Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
δεν κατάλαβα για τι πράγμα ακριβώς μιλάς αλλά δεν πιστεύω ότι οι διαστροφές γεννιούνται απλά με την υπερβολική χρήση σεξ που και καλά θες όλο και κάτι παραπάνω για να φτιαχτείς..
κάτι διαφορετικό ίσως.
πχ την μια εποχή γουστάρω τις αδύνατες την άλλη αρχίζω να τη βρίσκω με παχουλές.. μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει κάποιος.. νομίζω...

η ανάπτυξη άλλων "τάσεων" δεν νομίζω να έχει σχέση με την σεξουαλική δραστηριότητα του ατόμου..

Είναι λεπτή η γραμμή που διαχωρίζει τη διαστροφή με τη "φυσιολογική ανωμαλία",
που όπως είπες είναι το κάτι παραπάνω.
Η σάρκα είναι το Α και το Ω.
Το εθισμένο στο σεξ άτομο δεν είναι αυτό που όλοι φαντάζονται σαν νυμφομανή και μόνο.
Σαν αυτό που θέλει να γαμάει και να γαμιέται συνεχώς.
Έχει να κάνει και με το πώς επηρεάζονται από αυτό η οικογένεια, η δουλειά, οι σχέσεις κτλ κτλ....

Το τι εννοώ είναι οτιδήποτε περνάει από το νου σου και όχι κάτι συγκεκριμένο.

Αυτό που θέλω να τονίσω γενικότερα, για το rigomortis και όχι μόνο, είναι πως ο εθισμός είναι ασθένεια.
Ασθένεια που θέλει βοήθεια.
Ο rigo είναι άτομο που από τη μία θέλει να είναι sex addicted = ασθένεια, αλλά από την άλλη θέλει με φιλοσοφικό τρόπο να αποδώσει μια "αρχέγονη δικαιολογία" στις επιλογές του.
Πράγμα που δείχνει άτομο ψυχολογικά πολύ ανισσόροπο που θέλει να υπεκφύγει την κατάσταση του.
Μια κατάσταση για την οποία έχει μεν πλήρη γνώση πως είναι προβληματική, αλλά από την άλλη τη χρησιμοποιεί για να "εξουδετερώσει" το πρόβλημά του.

Για αυτό τον ρώτησα την ηλικία του.
Μέχρι ένα σημείο υπάρχει η δυνατότητα αυτής της νοοτροπίας.
Από ένα σημείο και μετά..απλά όχι.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω ειμαι εθισμενος στη μαλακια.

Οταν αδειαζει το σπιτι, βαραω 2-3-4 και μετα ηρεμω!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτό που θέλω να τονίσω γενικότερα, για το rigomortis και όχι μόνο, είναι πως ο εθισμός είναι ασθένεια.
Ασθένεια που θέλει βοήθεια.
Ο rigo είναι άτομο που από τη μία θέλει να είναι sex addicted = ασθένεια, αλλά από την άλλη θέλει με φιλοσοφικό τρόπο να αποδώσει μια "αρχέγονη δικαιολογία" στις επιλογές του.
Πράγμα που δείχνει άτομο ψυχολογικά πολύ ανισσόροπο που θέλει να υπεκφύγει την κατάσταση του.
Μια κατάσταση για την οποία έχει μεν πλήρη γνώση πως είναι προβληματική, αλλά από την άλλη τη χρησιμοποιεί για να "εξουδετερώσει" το πρόβλημά του.

άκου προσεκτικά κάποια πράγματα ,

α) είμαι 26 στα 27

β) είναι άλλο η: 1) κοινωνία , άλλο η 2) φύση και άλλο η 3) ανθρωπότητα , είναι 3 διαφορετικά συστήματα αναφοράς , τα οποία έχουν άλλη νοηματοδότητση του "καλού και του κακού" , της "ασθένειας και της παθολογίας" , όμως ξεπερνάει κατά πολύ την θεματολογία του site , αλλά και την δικιά μου διάθεση για να τα αναλύσω περεταίρω.

γ) όπως έχεις καταλάβει σιχαίνομαι οποιαδήποτε έννοια "κοινωνίας" , μαζί με αυτή και την ισχύουσα σεξουαλική ηθική της , μαζί και την νοηματοδότητηση της περί "τρελού ή λογικού" και γενικότερα περί "καλού ή κακού" , δεν ανήκω σ'αυτήν οπότε οποιαδήποτε ετεροαναφορά/ετεροπροσδιορισμός ως πρός αυτήν είναι απλά ένας κνησμός στους όρχεις μου.

δ) το sex addiction , είναι ψυχιατρικός όρος που παθολογικοποιεί αυτό που άλλοι πολιτισμοί άλλων εποχών λάτρευαν, δλδ τον "ελευθεριακό αδέσμευτο πορνηδονισμό" , η τωρινή κοινωνία , έχει ως υγιές πρότυπο το "νόμιμο, μόνιμο, κατ'αποκλειστικότητα τεκνογονικό ζευγάρι" και τις πρόβες του δλδ τη "σχέση" , οτιδήποτε αποκλίνει πρέπει:
1) να γιατρευτεί με φάρμακα και ψυχοθεραπείες
2) να στιγματιστεί και να χλευαστεί απ'τους άλλους πιρφόρους
3) να τιμωρηθεί με νόμους
και τέλοσπάντων να εξαλειφθεί ούτσώστε να κυριαρχήσει το πρότυπο υγείας και φυσιολογικότητας που υπάρχει στην
τωρινή κοινωνία των ατόμων σας.

ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ
αν και δεν δίνω πολλές πιθανότητες
το πιο πιθανό είναι να συνεχίσεις να παπαγαλίζεις
τις πίπες της κοινωνίας σου και να κρίνεις ως προς
αυτές.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

α) είμαι 26 στα 27

β) είναι άλλο η: 1) κοινωνία , άλλο η 2) φύση και άλλο η 3) ανθρωπότητα , είναι 3 διαφορετικά συστήματα αναφοράς , τα οποία έχουν άλλη νοηματοδότητση του "καλού και του κακού" , της "ασθένειας και της παθολογίας" , όμως ξεπερνάει κατά πολύ την θεματολογία του site , αλλά και την δικιά μου διάθεση για να τα αναλύσω περεταίρω.

γ) όπως έχεις καταλάβει σιχαίνομαι οποιαδήποτε έννοια "κοινωνίας" , μαζί με αυτή και την ισχύουσα σεξουαλική ηθική της , μαζί και την νοηματοδότητηση της περί "τρελού ή λογικού" και γενικότερα περί "καλού ή κακού" , δεν ανήκω σ'αυτήν οπότε οποιαδήποτε ετεροαναφορά/ετεροπροσδιορισμός ως πρός αυτήν είναι απλά ένας κνησμός στους όρχεις μου.

δ) το sex addiction , είναι ψυχιατρικός όρος που παθολογικοποιεί αυτό που άλλοι πολιτισμοί άλλων εποχών λάτρευαν, δλδ τον "ελευθεριακό αδέσμευτο πορνηδονισμό" , η τωρινή κοινωνία , έχει ως υγιές πρότυπο το "νόμιμο, μόνιμο, κατ'αποκλειστικότητα τεκνογονικό ζευγάρι" και τις πρόβες του δλδ τη "σχέση" , οτιδήποτε αποκλίνει πρέπει:
και τέλοσπάντων να εξαλειφθεί ούτσώστε να κυριαρχήσει το πρότυπο υγείας και φυσιολογικότητας που υπάρχει στην

αυτές.
Respect.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
@rigormortis ειναι συνειδητοποιημενος πορνος,ο οποιος σιχαινεται τα δηθεν κ τα  οποια ''καλουπια'' της συντηρητικης κ υποκριτικης Ελληνικης (κ οχι μονο) κοινωνιας...
Στηριζουμε κ διαβαζουμε Ριγκο. :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Λες ότι είσαι εκτός κοινωνίας Rigormortis.Πως ακριβώς το καταφέρνεις αυτό ενώ ταυτόχρονα είσαι στο ίντερνετ και γράφεις σε φόρουμ ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω... :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
χαιρετώ αγαπητούς συναγωνοστές dimmits & γέροντα  :thumbsup: :cool2:

Λες ότι είσαι εκτός κοινωνίας Rigormortis.Πως ακριβώς το καταφέρνεις αυτό ενώ ταυτόχρονα είσαι στο ίντερνετ και γράφεις σε φόρουμ ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω... :grin:
μιλάω με φίλους (ανθρώπινο)
για κάτι φυσικό ( οργαστικούς σπασμούς)
που αντιβαίνει την ισχύουσα σεξουαλική ηθική της κοινωνίας,
νομίζω ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να βρίζω τους πιρφόρους (αντι-κοινωνικό)

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
χαιρετώ αγαπητούς συναγωνοστές dimmits & γέροντα   :thumbsup: :cool2:

καλημερα και καλη πορνηδονικη χρονια τυπε μου. :rockon:
αυτο που μας κανει να ξεχωριζουμε τελικα ειναι η απολαυση των οργασμων σπαζοντας τα καλουπια μιας εντελως ανοργασμικης κοινωνιας. μιας κοινωνιας που μπορει να ειμαστε αναγκασμενοι να ζουμε μεσα σ'αυτην για ν'απαντησουμε και στον φιλο χοσε, αλλα ποτε δεν θα επιτρεψουμε να μας κλεισει στα στεγανα της.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
χαιρετώ αγαπητούς συναγωνοστές dimmits & γέροντα   :thumbsup: :cool2:
μιλάω με φίλους (ανθρώπινο)
για κάτι φυσικό ( οργαστικούς σπασμούς)
που αντιβαίνει την ισχύουσα σεξουαλική ηθική της κοινωνίας,
νομίζω ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να βρίζω τους πιρφόρους (αντι-κοινωνικό)
Δε πάει έτσι φίλε Rigor! Αυτός που λέει ότι είναι εκτός κοινωνίας (όπως εσύ) δε μένει σε πόλη,δεν μιλάει με άλλους ανθρώπους ούτε πάει σε μπουρδέλα.Είναι στο βουνό,πηδάει κατσίκες (γυναίκες δεν έχει),τρώει ότι βρει και δεν έχει ίντερνετ με υψηλή ταχύτητα. :grin:

Άρα μια χαρά εντός κοινωνίας είσαι,απλώς βρίζεις όποιον θεωρείς μαλάκα!

Το πιρφόρος πάλι τι είναι?  :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλημερα και καλη πορνηδονικη χρονια τυπε μου. :rockon:
αυτο που μας κανει να ξεχωριζουμε τελικα ειναι η απολαυση των οργασμων σπαζοντας τα καλουπια μιας εντελως ανοργασμικης κοινωνιας. μιας κοινωνιας που μπορει να ειμαστε αναγκασμενοι να ζουμε μεσα σ'αυτην για ν'απαντησουμε και στον φιλο χοσε, αλλα ποτε δεν θα επιτρεψουμε να μας κλεισει στα στεγανα της.
είμαστε αναγκασμένοι να υπάρχουμε εντός κοινωνίας υποκρινόμενοι,
για να προστατεύουμε τις ηδονιστικές μας δραστηριότητες ζώντας εκτός!

;)

καλή και ευφοριστική χρονιά συνάδελφοι !

Δε πάει έτσι φίλε Rigor! Αυτός που λέει ότι είναι εκτός κοινωνίας (όπως εσύ) δε μένει σε πόλη,δεν μιλάει με άλλους ανθρώπους ούτε πάει σε μπουρδέλα.Είναι στο βουνό,πηδάει κατσίκες (γυναίκες δεν έχει),τρώει ότι βρει και δεν έχει ίντερνετ με υψηλή ταχύτητα. :grin:

Άρα μια χαρά εντός κοινωνίας είσαι,απλώς βρίζεις όποιον θεωρείς μαλάκα!

Το πιρφόρος πάλι τι είναι?  :think:

πφφφφφ κούραση  :-

δεν μπορώ να κάνω συζήτηση της διαφοράς μεταξύ α-κοινωνικού και αντί-κοινωνικού, εδω πέρα ...
εξάλλου το Internet , και όλες οι επιστημονικές ανακαλύψεις , δεν προήλθαν απο την κοινωνία , αλλά απο ανθρώπους που σκέφτονταν , η κοινωνία απλά παπαγαλίζει και καταναλώνει.

υπόψιν αυτό είναι site για πορνηδονισμό και πουτάνες , δεν είναι για φιλοσοφία  ;)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
αυτές.

Η κλασσική έυκολη λύση να με βγάλεις στην απέναντι πλευρά, για να ξαναπεις τα προβλεπόμενα.
Πέρα από μία-δύο παραγράφους που έχεις επαναλάβει 1000άδες φορές, δεν μπορείς να κατανοήσεις και πολλά έιναι η αλήθεια.

Τέλος πάντων. Καλημέρες.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

α) είμαι 26 στα 27

αυτές.

"κοσμικοί" τι ψάχνεις να βρεις :tooth:
βρε μην κρίνεις τόσο αυστηρά τους ανθρώπους   :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν μπορείς να κατανοήσεις και πολλά έιναι η αλήθεια.

Τέλος πάντων. Καλημέρες.

τι να κάνουμε , αυτά τα λίγα μπορεί να επεξεργαστεί αυτό που υπάρχει μέσα στο κρανίο μου.

καλή μέρα και σε σένα  ;)

"κοσμικοί" τι ψάχνεις να βρεις :tooth:
βρε μην κρίνεις τόσο αυστηρά τους ανθρώπους  :)

για να μην κριθώ ε; !

δεκτό γεροδιάολε  ;)

Επισκέπτης
rigormortis εισαι λες 27 χρονων, ποσες σχεσεις εχεις κανει στη ζωη σου ?
Συμφωνω εν μερη με τα περι κοινωνιας και πανηδονισμου, αλλα τυπε οταν εχει να κανει με σχεσεις οχι με πληρωμενο ερωτα. Στην περιπτωση σου βλεπω εναν εξυπνο και μορφωμενο ισως ατομο, με πολλα προβληματα ομως. Αλλο το θα ζησω ελευθερο πουλι κι οχι κοροιδο στο κλουβι κι αλλα γαμαω μονο με λεφτα και προσπαθω να περιβαλω το προβλημα μου μ΄ενα κουλτουριακο περιτυλιγμα για να δικαιολογω την ανικανοτητα μου να ειμαι κοινωνικο ον. Μη χρυσωνεις το χαπι χρησημοποιοντας λεξεις της καθαρευουσας και ορους που ισως να μην καταλαβενουν καποιοι, οταν γραφεις κριτικη, δεν εισαι ο Μπουκοφσκι, ουτε ο Ντε Σαντ.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Rigor δεν έχεις τα σωστά επιχειρήματα! Αμέσως-αμέσως παραδέχτηκες ότι είσαι αναγκασμένος να ζεις μέσα στην κοινωνία (για να προφυλάξεις τα πορνηδονικά σου όπως λες) κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τους προηγούμενους ισχυρισμούς σου ότι ζεις εκτός κοινωνίας!  :grin:

Επίσης είπες για α-κοινωνικός και αντι-κοινωνικός.Εσύ δεν είσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο για τον πολύ απλό λόγο ότι παραδέχτηκες πως μπαίνεις στο ίντερνετ για να ανταλλάσεις απόψεις με ΦΙΛΟΥΣ σου (ένας αντικοινωνικός δεν έχει φίλους) και γιατί δεν ζεις μόνος σου (άρα δεν είσαι ούτε α-κοινωνικός). :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom