Νέα

εθισμος στις πουτανες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foibos_22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ναι αλλά η αποχή για μια βδομάδα πχ (χωρίς αυνανισμό), σε έναν κατα συρροή/τακτικό πουτανιάρη , δημιουργεί ασφυκτική διάταση στις σπερματοδόχες κύστεις
λόγω υπερσσυσώρευσης υγρού , που με την πρώτη ευκαιρία , η στύση είναι αρκετά στιβαρή και το υγρό εξακοντίζεται με δύναμη  ;)

ξέρω ένα τύπο που  εκπεδεύετε να γίνει υψιλόβαθμο μέλος (κάτι τέτοιο) μιας θρησκείας (μάρτυρες του ιεχωβα) και μέχρι τα 40 τουλάχιστον δεν παίζει να παντρευεί η να αυνανιστεί...
αυτοί δεν θα αντιμετοπίσουν πρόβλημα υγείας με τις μπάλες και τα υδραυλικά γενικα ?  :think:

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
νταξ,με αυτο με συγκρινατε?και δεν φαγατε ριπορτ?χαχαχα!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
νταξ,με αυτο με συγκρινατε?και δεν φαγατε ριπορτ?χαχαχα!!!!

κολαράκι σε συμπαθώ και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι προσβλητικό και ειδηκά με πλάγιο τρόπο..έχεις λάθος.. ;)

εντιτ
αα για τη φοτο του λίλα λες ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ξέρω ένα τύπο που  εκπεδεύετε να γίνει υψιλόβαθμο μέλος (κάτι τέτοιο) μιας θρησκείας (μάρτυρες του ιεχωβα) και μέχρι τα 40 τουλάχιστον δεν παίζει να παντρευεί η να αυνανιστεί...
αυτοί δεν θα αντιμετοπίσουν πρόβλημα υγείας με τις μπάλες και τα υδραυλικά γενικα ?  :think:
λές να πάθει καμιά ρήξη σπερματοδόχου κύστεως και να χρειαστεί επείγον χειρουργείο ?  :2funny:
εκτός και αν απορροφηθεί το υγρό στην κυκλοφορία , και πάει και κάνει καμμιά γενική αίματος και δείξει αυξημένα σπερματοζώαρια στο αίμα

τι να πώ ρε σύ πακιστανέ , τις θρησκευτικές ιδιοτροπίες μου μέσα  :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
λές να πάθει καμιά ρήξη σπερματοδόχου κύστεως και να χρειαστεί επείγον χειρουργείο ?  :2funny:
εκτός και αν απορροφηθεί το υγρό στην κυκλοφορία , και πάει και κάνει καμμιά γενική αίματος και δείξει αυξημένα σπερματοζώαρια στο αίμα

τι να πώ ρε σύ πακιστανέ , τις θρησκευτικές ιδιοτροπίες μου μέσα  :2funny:

ρε ένα προβληματισμό είχα και εγώ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποδολάγνε χαίρετε,

έχω παρατηρήσει ότι είσαι πολύ "βραδυφλεγής" φίλε μου , σε σχέση λόγου χάρη με κάποιον σαν εμένα δλδ με κάποιον λίαν "ευφλεκτο"
γι'αυτό χρειάζεσαι χρόνο και κατάλληλο περιβάλλον κτλ κτλ

μη με παρεξηγείς απλά μ'αρέσει να παρατηρώ κάποια πράγματα για ακαδημαικούς λόγους  ;)

Όντως είμαι βραδυφλεγής...  46 ετων περπατάω φίλε μου... γεράκος.

Κι ύστερα εμένα μου αρέσει και το "μερεμέτι" στα κορίτσια.

Γουστάρω να τις γλείφω παντού, να τις χαιδεύω, να κάνουμε σεξ, ξανά γλείψιμο, ξανά χαιδολογήματα, ξανά σεξ, πίπα, γλείψιμο, 69, σεξ....

Συνηθως κουράζομαι μετά από 2 ωρες, αλλά φευγω χορτάτος.

Σε δύο τρεις μέρες ο "φισφιρίγκος" μου αρχίζει πάλι και έχει ανησυχίες.

Κι όταν σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι δεν μπορεί να λειτουργήσει το πάνω και να βγάλω λεφτά.

;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε ένα προβληματισμό είχα και εγώ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
όχι καλά κάνεις και μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου  ;)

μια άλλη εξήγηση είναι ότι ο οργανισμός καταλαβαίνει ότι το σύστημα δεν πολύ λειτουργεί και έτσι δίνει εντολή για ατροφία
ας πούμε όμως ,αν κάνει το ίδιο κάποιος "λίαν εύφλεκτος" μεταξένιος εκσπερματιστής , τότε σίγουρα δεν το γλιτώνει το επέιγον χειρουργείο απο ρήξη σπερματοδόχων κύστεων  :2funny: ;)

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
κολαράκι σε συμπαθώ και δεν θα έλεγα ποτέ κάτι προσβλητικό και ειδηκά με πλάγιο τρόπο..έχεις λάθος.. ;)

εντιτ
αα για τη φοτο του λίλα λες ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι αγαπημενε για τη φωτο ελεγα.το ξερω με συμπαθεις,κι εγω!!!!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ναι αγαπημενε για τη φωτο ελεγα.το ξερω με συμπαθεις,κι εγω!!!!!
αν συνεχήσεις να με λες αγαπημένο το λαμπάκι στο προφίλ σου θα γίνει κόκκινο σε λίγο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
αστειεύομαι.. :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Αμα πάω στα Σιτυτουρς (όπου έχω και τον κίνδυνο να πάω κουβά) θα χρειαζόμουν τουλάχιστον 1.000 - 1500 την εβδομάδα.

και στους αντρες μικροτερης ηλικιας που οι καβλες ειναι διαρκεις , θες ενα ΑΕΠ τον μηνα  :cheesy: :cheesy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
 Όντως είμαι βραδυφλεγής...  46 ετων περπατάω φίλε μου... γεράκος.

Κι ύστερα εμένα μου αρέσει και το "μερεμέτι" στα κορίτσια.

Γουστάρω να τις γλείφω παντού, να τις χαιδεύω, να κάνουμε σεξ, ξανά γλείψιμο, ξανά χαιδολογήματα, ξανά σεξ, πίπα, γλείψιμο, 69, σεξ....

Συνηθως κουράζομαι μετά από 2 ωρες, αλλά φευγω χορτάτος.

Σε δύο τρεις μέρες ο "φισφιρίγκος" μου αρχίζει πάλι και έχει ανησυχίες.

Κι όταν σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι δεν μπορεί να λειτουργήσει το πάνω και να βγάλω λεφτά.

;)
είσαι 21 χρόνια πρεσβύτερός μου , αλλά υποθέτω ότι το βραδυφλεγές του "λιμβικού συστήματος"  είναι κάτι το φυσιολογικό προιόντος του χρόνου
εξάλλου όλο το φάσμα της "ευφλεκτότητας" έχει τα θετικά του .
προσωπικά , δε σου κρύβω, ότι η ευφλεκτότητα είναι τέτοια που πολλές φορές επιδιώκω το πιο παρακμιακό-επικίνδυνο περιβάλλον ώς έμμεσο τρόπο επιβράδυνσης της εκσπερμάτισης  :idiot:  ;)

πάντως το τελευταίο που γράφεις έχει γενική ισχύ ανεξαρτήτου ευφλεκτότητας  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
είσαι 21 χρόνια πρεσβύτερός μου , αλλά υποθέτω ότι το βραδυφλεγές του "λιμβικού συστήματος"  είναι κάτι το φυσιολογικό προιόντος του χρόνου
εξάλλου όλο το φάσμα της "ευφλεκτότητας" έχει τα θετικά του .
προσωπικά , δε σου κρύβω, ότι η ευφλεκτότητα είναι τέτοια που πολλές φορές επιδιώκω το πιο παρακμιακό-επικίνδυνο περιβάλλον ώς έμμεσο τρόπο επιβράδυνσης της εκσπερμάτισης  :idiot:  ;)

πάντως το τελευταίο που γράφεις έχει γενική ισχύ ανεξαρτήτου ευφλεκτότητας  ;)

Απέφυγε όσο μπορείς το παρακμιακό - επικίνδυνο περιβάλλον.

:think: :think:

Τώρα θα μου πεις ποιος μιλάει; Αυτός που πήδηξε μια πενηντάρα Ρωσίδα και κόλλησε αφροδίσιο επειδή τσιγγουνεύτηκε ένα κατοστάρικο παραπάνω για να πάρει κάτι καλύτερο...

Τεσπα... Το λάθος μου το πλήρωσα πολύ ακριβά.

Οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη τους

Οι ιδιοφυίες μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων.

Προσπάθησε να παίρνεις πάντα το καλύτερο φίλε μου. Αν σου αρέσουν τα  εκδιδόμενα κορίτσια, βρες τον τρόπο να πηγαίνεις συχνότερα και σε ακριβότερα, ωστε να μην χρειάζεται να εκθέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο.

Τη λύση για το πως θα τη βρεις μόνος σου.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
  Απέφυγε όσο μπορείς το παρακμιακό - επικίνδυνο περιβάλλον.

:think: :think:

Τώρα θα μου πεις ποιος μιλάει; Αυτός που πήδηξε μια πενηντάρα Ρωσίδα και κόλλησε αφροδίσιο επειδή τσιγγουνεύτηκε ένα κατοστάρικο παραπάνω για να πάρει κάτι καλύτερο...

Τεσπα... Το λάθος μου το πλήρωσα πολύ ακριβά.

Οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη τους

Οι ιδιοφυίες μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων.

Προσπάθησε να παίρνεις πάντα το καλύτερο φίλε μου. Αν σου αρέσουν τα  εκδιδόμενα κορίτσια, βρες τον τρόπο να πηγαίνεις συχνότερα και σε ακριβότερα, ωστε να μην χρειάζεται να εκθέτεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο.

Τη λύση για το πως θα τη βρεις μόνος σου.
γονόρροια κόλλησες ;

χμμ , στην περίπτωση μου (και πολλών άλλων απο δώ , απ'ότι έχω καταλάβει) , δεν μου προκαλεί την ίδια διέγερση πλεόν, το ευνοικό περιβάλλον σε σχέση με το κάπως πιο επικίνδυνο
ενδεχομένως είναι να είναι θέμα εθισμού , που ανεβαίνει σιγά σιγά ο ουδός ικανοποίησης και χρειάζεσαι κάτι πιο risky...
ενώ το ενδοχόμενο του πιο ευνοικού , είναι να το πώ απλά , δύσκολο να σε ερεθίσει

ποιός ξέρει, ενδεχομένως να μην μπορώ να το εκφράσω όπως θα έπρεπε ... πάντως πάντα με προφυλάξεις , αυτό είναι σίγουρο  ;)

OP
OP
F

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:

Δεν μου λείπει το σεξ μιας και καταφέρνω να φέρνω βόλτα 4 τύπισσες παρόλα αυτά συνέχεια ψάχνω το φόρουμ για κανα καινουργιο μωράκι που δεν έχω δοκιμάσει....

Τελευταίος εθισμός το μασάζ κατ οίκον, έχω πάρει call girls, sttrip girls, μπουρδέλα, μασάζ κλπ κλπ

Χαλάω σχεδόν όλα τα λεφτά που μου μενουν απο το φαγητό και εξόδους με τις γκόμενες σε αγοραίο έρωτα...

Δεν είναι θέμα Κυριακής...πιθανόν να μην είμαι ικανοποιημένος με τις γκόμενες που πηδάω...αλλά γενικά μου τα προσφέρουν όλα δεν είχα μη και όχι στο σεξ...Έχει συμβεί σε κανέναν? πώς το αντιμετωπίσατε?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής:

Δεν μου λείπει το σεξ μιας και καταφέρνω να φέρνω βόλτα 4 τύπισσες παρόλα αυτά συνέχεια ψάχνω το φόρουμ για κανα καινουργιο μωράκι που δεν έχω δοκιμάσει....

Τελευταίος εθισμός το μασάζ κατ οίκον, έχω πάρει call girls, sttrip girls, μπουρδέλα, μασάζ κλπ κλπ

Χαλάω σχεδόν όλα τα λεφτά που μου μενουν απο το φαγητό και εξόδους με τις γκόμενες σε αγοραίο έρωτα...

Δεν είναι θέμα Κυριακής...πιθανόν να μην είμαι ικανοποιημένος με τις γκόμενες που πηδάω...αλλά γενικά μου τα προσφέρουν όλα δεν είχα μη και όχι στο σεξ...Έχει συμβεί σε κανέναν? πώς το αντιμετωπίσατε?

δεν αντιμετωπιζεται
live with that

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom