Νέα

Εθνικογαμισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο φασισμος ειναι ιδεολογια
ο αριοστερισμος μαλακια
κανε τις αναγωγες σου :birdman:
τωρα ειναι που θελω να σε πετυχω σε τσαρκα ρε μουνι  :tickedoff:

μου αναψες τα λαμπακια.. μην σε πετυχω τωρα...  :birdman: :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
τωρα ειναι που θελω να σε πετυχω σε τσαρκα ρε μουνι  :tickedoff:

μου αναψες τα λαμπακια.. μην σε πετυχω τωρα...  :birdman: :birdman:
θες να δωσουμε ραντεβου για να σε διευκολυνω :birdman:
να δεις πως θα σε γαμησει ενας στρογγυλουλης ντουλαπιτσα :birdman:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτοι που ψηφιζαν τον τζεφρυ το γυρισαν στον αλεξη
οπως γινεται παντα
τους αρεσει να ακουν το λεφτα υπαρχουν φαινεται :grin:
το ασχημο ειναι οτι εχουν παει προς τα εκει ολα τα κομματοσκυλα των δεκο.το καλο ειναι οτι ο μπενυ απαλλαχτηκε χωρις αν το θελει απο αυτην την σαπιλα οπως δηλωσε...φυσικα ακολουθει τον τζιφρα και ο καμμενος βεβαια που τωρα τελευταια εχει κρυφτει... :grin: :grin:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το ασχημο ειναι οτι εχουν παει προς τα εκει ολα τα κομματοσκυλα των δεκο.το καλο ειναι οτι ο μπενυ απαλλαχτηκε χωρις αν το θελει απο αυτην την σαπιλα οπως δηλωσε...φυσικα ακολουθει τον τζιφρα και ο καμμενος βεβαια που τωρα τελευταια εχει κρυφτει... :grin: :grin:
Ο Τσιπρας τωρα λενε οτι μπορει να παρει και 25% .Αφου οι Ελληνες ειναι τοσο ζωα και πανε και τον ψυφιζουνε εγω τι να πω! :headbang:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ο Τσιπρας τωρα λενε οτι μπορει να παρει και 25% .Αφου οι Ελληνες ειναι τοσο ζωα και πανε και τον ψυφιζουνε εγω τι να πω! :headbang:
δυστυχως αδερφε ολοι οι χαζοι που πιστεψαν τον γιωργακη με το λεφτα υπαρχουν πιστευουν τωρα τον συριζα και τον καμμενο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αιτωλοακαρνανία:''Έξω οι ξένοι''; Παντρεμένος με αλλοδαπή ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης!
..............................................................
Το θέμα όμως είναι ότι την ώρα που τάσσεται υπέρ της απέλασης όλων των αλλοδαπών, ο ίδιος είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!
Ο κύριος Μπαρμπαρούσης είναι παντρεμένος με Μεξικανή, ενώ και η πρώτη του γυναίκα ήταν αλλοδαπή από το Μεξικό!

Την έχει εξελληνίσει βρε, και της έχει επιτρέψει να μετέχει της Ελληνικής παιδείας! :grin: :grin: :grin:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιταχτε τι λεει αυτη η συχαμενη σκατογρια!που ουτε να τη  :shit:δεν εξιζει!   Αν ειναι δυνατον λυπαται λεει τα μικρα αραπακια στην Αφρικη που δεν εχουνε να φανε  :headbang:Θα ξερασω!Δειτε το να αηδιασετε.Ουτε να την  :piss: δεν αξιζει τη Σκατογρια.Τελικα δεν ξερω ποιος ειναι πιο συχαμερος λαος?Οι Αγγλοι που ειναι κακογουστοι και πουστηδες ή οι Γαλλοι που ειναι ξεφωνημενοι φιλοαραπαδες και κομπλεξικοι :2funny:!Κανενας πια ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΑ (εκτος απο της πρω'ι'ν αποικιες τους,που με τη βια τους βαζανε να τα μαθουνε) παρολαυτα θελουν η γλωσσα τους να ειναι διεθνης!Για να μη με πειτε φιλογερμανο και τους Γερμανους δεν τους εχω σε καλη εκτιμηση.Αλλα εχουν δεν ειναι τοσο συχαμεροι!Το θεμα ειναι οτι δεν βγαινει κανενας να της στειλει στο διαολο τη Βρωμιαρα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:.

Συνημμένα

• sihameni.jpg
    sihameni.jpg
    211,5 KB · Εμφανίσεις: 55
OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω τους Μαυρους ΔΕΝ ΤΟΥς ΜΙΣΩ και ποτέ δεν εχω πειραξει κανεναν.Θα ελεγα οτι τους λυπαμαι που γεννηθηκαν ετσι.Σε συζητισεις που ειχαμε κανει με φιλους μου μου ειχαν πει οτι αυτο ειναι χειροτερος ρατσισμος να τους λυπασαι.Για μενα Ρατσισμος ειναι να τους επιτηθεσαι και να τους χτυπας.Μια φορα  :knockinb:Αραπινα για να δω πως ειναι εψαξα και βρηκα την πιο καθαρη και πολιτισμενη φοιτητρια που ηταν παρα πολυ καλη και στο χαρακτηρα.Οι εντυπωσεις μου απο το  :knockinb: ηταν σα να γαμας ελαφι δεν ειχε κατι το ανθρωπινο τελος παντον αυτα ειναι γουστα.Επειδη ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ξερω οτι υπαρχουν πολλοι Ελληνες που γουσταρουν να  :knockinb: Αραπινες Αν επικρατισει ο Εθνικογαμισμος θα ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΡΑΠΙΝΕΣ αφου εξεταστουν για AIDS και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.Θελω η Ελλαδα να γινει παραδισος για ολους να εχουμε γυναικες για ολα τα γουστα! :2funny:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Εγω τους Μαυρους ΔΕΝ ΤΟΥς ΜΙΣΩ και ποτέ δεν εχω πειραξει κανεναν.Θα ελεγα οτι τους λυπαμαι που γεννηθηκαν ετσι.Σε συζητισεις που ειχαμε κανει με φιλους μου μου ειχαν πει οτι αυτο ειναι χειροτερος ρατσισμος να τους λυπασαι.Για μενα Ρατσισμος ειναι να τους επιτηθεσαι και να τους χτυπας.Μια φορα  :knockinb:Αραπινα για να δω πως ειναι εψαξα και βρηκα την πιο καθαρη και πολιτισμενη φοιτητρια που ηταν παρα πολυ καλη και στο χαρακτηρα.Οι εντυπωσεις μου απο το  :knockinb: ηταν σα να γαμας ελαφι δεν ειχε κατι το ανθρωπινο τελος παντον αυτα ειναι γουστα.Επειδη ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ξερω οτι υπαρχουν πολλοι Ελληνες που γουσταρουν να  :knockinb: Αραπινες Αν επικρατισει ο Εθνικογαμισμος θα ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΡΑΠΙΝΕΣ αφου εξεταστουν για AIDS και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ.Θελω η Ελλαδα να γινει παραδισος για ολους να εχουμε γυναικες για ολα τα γουστα! :2funny:
Εισαι τραγικος ΜΑΛΑΚΑΣ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εισαι τραγικος ΜΑΛΑΚΑΣ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν εχω διαβασει ποτέ τι εχεις γραψει και τι πολιτικη ταυτοτητα εχεις?Αν ομως εισαι οποδος του Τσιπρα ουτε να σε  :shit: δεν αξιζει εισαι για  :ak:οπως και ολα τα ζωα που ψυφιζουν αριστερα.Ποτέ δεν συμπαθισα τους παραδοσιακους δεξιους που παντρευονται μια γυναικα και πιστευουν το Πατρις θρησκεια οικογενεια.Και ποτέ δεν υπηρξα φιλοχουντικος.Αν εισαι ενας απο τους Ελληνες  :jerking: που πηγε και παντρευτηκε Αραπινα :2funny: και δεν καταλαβε το λαθος του (υπαρχουν πολλοι που παντρευτηκανε Αραπινες και πολυ συντομα καταλαβαν τη  :jerking: κανανε)  τι να σου πω  τα Συληπητηρια μου.Κ'εγω μπορει αν δεν εχω γκομενες να  :zfuck: αλλα δεν θα παω να παντρευτω την Κατσικα ή τη Γα'ι'δουρα ουτε να παω να της κανω παιδια.Ερε ξυλο που θελετε για να στρωσετε ΖΩΑ!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ερε ξυλο που θελετε για να στρωσετε ΖΩΑ!

Δημητράκη, ηρέμησε βρε παιδάκι μου..... Άσε τον κόσμο να εκφράσει Δημοκρατικά τις απόψεις του.

Εξ' άλλου, ο σκοπός είναι να τις γαμήσουμε, όχι να γαμηθούμε μεταξύ μας.... :cheesy:

Fucking Grouse

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2011
Κριτικές
10
Like
134
Πόντοι
290
Μόνο εγώ βρήκα το κόμμα που θα ψηφίσω μετά από τόση αβεβαιότητα η υπάρχουν και άλλοι;
Γνωρίζουμε κάτι για τα στελέχη της πολιτικής αυτής ελπίδας για ένα πιό γαμηστερό αύριο;
Η αλήθεια εδώ :

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Λεβεντης επεσε διανα με την Προοφητεια του.Ολα τωρα εγιναν οπως τα ειπε!Ενα αλλο ενδιαφερον ειναι οτι τα ειπε αυτα την ημερα των γεννεθλιων μου! (29-4) :)Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο? [youtube=425,350]1xnMWDwihmA&feature=related[/youtube]
Ο καπηταλισμος ΑΠΕΤΥΧΕ σαν συστημα οι περισσοτεροι ανθρωποι στον πλανητη ειναι φτωχοι και πολλοι λιγοι κατεχουν τα πολλα χρηματα.Ο Κομμουνισμος τα πηγε ακομα χειροτερα ουτε ενα κομμουνιστικο κρατος δεν ευημερισε!Ο Εθνικογαμισμος ειναι το μελλον! [youtube=425,350]vKax7W_CWvQ[/youtube]

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Εισαι ο εθνικος γαμιας

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
νομιζω αξιζει νεο θρεντ

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Πάνω από όλα μου αρέσει το σακάκι που είναι μεγαλύτερο από το πρέπων. Ας βρεθεί καμιά βουλγάρα να του το σηκώσει. Σα τσουβάλι είναι.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Κάτσε ρε φίλε γιατί μου τα μπερδεύεις. Από τη μια θέλεις να διώξεις τους αλλοδαπούς από την άλλη μας λες οτι θέλεις να  :fuck1: μόνο ξένες και τις Ελληνίδες να της αφήσουμε. Πως θα γίνει αυτό? Μήπως προτείνεις εισαγωγή επιλεγμένων τεμαχίων στις πύλες εισόδου? Μήπως θέλεις να μας πεις οτι χρειαζεται να περάσουν καπου είδους κάστιγκ στα σύνορα και να γίνεται εισαγωγή ορισμένων και μόνο ατόμων? Και τα μπάζα που μπαίνουν τι να τα κάνουμε? Σαπούνι?

Επισκέπτης
το καλύτερο βίντεο είναι αυτο με τον φόρο τιμής στους ηγέτες της Βόρειας Κορέας... ( youtube).Κι όμως υπάρχουν ανάμεσα μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom