Νέα

Εθνικογαμισμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ειμαι ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΤΗΣ![youtube=425,350]vKax7W_CWvQ[/youtube]
Αυτη ειναι η πολιτικη μου Ταυτοτητα.Μια απαντηση για ολους οσους με ρωτησατε που ανεικω πολητικα :)

ωραιο το σακακι αλλα την μαρκα στο μανικι την βγαζουν  :dancing:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
το προτιπο του ελινα!!!

οταν ο ομιροσ εγραφε για τον οδισεα τον διμ29 σκεφτοταν!!!

ισε αρχοντασ σε προσκινο

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ωραιο το σακακι αλλα την μαρκα στο μανικι την βγαζουν  :dancing:
Το πηρα σε προσφορα δεν το εχω φορεσει ποτέ.Κ'ομως χρησιμευσε :)Δεν φοραω κουστουμια.Θα νομιζουν οι γκομενες οτι ειμαι Δισεκατομυριουχος :2funny:και θα μου ζητανε με ενα εντελως φυσικο τροπο να της παω στα πιο ακριβα μερη :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Το πηρα σε προσφορα δεν το εχω φορεσει ποτέ.Κ'ομως χρησιμευσε :)Δεν φοραω κουστουμια.Θα νομιζουν οι γκομενες οτι ειμαι Δισεκατομυριουχος :2funny:και θα μου ζητανε με ενα εντελως φυσικο τροπο να της παω στα πιο ακριβα μερη :2funny:
αλο θα νομιζουνε τα κομενακια

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΔHΜΗΤΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αυτη ειναι η πολιτικη μου Ταυτοτητα.Μια απαντηση για ολους οσους με ρωτησατε που ανεικω πολητικα :)

:thumbsup:
Δημήτρη να το σκεφτείς σοβαρά να ιδρύσεις το κόμμα των Εθνικογαμιστών. :rockon:
Με τον Μήτσο αρχηγό φούλ Ρωσίδες στο λαό!! :rockon: :rockon:
Και ο Πούτιν τον γουστάρει και η Ελλάδα θα ρεφάρει!!   :headbang2: :headbang2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
μητσαρα καλα τα λες και αφου εισαι και συντροφος χρυσαυγιτης ακομα καλυτερα :rockon:
η χρυση αυγη γαμαει δε παιζει γαμαει :rockon:
αλλα ρε μαν πρεπει να σε μαθω να δενεις γραβατα να γινεις πιο σικ,δεν ειναι κομπος γραβατας αυτος ρε μαν
αυτος ειναι κομπος για ανθοδεσμη :'(

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσαρα καλα τα λες και αφου εισαι και συντροφος χρυσαυγιτης ακομα καλυτερα :rockon:
αλλα ρε μαν πρεπει να σε μαθω να δενεις γραβατα να γινεις πιο σικ,δεν ειναι κομπος γραβατας αυτος ρε μαν
αυτος ειναι κομπος για ανθοδεσμη :'(
Εχω να δεσω γραβατα κοντα  15 χρονια :2funny:ΜΑν το σκεφτεις αυτο καλα την εδεσα :2funny:δικαιολογουμε :2funny:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο τη Χρυση Αυγη μου αρεσουνε πολλα πραγματα αλλα εχω και καποιες διαφορες.Η Χρυση Αυγη ειναι υπερ του οι Ελληνες να μην παντρευονται ξενες.Και θα απελασει της ξενες γυναικες.Σε αυτο δεν ειμαι υπερ.Εγω θελω να ερθουν περισσοτερες γυναικες στην Ελλαδα.Τωρα τι μου αρεσε.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ του Νικου Μιχαλολιακου.Σε μια συνεντευξη ανεφερε τον Ελ Σίντ σαν παραδηγμα.Ποσοι απο τους Ελληνες ξερουν ποιος ηταν ο Ελ Σιντ?Δε μιλαω να ξερουν ολη την ιστορια του,πότε κατελαβε την Βαλενθια με ημερομηνιες αλλα να εχουν μια μικρη γνωση (κανονικα στα Ισπανικα διαβαζετε El Cid Ελ Θιδ εξαρταται απο την περιοχη της Ισπανιαςστα περισσοτερα μερη θα διαβαστει Ελ Σιδ).Ο Τσιπρας μπορει και να μην ξερει τι εγινε την 28 Ωκτοβριου 1940  :think:Βγαινει ο Τσιπρας και ΛΕΕΙ  :jerking:Π.Χ. θα κανω τον κατωτερο μισθο 1500 Ευρω!Και αλλες  :jerking:Δεν φταιει ομως αυτος φταινε αυτοι που τον ψυφιζουνε.Ποσο  :jerking: αραγε  πρεπει να ειναι κανεις για να Ψυφισει τον Τσιπρα!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Απο τη Χρυση Αυγη μου αρεσουνε πολλα πραγματα αλλα εχω και καποιες διαφορες.Η Χρυση Αυγη ειναι υπερ του οι Ελληνες να μην παντρευονται ξενες.Και θα απελασει της ξενες γυναικες

Αιτωλοακαρνανία:''Έξω οι ξένοι''; Παντρεμένος με αλλοδαπή ο βουλευτής Κ. Μπαρμπαρούσης!

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, είναι άνεργος ηλεκτρολόγος, 32 ετών ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο πατέρας του ήταν μέλος της ΕΠΕΝ.
Το σύνθημα που αγαπά είναι: "Να ξεβρωμίσει ο τόπος". Ασπάζεται πλήρως την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής και δηλώνει εθνικιστής από μικρό παιδί. Το θέμα όμως είναι ότι την ώρα που τάσσεται υπέρ της απέλασης όλων των αλλοδαπών, ο ίδιος είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!
Ο κύριος Μπαρμπαρούσης είναι παντρεμένος με Μεξικανή, ενώ και η πρώτη του γυναίκα ήταν αλλοδαπή από το Μεξικό!

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην συνεντευξη που ειχαν δωσει στον Ευαγγελατο 2 μελη της Χρυσης Αυγης ειχαν πει οτι δεν το απαγορευει ο νομος.Αλλα οτι προσωπικα δεν θα παντρευοντουσαν με ξενες.Του ανθρωπου του αρεσουν οι Μεξικανες εγω δεν το βλεπω κακο.Αυτη ειναι και η διαφορα μου με τη Χρυση Αυγη οτι εγω θελω να φερουνε αλλοδαπες γυναικες.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Απο τη Χρυση Αυγη μου αρεσουνε πολλα πραγματα αλλα εχω και καποιες διαφορες.Η Χρυση Αυγη ειναι υπερ του οι Ελληνες να μην παντρευονται ξενες.Και θα απελασει της ξενες γυναικες.Σε αυτο δεν ειμαι υπερ.Εγω θελω να ερθουν περισσοτερες γυναικες στην Ελλαδα.Τωρα τι μου αρεσε.Μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ του Νικου Μιχαλολιακου.Σε μια συνεντευξη ανεφερε τον Ελ Σίντ σαν παραδηγμα.Ποσοι απο τους Ελληνες ξερουν ποιος ηταν ο Ελ Σιντ?Δε μιλαω να ξερουν ολη την ιστορια του,πότε κατελαβε την Βαλενθια με ημερομηνιες αλλα να εχουν μια μικρη γνωση (κανονικα στα Ισπανικα διαβαζετε El Cid Ελ Θιδ εξαρταται απο την περιοχη της Ισπανιαςστα περισσοτερα μερη θα διαβαστει Ελ Σιδ).Ο Τσιπρας μπορει και να μην ξερει τι εγινε την 28 Ωκτοβριου 1940  :think:Βγαινει ο Τσιπρας και ΛΕΕΙ  :jerking:Π.Χ. θα κανω τον κατωτερο μισθο 1500 Ευρω!Και αλλες  :jerking:Δεν φταιει ομως αυτος φταινε αυτοι που τον ψυφιζουνε.Ποσο  :jerking: αραγε  πρεπει να ειναι κανεις για να Ψυφισει τον Τσιπρα!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ποσο καλα τα λες ρε μαν  :rockon:
εγινε μοδα και ο τζιφρας :jerking:γι'αυτο τελικα ειμαστε μαλακες γιατι απο μαλακια θα βγαλουμε τον τσιπριζα κυβερνων κομμα  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγινε μοδα και ο τζιφρας :jerking:γι'αυτο τελικα ειμαστε μαλακες γιατι απο μαλακια θα βγαλουμε τον τσιπριζα κυβερνων κομμα  :2funny:
οπου φασιστας και χαρα, και ο μπαροπουλος μεσα  :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ετσι ακριβως ειναι.απο τον τζεφρυ στον τζιφρα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι ακριβως ειναι.απο τον τζεφρυ στον τζιφρα.
αυτοι που ψηφιζαν τον τζεφρυ το γυρισαν στον αλεξη
οπως γινεται παντα
τους αρεσει να ακουν το λεφτα υπαρχουν φαινεται :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom