Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μετα απο 7 χρονια εδω, ουτε που περναει απο το μυαλο μου να φυγω. Εδω βρηκα τον "παραδεισο" μου. Ξερεις τι ειναι να εχεις την ησυχια σου, ουτε πολλα αμαξια ουτε μηχανακια με κομενες εξατμισεις. Να ειναι η δουλεια σου 10 λεπτα απο το σπιτι σου και η πολη μιση ωρα. Να μη σκεφτεσε που θα βρω παρκινγκ, να μην εχεις μπατσους να σου σκοτιζουν τ΄αρχιδια, να ξερεις τι τρως και τι πινεις. Μπορει να μην εχω τις επιλογες που θα ειχα σε μια μεγαλη πολη, αλλα και στην πολη χωρις λεφτα τι να λεει. Εχω ακομα επαφες με φιλουςες απο την εποχη που ζουσα στην Αθηνα και βλεπω ποσο "καλα" περνανε. Το μονο που μου λειπει ειναι οι συναυλιες και η αλητεια, αλλα λεω οτι μεγαλωσα για αυτα, ασε που κι εδω τα καλοκιαρια ολο και κατι γινεται απο live. Αν εχεις και γυναικα μια χαρα εισαι εδω.
Εσύ ξέρεις.Ζούσα σε επαρχία κάποια χρόνια και ξέρω πως είναι αλλά την ΑΘήνα δεν την αλλάζω πλέον.Έχει πολλά αρνητικά αλλά τα θετικά της υπερισχύουν για μένα. :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μιας και λέμε για βιβλία κάτι πολύ αγαπημένο..
για να γουστάρει ο ρίγκορ  :grin:

δεν το χω διαβάσει , αλλά μου φαίνεται αρκετά βαθύ
το μόνο που ξέρω είναι ότι οι καταραμένοι ποιητές
είχαν σίγουρα ένα πρόβλημα... την γαμημένη κοινωνία !

μπορείς να πείς ότι όλοι εμείς εδώ είμαστε "καταραμένοι πόρνοι"!

θα το διαβάσω με την πρώτη ευκαιρία , thnx φίλε μου  ;)

rigor μ αρεσε κι ο σχολιασμός σου για την ταινια Shame... (ειδικα για την σκηνη με την πορνη και την συναδελφο του απ τη δουλεια ;)
Ευγε!!!
είμαι ομοιοπαθής  ;)
νομίζω ότι αυτή η ταινια περιγράφει πολύ καλά την
κατασταση πολλών απο μας...!

να φανταστεις οτι εδω δεν μπορουσα να προσαρμοστω εγω οταν γυρισα απο Σαλονικα....ζουσα πανω 7 χρονια κ οταν γυρισα πισω στην αρχη φλιπαρισα.... :S

να φανταστώ ότι δεν έμεινες κιόλας στο χωριό

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν ειναι χωριο,ειναι πολη με 62.000....η νοοτροπια ειναι ομως τελειως χωριο...κ ομως ειμαι ακομη εδω... :-

είσαι ακόμη εκεί , αλλά απ'ότι βλέπω "αντιστέκεσαι"  :knockinb: :knockinb:  :2funny: :thumbsup:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
είσαι ακόμη εκεί , αλλά απ'ότι βλέπω "αντιστέκεσαι"  :knockinb: :knockinb:  :2funny: :thumbsup:
οσο μπορω μαν... :P
εχω ενα καρο,οποτε εχω καποια διαφυγη... :grin: :grin:...μπορω κ κινουμαι....ειδικα η Αθηνα για γουστα κ λοιπα, ειναι πολυ καλη. ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οσο μπορω μαν... :P
εχω ενα καρο,οποτε εχω καποια διαφυγη... :grin: :grin:...μπορω κ κινουμαι....ειδικα η Αθηνα για γουστα κ λοιπα, ειναι πολυ καλη. ;)

καλά η Αθήνα , είναι μάλλον η πιο πορνοδιεστραμμενη πόλη της ευρώπης  :fuck2: :knockinb: :zfuck: :fuck1:

λέω να την κάνω σιγά σιγά , για "δουλειά"
καλά τα είπαμε και σήμερα νομίζω  ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλά η Αθήνα , είναι μάλλον η πιο πορνοδιεστραμμενη πόλη της ευρώπης  :fuck2: :knockinb: :zfuck: :fuck1:

λέω να την κάνω σιγά σιγά , για "δουλειά"
καλά τα είπαμε και σήμερα νομίζω  ;)
καλη δουλεια μαν... :rockon:
εμεις εδω θα τα λεμε... :)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
rigormortis εισαι λες 27 χρονων, ποσες σχεσεις εχεις κανει στη ζωη σου ?
Συμφωνω εν μερη με τα περι κοινωνιας και πανηδονισμου, αλλα τυπε οταν εχει να κανει με σχεσεις οχι με πληρωμενο ερωτα. Στην περιπτωση σου βλεπω εναν εξυπνο και μορφωμενο ισως ατομο, με πολλα προβληματα ομως. Αλλο το θα ζησω ελευθερο πουλι κι οχι κοροιδο στο κλουβι κι αλλα γαμαω μονο με λεφτα και προσπαθω να περιβαλω το προβλημα μου μ΄ενα κουλτουριακο περιτυλιγμα για να δικαιολογω την ανικανοτητα μου να ειμαι κοινωνικο ον. Μη χρυσωνεις το χαπι χρησημοποιοντας λεξεις της καθαρευουσας και ορους που ισως να μην καταλαβενουν καποιοι, οταν γραφεις κριτικη, δεν εισαι ο Μπουκοφσκι, ουτε ο Ντε Σαντ.

Με όλον το σεβασμό συναγωνιστή, αλλά οι σχέσεις δεν σε κάνουν πιο ολοκληρωμένο άνθρωπο όπως έχουν καταντήσει σήμερα. Και συν τοις άλλοις πιστεύω οτι οι σχέσεις δεν είναι σπορ ή άθλημα του στυλ όποιος έκανε περισσότερες στη ζωή του είναι πιο μάγκας. Φιλικά πάντα  ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
που τα είδες βρε όλα αυτά ?  :grin:
εδώ μέσα παραείμαστε κάφροι για τόσο intellectual κόλπα ..  :tooth:

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
10/20  νόμιζα ότι θα τα πάω καλύτερα, κρίμα

το μόνο που με παρηγορεί ειναι ότι με παραπέμπει σε αυτούς που πρέπει να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια...κάτι ειναι και αυτό

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ενδιαφέρον βίντεο

Nikenigma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
10/20.Καλα παμε...

Παντως πρεπει να βγει και τεστ που θα μετραει το ποσο εθισμενοι ειμαστε σε αυτο το site...  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οικείος δίαλογος με blizardeye για το ανοίκειο

blizardeye-Διαφωνω με τους χαρακτηρισμους σας. Αδικειτε τον ευφοριστικο μικροκοσμο σας εντασσοντας τον στην κατηγορια του ανοικειου.
Και η εκπληξη μου μεγαλωνει επειδη γνωριζω οτι η χρηση του ορου αυτου δεν ειναι αποτελεσμα κοινωνικου πειθαναγκασμου αλλα συνειδητη επιλογη σας.
Αλλα δεν μενω μονο σ αυτο. Και σε παλαιοτερες κριτικες σας ειχατε αφησει στοιχεια για την υπαρξη μιας υποτυπωδους εστω αναγκης για ρομαντισμο. Σας το ειχα επισημανει αλλα δεν το ειχατε αποδεχθει.
Ερχεται τωρα η εργαζομενη και σας το ξαναθυμιζει. Και φανταζομαι οτι δεν θα διαφωνησετε για την εντυπωσιακη ικανοτητα πολλων εργαζομενων να κατανοουν τον αντρικο ψυχισμο γρηγορα και εξονυχιστικα.
Ολα αυτα δεν ειναι απαραιτητα αντιθετα με την κοσμοθεωρια σας. Ειναι συμβατα. Ζητατε και παιρνετε η ακομη και δινετε αυτο που καθε στιγμη χρειαζεσθε, τερματιζοντας ομως αμετακλητα την διαδραστικοτητα της συνευρεσης μολις επιτυχετε τον στοχο σας.

rigormortis - πριν χρησιμοποιήσω τις "λέξεις" (σημεία) ,θα προσπαθήσω να περιγράψω το
φαινόμενο (σημαινόμενο) για το οποίο προορίζονται .
το φαινόμενο είναι το εξής : έστω ότι γνωρίζει "κάποιος" μια γυναίκα.
αν έχει μια σεξουαλική επαφή μαζί της σε κάποιο πορνείο ή σε κάποιο φτηνό ξενοδοχείο στην ομόνοια ή στο prive κάποιου strip,ή σε κάποιο μασατζίδικο κτλ , νιώθει όμορφα γιατί παραμένει αυτή , εκτός του "προσωπικού του χώρου".
αν ακριβώς η ίδια γυναίκα "μπεί λίγο πιο μέσα" δλδ ξέρει τη δουλειά του , το σπίτι του , το κινητό του , ή έστω το όνομά του (!) αποκτάει δικαιώματα , που κάνουν τον τύπο να "απειλείται" και να ιδρώνει.
αυτός ο "κάποιος" λοιπόν είναι ένας κλασσικός τύπος : sex addict/ σεξουαλικά καταναγκαστικός (ή δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος όρος).
Σ'όλη την σχετική www.elementsbehavioralhealth.com/sex-addiction/sexual-addiction-may-be-rooted-in-fear-of-intimacy/] βιβλιογραφία[/url]/ www.imdb.com/title/tt1723811/?ref_=fn_al_tt_1/] φιλμογραφία[/url] /προσωπική εμπειρία:  το sex addiction συνδέεται με το fear of intimacy
το οποίο μεταφράζεται ως: " φόβος της οικειότητας" και συμφωνεί με το φαινόμενο
που περιγράψαμε.
Οπότε δανειζόμενος την λέξη "οικείος" , χρησιμοποιώ το αντιθετό της το
"ανοίκειος" για να περιγράψω την κατάσταση που νιώθει όμορφα ο sex addict, εξ'ου και "η ζεστασιά του ανοίκειου".
Επίσης ο freud χρησιμοποιεί το "ανοίκειο" για να περιγράψει την ενστικτώδη φύση μας, ή στην αγγλική αργκώ το strange συνδέεται με το casual sex.
Αυτό ήταν συνοπτικά το σκεπτικό μου για την επιλογή της λέξης.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εγωιστικές σκέψεις

σιχαίνομαι την εγγύτητα με το ανθρώπινο κρέας
πιστεύω ότι η παρατεταμένη εγγύτητα με την άλλο
έχει πάντα κόστος , σα να έχεις ένα ζεματιστό
τηγάνι και ο μόνος τρόπος για να μην τσουρουφλιστείς
είναι να το αγγίξεις αστραπιαία, πραγματικά είναι αδύνατον
να καταλάβω πως οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις και θέλουν να είναι κοντά
ο ένας στον άλλο , γουστάρω να κοιμάμαι μόνος μου , να αφοδεύω μόνος μου
να πάω για καφέ μόνος μου και όταν κάποιος εισχωρεί στην ιδιωτική σφάιρα μου
είναι σα να κλέβει απο την ελευθερία μου , σιχαίνομαι τον άλλο γιατί πάντα
έχει κόστος για το εγώ, στο διάολο ο άλλος...

rigormortis

υγ: στιγμές ειλικρίνειας μετά απο 24ωρο γαμήσι στη δουλειά

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Πόσο σε ζηλεύω ρε φίλε...
Θα εκτιμούσα πολύ αν μου εξηγούσες το γιατί...
Για ποιο λόγο αν περάσεις καλά με μία, αν σου αρέσει, να μη ξανά πας και να ρισκάρεις αλλού;
Ξέρεις πολύ καλά ότι η δοκιμή έχει ρίσκο, για ποιο λόγο ρισκάρεις και δεν πας στα σίγουρα;
Θα ήθελα να το κάνω και εγώ αν με πείσεις..

...είναι θέμα coolidge effect , το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του sex addiction
κατά μια έννοια αποφεύγοντας την οικειότητα μέσω των πολυπρόσωπων επαφών(οι οποίες γίνονται παντελώς απρόσωπες)
είναι ένας τρόπος να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση...

δεν ξέρω τον ακριβή λόγο (αν και με έχει απασχολήσει πάρα πολύ αυτό το θέμα) , αλλά ο σεξουαλικός εθισμός απειλείται απο την οικειότητα...

ποιός ξέρει ίσως κάποιος να μπορεί να εξηγήσει αυτό το παράξενο σύμπτωμα  :dunno:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
...είναι θέμα coolidge effect , το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του sex addiction
κατά μια έννοια αποφεύγοντας την οικειότητα μέσω των πολυπρόσωπων επαφών(οι οποίες γίνονται παντελώς απρόσωπες)
είναι ένας τρόπος να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση...

δεν ξέρω τον ακριβή λόγο (αν και με έχει απασχολήσει πάρα πολύ αυτό το θέμα) , αλλά ο σεξουαλικός εθισμός απειλείται απο την οικειότητα...

ποιός ξέρει ίσως κάποιος να μπορεί να εξηγήσει αυτό το παράξενο σύμπτωμα  :dunno:

rigor τι γνώμη έχεις για τις ασιάτικες τσόντες και πορνο-καρτούν ?  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom