Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
άκου προσεκτικά κάποια πράγματα ,

α) είμαι 26 στα 27

β) είναι άλλο η: 1) κοινωνία , άλλο η 2) φύση και άλλο η 3) ανθρωπότητα , είναι 3 διαφορετικά συστήματα αναφοράς , τα οποία έχουν άλλη νοηματοδότητση του "καλού και του κακού" , της "ασθένειας και της παθολογίας" , όμως ξεπερνάει κατά πολύ την θεματολογία του site , αλλά και την δικιά μου διάθεση για να τα αναλύσω περεταίρω.

γ) όπως έχεις καταλάβει σιχαίνομαι οποιαδήποτε έννοια "κοινωνίας" , μαζί με αυτή και την ισχύουσα σεξουαλική ηθική της , μαζί και την νοηματοδότητηση της περί "τρελού ή λογικού" και γενικότερα περί "καλού ή κακού" , δεν ανήκω σ'αυτήν οπότε οποιαδήποτε ετεροαναφορά/ετεροπροσδιορισμός ως πρός αυτήν είναι απλά ένας κνησμός στους όρχεις μου.

δ) το sex addiction , είναι ψυχιατρικός όρος που παθολογικοποιεί αυτό που άλλοι πολιτισμοί άλλων εποχών λάτρευαν, δλδ τον "ελευθεριακό αδέσμευτο πορνηδονισμό" , η τωρινή κοινωνία , έχει ως υγιές πρότυπο το "νόμιμο, μόνιμο, κατ'αποκλειστικότητα τεκνογονικό ζευγάρι" και τις πρόβες του δλδ τη "σχέση" , οτιδήποτε αποκλίνει πρέπει:
1) να γιατρευτεί με φάρμακα και ψυχοθεραπείες
2) να στιγματιστεί και να χλευαστεί απ'τους άλλους πιρφόρους
3) να τιμωρηθεί με νόμους
και τέλοσπάντων να εξαλειφθεί ούτσώστε να κυριαρχήσει το πρότυπο υγείας και φυσιολογικότητας που υπάρχει στην
τωρινή κοινωνία των ατόμων σας.

ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ
αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες
το πιο πιθανό είναι να συνεχίσεις να παπαγαλίζεις
τις πίπες της κοινωνίας σου και να κρίνεις ως προς
αυτές.
τα περιγραφεις πολυ ωραια!!!

μια ενστασουλα μοναχα σχετικα με τις τρεις εννοιες που αναφερεις.... οι οροι φυση, ανθρωποτητα και κοινωνια ειναι γενικες και σχετικες εννοιες..πολλες φορες η μια εμπεριεχει την αλλη....δεν μπορουμε να τις "στεγανοποιησουμε" απολυτα ;)

Να εχεις καλες πορνοηδονιστικες περιπετειες και για 2014!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
rigormortis εισαι λες 27 χρονων, ποσες σχεσεις εχεις κανει στη ζωη σου ?
Συμφωνω εν μερη με τα περι κοινωνιας και πανηδονισμου, αλλα τυπε οταν εχει να κανει με σχεσεις οχι με πληρωμενο ερωτα. Στην περιπτωση σου βλεπω εναν εξυπνο και μορφωμενο ισως ατομο, με πολλα προβληματα ομως. Αλλο το θα ζησω ελευθερο πουλι κι οχι κοροιδο στο κλουβι κι αλλα γαμαω μονο με λεφτα και προσπαθω να περιβαλω το προβλημα μου μ΄ενα κουλτουριακο περιτυλιγμα για να δικαιολογω την ανικανοτητα μου να ειμαι κοινωνικο ον. Μη χρυσωνεις το χαπι χρησημοποιοντας λεξεις της καθαρευουσας και ορους που ισως να μην καταλαβενουν καποιοι, οταν γραφεις κριτικη, δεν εισαι ο Μπουκοφσκι, ουτε ο Ντε Σαντ.
α) δεν κάνω "σχέσεις" φίλε μου , μόνο επαφές

β) μόνο οι ζωντανοί έχουν προβλήματα , οι μόνοι που δεν έχουν
είναι οι νεκροί και οι κοιμισμένοι.

γ) όντως είμαι ανικανος να είμαι κοινωνικό ον και το χαίρομαι πολύ, και
με κολακεύει πολύ !
η κοινωνία ότι αποκλίνει απ΄τις νόρμες τις το βαφτίζει :ανικανότητα , παθολογία κτλ κτλ , είναι προβλέψιμο αυτό.

δ) δεν χρειάζομαι πατρωνάρισμα στο πως θα γράφω κριτικές
έχω δικιά μου άποψη αν δεν σε πειράζει.

Rigor δεν έχεις τα σωστά επιχειρήματα! Αμέσως-αμέσως παραδέχτηκες ότι είσαι αναγκασμένος να ζεις μέσα στην κοινωνία (για να προφυλάξεις τα πορνηδονικά σου όπως λες) κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τους προηγούμενους ισχυρισμούς σου ότι ζεις εκτός κοινωνίας!  :grin:

Επίσης είπες για α-κοινωνικός και αντι-κοινωνικός.Εσύ δεν είσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο για τον πολύ απλό λόγο ότι παραδέχτηκες πως μπαίνεις στο ίντερνετ για να ανταλλάσεις απόψεις με ΦΙΛΟΥΣ σου (ένας αντικοινωνικός δεν έχει φίλους) και γιατί δεν ζεις μόνος σου (άρα δεν είσαι ούτε α-κοινωνικός). :grin:
"υπάρχουμε" εντός κοινωνίας
"ζούμε" εκτός αυτής
η "φιλία" είναι ανθρώπινη δεν είναι κοινωνική

τα περιγραφεις πολυ ωραια!!!

μια ενστασουλα μοναχα σχετικα με τις τρεις εννοιες που αναφερεις.... ο οροι φυση, ανθρωποτητα και κοινωνια ειναι γενικες και σχετικες εννοιες..πολλες φορες η μια εμπεριεχει την αλλη....δεν μπορουμε να τις "στεγανοποιησουμε" απολυτα ;)

Να εχεις καλες πορνοηδονιστικες περιπετειες και για 2014!!!

επίσης φίλε μου να σαι καλά !

Επισκέπτης
Δε πάει έτσι φίλε Rigor! Αυτός που λέει ότι είναι εκτός κοινωνίας (όπως εσύ) δε μένει σε πόλη,δεν μιλάει με άλλους ανθρώπους ούτε πάει σε μπουρδέλα.Είναι στο βουνό,πηδάει κατσίκες (γυναίκες δεν έχει),τρώει ότι βρει και δεν έχει ίντερνετ με υψηλή ταχύτητα. :grin:

Άρα μια χαρά εντός κοινωνίας είσαι,απλώς βρίζεις όποιον θεωρείς μαλάκα!

Φιλαρακο, αυτος που θελει να ειναι "εκτος κοινωνιας" με την εννοια του ρινγκο, δεν ζει στο βουνο. Αλλα στις πολεις και μαλιστα στις μεγαλες πολεις. Εκει μπορει να κρυφτει να περναει απαρατηριτος. Σε ενα μικρο χωριο ο ρινγκο θα ηταν καταδικασμενος. Αν μαλιστα ζουσε σε κανα "δυσκολο" χωριο θα τον κατασπαραζαν. Ζω τα τελευταια 7 χρονια σ΄ενα μικρο, αλλα "δυσκολο" χωριο κι εδωσα μαχη για να με αποδεχτουν και να με σεβονται, χωρις να κανω τρελες υποχωρισεις και χωρις να αφομοιωθω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν εισαι ο Μπουκοφσκι
Το ταχυδρομειο
Ανθρωπος για ολες τις δουλειες
Γυναικες
Πολη των Αγγελων
Βρωμικος κοσμος
Ιστοριες μιας θαμμενης ζωης
Τοστ ζαμπον (σχεδον αριστουργημα)
Ερωτικες ιστοριες καθημερινης τρελας
Εχω τα παραπανω κ κανενα απο αυτα δεν ειναι γραμμενο στην καθαρευουσα...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
"ζούμε" εκτός αυτής

Οκ!Σαφώς καλύτερο. :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Φιλαρακο, αυτος που θελει να ειναι "εκτος κοινωνιας" με την εννοια του ρινγκο, δεν ζει στο βουνο. Αλλα στις πολεις και μαλιστα στις μεγαλες πολεις. Εκει μπορει να κρυφτει να περναει απαρατηριτος. Σε ενα μικρο χωριο ο ρινγκο θα ηταν καταδικασμενος. Αν μαλιστα ζουσε σε κανα "δυσκολο" χωριο θα τον κατασπαραζαν. Ζω τα τελευταια 7 χρονια σ΄ενα μικρο, αλλα "δυσκολο" χωριο κι εδωσα μαχη για να με αποδεχτουν και να με σεβονται, χωρις να κανω τρελες υποχωρισεις και χωρις να αφομοιωθω.
Γάμησέ τα! Οι μικρές πόλεις/χωριά είναι χάλια!Φύγε όσο μπορείς!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Το ταχυδρομειο
Ανθρωπος για ολες τις δουλειες
Γυναικες
Πολη των Αγγελων
Βρωμικος κοσμος
Ιστοριες μιας θαμμενης ζωης
Τοστ ζαμπον (σχεδον αριστουργημα)
Ερωτικες ιστοριες καθημερινης τρελας
Εχω τα παραπανω κ κανενα απο αυτα δεν ειναι γραμμενο στην καθαρευουσα...

μεγάλος μουνόδουλος ο δικός σου ..
αν δεις το ντοκιμαντέρ που του γύρισαν λίγο πριν τα τινάξει κοίταζε την γκόμενα του και έβαζε τα κλάματα από την συγκίνηση  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μεγάλος μουνόδουλος ο δικός σου ..
αν δεις το ντοκιμαντέρ που του γύρισαν λίγο πριν τα τινάξει κοίταζε την γκόμενα του και έβαζε τα κλάματα από την συγκίνηση  :grin:
οχι δεν το εχω δει... :tooth: :tooth:
αλλα οντως το μουνι το ειχε σχεδον θεοποιησει...μαζι κ το ποτο/ξυδια κτλ.... :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
"ζούμε" εκτός αυτής

Οκ!Σαφώς καλύτερο. :grin:
μαν, θελοντας κι μη συμβιωνει σ αυτη την κοινωνια και με ολα τα παρελκομενα της....απλα προσπαθει να μην συμβιβαζεται, πρωτα πρωτα σε θεωρητικο επιπεδο και επειτα, οπου μπορει, και σε πρακτικο....γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν θα καθόμουνα σε μια τέτοια κοινωνία
πόσο μάλλον να δώσω μάχες και αγώνες για να με σεβαστούν και να με αποδεχτούν
τα άτομα που την απαρτίζουν...

ο διάολος να μας φυλάει  :priest: :priest: :priest:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
οχι δεν το εχω δει... :tooth: :tooth:
αλλα οντως το μουνι το ειχε σχεδον θεοποιησει...μαζι κ το ποτο/ξυδια κτλ.... :grin: :grin:

μουνάκιας, ξυδάκιας και λίγο κολομπαράς... :tooth:
δυνατή πένα πάντως αν κρίνω από κάποια αποσπάσματα που έχω διαβάσει

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
μαν, θελοντας κι μη συμβιωνει σ αυτη την κοινωνια και με ολα τα παρελκομενα της....απλα προσπαθει να μην συμβιβαζεται, πρωτα πρωτα σε θεωρητικο επιπεδο και επειτα, οπου μπορει, και σε πρακτικο....γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο,απλώς αυτά που έγραφε (και διάβασα εγώ) μου φαινόταν ασυνάρτητα γι αυτό και απάντησα.Κρατάω τις τρεις αυτές γραμμές που έγραψε που κατά τη γνώμη μου είναι σωστές και τέλος.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν θα καθόμουνα σε μια τέτοια κοινωνία
πόσο μάλλον να δώσω μάχες και αγώνες για να με σεβαστούν και να με αποδεχτούν
τα άτομα που την απαρτίζουν...

ο διάολος να μας φυλάει  :priest: :priest: :priest:
κ καλα θα εκανες... ;) ;)
εγω τυχαινει να καταγομαι απο επαρχια κ ξερω απο πρωτο χερι την εσωστρεφια κ καχυποψια που δερνει αυτα τα μερη...για να μην αναφερθω σε κουτσομπολια κ λοιπες μαλακιες....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μουνάκιας, ξυδάκιας και λίγο κολομπαράς... :tooth:
δυνατή πένα πάντως αν κρίνω από κάποια αποσπάσματα που έχω διαβάσει
σε πολλα του βιβλια επαναλαμβανεται..κερδιζει στην απλοτητα της αφηγησης κ σε καποιες σκληρες αληθειες που εγραφε στα κειμενα του...για τα ποιηματα του ομως δεν εχω αποψη,δεν τα διαβασα ποτε μου.... :P

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ο Μπουκόφσκι είχε ιδιαίτερο τρόπο γραφής (πολύ ρεαλιστικός) αλλά είχε όντως ταλέντο.

Αλκοόλας αλλά εγώ κρίνω μόνο τα βιβλία του,η πλειοψηφία των οποίων είναι καλή.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κ καλα θα εκανες... ;) ;)
εγω τυχαινει να καταγομαι απο επαρχια κ ξερω απο πρωτο χερι την εσωστρεφια κ καχυποψια που δερνει αυτα τα μερη...για να μην αναφερθω σε κουτσομπολια κ λοιπες μαλακιες....
αυτό ακριβώς  ;)

δεν τους κατηγορώ , απλά κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε σε τέτοια περιβάλλοντα...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αυτό ακριβώς  ;)

δεν τους κατηγορώ , απλά κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε σε τέτοια περιβάλλοντα...
να φανταστεις οτι εδω δεν μπορουσα να προσαρμοστω εγω οταν γυρισα απο Σαλονικα....ζουσα πανω 7 χρονια κ οταν γυρισα πισω στην αρχη φλιπαρισα.... :S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
rigor μ αρεσε κι ο σχολιασμός σου για την ταινια Shame... (ειδικα για την σκηνη με την πορνη και την συναδελφο του απ τη δουλεια ;)
Ευγε!!!

Επισκέπτης
Γάμησέ τα! Οι μικρές πόλεις/χωριά είναι χάλια!Φύγε όσο μπορείς!

Μετα απο 7 χρονια εδω, ουτε που περναει απο το μυαλο μου να φυγω. Εδω βρηκα τον "παραδεισο" μου. Ξερεις τι ειναι να εχεις την ησυχια σου, ουτε πολλα αμαξια ουτε μηχανακια με κομενες εξατμισεις. Να ειναι η δουλεια σου 10 λεπτα απο το σπιτι σου και η πολη μιση ωρα. Να μη σκεφτεσε που θα βρω παρκινγκ, να μην εχεις μπατσους να σου σκοτιζουν τ΄αρχιδια, να ξερεις τι τρως και τι πινεις. Μπορει να μην εχω τις επιλογες που θα ειχα σε μια μεγαλη πολη, αλλα και στην πολη χωρις λεφτα τι να λεει. Εχω ακομα επαφες με φιλουςες απο την εποχη που ζουσα στην Αθηνα και βλεπω ποσο "καλα" περνανε. Το μονο που μου λειπει ειναι οι συναυλιες και η αλητεια, αλλα λεω οτι μεγαλωσα για αυτα, ασε που κι εδω τα καλοκιαρια ολο και κατι γινεται απο live. Αν εχεις και γυναικα μια χαρα εισαι εδω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom