Νέα

Εταιρείες - Πυραμίδες Δικτυακού Μάρκετινγκ - MLM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
κατα δευτερον εσυ πιστευεις οτι καθονται με σταυρωμενα τα χερια οι ανωτεροι?οταν βλεπεις εσυ τα εισοδηματα σου να ειναι στα 50000 ευρω μηνιαιως δεν θες να τα κανεις 53000,55000,80000? οποιος πει οχι ειναι ψευτης.....

Μιας και ανέφερες ποσά.... ΕΣΥ ξέρεις κάποιον, έστω και έναν (1)  που να έχει μηνιαίο εισόδημα από τέτοια εταιρία, 50 και 55 χιλιάδες ευρώπουλα???!!!! :huh: :huh:  :grin: :grin:
...Έστω κι έναν πες μου...
και πάω στα καπάκια στον διευθυντή μου και ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ επί τόπου.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
κατ'αρχας το νο1 στο λενε για να μην νιωσεις  πιεσμενος(στην δουλεια μου ας πουμε  το αφεντικο μου ελεγε οτι θα δουλευω οκταωρο και κατεληξα να δουλευω 14ωρο)

-------------

η ολη φαση ομως θυμιζει εντονα μασονια...

Άρα σε κοροιδεύουν... Στα λόγια μου έρχεσαι...

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου είσαι ένας εργατικός άνθρωπος ... και μπράβο γι΄αυτό. Και απ ότι φαίνεται έχεις καταλάβει ότι για να βγάλεις κάποια χρήματα χρειάζεται σκληρή δουλειά. Όχι 8ωρο, αλλά 12ωρο 14ωρο και βάλε......Απορώ όμως πως μπορείς και υποστηρίζεις αυτές τις εταιρείες....και αυτόν τον τρόπο εργασίας...

Όσο για τη μασονία, +1

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια εχω ενα φιλο που εδω και 2 μηνες ασχολειτε με μια εταιρια καλλυντικων λρ λεγετε γερμανικη ειναι πολυ ενθουσιασμενος λειτουργει με το σκηνικο που αναφερετε ποιο πανω συναντησεις κλπ αν και ειμαι χρονια στην αγορα ειμαι ασχετος εντελως για αυτες τις εταιριες..το ερωτημα μου ειναι το εξης??μηπως υπαρχουν συμφεροντα που δεν θελουν την εξαπλωση αυτων των εταιριων??πχ η χοντοσ σεντερ διοτι χανει σε πωλησεις..η συγκεκριμενη εταιρια λρ πουλαει καλυντικα  νομιζω οτι εναι καλης ποιοτητας σε τιμες μισες απο τα επωνυμα διοτι δεν κανουν καθολου διαφημηση και δεν κανουν ουτε λιανικη ουτε χονδρικη αλλα τα προιαντα προοθουντε απο τους αντιπροσωπους τους...ποια ειναι η αποψη σας ευχαριστω

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παιδια εχω ενα φιλο που εδω και 2 μηνες ασχολειτε με μια εταιρια καλλυντικων λρ λεγετε γερμανικη ειναι πολυ ενθουσιασμενος λειτουργει με το σκηνικο που αναφερετε ποιο πανω συναντησεις κλπ αν και ειμαι χρονια στην αγορα ειμαι ασχετος εντελως για αυτες τις εταιριες..το ερωτημα μου ειναι το εξης??μηπως υπαρχουν συμφεροντα που δεν θελουν την εξαπλωση αυτων των εταιριων??πχ η χοντοσ σεντερ διοτι χανει σε πωλησεις..η συγκεκριμενη εταιρια λρ πουλαει καλυντικα  νομιζω οτι εναι καλης ποιοτητας σε τιμες μισες απο τα επωνυμα διοτι δεν κανουν καθολου διαφημηση και δεν κανουν ουτε λιανικη ουτε χονδρικη αλλα τα προιαντα προοθουντε απο τους αντιπροσωπους τους...ποια ειναι η αποψη σας ευχαριστω

αυτα ακριβος τα ερωτηματα εχουν μαθει και απαντανε οι γατοι απο αυτες της εταιριες!!!
μακρια φιλε μου!!!κανενα μελον δεν εχεις εκει!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μιας και ανέφερες ποσά.... ΕΣΥ ξέρεις κάποιον, έστω και έναν (1)  που να έχει μηνιαίο εισόδημα από τέτοια εταιρία, 50 και 55 χιλιάδες ευρώπουλα???!!!! :huh: :huh:  :grin: :grin:
...Έστω κι έναν πες μου...
και πάω στα καπάκια στον διυθυντή μου και ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ επί τόπου.

καλα τωρα ειναι επιπεδο συζητησης αυτο με την ερωτηση που εκανες?φυσικα και υπαρχουν και με διπλασια ποσα απο αυτα αλλα φυσικα ειναι προς το παρον τουλαχιστον οι πρωτομαστορες στην ελλαδα αντε και λιγο νεωτεροι που γινονται προεδροι και καρπωνονται απο τα εισοδηματα ολων των κατωτερων βαθμιδων.Βεβαια δεν πρεπει να αφησεις τη δουλιτσα σου εκτος αν νομιζεις οτι μπορεις να τα καταφερεις....

ενδεικτικα σου αναφερω οτι το 2003 ενας απο τους 5 προεδρους που ειχε η εταιρεια στην ελλαδα(εισοδηματα 100000 ευρω και πανω μηνιαιως) εφτασε τον σεπτεμβριο του 2003 τις 116000 ευρω για ενα μηνα,ετσι?και μας εδειξε κανονικα την επιταγη του απο την εταιρεια και το βιβλιαριο του ενημερωμενο πολλες φορες με αντιστοιχα ποσα απο τους προηγουμενους μηνες.....εν τω μεταξυ και το φιλαρακι που σας ελεγα που ειναι στην εταιρεια ακομη και το προσπαθει βγαζει μηνιαιως 1600 περιπου αλλα αυτο δεν ειναι στανταρ....για να συντηρεις ενα τετοιο ποσο πρεπει να βγαζεις καθε μηνα 2,3 απο κατω σου νεους supervisor οποτε αντιλαμαβανεστε και την δυσκολια του εγχειρηματος.Για οσους δεν ξερουν για να γινεις supervisor(το 2003 τουλαχιστον) χρειαζοταν να δωσεις 3000 ευρω....και να αγοραζεις μια ποσοτητα μεγαλη απο προιοντα τα οποια μπορει  είτε να τα πουλησει ο ιδιος είτε να τα πουλησουν οι ¨απο κατω του".Το φιλαρακι αυτο ασχολειται σχεδον καθημερινα με αυτο γυρω στα 6 χρονια και παραλληλα ειναι πολιτικος μηχανικος και συνολικα καθαριζει 4500 τον μηνα,3000 απο την κανονικη δουλεια και 1500 περιπου απο την εταιρεια πυραμιδα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ʼρα σε κοροιδεύουν... Στα λόγια μου έρχεσαι...

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου είσαι ένας εργατικός άνθρωπος ... και μπράβο γι΄αυτό. Και απ ότι φαίνεται έχεις καταλάβει ότι για να βγάλεις κάποια χρήματα χρειάζεται σκληρή δουλειά. Όχι 8ωρο, αλλά 12ωρο 14ωρο και βάλε......Απορώ όμως πως μπορείς και υποστηρίζεις αυτές τις εταιρείες....και αυτόν τον τρόπο εργασίας...

Όσο για τη μασονία, +1

δεν τις υποστηριζω,αλλωστε δεν προχωρησα σε επιχειρηματικες ευκαιριες κλπ...αν και ημουνα πελαγωμενος με την τοτε δουλεια μου και αρκετα απογοητευμενος,απλα θετω ενα πλαισιο μεσα στο οποιο πρεπει να κυμαινεται η συζητηση κατα την γνωμη μου...δεν σημαινει οτι επειδη σου τα εμφανιζουν ολα ωραιοποιημενα ειναι απατη,αν ηταν απατη δεν θα υπηρχαν και ανθρωποι να τα στηριζουν παρα μονο ο ιδρυτης της εταιρειας..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παντως αυτοι που ερχονται για να σε βαλουν στην δουλεια στραβωνουν ασχημα αμα τους αρνηθεις!!!!!το εχω κανει καμποσες φορες τους φωναζα οτι ενδιαφερομαι αλλα μετα την αναλυση τους ελεγα οχι!!!απιστευτα νευρα!!
στο τελος τους προτεινα να δουλεψουν για μενα!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
τους φωναζα οτι ενδιαφερομαι αλλα μετα την αναλυση τους ελεγα οχι!!! στο τελος τους προτεινα να δουλεψουν για μενα!!!!!!

Κι έχω κάνει κάτι παρόμοιο... και τελικά γάμησα 2 απ' αυτές που προσπαθούσαν να με πείσουν να συνεργαστούμε!!! χαχαχαχα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κι έχω κάνει κάτι παρόμοιο... και τελικά γάμησα 2 απ' αυτές που προσπαθούσαν να με πείσουν να συνεργαστούμε!!! χαχαχαχα

αυτο και αν ηταν ενδιαφερον σεμιναριο.....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Φίλε D-Max, εσύ που είσαι και από τση Κρήτη, και ξέρεις και από καλό λάδι, αν σε πλησιάσουν άλειψε το πούτσο σου με αυτό και πήγαινέ τους γαμιώντας.
Γίνε εσύ πιο πειστικός από αυτούς...

τι λες ρε φίλε και άμα τους αρέσει? οχι .. βούτημα στην άμμο για να γίνει σαν γυαλόχαρτο και μετά πήδημα

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ενδεικτικα σου αναφερω οτι το 2003 ενας απο τους 5 προεδρους που ειχε η εταιρεια στην ελλαδα(εισοδηματα 100000 ευρω και πανω μηνιαιως) εφτασε τον σεπτεμβριο του 2003 τις 116000 ευρω για ενα μηνα,ετσι?και μας εδειξε κανονικα την επιταγη του απο την εταιρεια και το βιβλιαριο του ενημερωμενο πολλες φορες με αντιστοιχα ποσα απο τους προηγουμενους μηνες.....εν τω μεταξυ και το φιλαρακι που σας ελεγα που ειναι στην εταιρεια ακομη και το προσπαθει βγαζει μηνιαιως 1600 περιπου αλλα αυτο δεν ειναι στανταρ....για να συντηρεις ενα τετοιο ποσο πρεπει να βγαζεις καθε μηνα 2,3 απο κατω σου νεους supervisor οποτε αντιλαμαβανεστε και την δυσκολια του εγχειρηματος.Για οσους δεν ξερουν για να γινεις supervisor(το 2003 τουλαχιστον) χρειαζοταν να δωσεις 3000 ευρω....και να αγοραζεις μια ποσοτητα μεγαλη απο προιοντα τα οποια μπορει  είτε να τα πουλησει ο ιδιος είτε να τα πουλησουν οι ¨απο κατω του".Το φιλαρακι αυτο ασχολειται σχεδον καθημερινα με αυτο γυρω στα 6 χρονια και παραλληλα ειναι πολιτικος μηχανικος και συνολικα καθαριζει 4500 τον μηνα,3000 απο την κανονικη δουλεια και 1500 περιπου απο την εταιρεια πυραμιδα...

Συγγνώμη, αλλά αν πιστεύεις ότι ο πρόεδρος μιας εταιρείας τέτοιας βγάζει αυτά τα λεφτά καθαρά τον μήνα τότε μπορείς να πιστέψεις οτιδήποτε. Παρεπιμπτόντως μήπως ξέρεις που κυμαίνεται ο μισθός Προέδρου πολυεθνικής εταιρείας στην Ελλάδα. Έτσι για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε studian νομίζω οτι βλέπεις τα πράγματα απο λάθος οπτική γωνία...
Προφανώς ο πρόεδρος μιας τέτοιας εταιρίας βγάζει τόσα λεφτά, ίσως και πολλά περισσότερα γιατί απλούστατα πρόκειται για εταιρίες εξαπάτησης, κλοπής και απάτης.
Και ώς γνωστόν οι παράνομες δραστηριότητες αποδίδουν πολύ περισσότερο απο τις νόμιμες.

