Νέα

Εσύ ξέρεις να γαμάς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επανέρχομαι (είμαι και κυκλοθυμικός να ξέρετε) στο θέμα. Θα επιθυμούσα η 5γιώτισσα (δεν ξέρω αν τη λένε Μαρία) να αποδεχθεί τη συγνώμη μου για το πρώτο επιθετικό μου ποστ. Για να δικαιολογήσω την αταξία μου, έφταιγε και το βραδυνό δοκάρι (για πολλαπλή φορά το τελευταίο δίμηνο) στο στοίχημα, please accept my apologies, τώρα μην απαντάς Αγγλικά, ομιλώ και γράφω χειρότερα κι από Τσίπρα :grin:
Βέβαια η άποψή μου για την πράξη, είναι να γίνεται όπως το γουστάρουν κι οι δυο, χωρίς οδηγίες, όπως τους καυλώνει για να το γράψω απλούστερα!

Οχι αγαπητε, ειμαι ο πρωτος που επιθυμει την αμεση εκδιωξη της συγκεκριμενης απο το μπου.
Τώρα θα κάνω το δικηγόρο της (χωρίς να κάλεσε - πρώτη φορά πόσταρα σε θέμα της): η 5γιώτισσα να διωχθεί ή κάποιοι άλλοι από εδώ μέσα?
Αν κι είσαι παλαιό μέλος με ενεργότερη συμμετοχή, βλέπεις την κορυφή του παγόβουνου. Άσχετα με το τι είδους θέματα ανοίγει, δεν την έχω πετύχει κάπου (δεν είμαι κι η Ιντερπόλ να παρακολουθώ τον καθέναν) να βρίζει, να σπαμμάρει ασύστολα....
Το αν εσύ έχεις εμπάθεια απέναντί της (όπως κι εγώ έχω έχω για κάποιους άλλους - ο καθένας μας έχει τα δικά του κριτήρια για να χαρακτηρίζει αντιπαθητικό κάποιον/α) δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρει η 5γιώτισσα (είτε οι άλλοι) πόδι εδώ και τώρα. Η απαξίωση μαζί με την αδιαφορία των υπολοίπων θα λειτουργήσει ως καταλύτης κι η χημική αντίδραση με προιόν την εθελούσια εξόδο θα γίνει γρηγορότερα.
Και για να προλάβω, τα επόμενα σχόλια, μη θεωρήσεις/ετε ότι τα χώνω στη 5γιώτισσα καθόσον πυρφορίζω αλλού (δείτε το προφίλ αν δε γνωρίζετη ήδη). Αν τώρα κάτι αλλάξει στο μέλλον κι αρχίζω να στέλνω παρθένο έλαιο στην Αγγλία, ε θα το καταλάβετε :grin:

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Ντουντάρα ποιά Πενταγιώτισσα και τ΄αρχ@@δια μας κουνιούνται!ΛΙΛΑΣ ρε μούτρο και μόνο ΛΙΛΑΣ

Επισκέπτης
Αγαπητέ, ο καθένας έχει τα γούστα του!
Π.χ. εγώ το έκανα και με τη Νανά κάποτε :rolleyes: :o τώρα πώς τα κατάφερα είναι αλλουνου παππά ευαγγέλιο!
Τώρα κάπου διάβασα ότι η 5γιώτισσα είναι υποθετική γυναίκα, δε μπορώ να σας το επιβεβαιώσω, αλλά και δε με ενδιαφέρει επί του παρόντος!

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36

Συνημμένα

• Adobe_20170918_205120.jpg
    Adobe_20170918_205120.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Adobe_20170918_205333.jpg
    Adobe_20170918_205333.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 21
Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Και γιατί δεν μας λένε και οι γυναίκες του σαη αν μπορούν να ικανοποιήσουν έναν άντρα  :think:

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36
Και γιατί δεν μας λένε και οι γυναίκες του σαη αν μπορούν να ικανοποιήσουν έναν άντρα  :think:

τυπε δεν εχει μεινει ουτε μια γυναικα στο σαϊτ    :S :S :S
μονο τραβελοι υπαρχουν σαν τον ντοπα και τον λιλα   :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε δεν εχει μεινει ουτε μια γυναικα στο σαϊτ    :S :S :S
Mα να σου πω ότι έχεις δίκιο κι ήταν ένας λόγος που με οδήγησε να ρίξω το προηγούμενο σεντόνι. Άσχετα τι κάνει αυτή είτε εγώ κι ο καθένας μας, η γυναικεία παρουσία είναι πάντα θεμιτή :grin: δίνει έναν άλλον αέρα στο σάητ και για αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικότεροι απέναντί τους.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
O Enduro ειναι ο pipinia luv πλέον ;  :huh: :think:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.720
Πόντοι
3.715
δίχως τη σωστή διέγερση των νεύρων στην ευαίσθητη γυναικεία περιοχή ενδιαφέροντος, δεν έχει νόημα η κουβέντα. Όταν ξέρεις να διαβάζεις τι την φτιάχνει, το κάνεις και γίνεται πύραυλος, τότε ξεκινάμε να συζητάμε το αν ξέρεις ή δεν ξέρεις να γαμάς, αλλά το δεύτερο, προϋποθέτει ότι ξέρεις το μοντάρισμα της μηχανής για ψηλά, χαμηλά, ρελαντί κλπ. αν δεν το έχεις κλάφτα χαραλάμπη.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
δίχως τη σωστή διέγερση των νεύρων στην ευαίσθητη γυναικεία περιοχή ενδιαφέροντος, δεν έχει νόημα η κουβέντα. Όταν ξέρεις να διαβάζεις τι την φτιάχνει, το κάνεις και γίνεται πύραυλος, τότε ξεκινάμε να συζητάμε το αν ξέρεις ή δεν ξέρεις να γαμάς, αλλά το δεύτερο, προϋποθέτει ότι ξέρεις το μοντάρισμα της μηχανής για ψηλά, χαμηλά, ρελαντί κλπ. αν δεν το έχεις κλάφτα χαραλάμπη.
Καλά μαγκες,γωνια διεισδυσης,βαθος και ταχυτητα και κουραφεξαλα.Αμα εχεις diamond visa και platinum mastercard,χυνουν ποταμια στο shopping therapy.Το κασερι ειναι το μεγαλυτερο αφροδισιακο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τους πενηντάρηδες όπως η αφεντιά μου ο στόχος του σεξ δεν είναι πλέον μια απλή ικανοποίηση ανάγκης, όπως η πείνα για παράδειγμα.

Και αυτό γιατί πιστεύω ότι όλη η Ιστορία στο σέξ είναι η διαδρομή. Ο προορισμός, δηλαδή το χύσιμο, ακόμη και με μαλακία επιτυγχάνεται

Στόχος για εμένα τουλάχιστον είναι η αναγωγή της σχετικής ηδονικής διαδικασίας σε ένα είδος τελετουργικού με  έντονα τα στοιχεία της ανταγωνιστικότητας και του ''παιχνιδιού'' ανάμεσα σε εμένα και τη γυναίκα.

Η εγκεφαλική διέγερση που έτσι πετυχαίνεις, και οι εικόνες που σου μένουν μετά, αφήνουν μια αίσθηση αυτοεκπλήρωσης και μακαριότητας που για εμένα τουλάχιστον είναι η απόλυτη επίγευση ενός επιτυχημένου ραντεβού.

Οι  τάσεις υγιούς αυτοσαρκασμού μετά χαρακτηριστικού μειδιάματος που παρατηρούσα και δεν καταλάβαινα όταν ήμουν πιτσιρικάς, σε πιο μεγάλης ηλικίας ανθρώπους που θαύμαζα γιατί  αποδεδειγμένα είχαν ζήσει μια έντονη σεξουαλική ζωή, ήταν πιστεύω συνισταμένη αυτής της επίγευσης με μια δόση ματαιότητας, στην οποία  δεν θελω εδώ να αναφερθώ παρπάνω.

Για να πετύχει όμως η αναγωγή ενός γαμησιού στη διαδικασία που περιγράφω παραπάνω πρέπει να βάλεις  και τη γυναίκα στο σχετικό νόημα.

Και ενώ οι περισσότερες μη επαγγελματίες αυτό το κάλεσμα το δέχονται όπως όλες οι γυναίκες θα δεχόντουσαν ένα κάλεσμα σε χορό για παράδειγμα, οι επαγγελματίες δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα το δεχθούν. Και στην πάγια παραπάνω ταχτική μου με τις επαγγελματίες έχω φάει αρκετές  ( και κάποιες φορές ακριβές )    φόλες που από τάκτ δεν αναφέρω σε κριτικές μου μια και προσπαθώ πάντα να σέβομαι και να βλέπω με θετικό μάτι τις εργαζόμενες του χώρου.

Πρέπει η γυναίκα  πρώτον να  ''το χει'', πρέπει να μην είναι διεκπεραιωτική στη βάση του ''εντάξει πελάτης είναι'', και πρέπει τέλος εσύ σαν άντρας να της  το ξυπνήσεις.

Ολα αυτά που παραπάνω περιγραφω νομίζω ότι δεν είναι σε καμμία πρίπτωση εφικτό βέβαια να επιτευχθούν στο δεκάλεπτο του Μεταξιού η στο δεκαπεντάλεπτο της φυλής.

Είναι άλλο πράγμα να φας ένα σουβλάκι στα όρθια για να χορτάσεις τη πείνα σου και άλλο να απολάυσεις ένα γεύμα με πλούσια και σπάνια εδέσματα σε ένα καλό εστιατόριο. Δεν κατηγορώ το πρώτο, έχει και αυτό την αξία του. Απλά στη φάση της ζωής μου που τώρα βρίσκομαι μου αρέσει μόνο το δεύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom