bob paulson
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άμα είχαμε και γυναίκα να το καραμελώνει καλά θα ήτανε.
δηλαδη φιλε μου με τετοια γαιδουροψωλαρα κ δεν βρισκεις κοπελα?
ειναι χαζες οι ελληνιδες
Άμα είχαμε και γυναίκα να το καραμελώνει καλά θα ήτανε.
jose armando και iceman ,
παρότι λόγω ιδιοσυγκρασίας ίσως και τρόπου ζωής , έχω την τάση να είμαι πραγματιστής
σε κυνικό επίπεδο για κάποιους , ωστόσο αφήνω ένα μικρό παραθυράκι να υπάρχει και
κάτι άλλο που δεν έχω υπολογίσει.
ας πούμε κάτι σαν ένα βωμό στον "άγνωστο θεό" , ίσως αυτή η συναισθηματική μονογαμία
να μην είναι στα πλαίσια πιρφορίας , δλδ σεξουαλικής βραδυφλέγειας και λιμοκτονίας που σε οδηγεί να δένεσαι με ένα πρόσωπο επι μακρόν , ενδεχομένως να είναι στα πλαίσια
μιας παράξενης έννοιας που πολλοί την λέτε "αγάπη"
εμένα προσωπικά όλα αυτά μου φαίνονται αστεία και το μόνο που βλέπω είναι σαρκία
που τρίβονται και εκλύουν νευροδιαβιβαστές απόλαυσης ή δυσφορίας.
τέλοσπάντων σας αφιερώνω αυτό το άσμα :
α) η κλιμάκωση (escalation) και η αντοχή (tolerance) του sex addiction
μπορεί να σε οδηγήσει πραγματικά εκτός ελέγχου , δλδ πολύ πολύ εκτός
κοινωνίας , πολλές φορές και μη αναστρέψιμα
β) πιστεύω ότι το τέλος της ταινίας είχε το ηθικοπλαστικό τέλος που οφείλουν να έχουν
όλες οι ταινίες για να έχουν την έυνοια της κοινωνίας.
1)η αδελφή του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας , και άρα πρέπει ο ήρωας να αποκτήσει
"συναισθήματα" και να μην επιδίδεται μονίμως στο απρόσωπο , αδέσμευτο , άνευ συναισθήματος κτλ κτλ
2) η κοπέλα στο τραίνο παντρεύτηκε (βέρα στο δεξί) και κάπως ο brandon κόλωσε
ειναι χαζες οι ελληνιδες
Αυτό σε ρωτάω.
Είσαι σε θέση σαν sex addicted άτομο, να δεχτείς τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει η κλιμάκωση?
Είσαι έτοιμος να "δικαιολογήσεις" έπειτα στον εαυτό σου την όποια σαρκική ηδονή πέρα από αυτές που σε γέμιζαν μέχρι τώρα,
έστω και αν είναι να έρθεις αντιμέτωπος με ομοφυλοφιλικές καταστάσεις όπως ο Μπράντον, χωρίς να οδηγηθείς στην παράνοια?
Ή απλά θα καλύψεις την "στιγμή" με ένα τρίο όπως ο πρωταγωνιστής και θα συνεχίσεις ακάθεκτος?
Με το οικογενειακό του δέσιμο είναι πιο πολύπλοκο απ'ότι φαίνεται.
Επίσης πόσο χρονών είσαι?
ειναι χαζες οι ελληνιδες
δεν θα ήθελα να απαντήσω σε προσωπικές ερωτήσεις
το μόνο που μπορώ να πώ έίναι ότι η δική μου κλιμάκωση
δεν βγαίνει ομοφυλοφιλικά
Δεκτόν αλλά σου ξαναλέω πως δεν μπορείς να το ξέρεις πως θα σου βγει. ;)
Ο ίδιος έγραψες ότι μπορει να σε βγάλει εκτός ελέγχου.
Η κλιμάκωση δεν είναι κάτι που έχει όρια.
Ούτε κάτι που έχει μια και μόνο μορφή η οποία επαναλαμβάνεται.
Το κάτι παραπάνω συνήθως δεν αφορά άμεση σαρκική επαφή.
Ελπίζω να με πιάνεις τι θέλω να πω.
Είναι και ο λόγος που ο πιτσιλιστής, ο μπέμπας και τόσοι άλλοι σκληροπυρηνικοί πόρνοι έχουν γαμήσει άντρες ή κάτι σαν άντρες ή πρώην άντρες, αλλά δεν θέλω να τους το χαλάσω.
το "εκτός ελέγχου" είναι μια συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει στα πλαίσια αυτού του site
το "κόκκινο" δεν το καταλαβαίνω ακριβώς, εικάζω ότι εννοείς την "τρέλα"
Εν μέρει.
Τρέλα στην οποία ο εθισμένος δεν είναι απαραίτητα και ο πρωταγωνιστής.
Αλλά είναι σίγουρα ο ηθικός αυτουργός.
Προφανώς τα όλα παραπάνω απαιτούν και την κατάλληλη οικονομική ευμάρεια.
ας μην φτάνουμε πέρα απο το όριο
και ας απολαμβάνουμε τον πορνηδονισμό ελεγχόμενα , μέχρι τα βαθιά γεράματα
αυτη είναι η ευχή μου ;)
Μπα!δεν μας την χαλας,φιλαρακο!Δεκτόν αλλά σου ξαναλέω πως δεν μπορείς να το ξέρεις πως θα σου βγει. ;)
Ο ίδιος έγραψες ότι μπορει να σε βγάλει εκτός ελέγχου.
Η κλιμάκωση δεν είναι κάτι που έχει όρια.
Ούτε κάτι που έχει μια και μόνο μορφή η οποία επαναλαμβάνεται.
Το κάτι παραπάνω συνήθως δεν αφορά άμεση σαρκική επαφή.
Ελπίζω να με πιάνεις τι θέλω να πω.
Είναι και ο λόγος που ο πιτσιλιστής, ο μπέμπας και τόσοι άλλοι σκληροπυρηνικοί πόρνοι έχουν γαμήσει άντρες ή κάτι σαν άντρες ή πρώην άντρες, αλλά δεν θέλω να τους το χαλάσω.
Μπα!δεν μας την χαλας,φιλαρακο!
Τόσα χρόνια στην πουτανια, και δεν με ξέρεις?Εσένα ούτε που σε ξέρω εδώ μέσα, οπότε για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Τόσα χρόνια στην πουτανια, και δεν με ξέρεις?
1) Δεν το γνωρίζουν από πριν
2) Η τελευταία σου πρόταση. Αυτές άμα έχεις κανένα καλό αμάξι/ μηχανή, να τις πας σε κανένα κλαμπάκι όπου θα δουν εκεί ότι έχεις γνωριμίες...φίλε πιστεύω ότι ζούμε στην πιο ωραία χώρα με τις πιο χαζές και κολλημένες γυναίκες. Έχει τύχει να γνωρίσω και κοπέλες από Ευρώπη (Γαλλία, Πολωνία), καμία σχέση. Τεσπα ειμαι λίγο off-topic. Κανονικά το ποστ πρέπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο "Τι τρέχει επιτέλους με τις ελεεινίδες"
φιλε μου σταματα να φορας τζινακια κ βαλε φορμες μποντυτοκ αυτες που λενε στο πλαι τη φιρμα να φαινεται η ψωλη στις χαζοελληνιδες
Rigor πολύ καλό το θέμα. Ελπίζω να το πάρουν σοβαρά κάποιοι που το χρειάζονται μιας και συνήθως αυτοί είναι οι τελευταίοι που θα το παραδεχτούν.
Προσωπικά χάρηκα που σκόραρα ένα 5αρακι. Επιβεβαιώθηκα για ακόμα μια φορά ότι το πλάνο μου σε γενικές γραμμές πάει καλά. Είχα σοβαρό θεματακι πριν χρόνια και πηρέ πολύ προσπάθεια. Αν δεν είχα παραδεχτεί στον εαυτό μου ότι κάτι δεν πάει καλά δεν ξέρω που μπορεί να είχα φτάσει. Το παρακάτω που λες…
η κλιμάκωση (escalation) και η αντοχή (tolerance) του sex addiction
μπορεί να σε οδηγήσει πραγματικά εκτός ελέγχου , δλδ πολύ πολύ εκτός
κοινωνίας¨
…όχι απλός το επιβεβαιώνω, το ότι το παρατήρησα να μου συμβαίνει κάποτε, ήταν η αρχή του να καταλάβω ότι κάτι παίζει με την πάρτη μου. Μέχρι τότε είχα την εντύπωση ότι εγώ ήμουν ο βασιλιάς που δεν είχε πιεί νερό απ το πηγάδι ( του γνωστού παραμυθιού) ενώ είχαν πιεί όλοι οι άλλοι.
Όχι ότι άμα είσαι φιλήδονος τύπος σου φεύγει ποτέ. Άσε που δε βλέπω και το λόγο! ;)
Το να μην μπορείς όμως να δουλέψεις , να ανταποκριθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή ακόμα και να κοιμηθείς σαν άνθρωπος είναι παθολογικό.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σε άτομο που γουστάρει να έχει κάνα δυο κοπελίτσες fuck buddies και τα στανταρακια του στα ντελα.
Παθολογική ήταν η κατάσταση όταν είχα μια ατελείωτη λίστα από πρόθυμες φιλενάδες και ταυτόχρονα με ξέραν κι όλες οι πουτανες της πόλης, μέχρι που στο τέλος τα έφτιαξα και με μια. Όταν μια γυναίκα την ημέρα δεν ήταν ποτέ αρκετή, όσο καυλιάρα να ήταν κι όσα γούστα κι αν έβγαζε. Το να λαμβάνεις sms για παρτουζα με τέσσερα άτομα και να λες σίγα τα αυγά. Καλά το ότι προσπαθούσα να έχω το ίδιο safe word με όλες για να μην μπερδευτώ και γίνει και καμία ζημία δε το συζητώ…
Το νου σας καυλιάρηδες!
Εν μέρει.
Τρέλα στην οποία ο εθισμένος δεν είναι απαραίτητα και ο πρωταγωνιστής.
Αλλά είναι σίγουρα ο ηθικός αυτουργός.
Προφανώς τα όλα παραπάνω απαιτούν και την κατάλληλη οικονομική ευμάρεια.