Μην τους συγκρίνεις με τους προέδρους και τα ανώτατα στελέχη μιας νόμιμης πολυεθνικής εταιρίας..

Στην προκειμένη περίπτωση οι μαλάκες της υπόθεσης είναι αυτοί που πιστεύουν οτι μπορούν να γίνουν και αυτοί ανώτερα στελέχη στις εταιρίες-πυραμίδες.
Αφήστε παιδιά, προλάβανε και σας πήρανε τις θέσεις άλλοι  :uglystupid: :uglystupid:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Συγγνώμη, αλλά αν πιστεύεις ότι ο πρόεδρος μιας εταιρείας τέτοιας βγάζει αυτά τα λεφτά καθαρά τον μήνα τότε μπορείς να πιστέψεις οτιδήποτε. Παρεπιμπτόντως μήπως ξέρεις που κυμαίνεται ο μισθός Προέδρου πολυεθνικής εταιρείας στην Ελλάδα. Έτσι για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης.

Ε, με κάλυψε ο φίλος.... +99999999999999

Πολύ ευκολόπιστος μας βγήκες ρε vasos....
Μήπως θα ήταν καλύτερα να πονηρευτείς, και να το ξανασκεφτείς λιγάκι???

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια αυτο που μου εχει κανει εντυπωση αν και ποτε δεν βγαζω συμπερασματα απο μια εκπομπη στην τηλεοραση η μια συζητηση στο ιντερρνετ ειναι οτι δεν εχουμε ακουσει αντιλογο απο αυτες τις εταιριες δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιος εκπροσωπος τους να αναπτυξει μια επιχειρηματολογια γιατι δεν τους καλεσαν??τελος εαν καποιος εχει προβλημα ασ τους κανει μηνυση για απατη και αν αποδειχθει η απατη να τις κλεισουν...μεχρι τωρα βλεπω ενα σφυροκοππημα αδιακοπο χωρις αντιλογο προσωπικα εγω δεν εχω κατασταλαξει.. και ενα τελευταιο ερωτημα ειναι ολες απατη?? η ισχυει το ρητο μαζι με τα ξερα κεγοντε και τα χλωρα????

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μηνυσεις και "λουκετα"εχουν πεσει στην αμερικη τη δεκαετια 80 και πολλες απο αυτες μετακομισαν σε ευρωπη ασια!

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αμερικανικοεβραικές απάτες... Πουσταριά

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν έχουμε και λέμε ....

Ο πρώτος εκπαιδεύει και θα είναι προϊστάμενος-εποπτεύων σε 20 άτομα και θα κονομάει από τις πωλήσεις τους.

Κάθε ένας από αυτούς τους 20 εκπαιδεύει και θα είναι προϊστάμενος-εποπτεύων σε 20 άτομα και θα κονομάει από τις πωλήσεις τους (σύνολο 20*20 = 400 άτομα).

Κάθε ένας από αυτούς τους 400 εκπαιδεύει και θα είναι προϊστάμενος-εποπτεύων σε 20 άτομα και θα κονομάει από τις πωλήσεις τους (σύνολο 20*400 = 8000 άτομα).

Κάθε ένας από αυτούς τους 8000 θα είναι προϊστάμενος-εποπτεύων σε 20 άτομα και θα κονομάει από τις πωλήσεις τους (σύνολο 20*8000 = 160000 άτομα).

Κάθε ένας από αυτούς τους 160000 θα είναι προϊστάμενος-εποπτεύων σε 20 άτομα και θα κονομάει από τις πωλήσεις τους (σύνολο 20*160000 = 3200000 άτομα).

Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι να βρεις πελάτες για να πουλήσουν όλοι αυτοί γιατί μετά από μερικούς κύκλους σεμιναρίων και προσηλυτισμών όλη η Ελλάδα θα είναι πωλητές της Amway και σια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom