγρου για μασα - παλι μονος μου
Συνολικη περιηγηση κανα 8ωρο στους αθηναϊκους δρομους, χωρις να μου λειψει ιδιαιτερα η ανθρωπινη συντροφια (Μονο στο Fuzz ζηλεψα λιγο, με τα εναλλακτικα καβλακια, ντυμενα στην πενα και γεματα υποσχεσεις)
Λετε να βρω καμια γκομενα, τωρα που οι καλυτεροί μου φιλοι ειναι στρατο και εξωτερικο - ή δεσμευμενοι σε περιεργα ωραρια..?
Προς το παρον, αντιστεκομαι στην ιδεα, αλλα τη βλεπω να πλησιαζει απειλητικα, με τα χρονια
ΥΓ Παντως, το σημερινο μοναχικο μου προγραμμα πηγε σουπερ. Υπερδραστηριο, με ποικιλία και με ποικιλες συγκινησεις. Σχεδον μου αρεσε περισσοτερο απ' ο,τι θα επρεπε.....
Πρέπει να καθιερώσουμε ένα επίσημο στέκι μπουρδελιάρηδων για να τα πίνουμε μετά την τσάρκα μας χαχα
Ενσημο κολλησες?Με 8ωρη τσαρκα παιρνεις βαρεα και ανθυγειινα...Πολλες φορες, οταν δεν εχω παρεα αλλα εχω ορεξη για περπατημα και ματι, ξεχυνομαι στις στρατες του φτηνου σεξ...
... ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!
Χαρακτηριστικη περιπτωση αυτο το Σαββατοβραδο, οπου θαρρω πως κατερριψα και το προσωπικο μου ρεκορ με 5 ωρες τσαρκα!
Σαρωσα ολοκληρη τη Φυλης και τις καθέτους, ολη τη Λιοσιων και τις καθετους, το μισο Μεταξι και ΟΛΟ το Γκαζι (στουντιο)
Φροντισα, δε, να μην κραταω επανω μου ουτε καν κερματα... ΜΗΔΕΝ ευρω!
Ετσι, περασα ευχαριστα το βραδυ, και χωρις απωλειες χρηματος σε εξαιρετικα αμφιβολες επιλογες του 10λεπτου ή 15λεπτου.
Προηγουμενως, ειχα παει Wax Tailor (24 γιουργια, δυστυχως) που τα 'σπασε - παλι μονος μου/ Και μετα, CIAO, Συγγρου για μασα - παλι μονος μου
Συνολικη περιηγηση κανα 8ωρο στους αθηναϊκους δρομους, χωρις να μου λειψει ιδιαιτερα η ανθρωπινη συντροφια (Μονο στο Fuzz ζηλεψα λιγο, με τα εναλλακτικα καβλακια, ντυμενα στην πενα και γεματα υποσχεσεις)
Λετε να βρω καμια γκομενα, τωρα που οι καλυτεροί μου φιλοι ειναι στρατο και εξωτερικο - ή δεσμευμενοι σε περιεργα ωραρια..?
Προς το παρον, αντιστεκομαι στην ιδεα, αλλα τη βλεπω να πλησιαζει απειλητικα, με τα χρονια
ΥΓ Παντως, το σημερινο μοναχικο μου προγραμμα πηγε σουπερ. Υπερδραστηριο, με ποικιλία και με ποικιλες συγκινησεις. Σχεδον μου αρεσε περισσοτερο απ' ο,τι θα επρεπε.....
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
εχω κλεισει 24ωρο κανοντας μπουρδελοτσαρκα και πιατσοτσαρκα.
Σε δύο δόσεις μία πρωινή όλη η Φυλής και βράδυ όλο το Μετάξι ;)
Εχεις κανει τετοια παλικαριά...?
κάπου διάβασα το κάτωθι , το οποίο στο αφιερώνω :
μόλις κατακλύσει κάθε φλέβα του μυαλού μου η εμμονή , ορμάω έξω και σαν λυσσασμένος λύκος ουρλιάζω και γρατζουνώ με τους πόθους μου τις πόρτες των κρεοπωλείων της ηδονής παρακαλώντας, έρπωντας για γυμνή ζεστή σάρκα.
Τελειώνω και μαζί τελειώνει το μαρτύριό μου...
αγνώστου καλλιτέχνη
Παντως, η αναζητηση Google με πεταξε κατευθειαν εδω - χωρις δευτερο αποτελεσμα...
Αρα, μολις καταχωρησες αυτο το μεγαλο αποσταγμα τεχνης + εμπειριας στη διαδικτυακη αιωνιοτητα!
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Μενω αμπελοκηπους δεν εχω μεσο..οποτε με τα ποδια μεχρι πλατεια βικτωριας τσαρκα ολη την φυλης..ΟΛΗ.μετα λιοσιων θελοντας να πετυχω μια κορασιδα δεν την βρηκα και μετα καπακι μεταξι 3 βαρδια..Και επειδη ειχε σαπια πραγματα παλι πισω φυλης ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ με μια που ουτε καν θυμαμαι ονομα..και μετα παλι πισω στουσ γραφικουσ αμπελοκηπους με τα ποδια ....