Νέα

Εταιρια ΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τωρα εκτος απο χρηματοοικονομικη ανάλυση μου ζητατε να σας κανω και αναλυση μαρκετινγκ
με στριμώχνετε πολυ ασχημα!
:P
με μία SWOT ξεμπέρδεψες στο πι και φι
μην αγχώνεσαι
σιγά την ανάλυση μάρκετινγκ που χρειάζεται να κάνεις κιόλας
σε λίγο θα ανεβάσεις και το κασέ σου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αγαπουλα μου θελω μελη δσ μετοχους εσοδα και εξοδα αλλα δεν ειναι ωραιο να αναφερω εταιρια δημοσια οποτε αν ξερεις τον τροπο να μου το πεις να το κανω,.....
έλα να αρχίσουνε τα πιμια λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
χαχαχαχαχαχα
οργασμός πιμι

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αγαπουλα μου θελω μελη δσ μετοχους εσοδα και εξοδα αλλα δεν ειναι ωραιο να αναφερω εταιρια δημοσια οποτε αν ξερεις τον τροπο να μου το πεις να το κανω,.....

αγορινα η γοναρα κανει μεροκαματο στη ΦΑΕΕ
η ξαδερφη της στη ΦΑΒΕ
και ο πρωην της ο οποιος τωρα ειναι στο κελι 22 στην ΦΑΕΠ

κατι θα κανει για σενα , δωσε κατι.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

αν δεν τα εχει δημοσιευμενα η ιδια η εταιρεια στο σαιτ της [οι μεγαλες τα εχουν, για τις  εισηγμενες θα βρεις διαφορα και εδω ] θα πρεπει να ψαξεις στο ιμεντορ και στην icap αλλα θα πρεπει να πληρωσεις ενω ο φοιτητακος εχει προσβαση δωρεαν απο τη σχολη του.
πες του να καμακωσει καμια φοιτητριουλα να του βρει τι θελει και να στα δωσει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν δεν τα εχει δημοσιευμενα η ιδια η εταιρεια στο σαιτ της [οι μεγαλες τα εχουν, για τις  εισηγμενες θα βρεις διαφορα και εδω ] θα πρεπει να ψαξεις στο ιμεντορ και στην icap αλλα θα πρεπει να πληρωσεις ενω ο φοιτητακος εχει προσβαση δωρεαν απο τη σχολη του.
πες του να καμακωσει καμια φοιτητριουλα να του βρει τι θελει και να στα δωσει.
και μετά να σκάσει 600 στη φοιτητριούλα και να τον αφήσει αυτόν με το χέρι ανοιχτό και ελεύθερο να το βάλει εκεί που ξέρει...
σιγά μην του δώσει τέτοια συμβουλή του φίλου του

θα πάει να καμακώσει ο ίδιος τη φοιτητριούλα
αλλά έχει τρία ρίσκα
1. θα πέσει η φοιτητριούλα;
2. αν πέσει, θα ξέρει να του τα δώσει;
3. αν πέσει και ξέρει, θα θέλει να του τα δώσει;

και όλα αυτά μέσα στο διαθέσιμο χρόνο....

ρε συ majestc, δεν τα σκας στην Αντιγόνη; πού ξες...μπορεί να σου αρέσει και να την καμακώσεις κιόλας....

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
και μετά να σκάσει 600 στη φοιτητριούλα και να τον αφήσει αυτόν με το χέρι ανοιχτό και ελεύθερο να το βάλει εκεί που ξέρει...
σιγά μην του δώσει τέτοια συμβουλή του φίλου του

θα πάει να καμακώσει ο ίδιος τη φοιτητριούλα
αλλά έχει τρία ρίσκα
1. θα πέσει η φοιτητριούλα;
2. αν πέσει, θα ξέρει να του τα δώσει;
3. αν πέσει και ξέρει, θα θέλει να του τα δώσει;

και όλα αυτά μέσα στο διαθέσιμο χρόνο....

