Παλιός συμφοιτητής που ειχα να τον δω απο το πανεπιστήμιο, με παιρνει τηλ. πριν απο 4-5 χρόνια..
"Θελω να σε δω να κουβεντιάσουμε,εχω να σου προτείνω κατι που θα ειναι η ευκαιρία της ζωής σου"!!
-Ελα ρε Γιαννακη να πιουμε εναν καφε,να σε δω θελω, τα υπολοιπα αστα,εχω δουλειά..
Ερχεται με κουστουμιά στην καφετερια,δερματινο χαρτοφυλακα,με το που καθεται χτυπάει και τρια αστραπιαία τηλεφωνα για επομενες συναντησεις...
-Ανακάλυψα την ευκαιρια της ζωής μου..Σε 6 μηνες θα καθομαι για παντα και θα μαζευω 4.500 χιλαρικα το μηνα..
-Πώς ρε φιλε?
-Θα δουλευουν οι αλλοι για μενα κι εγω θα παιρνω τα ποσοστα..Εχω φτιαξει τρεις ομαδες πωλητων της AMWAY,ειμαι "διαμαντενιος" πωλητης και επειδη δεν προλαβαινω τις αλλες ομαδες,θελω να σε βαλω ΥΠΕΥΘΥΝΟ στις υπολοιπες 4 ομαδες που ειναι στα σκαρια να τα μαζευεις εσυ..Γυρω στα 3-3500 το μηνα..
-και τι θελεις από μενα φιλε?
-Α,τιποτα μια εγγραφη 80 ευρω και θα παρεις ενα πακετο προιόντων αξίας 250 ευρω..
-Μόνο?
-Ναι μωρε και μερικούς φιλους σου να φτιαξουν δικες τους ομάδες..
-Και τα φραγκα πότε θα τρέχουν Γιαννακη?
-Εσυ δε θα κανεις τιποτα μόνο θα μαζεύεις τα ποσοστα.Οι αλλοι θα τρεχουν..
-Ναι αλλά ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ??
-ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ του πότε θα φερουν οι φίλοι σου αλλους φίλους τους και οι φιλοι αυτών νεους για να τρεξουν τα ποσοστά σου!!!
-Οκ φιλε,χαρηκα που τα ειπαμε δεν ενδιαφερομαι..
-ΧΑΝΕΙΣ, το καλοκαιρι θα εισαι πλούσιος,εγω εχω προγαρμματισει απο τωρα διακοπές 2 μηνες στα Φιτζι..
-Καλό ταξιδι φιλε,γεια χαρα....
...
Περυσι το χειμώνα παω για καφε με κατι φιλους και μου λενε σου εχουμε μια εκπληξη...
Ερχονται και βλεπω και το Γιαννακη μαζί..Τι έγινε ρε φιλε,πώς πηγαν τα ταξιδια και τα Φιτζι???
....ο Γιαννακης δουλευε σε μια αποθήκη χαρτικών για 500 ευρω δεκάωρο ......