redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
δεν κατάλαβα για τι πράγμα ακριβώς μιλάς αλλά δεν πιστεύω ότι οι διαστροφές γεννιούνται απλά με την υπερβολική χρήση σεξ που και καλά θες όλο και κάτι παραπάνω για να φτιαχτείς..
κάτι διαφορετικό ίσως.
πχ την μια εποχή γουστάρω τις αδύνατες την άλλη αρχίζω να τη βρίσκω με παχουλές.. μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει κάποιος.. νομίζω...
η ανάπτυξη άλλων "τάσεων" δεν νομίζω να έχει σχέση με την σεξουαλική δραστηριότητα του ατόμου..
Είναι λεπτή η γραμμή που διαχωρίζει τη διαστροφή με τη "φυσιολογική ανωμαλία",
που όπως είπες είναι το κάτι παραπάνω.
Η σάρκα είναι το Α και το Ω.
Το εθισμένο στο σεξ άτομο δεν είναι αυτό που όλοι φαντάζονται σαν νυμφομανή και μόνο.
Σαν αυτό που θέλει να γαμάει και να γαμιέται συνεχώς.
Έχει να κάνει και με το πώς επηρεάζονται από αυτό η οικογένεια, η δουλειά, οι σχέσεις κτλ κτλ....
Το τι εννοώ είναι οτιδήποτε περνάει από το νου σου και όχι κάτι συγκεκριμένο.
Αυτό που θέλω να τονίσω γενικότερα, για το rigomortis και όχι μόνο, είναι πως ο εθισμός είναι ασθένεια.
Ασθένεια που θέλει βοήθεια.
Ο rigo είναι άτομο που από τη μία θέλει να είναι sex addicted = ασθένεια, αλλά από την άλλη θέλει με φιλοσοφικό τρόπο να αποδώσει μια "αρχέγονη δικαιολογία" στις επιλογές του.
Πράγμα που δείχνει άτομο ψυχολογικά πολύ ανισσόροπο που θέλει να υπεκφύγει την κατάσταση του.
Μια κατάσταση για την οποία έχει μεν πλήρη γνώση πως είναι προβληματική, αλλά από την άλλη τη χρησιμοποιεί για να "εξουδετερώσει" το πρόβλημά του.
Για αυτό τον ρώτησα την ηλικία του.
Μέχρι ένα σημείο υπάρχει η δυνατότητα αυτής της νοοτροπίας.
Από ένα σημείο και μετά..απλά όχι.