ρε συ majestc, δεν τα σκας στην Αντιγόνη; πού ξες...μπορεί να σου αρέσει και να την καμακώσεις κιόλας....

χαχαχα!

και να πω οτι δεν του το'πα απ'την αρχή???
πάω μάθημα τώρα!
μαθηματικά χρηματοπιστωτικής ανάλυσης!
ειναι και πολυ τεκνο ο καθηγητης!!!
:cum:
φιλιά!
:-*

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χαχαχα!

και να πω οτι δεν του το'πα απ'την αρχή???
πάω μάθημα τώρα!
μαθηματικά χρηματοπιστωτικής ανάλυσης!
ειναι και πολυ τεκνο ο καθηγητης!!!
:cum:
φιλιά!
:-*
να τον προσέχεις στα μάτια
να .... ορίστε...
ματζέστικ, 600 στη φοιτητριούλα Αντιγόνη και μια χαρά τα κατάφερες...
και χωρίς καμάκι κιόλας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α,και πού είσαι....
μην τον πολυακούς τον καθηγητή σου
αν λέει τις ίδιες μαλακίες που λένε και οι φωστήρες που σπουδάσανε χρηματοοικονομικά και διαλύουνε τη χώρα.....γάμα τα....βάλε το mp3 να παίζει

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειμαι λογιστης και εχω πανω απο 30 ΑΕ πελατες και σου λεω μακρια και αλλαργα. μεχρι πριν 3 χρονια ηταν συμφερουσα και πολλοι μαλιστα ετρεξαν να μετασχηματισουν την ΟΕ ή ΕΕ που ειχαν σε ΑΕ και τωρα βαρανε το κεφαλι τους  :headbang:. Λοιπον φορολογια 25% επι των κερδων και 25% επι των μερισματων (απο το 2011) συνολο 50%!!! (πριν 3 χρονια ήταν μονο στα κερδη 25% ο φορος με προοπτικη να παει στο 20% και μετα γαμηθηκε η δουλεια). Ακομα και να μην μοιρασεις μερισματα και θελησεις να τα κρατησεις και να κανεις μια επενδυση παλι θα πληρωσεις το 25% φορο των μερισματων παρολο που δεν τα μοιραζεις σας μερισματα αλλα τα ξαναεπενδυεις( μετα ακους το βενιζελο να λεει για αναπτυξη και επενδυσεις και σου ανεβαινει η πιεση). Γ κατηγοριας βιβλια που παει να πει ταμειο, πληρωμες, επιταγες,πελατες, προμηθευτες πρεπει να ειναι τζιτζι γιατι ολα φαινονται και μπορει να σε τσακωσει ο ελεγχος πολυ ευκολα (μαυρες πληρωμες, μπουγαδες επιταγες δυσκολα να τα κανεις). παγια εξοδα καθε χρονο 1500-2000 ευρω για δημοσιευσεις ισολογισμου, ΓΣ κτλ. Εξοδα συστασης αναλογα με το κεφαλαιο που ξεκινας αλλα για ενα κεφαλιαιο 100,000 υπολογιζε φορος, συμβολαιογραφος, δικηγορος κτλ 3000 και πανω. Πιο ακριβο λογηστηριο, μια ΟΕ μπορει να ειναι 150-200 ευρω το μηνα μια ΑΕ 400 και πανω. το μονο καλο οτι στην ΑΕ οι μετοχοι δεν ευθυνονται για τις οφειλες της εταιρειας (βαραει κανονι η εταιρεια οι μετοχοι δεν χαμπαριαζουν) αλλα τα μελη ΔΣ εκει μπορει να φανε κυνηγητο δικαστικα. Στην ΟΕ ή ΕΕ αν φαλιρησει τοτε ο  ομμορυθμος εταιρος την πατησε θα του παρουνε και τα σωβρακα
ΣΤΗΝ Ε.Π.Ε τι ισχύει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom