Νέα

Εταιρείες - Πυραμίδες Δικτυακού Μάρκετινγκ - MLM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μου μοιάζει τόσο αληθινό όσο τα site που υπόσχονται μουνάρες-ct-τουρίστριες με 200€ τη μέρα...

200 ευρω την μερα?που,ποτε,πως?μπορεις να μου στειλεις την εβα λογκορια σπιτι?τονιοννιον!

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.560
Πόντοι
216
200 ευρω την μερα?που,ποτε,πως?μπορεις να μου στειλεις την εβα λογκορια σπιτι?τονιοννιον!

Σε μια ωρίτσα θα είναι εκεί.
Στα 200€ είναι μέσα και σκούπα, μάπα, μαγείρεμα. Το σιδέρωμα 4€ έξτρα...  :rolleyes:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σε μια ωρίτσα θα είναι εκεί.
Στα 200€ είναι μέσα και σκούπα, μάπα, μαγείρεμα. Το σιδέρωμα 4€ έξτρα...  :rolleyes:

ελα...ας σοβαρευτουμε λιγο....τί φαση παιζει τελικα,δεν ξερει κανεις?

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
μπηκα σε ενα αθλητικο σαιτ και στην πανω δεξια μερια ειχε ενα λινκ της εταιρειας ΗΒL οπου μπαινοντας μεσα ειδα κατι παρομοι με στυλ HERB.... αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι αναλογο,διοτι αναφερεται σε διαδικτυακη προωθηση διαφορων προιοντων μεσω ιντερνετ.Γνωριζει κανεις κατι επ' αυτου?ειναι μουφα? :headbang:

www.hblf.gr]www.hblf.gr[/url]

Δηλαδή τί "στυλ" Herbal Life? Μήπως είναι η ίδια η Herbal Life?
Το hblf στο site τους που σε παραπέμπει?

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Μάλλον(σίγουρος δεν μπορώ να είμαι φυσικά) Αλλά λίγο τα αρχικά που ταιριάζουν λίγο που έχουν 1.000.000 διαφορετικές εταιρίες, λίγο που όλη η λογική της παρουσίασης του site υπάρχει και σε ο,τιδήποτε αφορά την εταιρία αυτή...τί να σου πω. Και αν δεν είναι αυτή είναι κάποια άλλη παρόμοια.
Γενικά δουλειές που δουλεύεις λίγο και βγάζεις τα κέρατά σου χωρίς ρίσκο...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Επισκέπτης
θα ηθελα περισσοτερο την γνωμη καποιου που εχει περασει απο τετοια φαση ή απο εμπειριες πολυ δικων του ανθρωπων!
φίλε μου όλα αυτά τα περισσότερα προϊόντα που η διακίνηση τους γίνεται με αυτό τον τρόπο καθώς και με ντίλερ όπως καθώς και κάτι καλλυντικά να μην αναφέρω ονόματα προωθούνται από εταιρείες που δουλεύουν με το σύστημα της πυραμίδας ακόμα μέχρι και διάφορες οργανώσεις κυρίως παρά θρησκευτικές  κρύβονται από πίσω διακινούν προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας.
πολλά από αυτά κυκλοφορούν σε πειραματική μορφή ( δηλαδή αυτός η αυτή που θα τα χρησιμοποιήσει  είναι ένα πειραματόζωο )τα διακινούν και αν δούνε ότι κάνει κάτι θετικό πουλάνε την συνταγή σε μεγάλες εταιρείες.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Πιστευω οτι πρεπει να ειναι σαν τις διαφημισεις για προσθηκη μαλλιων . σαν και τις αλοιφες που μεγαλωνουν το πεος! Ουτε τα μαλλια φυτρωνουν, ουτε το πεος μεγαλωνει, ουτε τα πολλα λεφτα βγαινουν απο τη μια μερα στην αλλη!  :cheesy:

Επισκέπτης
Πιστευω οτι πρεπει να ειναι σαν τις διαφημισεις για προσθηκη μαλλιων . σαν και τις αλοιφες που μεγαλωνουν το πεος! Ουτε τα μαλλια φυτρωνουν, ουτε το πεος μεγαλωνει, ουτε τα πολλα λεφτα βγαινουν απο τη μια μερα στην αλλη!  :cheesy:
καμιά κώλο τρυπίδα  μπορεί να μεγαλώσει να γεμίσεις σπιθούρια  και να τρέχεις στο Συγγρού και να λες από ποια πουτάνα τα κόλλησα και τα λοιπά.

Επισκέπτης
σαν να λέμε καπότες με γεύση το ξινόγαλο.

stavigreek

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα....ψάχνει κανείς για επειχηρηματική ευκαιρία???
κάτι σοβαρό? με τρελές πρόοπτικές???
θα με ενδιέφερε να βρο συνεργάτη.
Χρειάζετε ομος κάποιο κεφάλαιο.

Αν ενδειαφέρεται κάποιος σοβαρά ας μου γράψει ....

δεν έχει σχέσει με σεξ.............  

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Η HerbaLife τι ιστορια ειναι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η HerbaLife τι ιστορια ειναι?

multilevel marketing....ή αλλιως εταιρεια πυραμιδας....γινεσαι μελος αρχικα με 65,70 ευρω νομιζω και παιρνεις καποια προιοντα διατροφης ή καλλυντικα και τα δοκιμαζεις(τα εχω δοκιμασει για αρκετα μεγαλο διαστημα και εχω να πω πως ειναι πολυ καλα αρκει να τα παιρνει γνωριζοντας πρωτα μηπως εχει καποια΄"κρυφη παθηση" π.χ. ορμονικες διαταραχες,υπερταση κλπ...γιατι αλλαζουν οι δοσολογιες και γεςνικοτερα το προγραμμα αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα μας.Στη συνεχεια γινεσαι supervisor,δηλ.κατι σαν "μετοχος" καταβαλλοντας 3000 ευρω και αγοραζοντας με αυτα τα χρηματα προιοντα απο την εταιρεια!Επόμενος και πολυ δυσκολος στοχος ειναι να στρατολογησεις κατω απο εσενα νεα ατομα ως supervisor,να πολλαπαλσιασεις δηλ.τον ευατο σου πολλακις με διαφορους τροπους.Εκεί κολλανε ολοι και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια κλαιγοντας τα ευρωπουλα που εβαλαν...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
multilevel marketing....ή αλλιως εταιρεια πυραμιδας....γινεσαι μελος αρχικα με 65,70 ευρω νομιζω και παιρνεις καποια προιοντα διατροφης ή καλλυντικα και τα δοκιμαζεις(τα εχω δοκιμασει για αρκετα μεγαλο διαστημα και εχω να πω πως ειναι πολυ καλα αρκει να τα παιρνει γνωριζοντας πρωτα μηπως εχει καποια΄"κρυφη παθηση" π.χ. ορμονικες διαταραχες,υπερταση κλπ...γιατι αλλαζουν οι δοσολογιες και γεςνικοτερα το προγραμμα αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα μας.Στη συνεχεια γινεσαι supervisor,δηλ.κατι σαν "μετοχος" καταβαλλοντας 3000 ευρω και αγοραζοντας με αυτα τα χρηματα προιοντα απο την εταιρεια!Επόμενος και πολυ δυσκολος στοχος ειναι να στρατολογησεις κατω απο εσενα νεα ατομα ως supervisor,να πολλαπαλσιασεις δηλ.τον ευατο σου πολλακις με διαφορους τροπους.Εκεί κολλανε ολοι και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια κλαιγοντας τα ευρωπουλα που εβαλαν...
Μα καλα, υπαρχουν ανθρωποι που την πατανε;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καντε μια αναζητηση στο google βαζοντας ''hblf'' και μαζι και τη λεξη ''herbalife''..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μα καλα, υπαρχουν ανθρωποι που την πατανε;

υπαρχουν και ανθρωποι που κονομανε ομως σε βαρος ολων αυτων......αλλα και λιγοι σχετικα νεοι που με την υποβοηθηση των βαρβατων μελων της εταιρειας προωθουνται και φτανουν αρκετα ψηλα αλλα μεχρι τοτε.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μακρια μακρια μακρια.Παραλίγο να την πατήσω

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Οι πίπες με την διαφήμιση
"Για να μην τον παιρνεται απο πίσω παρτε του μια πίπα"

Herbal Life δεν λεγόντουσαν!!!!

εδιτ 1.48 gobr εχεις δίκιο ετσι λεγοταν

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
πιπα herb απο τη magic life αν θυμαμαι καλα.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Παντως η εταιρεια ειναι η herbalife
Κατω αριστερα αν πατησετε το προφιλ θα δειτε οτι το γραφει κιολας.
Απλα το κρυβουν επιμελως γιατι εχει γινει της πουτανας με αυτην την εταιρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom