Νέα

Εταιρείες "πυραμίδες",μια παλαιά απάτη που "αναγεννήθηκε" εν καιρώ οικ.κρίσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nacho_scocco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
οποιος ασχολητε με αυτες τις μαλακιες-πυραμιδες πρεπει να ειναι πολυ μεγαλος μαλακας δεν εξηγητε αλλιως. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και εσυ ρε odin εισαι υπερ ?? :idiot:

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πρωτα απ'ολα οπως το ειπες,εταιριες φουσκες,αυτη η εταιρια εχει μπει υποψηφια στιν 100 ανερχομενες εταιριες στον κοσμο, αυτη η εταιρια συνεργαζεται με ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα στον ταξιδιωτικο χωρο παγκοσμιως για τις κρατησεις και τις προσφορες και τα λοιπα...
Δευτερον για να αναφερω το χιουμοριστικο παραδειγμα που εφερα νωριτερα με την ταβερνα,εσυ εφαγες μια καλη μπριζολα και οποτε το θυμηθηκες το ειπες και σε εναν φιλο και πηγε,αν ο μπαρμπα μητσος σου εταζε ποσοστο απο καθε μπριζολα που θα πουλαγε σε ατομο που του εστειλες εσυ δεν θα το ελεγες περισσοτερο με αποτελεσμα η ταβερνα να εχει περισσοτερους πελατες?
Και εφαπαξ ποσο εγγραφης(μια φορα στην ζωη σου δηλαδη) υπαρχει παντου οπου παιζει συνδρομη,οπως πχ το γυμναστηριο,πληρωνεις εγγραφη οταν πας και μετα την συνδρομη σου καθε μηνα
Η εταιρια μοιραζει το 65% του κερδους της στους εκπροσωπους,αυτο ειναι το πλαφον της και ο καθενας περνει αναλογα με την δουλεια που εχει κανει,και κερδος βγαζει απο εισιτηρια,απο ξενοδοχεια,και γενικα απο ταξιδια και απο εναν σωρο κοσμο οπως εγω και οι φιλοι μου που δεν ασχολουμαστε με εγγραφες και πληρωνουμε συνδρομη καθε μηνα για να εχουμε τα προνομια του club,οπως και ολοι οσοι δεν εχουν γραψει τους 4 δικους τους...
Zero risk investment δεν ειναι τιποτα στην ζωη,και οπως στα παντα θα βγει και κοσμος χαμενος και σε αυτη την ιστορια,κοσμος που γραφτηκε και δεν ασχοληθηκε να τρεξει,κοσμος που γραφτηκε αλλα δεν εχει τον πωλητη μεσα του (γιατι αυτο πρεπει να εισαι στην ουσια,πουλας μια υπηρεσια),κοσμος που απλα δεν το εχει,τωρα απο την αλλη το να δοκιμαζε καποιος κατι τετοιο και να μην του εβγαινε δεν νομιζο οτι 280 ευρω θα τον εκαναν πλουσιοτερο η φτωχοτερο για να τα ρισκαρει μηηηηηηπως και του κατσει.ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του
α.)Εφόσον μ'αρέσει η μπριζόλα θα είμαι συχνός πελάτης και θα μ άρεσε να μ έκανε κάποια έκπτωση ο καταστηματάρχης γι'αυτό κ όχι επειδή ΘΑ του φέρω κόσμο.
β.)Συνδρομή σε γυμναστήριο π.χ. είναι και πάλι παροχή υπηρεσιών και όχι επένδυση,διότι ναι μεν η WV προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες από την άλλη όμως "ανταμείβει" υπηρεσίες πελατών της-άκουσον άκουσον-αντί να γίνεται το ανάποδο.
γ.)Μίλησες για 65% των κερδών,ποια είναι αυτά?
Π.χ η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο,δίνει μέρισμα?πως διάολο γίνεται αυτό?
Εν ολίγοις από παντού βρωμάει και ζέχνει,για μη επεκταθούμε κ στο πως φορολογούνται ή όχι οι εταιρείες αυτού του είδους(αλήθεια μετά την καταβολή των 280e,δίδεται κάποιο παραστατικό?).

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Εγραψες οτι του ειπαν οτι θα γραψει 4 και θα περνει 200$ καθε μηνα ναι η ου ρε φιλαρακι??καποιος λεει ψεματα η δεν καταλαβε τιποτα απο οτι του ειπαν γιατι και σε μενα και στους φιλους μου στην παρουσιαση δεν ειπαν κατι τετοιο....

Εγω το ειπα με βαση τα λεγομενα προηγουμενου παιδιου που μου ειπε ενδεικτικα νουμερα...και απλα για να το απλοποιησω και να φτιαξω ενα υποτηπωδες δεντροδιαγραμμα αφαιρεσα τα μπονους...
Τεσπα για να μη το κουραζουμε αποψη μου ειναι οτι αμα ο ιδρυτης της εκαστοτε παρομοιας εταιρειας διωκεται ποινικα εαν χρεοκοπησει εγω δεν εχω κανενα προβλημα...

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οποιος ασχολητε με αυτες τις μαλακιες-πυραμιδες πρεπει να ειναι πολυ μεγαλος μαλακας δεν εξηγητε αλλιως. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα υπερ η κατα ,και οπως ειπα και ποιο πριν ο ορος πυραμιδα οπως χρησιμοποιειται απο το ευρυ κοινο ως κατι κακο ειναι απλα ηλιθιος,δειξε μου μια εταιρια που δεν ειναι πυραμιδα,που αυτοι που στην ουσια δουλευουν περισσοτερο δεν περνουν τα λιγοτερα?

Εγω απλα δεν θεωρω λαθος αυτο το ειδος προωθησης για μια εταιρια απο την στιγμη που εχει κατι πραγματικο να προσφερει και οχι να περνει απλα λεφτα απο τον κοσμο και γιατι να μην προσφερεις στους προωθητες σου εξτρα κινητρο?

Εγω ειμαι υπερ της κριτικης σκεψης του ατομου,ακομα και στην παρουσιαση της εταιριας στο λενε στην μαπα αν δουν οτι εχεις αμφιβολιες οτι αυτη η δουλεια δεν κανει για ολους,αν εισαι ηλιθιος και δεν καταλαβαινεις οτι κατι δεν σου ταιριαζει εισαι αξιος της μοιρας σου και καλα θα σου κανουν να σου παρουν τα λεφτα μηπως και την επομενη φορα το σκεφτεις λιγο περισσοτερο....

master intruder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο με την τελευταία γραμμή του Odin συμφωνώ.

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Ισως αμα διαβαζες τα επομενα ποστ μου στο thread και οχι μονο το πρωτο να μην χρειαζοταν να γραψεις αυτο που εγραψες.....

τα διάβασα αλλά επιμένεις...

...με την ταβερνα,[size=10pt][size=10pt][size=10pt]εσυ εφαγες μια καλη μπριζολα[/size][/size][/size]...

δεν έφαγες όμως. σου υπόσχονται ότι ΘΑ φας, μόνο αν φέρεις άλλους 6. Αναφέρομαι στις πυραμίδες μόνο (η λογική του 1ου ποστ).

master intruder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Odin συγνώμη αλλά το παράδειγμα με την μπριζόλα σε κρεμάει.
Χωρίς να θέλω να θίξω την εταιρεία που είσαι εγγεγραμμένος και ούτε να την κατηγορήσω βέβαια
αντιλήφθηκα γιατί γράφτηκες.

Σε τούμπαραν εύκολα με τις τοποθετήσεις που κάνεις. :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Αγαπητέ Odin τα βλέπεις κάπως λάθος τα πράγματα από οτι βλέπω...λογικά θα είσαι νεαρός στην ηλικία...ένα πράγμα να μην ξεχνάς δεν είναι όλα τα πράγματα στην ζωη ΛΕΦΤΑ

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
α.)Εφόσον μ'αρέσει η μπριζόλα θα είμαι συχνός πελάτης και θα μ άρεσε να μ έκανε κάποια έκπτωση ο καταστηματάρχης γι'αυτό κ όχι επειδή ΘΑ του φέρω κόσμο.
β.)Συνδρομή σε γυμναστήριο π.χ. είναι και πάλι παροχή υπηρεσιών και όχι επένδυση,διότι ναι μεν η WV προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες από την άλλη όμως "ανταμείβει" υπηρεσίες πελατών της-άκουσον άκουσον-αντί να γίνεται το ανάποδο.
γ.)Μίλησες για 65% των κερδών,ποια είναι αυτά?
Π.χ η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο,δίνει μέρισμα?πως διάολο γίνεται αυτό?
Εν ολίγοις από παντού βρωμάει και ζέχνει,για μη επεκταθούμε κ στο πως φορολογούνται ή όχι οι εταιρείες αυτού του είδους(αλήθεια μετά την καταβολή των 280e,δίδεται κάποιο παραστατικό?).

α.Ειτε σου κανει εκπτωση ειτε σου δωσει λεφτα στο χερι το ιδιο κανει,χρηματικο κερδος για σενα ειναι,και δεν ξερω κανεναν που να του προσφεραν λεφτα για να κανει απλα μια προταση σε καποιον και αυτος τα αρνηθηκε
β.Σωστα ακουσον ακουσον ,καμια εταιρια δεν το κανει να ανταμειβει με μπονους(στην προκειμενη περιπτωση οχι χρηματικο) τους καλους πελατες της,τα δωρεαν ταξιδιωτικα μιλια ας πουμε που κερδιζεις αν ταξιδεψεις με την ολυμπιακη η την Aegean και μετα μπορεις να ταξιδεψεις τσαμπα γινεται για αλλον λογο,μας δουλευεις ρε φιλε? :idiot: Αν ειχες εταιρια εσυ δεν θα ηταν καλο για την εταιρια σου τους πελατες σου να τους εχεις και  πωλητες χωρις μισθο μονο με ποσοστο?πιστεψε με μεγαλυτερη διεισδηση στην αγορα θα ειχες απο οτι μια διαφιμιστικη καμπανια....
γ.Για αυτο η απαντηση ειναι στο προηγουμενο ποστ,απο που βγαζει κερδη η εταιρια,μην με κουραζεις....Μια εταιρια ειχει ετησιο τζιρο,απο αυτον βγαινει το καθαρο κερδος και απο αυτο το 65% μοιραζεται στους αντιπροσωπους....
Και τελος ναι επειδη πληρωνεις μονο με καρτα visa η mastercard περνεις παραστατικο για οτι πληρωσεις, ηλεκτρονικο σαν και αυτο που περνεις οταν αγοραζεις αεροπορικα εισιτηρια με πιστωτικη,τα φορολογικα τους δεν μπορω να τα ξερω ρε φιλε ......

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Odin συγνώμη αλλά το παράδειγμα με την μπριζόλα σε κρεμάει.
Χωρίς να θέλω να θίξω την εταιρεία που είσαι εγγεγραμμένος και ούτε να την κατηγορήσω βέβαια
αντιλήφθηκα γιατί γράφτηκες.

Σε τούμπαραν εύκολα με τις τοποθετήσεις που κάνεις. :grin:

Ρε μεγαλε ο μονος λογος που γραφτηκα και οχι στην παρουσιαση ηταν ξερα υπολογιστικος,τι χαλαω καθε χρονο?με συμφερουν οι τιμες?αν ναι οκ,αν οχι να πανε να πνιγουνε,ολες τις αλλες πιπες που μου ειπαν ουτε που τις σκεφτηκα γιατι δεν με ενδιεφεραν...

Οσο για το αν ειμαι νεος,31 χρονων ειμαι χωρις λεφτα απο οικογενεια και σε αυτην την ελλαδα εχω δυο μαγαζια και το μονο που χρωσταω ειναι ενα δανειο για το εξοχικο μου να τρεχει αν νομιζεις οτι μπορουν να με τουμπαρουν με 2-3 χαρουλες που μου καναν στην παρουσιαση γουστο σου καπελο σου,το παραδειγμα με την μπριζολα ειναι για να το κανω λιανα,δεν θες μπριζολα,βαλε το προιον Χ χωρις ονομα να τελειωνουμε ,δεν προκειται να κανω ολοκληρη οικονομικη αναλυση για μια συζητηση που κανω στο bourdela.com, απο επιχειρηματικης αποψης το δικτυακο μαρκετινγκ συμφερει τελεια και παυλα
Στην τελικη δεν προσπαθω να σας πουλησω και τιποτα

master intruder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Odin.......αστο γιατί προσπαθώ να σε δικαιολογήσω και δεν βοηθάς καθόλου.
Τυχαία κοιτάω τα ποστ σου και σήμερα έχεις ξεσκιστεί σε συχνότητα για την εν λόγω εταιρεία.
Ούτε δικιά σου να ήταν,στα πλαίσια του χιούμορ πάντα γίνε πιο διακριτικός ρε αδερφάκι μου.
Λες κι είναι δικιά σου κάνεις και θα παρεξηγηθείς,τουλάχιστον αν είναι πές το ανοικτά.

Καλά κάνεις όμως αν έχεις όφελος κι είσαι ευχαριστημένος,θα πάω τωρα για μπριζόλες όμως
γιατί με έφτιαξες είχες δεν είχες. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αγαπητέ Odin τα βλέπεις κάπως λάθος τα πράγματα από οτι βλέπω...λογικά θα είσαι νεαρός στην ηλικία...ένα πράγμα να μην ξεχνάς δεν είναι όλα τα πράγματα στην ζωη ΛΕΦΤΑ
όντως δεν είναι όλα στη ζωή λεφτά.χρειάζεται και υγεία.Γενικά , αν λείπει ένας από αυτούς τους δύο παράγοντες , τότε πολά προβλήματα υψώνονται στον βίο του κάθε ατόμου.

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Odin.......αστο γιατί προσπαθώ να σε δικαιολογήσω και δεν βοηθάς καθόλου.
Τυχαία κοιτάω τα ποστ σου και σήμερα έχεις ξεσκιστεί σε συχνότητα για την εν λόγω εταιρεία.
Ούτε δικιά σου να ήταν,στα πλαίσια του χιούμορ πάντα γίνε πιο διακριτικός ρε αδερφάκι μου.
Λες κι είναι δικιά σου κάνεις και θα παρεξηγηθείς,τουλάχιστον αν είναι πές το ανοικτά.

Καλά κάνεις όμως αν έχεις όφελος κι είσαι ευχαριστημένος,θα πάω τωρα για μπριζόλες όμως
γιατί με έφτιαξες είχες δεν είχες. :2funny: :2funny:

Σημερα ετυχε να κατσω σπιτι ρε μεγαλε και να πιασω κουβεντα,και ο λογος φερνει αντιλογο,και αν προσεξες απο πανω καπου αποκαλω ηλιθιους σε πολλες περιπτωσεις οσους αποφασισουν να ασχοληθουν με κατι τετοιο ,ειπα οτι γραφω κοσμο η κατι τετοιο??Απλα ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν μου αρεσει να μου την λενε και να μην απανταω οταν εχω αντιλογο,σε ολους ειπα,αν κανεις ταξιδια αυτη η φαση συμφερει ,και καποιοι ΛΙΓΟΙ που και το εχουν και θα ασχοληθουν ΠΟΛΥ θα βγαλουν και λεφτα ,αν δεν παιζει ουτε το ενα ουτε το αλλο παμε παρεα να φαμε μια μπριζολα γιατι πολυ το μελετησαμε και πεινασα!

OP
OP
N

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Odin από εμένα έγινες 100% κατανοητός,δεν μπορώ να πω βέβαια ότι με έπεισες κιόλας,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Εγώ,κατά την προσωπική μου άποψη,διακρίνω διάφορα "μελανά σημεία" και ως εκ τούτου είμαι καχύποπτος.Απλώς το θέμα άνοιξε για να ακουστούν απόψεις και αν γίνεται να καταλήξουμε κάπου,αν όχι ο καθείς έχει γνώμονα κ νου και κατ'αυτόν πράττει αναλόγως.
Υ.Γ:Απλώς με τρομάζει ο υπερβάλλον ζήλος που δείχνεις,πραγματικά μακάρι να είναι όπως τα λες και να μιλάς έτσι επειδή όντως πέτυχες διάνα.Όμως,χωρίς παρεξήγηση,όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζε κάπως τους μάρτυρες του Ιεχωβά που προσηλλυτίζουν με ζήλο και πάθος και στη συνέχεια(από όσα έχω ακούσει) ακολουθεί το μπλέξιμο.Θα θεωρούσα π.χ πιο "φυσιολογικό" να ανέφερες και 1-2 πράγματα που δεν σ'αρέσουν και ως εκ τούτου φυσιολογικό είναι-ακόμα και κάποιος που έχει τις πιο αγαθές προθέσεις-να υπάρχει καχυποψία.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Odin δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλω για την ηλικία σου...ζητώ συγγνώμη, φυσικά θα ήθελα να σου πω πως κάποια από τα παραδείγματα σου έιναι ελφρώς άστοχα..απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει την επιλογή του και σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί (για αυτόν και μόνο) εάν έπραξε σωστά ή όχι, θα μπορούσα να σου προβάλω και να σου αποδείξω κάποια πράγματα αλλα νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος, απλώς έχουμε διαφορετική οπτική γωνία, σεβαστή η τοποθέτηση σου αλλά να μου επιτρέπεις να διαφωνώ. Φυσικά και δεν είναι η ζωή λεφτά, υπάρχουν και άλλα ομορφότερα..

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Odin από εμένα έγινες 100% κατανοητός,δεν μπορώ να πω βέβαια ότι με έπεισες κιόλας,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Εγώ,κατά την προσωπική μου άποψη,διακρίνω διάφορα "μελανά σημεία" και ως εκ τούτου είμαι καχύποπτος.Απλώς το θέμα άνοιξε για να ακουστούν απόψεις και αν γίνεται να καταλήξουμε κάπου,αν όχι ο καθείς έχει γνώμονα κ νου και κατ'αυτόν πράττει αναλόγως.
Υ.Γ:Απλώς με τρομάζει ο υπερβάλλον ζήλος που δείχνεις,πραγματικά μακάρι να είναι όπως τα λες και να μιλάς έτσι επειδή όντως πέτυχες διάνα.Όμως,χωρίς παρεξήγηση,όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζε κάπως τους μάρτυρες του Ιεχωβά που προσηλλυτίζουν με ζήλο και πάθος και στη συνέχεια(από όσα έχω ακούσει) ακολουθεί το μπλέξιμο.Θα θεωρούσα π.χ πιο "φυσιολογικό" να ανέφερες και 1-2 πράγματα που δεν σ'αρέσουν και ως εκ τούτου φυσιολογικό είναι-ακόμα και κάποιος που έχει τις πιο αγαθές προθέσεις-να υπάρχει καχυποψία.

Ρε φιλε μου τι να μην μου αρεσει,δεν εχω ασχοληθει με το οικονομικο μερος του πραγματος,σαν ταξιδιωτικο γραφειο που εγω τους χρησιμοποιησα ηταν αψογοι,τωρα ολα τα υπολοιπα οτι διαβασα στο business plan τους ξερω,την εφαρμογη τους στο πως να βγαζεις λεφτα μονο στην θεωρεια την ξερω ,δεν μου χρειαζεται δεν ασχοληθηκα,δηλαδη αν πηγαινες καπου και ηταν ολα αψογα θα το κατηγορουσες και λιγο το μερος για να γινεις ποιο πιστευτος?
Ζητησα απο κανεναν τα στοιχεια του η να επικοινωνησει μαζι μου ??ισα ισα που εδω μεσα δεν ειχα ποτε σκοπο να δωσω τα πραγματικα μου στοιχεια σε καποιον
Το προβλημα εδω ειναι οτι ειμαι ο μονος που εχει προσωπικη αποψη για το θεμα η τουλαχιστον ενα μερος του θεματος ολοι οι υπολοιποι ειναι υποθεσεις και θεωριες,
Να το πω καθαρα για να τελειωνουμε,ο περισσοτερος κοσμος που θα μπλεξει με κατι τετοιο θα χασει λεφτα η θα ερθει πατσι με οτι αυτο συνεπαγεται σε χαμενο χρονο,αυτο κατα κυριο λογο δεν ειναι φταιξιμο της εταιριας αλλα αυτο δεν το κανει λιγοτερο αληθεια,και αν προσεξες σε ολα τα ποστ μου δεν εκθειασα πουθενα το κομματι του οικονομικου οφελους απο την εταιρια πολυ απλα γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια επι του πραγματος

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

+1 από μένα τύπε. Πολύ μεγάλος μαλάκας και Ανειδίκευτος μαλάκας τύπε! :jerking: :jerking: :jerking:

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Λαθος. Οποιος πιστευει, ειναι. Και δυστυχως ή ευτυχως ειχα ενα φυλο που επεσε θυμα σε τετοιες μαλακιες (στην LR πιο συγκεκριμενα) και μαλιστα το κουβεντιασαμε πριν δωσει τα φραγκα (150 το πιο φτηνο πακετο) και παρ ολο που του το εξηγησα βημα βημα πηγε το ζωο και τα δωσε. Ακομα περιμενει να ερθουν τα ευρω σοριδον, οπως περιμενε...

Πείτε πως να τους πείσω για τα περί απάτης,διότι τώρα μόλις άρχισα να μαθαίνω ότι 2 γράφτηκαν ήδη!!!

Να τους πεις οτι ειναι μαλακες και να ξεκοψεις παρτιδες μαζι τους. Το κολπο πυραμιδα οταν το πρωτοακουσα το αφησα να περασει πολυ αχνα. Αργοτερα που το κοιταξα λιγο μονος ειδα ποσο μεγαλη απατη ειναι και τα πραματα ειναι και πολυ απλα μαλιστα. Αμα δεν το καταλαβαινουν οι δικοι σου κοφ τους. Μαχαιρι! Τοσο βλακες, μονο στεναχωριες θα σου φερουν.

Αν και εσυ εισαι μεσα σ αυτους και θες να τους κρατησεις, πες τα εξης:
1) Η εταιρια δε τους βρηκε μετα απο ερευνα για ταλεντα. Στη τυχη τους τσιμπησε, ή ο γνωστος που τους εχωσε ουσιαστικα θελει τα φραγκα τους.
2) Σε τετοια κολπα ειναι συνηθες να λενε οτι παιρνεις μεριδιο απο τις εισπραξεις των απο κατω σου. Ακομα και αν αυτο ειναι το 1/3, για καθε 100 ευρω θα παιρνεις μολις 30 για καθε ατομο στην "ομαδα" σου, τα οποια εκτος και εισαι ο νταβατζης ολης της γειτονιας, θα τα σκας πισω στην εταιρια σε μορφη πληρωμων για το μερτικο του δικου σου νταβα (που σε εχωσε), για να παρεις και αλλα προιοντα να πουλησεις και για διαφορες αλλες μαλακιουλες στυλ "συνδρομες" και προμοταρισμα.

Τα κυριοτερα κρυφα δωλοματα ειναι ακριβως στο απο πανω που εγραψα (2). Πρωτον, αν νομιζουν οτι θα προσελκυσουν αρκετους για συναιτεριλικι και αυτοι θα καθοντε να ξυνουν τη πουτσα τους και να μαζευουν φραγκα ειναι γελασμενοι. Οπως αυτοι σκεφτοντε το ξυσιμο ετσι θα το σκεφτει και αυτος που θα πανε να χωσουνε. Για εθελοντες δουλους ψαχνουνε;! Αρα, αμα δε πουλαει κανεις θα παρουνε τα αρχιδια τους ολοι.

Δευτερον, η εκαστοτε εταιρια σε λεει συνεταιρο. Στη πραγματικοτητα εισαι πελατης και μαλιστα απ τους καλους! Πρακτικα σου λενε κανε δουλεια κλεπταποδοχου αλλα με νομιμα μεσα. Απ τη στιγμη που αγοραζεις - και δεν ειναι και τιμες χονδρικης παρα μια μικρη εκπτωση, μη λεμε μαλακιες - η εταιρια θεωρει οτι πουλησε. Απλα "σου δινει το ελευθερο" να τα πουλησεις μετα σε αλλο βλακα.

Τριτων! Βαλ τους να αναρωτηθουν. Αμα τα προιοντα της εταιριας ειναι τοσο καλα και ποιοτηκα γιατι χρειαζεται αυτους να τα πασαρουν δεξια και αριστερα αντι να τα στελνει σε μαγαζια;! Ειναι τοσο μαλακας ο υφαντης δηλαδη που παει σε super market και οχι στο καθε Μητσο;! Στη τελικη το καλο το πραμα γινεται γνωστο απ μονο του και το κυνηγανε οι πελατες, οχι το αντιστροφο.
Και αν ειναι τοσο μοσχαροι που νομιζουν οτι η εταιρια ειναι γαλαντομος και προσπαθει να μοιρασει τα κερδη, γιατι δεν τους κανει τις μεγιστες δυνατες εκπτωσεις και τους ζηταει και συνδρομη απο πανω;! Ουτε ΙΚΑ ουτε φορους πληρωνουνε σ αυτους τους "συνεργατες"...

Επειτα εχουν κατι δωρακια του στυλ "golfακι στους 500 νεους βλακες, bmw στους 3 χιλιαδες". Ειναι τοσο διασημοι ΠΡ οι δικοι σου που οχι μονο θα γνωρισουν αλλα θα προσηλυτισουν κιολας 500 θυματα μεσα σε ενα χρονο;! Μεσα σε 2 και 3 μηπως;! Αμφιβαλλω. Αν ηταν ετσι δε θα κανανε εσενα παρεα αλλα τη μιση Αττικη και βαλε! Σε σουβλατζιδικο να πανε να δουλεψουνε ομως, σε 2 χρονια το χουν το golfακι!

Τελος, επειδη την κοβω τη δουλεια οτι ετσι εγινε, θυματα οι ιδιοι δε θα βρουνε τοσο ευκολα οσο νομιζουν, για να τους κανουν νταβατζιλικια. Αν θελουν εισοδημα πρεπει να δουλεψουν. Αν θελουν να δουλεψουν πρεπει να κανουν λογαριασμο στην εταιρια και να πληρωνουν για προμοταρισμα, σε φαση "ελα να κανουμε ενα μπαρμπεκιου με το καινουργιο μηχανημα της εταιριας. Βαζω σπιτι, μπυρες, κρεατα και αν σ αρεσει το αποτελεσμα και θες, περνεις και εσυ ενα". Μαγικες λεξεις, "αν" "θες"....

Το πραμα δε θελει φιλοσοφια. Λεγεται πυραμιδα για καποιο λογο. Ο απο πανω τρωει τα λεφτα του απο κατω. Ποιος τρωει τα λεφτα χωρις να κανει τιποτα;! Οποιος δε το βρει του αξιζει...

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.010
Πόντοι
3.936
Το δικτυακό Marketing έχει χρήματα για όποιον έχει θέλησει να μάθει και να εργαστεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom