Νέα

Εταιρείες - Πυραμίδες Δικτυακού Μάρκετινγκ - MLM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
οσοι ειχαν την φαεινη ιδεα να μπουν ως supervisors σε εταιριες τυπου herbalife,amway κλπ....σε ποσοστο πολυ μεγαλο εκλαψαν τα λεφτα τους και κυριως τον κοπο τους....

Risen from the dead το θεμα  αλλα οι πυραμιδες (μαζί με τα κορόιδα και τους απεσγωνσμενους δεν πεθαινουν ποτέ)

τωρα εμαθα για μια πυραμιδα με ταξιδια που και λεφτα βγαζεις και πας ταξιδια με προσφορά .

Μαγκες να κανουμε μια πυραμιδα με τάνες . Με μια μικρη συνδρομη θα εχεις εκπτωση με καποιο κοριτσι . Για καθε 3 φιλους που θα φερεις θα ριχνεις ενα πήδο τζάμπα . Θα την πουμε Bourdelventures με σλόγκαν make a fucking living Λεφτα θα βγαλουν μονο οι νταβαδες και τα κοριτσια αλλα ακομα και οι αιμοδοτες της πυραμιδας θα  :fuck2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Risen from the dead το θεμα   αλλα οι πυραμιδες (μαζί με τα κορόιδα και τους απεσγωνσμενους δεν πεθαινουν ποτέ)

τωρα εμαθα για μια πυραμιδα με ταξιδια που και λεφτα βγαζεις και πας ταξιδια με προσφορά .

Μαγκες να κανουμε μια πυραμιδα με τάνες . Με μια μικρη συνδρομη θα εχεις εκπτωση με καποιο κοριτσι . Για καθε 3 φιλους που θα φερεις θα ριχνεις ενα πήδο τζάμπα . Θα την πουμε Bourdelventures με σλόγκαν make a fucking living Λεφτα θα βγαλουν μονο οι νταβαδες και τα κοριτσια αλλα ακομα και οι αιμοδοτες της πυραμιδας θα  :fuck2:

Για δώσε info...... :)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

παραθεση από αλλο νημα που ανοιχτηκε στα 7 χρονια που πέρασαν

Mαγκες Καλησπερα!!

Προσφατα γραφτηκα στην Worldventures επειτα απο μια παρουσιαση που μ εκανε μια συνεργατιδα και φιλη μου!Πληρωσα λοιπον 270 ευρω(εγγραφη και συνδρομη) τα οποια μου επιστραφηκαν για να παω ενα ταξιδι της επιλογης μου!!Καλα μεχρι εδω.

Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να βρω 4 ατομα για να μην πληρωσω αλλο συνδρομη(45 το μηνα) και μεχρι στιγμης εχουμε κανει παρουσιαση μαζι με αυτην την γυναικα γυρω στα 10 ατομα και δεν εχει δεκτει κανενας.ο καθενας για προσωπικους του λογους.Τι να κανω να συνεχισω η να διαγραφτω΄,

για αυτο λέω και εγω . Το χειροτερο δεν ειναι οτι χανεις τα λεφτα σου αλλα που θα αρχισουν να σε αποφευγουν γνωστοι και φίλοι .

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ελα ρε αυτα ειναι νεα διετιας κ πιο πολυ........................

οντως ειναι παλιο απο το 2012 σίγουρα .

Το bourdelventures ειναι καλη ιδεα για πυραμίδα . Για λογοτυπο προτεινω μια πυραμιδα στην οποια θα ετοιμαζεται να κατσει μια γυμνη γκόμενα  :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ελα ρε αυτα ειναι νεα διετιας κ πιο πολυ........................
:S

gjul.png

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η πυραμιδα worldventures σιγα σιγα απαγορευεται σε ολες τις χωρες.Ειναι κοντα
να απαγορευτει και στην κυπρο,που ειναι και η εδρα της ευρωπαικης αντιπροσωπειας υποτιθεται.
Οι τυποι πουλανε αερα κοπανιστο...Ειχα ενδιαφερθει και εγω γιατι ενας μαλακας μου ελεγε για
το ποσο φθηνα βγαινουν τα ταξιδια,και οτι με 150 ευρω μπορεις να πας για μια εβδομαδα οπου
γουσταρεις...Και οταν μου εκαναν την παρουσιαση τους αρχισα στα γαμωσταυριδια..Ερχεται ενας
τυπας και καλα αντιπροσωπος με κουστουμια και λεει οτι σορυ που αργισα,δεν εβρισκα να παρκαρω
την νεα μου μπεεμβε.Και καλα να ψαρωσουμε οσοι ειμασταν στην καφετερια για την παρουσιαση.
Και αρχισε να λεει τις παπαριες οτι τα προιοντα τους ειναι τα καλυτερα,οτι οσοι εχουν πιασει
δουλεια παιρνουν τρελα μπονους και μπεεμβε και σκαφη. :2funny: :2funny: :2funny:
Τελος παντων οταν του ειπα του σπασαρχιδα οτι δεν με ενδιαφερει να γινω συνεργατης παρα μονο
τα ταξιδια,μου παρουσιασε τις "εκπληκτικες" προσφορες σε ξενοδοχεια...Σε Ελβετια,Ταυλανδη,και ινδονησια,οι τιμες που μου παρουσιασε ηταν για τον πουτσο.Απο το ιντερνετ εβρισκες καλυτερες,
ασε που πηγαινοντας σε καθε χωρα και βλεποντας το ξενοδοχειο που γουσταρεις,αν κανεις παζαρια
πετυχαινεις καλυτερη τιμη ακομη.Με λιγα λογια,ειναι μια παπαρια και μιση,που πρεπει να δινεις,
με την εγγραφη σου 250 ευρω,και μετα δινεις 40 ευρω τον μηνα.δηλαδη δινεις 480 ευρω τον χρονο
για αερα κοπανιστο.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Παλιός συμφοιτητής που ειχα να τον δω απο το πανεπιστήμιο, με παιρνει τηλ. πριν απο 4-5 χρόνια..
"Θελω να σε δω να κουβεντιάσουμε,εχω να σου προτείνω κατι που θα ειναι η ευκαιρία της ζωής σου"!!
-Ελα ρε Γιαννακη να πιουμε εναν καφε,να σε δω θελω, τα υπολοιπα αστα,εχω δουλειά..
Ερχεται με κουστουμιά στην καφετερια,δερματινο χαρτοφυλακα,με το που καθεται χτυπάει και τρια αστραπιαία τηλεφωνα για επομενες συναντησεις...
-Ανακάλυψα την ευκαιρια της ζωής μου..Σε 6 μηνες θα καθομαι για παντα και θα μαζευω 4.500 χιλαρικα το μηνα..
-Πώς ρε φιλε?
-Θα δουλευουν οι αλλοι για μενα κι εγω θα παιρνω τα ποσοστα..Εχω φτιαξει τρεις ομαδες πωλητων της AMWAY,ειμαι "διαμαντενιος" πωλητης και επειδη δεν προλαβαινω τις αλλες ομαδες,θελω να σε βαλω ΥΠΕΥΘΥΝΟ στις υπολοιπες 4 ομαδες που ειναι στα σκαρια να τα μαζευεις εσυ..Γυρω στα 3-3500 το μηνα..
-και τι θελεις από μενα φιλε?
-Α,τιποτα μια εγγραφη 80 ευρω και θα παρεις ενα πακετο προιόντων αξίας 250 ευρω..
-Μόνο?
-Ναι μωρε και μερικούς φιλους σου να φτιαξουν δικες τους ομάδες..
-Και τα φραγκα πότε θα τρέχουν Γιαννακη?
-Εσυ δε θα κανεις τιποτα μόνο θα μαζεύεις τα ποσοστα.Οι αλλοι θα τρεχουν..
-Ναι αλλά ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ??
-ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ του πότε θα φερουν οι φίλοι σου  αλλους φίλους τους και οι φιλοι αυτών νεους για να τρεξουν τα ποσοστά σου!!!
-Οκ φιλε,χαρηκα που τα ειπαμε δεν ενδιαφερομαι..
-ΧΑΝΕΙΣ, το καλοκαιρι θα εισαι πλούσιος,εγω εχω προγαρμματισει απο τωρα διακοπές 2 μηνες στα Φιτζι..
-Καλό ταξιδι φιλε,γεια χαρα....
...
Περυσι το χειμώνα παω για καφε με κατι φιλους και μου λενε σου εχουμε μια εκπληξη...
Ερχονται και βλεπω και το Γιαννακη μαζί..Τι έγινε ρε φιλε,πώς πηγαν τα ταξιδια και τα Φιτζι???
....ο Γιαννακης δουλευε σε μια αποθήκη χαρτικών για 500 ευρω δεκάωρο ......
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Περυσι το χειμώνα παω για καφε με κατι φιλους και μου λενε σου εχουμε μια εκπληξη...
Ερχονται και βλεπω και το Γιαννακη μαζί..Τι έγινε ρε φιλε,πώς πηγαν τα ταξιδια και τα Φιτζι???
....ο Γιαννακης δουλευε σε μια αποθήκη χαρτικών για 500 ευρω δεκάωρο ......
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ρε τον "Γιαννάκη"...... :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οι κωλοπυραμιδες  ειναι σκετη απατη, απορω πως καποιοι καθονται και τα πιστευουν!!
Εμενα με πλησιασαν 3 φορες ! Μια με εταιρια απο καφεδες,Δευτερη ηταν η Ambway και η τριτη φορα η Worldventures !
Τεσπα σε καμια απο τις παραπνω περιπτωσεις δεν μπορεσε κανεις μα κανεις να με πεισει !
Σκαει μυτη ξαφνικα ΕΤΑΙΡΕΙΑ η οποια σου προσφερει Δουλεια του στυλ ψαξε ατομα (μαλακες) και παρτους τα φραγκα ,εγγραφες-συνδρομες και Αερα κοπανιστο χωρις κοπο-μορφωση κουραση-δουλεια και αλλα πολλα, θα γινεις ουαου μελος και θα χεις 3.000 τον μηνα για μια ζωη !!!
Ειναι δυνατον??
Σε εταιρειες για να φτασεις να παιρνεις 3.000 τον μηνα , πρεπει να χεις 10+ years experience (καλο πτυχιο-μεταπτυχιακο) , το λιγοτερο 10 ωρες δουλειας, κοπο ιδρωτα αγχος !!!
Ναι εχει και δουλειες (ατομικες) που πουλας κοπανιστο αερα κλεβεις απο κοσμο (αποδειξεις) και τα βγαζεις τα 2-3.000! Προ κρισης ηταν πολυ κλασικο φαινομενο! Ο καθε χαζος ανοιγε μια τρυπα και αν ηταν οχι εξυπνος αλλα πονηρος εβγαζε 5 φραγκα!

ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ! ! !

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Καινουργιο φρουτο η EmGoldex που και καλα εμπορευεται χρυσο..Μακρυα....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.267
Πόντοι
1.106
Μολις αναρτηθηκε ετσι...κοιταχτε και το βιντεο

"ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ Εταιρεία με τζίρο πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια, αναζητά ανθρώπους με εμπειρία. Επικοινωνήστε με τον κος Στέφανο για πληροφορίες, τιμή 1€"

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Καινουργιο φρουτο η EmGoldex που και καλα εμπορευεται χρυσο..Μακρυα....

χαχαχα ναι προσπαθει ενα φιλαρακι να με βαλει σε αυτη με τον χρυσο και ριχνω πολυ γελιο !!! ολο τον δουλευω !!Μου ελεγε στην αρχη οτι αν βαλω 500 σε 3 μηνες θα εχω 3000!!! χααχαχα μετα επεσε στα  150 να τα κανω 1500 χαχαχαχα!!!  μια μερα με περνει τηλ του λεω μαλακα εχω ψησει ολη την παρεα να μπουμε 6 ατομα  αλλα φιλε του λεω αν χασει εστω κ ενας απο εμας 1 ευρω θα σε γαμησουμε με την σειρα στο ξυλο !!!

το πιστευεται δεν ξανα πηρε ποτε τηλ χαχαχαχαχα ενω επερνε μερα παρα μερα ο μπουχεσας !!!  

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
η wordventures ειναι καθαρη πυραμιδα και στην Νορβηγια την πανε για λουκετο. εγω ασχολουμαι με τη Lyoness ( - ). η συμμετοχη ειναι δωρεαν και τα μελη της εχουν επιστοφη μετρητων οταν αγοραζουν απο συμβεβλημενες επιχειρησεις (ΑΒ, Jumbo, ebay, apple. amazon, groupon κ.α) και χιλιαδες ακομα σε ελλαδα και 45 χωρες και οποιος κανει δικτυο εχει οικονομικο οφελος απο τον συνολικο τζιρο που κανουν τα μελη της ομαδας του στις συμβεβλημενες επιχειρησεις

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
χαχαχα ναι προσπαθει ενα φιλαρακι να με βαλει σε αυτη με τον χρυσο και ριχνω πολυ γελιο !!! ολο τον δουλευω !!Μου ελεγε στην αρχη οτι αν βαλω 500 σε 3 μηνες θα εχω 3000!!! χααχαχα μετα επεσε στα  150 να τα κανω 1500 χαχαχαχα!!!  μια μερα με περνει τηλ του λεω μαλακα εχω ψησει ολη την παρεα να μπουμε 6 ατομα  αλλα φιλε του λεω αν χασει εστω κ ενας απο εμας 1 ευρω θα σε γαμησουμε με την σειρα στο ξυλο !!!

το πιστευεται δεν ξανα πηρε ποτε τηλ χαχαχαχαχα ενω επερνε μερα παρα μερα ο μπουχεσας !!! 
Φιλε εμενα ενας γνωστος μου πηρε κανα 10.000 ευρα βεβαια τα πηρε και εφυγε....! ΑΛΛΑ εκανε κολπο ολοι ηταν της οικογενειας του και κατι γνωστοι τα πηραν και την εκαναν

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε εμενα ενας γνωστος μου πηρε κανα 10.000 ευρα βεβαια τα πηρε και εφυγε....! ΑΛΛΑ εκανε κολπο ολοι ηταν της οικογενειας του και κατι γνωστοι τα πηραν και την εκαναν
...καλα,αμα τον πετυχει κανενας από αυτους που ταδωσαν  :s&m_1:  :s&m_1: :s&m_1:...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
...καλα,αμα τον πετυχει κανενας από αυτους που ταδωσαν  :s&m_1:  :s&m_1: :s&m_1:...
Δεν τις υποστιριζω ξερω οτι ειναι απατη...Αλλωστε για να κερδισει καποιος τοτε καποιος αλλος πρεπει να χασει...

stravadi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μια ξαδερφη που ειναι σε τετοια εταιρεια μου προτεινε να μπω και απο τοτε που αρνηθηκα δεν εχουμε μηλησει ουτε καν τηλεφωνικα.
Μου εταξε με μολις 300 ευρω θα εχω προνομιακες τιμες σε ταξιδια, ξενοδοχεια και διαφορα απατηλα προιοντα. Και ποιος ο λογος να μπω σε προνομιακα ταξιδια την στιγμη που δεν ειμαι σε θεση να κανω εστω και ενα κανονικο. Να χαμε να λεγαμε. Δηθεν μολις επιανε την καλη θα σταματουσε να δουλευει εκει που ηταν. Κατσε εκει που καθεσαι με 20αρικο μεροκαματο. Τι τις θες τις πολυτελειες κοπελα μου. Ποιος ξερει τι τις ταζουν. Παντος μου φανικε πιστικη και επιμονη. Και συμπτωματικα μολις το συζητησα με φιλο, του προτειναν στην ιδια εταιρεια και αυτος που τον επριζε ελεγε ακριβως τα ιδια. Τους βαζουν παπαγαλια;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μια ξαδερφη που ειναι σε τετοια εταιρεια μου προτεινε να μπω και απο τοτε που αρνηθηκα δεν εχουμε μηλησει ουτε καν τηλεφωνικα.
Μου εταξε με μολις 300 ευρω θα εχω προνομιακες τιμες σε ταξιδια, ξενοδοχεια και διαφορα απατηλα προιοντα. Και ποιος ο λογος να μπω σε προνομιακα ταξιδια την στιγμη που δεν ειμαι σε θεση να κανω εστω και ενα κανονικο. Να χαμε να λεγαμε. Δηθεν μολις επιανε την καλη θα σταματουσε να δουλευει εκει που ηταν. Κατσε εκει που καθεσαι με 20αρικο μεροκαματο. Τι τις θες τις πολυτελειες κοπελα μου. Ποιος ξερει τι τις ταζουν. Παντος μου φανικε πιστικη και επιμονη. Και συμπτωματικα μολις το συζητησα με φιλο, του προτειναν στην ιδια εταιρεια και αυτος που τον επριζε ελεγε ακριβως τα ιδια. Τους βαζουν παπαγαλια;
Λεγεται μαρκετινγκ...! Οπως υπαρχουν κομματικοι υποστιρικτες ετσι και αυτοι. Ειχα παει στα 19 μου σε παρουσιαση τις Herbal-life το ποσα ζωα ηταν εκει και χειροκροτουσαν αστα....!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom