Νέα

Εθισμός στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 597
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε εθισμένοι στο sex (sex addicts) ?

• Ναί

Ψήφοι: 134 68,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 62 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
jose armando και iceman ,
παρότι λόγω ιδιοσυγκρασίας ίσως και τρόπου ζωής , έχω την τάση να είμαι πραγματιστής
σε κυνικό επίπεδο για κάποιους , ωστόσο αφήνω ένα μικρό παραθυράκι να υπάρχει και
κάτι άλλο που δεν έχω υπολογίσει.
ας πούμε κάτι σαν ένα βωμό στον "άγνωστο θεό" , ίσως αυτή η συναισθηματική μονογαμία
να μην είναι στα πλαίσια πιρφορίας , δλδ σεξουαλικής βραδυφλέγειας και λιμοκτονίας που σε οδηγεί να δένεσαι με ένα πρόσωπο επι μακρόν , ενδεχομένως να είναι στα πλαίσια
μιας παράξενης έννοιας που πολλοί την λέτε "αγάπη"
εμένα προσωπικά όλα αυτά μου φαίνονται αστεία και το μόνο που βλέπω είναι σαρκία
που τρίβονται και εκλύουν νευροδιαβιβαστές απόλαυσης ή δυσφορίας
.
τέλοσπάντων σας αφιερώνω αυτό το άσμα :

:smitten: :smitten:

Φίλε δεν σε κατηγορεί κανένας για κάτι. Απεναντίας ο καθένας έχει την άποψή του εδώ μέσα! Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση πάντα... Σαφώς και όσο μεγαλώνουμε τείνουμε να απομυθοποιούμε την έννοια της αγάπης κι αυτό διότι ερχομαστε σε επαφή με όλο και περισσότερους ανθρώπους άρα απογοητευόμαστε όλο και περισσότερο! Λογικό είναι. Τώρα αν υπάρχει πραγματική αγάπη ή αυτό είναι απλά κόλλημα ή εμμονή με κάποιο άτομο, αυτό δε νομίζω ότι μπορούμε να το απαντήσουμε. Τουλάχιστον εγώ προς το παρών δεν μπορω  ;)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
α) η κλιμάκωση (escalation) και η αντοχή (tolerance) του sex addiction
μπορεί να σε οδηγήσει πραγματικά εκτός ελέγχου , δλδ πολύ πολύ εκτός
κοινωνίας , πολλές φορές και μη αναστρέψιμα
β) πιστεύω ότι το τέλος της ταινίας είχε το ηθικοπλαστικό τέλος που οφείλουν να έχουν
όλες οι ταινίες για να έχουν την έυνοια της κοινωνίας.
1)η αδελφή του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας , και άρα πρέπει ο ήρωας να αποκτήσει
"συναισθήματα" και να μην επιδίδεται μονίμως στο απρόσωπο , αδέσμευτο , άνευ συναισθήματος κτλ κτλ
2) η κοπέλα στο τραίνο παντρεύτηκε (βέρα στο δεξί) και κάπως ο brandon κόλωσε

Αυτό σε ρωτάω.
Είσαι σε θέση σαν sex addicted άτομο, να δεχτείς τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει η κλιμάκωση?
Είσαι έτοιμος να "δικαιολογήσεις" έπειτα στον εαυτό σου την όποια σαρκική ηδονή πέρα από αυτές που σε γέμιζαν μέχρι τώρα,
έστω και αν είναι να έρθεις αντιμέτωπος με ομοφυλοφιλικές καταστάσεις όπως ο Μπράντον, χωρίς να οδηγηθείς στην παράνοια?

Ή απλά θα καλύψεις την "στιγμή" με ένα τρίο όπως ο πρωταγωνιστής και θα συνεχίσεις ακάθεκτος?

Με το οικογενειακό του δέσιμο είναι πιο πολύπλοκο απ'ότι φαίνεται.

Επίσης πόσο χρονών είσαι?

Τέλος, ρε μαλάκες είδατε μια πούτσα σε ένα άβαταρ και γεμίσατε μια σελίδα.
Προσέξτε το.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αυτό σε ρωτάω.
Είσαι σε θέση σαν sex addicted άτομο, να δεχτείς τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχει η κλιμάκωση?
Είσαι έτοιμος να "δικαιολογήσεις" έπειτα στον εαυτό σου την όποια σαρκική ηδονή πέρα από αυτές που σε γέμιζαν μέχρι τώρα,
έστω και αν είναι να έρθεις αντιμέτωπος με ομοφυλοφιλικές καταστάσεις όπως ο Μπράντον, χωρίς να οδηγηθείς στην παράνοια?

Ή απλά θα καλύψεις την "στιγμή" με ένα τρίο όπως ο πρωταγωνιστής και θα συνεχίσεις ακάθεκτος?

Με το οικογενειακό του δέσιμο είναι πιο πολύπλοκο απ'ότι φαίνεται.

Επίσης πόσο χρονών είσαι?

δεν θα ήθελα να απαντήσω σε προσωπικές ερωτήσεις
το μόνο που μπορώ να πώ έίναι ότι η δική μου κλιμάκωση
δεν βγαίνει ομοφυλοφιλικά

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδη φιλε μου με τετοια γαιδουροψωλαρα κ δεν βρισκεις κοπελα?

ειναι χαζες οι ελληνιδες

1) Δεν το γνωρίζουν από πριν  :grin:

2) Η τελευταία σου πρόταση. Αυτές άμα έχεις κανένα καλό αμάξι/ μηχανή, να τις πας σε κανένα κλαμπάκι όπου θα δουν εκεί ότι έχεις γνωριμίες...φίλε πιστεύω ότι ζούμε στην πιο ωραία χώρα με τις πιο χαζές και κολλημένες γυναίκες. Έχει τύχει να γνωρίσω και κοπέλες από Ευρώπη (Γαλλία, Πολωνία), καμία σχέση. Τεσπα ειμαι λίγο off-topic. Κανονικά το ποστ πρέπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο "Τι τρέχει επιτέλους με τις ελεεινίδες"  :grin: :grin:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
δεν θα ήθελα να απαντήσω σε προσωπικές ερωτήσεις
το μόνο που μπορώ να πώ έίναι ότι η δική μου κλιμάκωση
δεν βγαίνει ομοφυλοφιλικά

Δεκτόν αλλά σου ξαναλέω πως δεν μπορείς να το ξέρεις πως θα σου βγει.  ;)
Ο ίδιος έγραψες ότι μπορει να σε βγάλει εκτός ελέγχου.
Η κλιμάκωση δεν είναι κάτι που έχει όρια.
Ούτε κάτι που έχει μια και μόνο μορφή η οποία επαναλαμβάνεται.
Το κάτι παραπάνω συνήθως δεν αφορά άμεση σαρκική επαφή.
Ελπίζω να με πιάνεις τι θέλω να πω.

Είναι και ο λόγος που ο πιτσιλιστής, ο μπέμπας και τόσοι άλλοι σκληροπυρηνικοί πόρνοι έχουν γαμήσει άντρες ή κάτι σαν άντρες ή πρώην άντρες, αλλά δεν θέλω να τους το χαλάσω.  :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Είναι και ο λόγος που ο πιτσιλιστής, ο μπέμπας και τόσοι άλλοι σκληροπυρηνικοί πόρνοι έχουν γαμήσει άντρες ή κάτι σαν άντρες ή πρώην άντρες, αλλά δεν θέλω να τους το χαλάσω.  :grin:

το "εκτός ελέγχου" είναι μια συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει στα πλαίσια αυτού του site
το "κόκκινο" δεν το καταλαβαίνω ακριβώς, εικάζω ότι εννοείς την "τρέλα"

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
το "εκτός ελέγχου" είναι μια συζήτηση που δεν μπορεί να γίνει στα πλαίσια αυτού του site
το "κόκκινο" δεν το καταλαβαίνω ακριβώς, εικάζω ότι εννοείς την "τρέλα"

Εν μέρει.
Τρέλα στην οποία ο εθισμένος δεν είναι απαραίτητα και ο πρωταγωνιστής.
Αλλά είναι σίγουρα ο ηθικός αυτουργός.
Προφανώς τα όλα παραπάνω απαιτούν και την κατάλληλη οικονομική ευμάρεια.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εν μέρει.

ας μην φτάνουμε πέρα απο το όριο
και ας απολαμβάνουμε τον πορνηδονισμό ελεγχόμενα , μέχρι τα βαθιά γεράματα
αυτη είναι η ευχή μου  ;)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ας μην φτάνουμε πέρα απο το όριο
και ας απολαμβάνουμε τον πορνηδονισμό ελεγχόμενα , μέχρι τα βαθιά γεράματα
αυτη είναι η ευχή μου  ;)

Καλά αυτό θα ήταν το ιδανικό.
Οπότε δεν είσαι εθισμένος.  ;)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

Μπα!δεν μας την χαλας,φιλαρακο! :kissass2:

Συνημμένα

• 7797897[1].jpg
    7797897[1].jpg
    213,1 KB · Εμφανίσεις: 58

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

Συνημμένα

• 85517_1381087168[1].jpg
    85517_1381087168[1].jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 36

dm34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0

Rigor πολύ καλό το θέμα. Ελπίζω να το πάρουν σοβαρά κάποιοι που το χρειάζονται μιας και συνήθως αυτοί είναι οι τελευταίοι που θα το παραδεχτούν.

Προσωπικά χάρηκα που σκόραρα ένα 5αρακι. Επιβεβαιώθηκα για ακόμα μια φορά  ότι το πλάνο μου σε γενικές γραμμές πάει καλά. Είχα σοβαρό θεματακι πριν χρόνια και πηρέ πολύ προσπάθεια. Αν δεν είχα παραδεχτεί στον εαυτό μου ότι κάτι δεν πάει καλά δεν ξέρω που μπορεί να είχα φτάσει. Το παρακάτω που λες…

η κλιμάκωση (escalation) και η αντοχή (tolerance) του sex addiction
κοινωνίας¨

…όχι απλός το επιβεβαιώνω, το ότι το παρατήρησα να μου συμβαίνει κάποτε, ήταν η αρχή του να καταλάβω ότι κάτι παίζει με την πάρτη μου. Μέχρι τότε είχα την εντύπωση ότι εγώ ήμουν ο βασιλιάς που δεν είχε πιεί νερό απ το πηγάδι ( του γνωστού παραμυθιού) ενώ είχαν πιεί  όλοι οι άλλοι.

Όχι ότι άμα είσαι φιλήδονος τύπος σου φεύγει ποτέ. Άσε που δε βλέπω και το λόγο!  ;)

Το να μην μπορείς όμως να δουλέψεις , να ανταποκριθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή ακόμα και να κοιμηθείς σαν άνθρωπος είναι παθολογικό.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σε άτομο που γουστάρει να έχει κάνα δυο κοπελίτσες fuck buddies και τα στανταρακια του στα ντελα.

Παθολογική ήταν η κατάσταση όταν είχα μια ατελείωτη λίστα από πρόθυμες φιλενάδες και ταυτόχρονα με ξέραν κι όλες οι πουτανες της πόλης, μέχρι που στο τέλος τα έφτιαξα και με μια. Όταν μια γυναίκα την ημέρα δεν ήταν ποτέ αρκετή, όσο καυλιάρα να ήταν κι όσα γούστα κι αν έβγαζε. Το να λαμβάνεις sms για παρτουζα με τέσσερα άτομα και να λες  σίγα τα αυγά. Καλά το ότι προσπαθούσα να έχω το ίδιο safe word με όλες για να μην μπερδευτώ και γίνει και καμία ζημία δε το συζητώ…

Το νου σας καυλιάρηδες!

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τόσα χρόνια στην πουτανια, και δεν με ξέρεις? :cum: :pipa3: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν έγραφες αθλητικά που παρακολουθώ πιο πολύ ή καμιά ενημέρωση/κριτική ίσως σε θυμόμουν.
Απλά δεν ασχολούμαι με τα πούστικα του site.  :grin:

bob paulson

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
1) Δεν το γνωρίζουν από πριν  :grin:

2) Η τελευταία σου πρόταση. Αυτές άμα έχεις κανένα καλό αμάξι/ μηχανή, να τις πας σε κανένα κλαμπάκι όπου θα δουν εκεί ότι έχεις γνωριμίες...φίλε πιστεύω ότι ζούμε στην πιο ωραία χώρα με τις πιο χαζές και κολλημένες γυναίκες. Έχει τύχει να γνωρίσω και κοπέλες από Ευρώπη (Γαλλία, Πολωνία), καμία σχέση. Τεσπα ειμαι λίγο off-topic. Κανονικά το ποστ πρέπει να μεταφερθεί στο αντίστοιχο "Τι τρέχει επιτέλους με τις ελεεινίδες"  :grin: :grin:

φιλε μου σταματα να φορας τζινακια κ βαλε φορμες μποντυτοκ αυτες που λενε στο πλαι τη φιρμα να φαινεται η ψωλη στις χαζοελληνιδες

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
φιλε μου σταματα να φορας τζινακια κ βαλε φορμες μποντυτοκ αυτες που λενε στο πλαι τη φιρμα να φαινεται η ψωλη στις χαζοελληνιδες

φαίνεται η ψωλή στην εφαρμογή που κάνουν οι body talk λες ?  :o
λέγε τέτοια να φοράω μόνο τζιν από δω και πέρα.. :2funny: :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Rigor πολύ καλό το θέμα. Ελπίζω να το πάρουν σοβαρά κάποιοι που το χρειάζονται μιας και συνήθως αυτοί είναι οι τελευταίοι που θα το παραδεχτούν.

Προσωπικά χάρηκα που σκόραρα ένα 5αρακι. Επιβεβαιώθηκα για ακόμα μια φορά  ότι το πλάνο μου σε γενικές γραμμές πάει καλά. Είχα σοβαρό θεματακι πριν χρόνια και πηρέ πολύ προσπάθεια. Αν δεν είχα παραδεχτεί στον εαυτό μου ότι κάτι δεν πάει καλά δεν ξέρω που μπορεί να είχα φτάσει. Το παρακάτω που λες…

η κλιμάκωση (escalation) και η αντοχή (tolerance) του sex addiction
κοινωνίας¨

…όχι απλός το επιβεβαιώνω, το ότι το παρατήρησα να μου συμβαίνει κάποτε, ήταν η αρχή του να καταλάβω ότι κάτι παίζει με την πάρτη μου. Μέχρι τότε είχα την εντύπωση ότι εγώ ήμουν ο βασιλιάς που δεν είχε πιεί νερό απ το πηγάδι ( του γνωστού παραμυθιού) ενώ είχαν πιεί  όλοι οι άλλοι.

Όχι ότι άμα είσαι φιλήδονος τύπος σου φεύγει ποτέ. Άσε που δε βλέπω και το λόγο!  ;)

Το να μην μπορείς όμως να δουλέψεις , να ανταποκριθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή ακόμα και να κοιμηθείς σαν άνθρωπος είναι παθολογικό.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν αναφέρομαι σε άτομο που γουστάρει να έχει κάνα δυο κοπελίτσες fuck buddies και τα στανταρακια του στα ντελα.

Παθολογική ήταν η κατάσταση όταν είχα μια ατελείωτη λίστα από πρόθυμες φιλενάδες και ταυτόχρονα με ξέραν κι όλες οι πουτανες της πόλης, μέχρι που στο τέλος τα έφτιαξα και με μια. Όταν μια γυναίκα την ημέρα δεν ήταν ποτέ αρκετή, όσο καυλιάρα να ήταν κι όσα γούστα κι αν έβγαζε. Το να λαμβάνεις sms για παρτουζα με τέσσερα άτομα και να λες  σίγα τα αυγά. Καλά το ότι προσπαθούσα να έχω το ίδιο safe word με όλες για να μην μπερδευτώ και γίνει και καμία ζημία δε το συζητώ…

Το νου σας καυλιάρηδες!

Θα τον ξεζουμίζουν οικονομικά... και όποιος μπορεί εύκολα να βρει fuckbuddies ας μας πει και το μυστικό πέρα από τρελά έξοδα σε κεράσματα ή τη κωλοφαρδία μέσω των κύκλων του

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Εν μέρει.

δεν κατάλαβα για τι πράγμα ακριβώς μιλάς αλλά δεν πιστεύω ότι οι διαστροφές γεννιούνται απλά με την υπερβολική χρήση σεξ που και καλά θες όλο και κάτι παραπάνω για να φτιαχτείς..
κάτι διαφορετικό ίσως.
πχ την μια εποχή γουστάρω τις αδύνατες την άλλη αρχίζω να τη βρίσκω με παχουλές.. μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει κάποιος.. νομίζω...

η ανάπτυξη άλλων "τάσεων" δεν νομίζω να έχει σχέση με την σεξουαλική δραστηριότητα του ατόμου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom