madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ο φιλος εδω θα ελεγα να παρει S2000. Με τα υπολοιπα θα τραβαει τα αρχιδια του...
Ola τα μτχ που ερχονται στην Ελλαδα ερχονται για ενα και μονο λογο ο Γερμανος δεν ξερει τι σημενει σερβις..
Παιρνει ενα καινουργιο το συντιρει με τα βασικα <λαδια φιλτρα μπουζι> και μολις πατισει 5ετια και αρχισει να ζηταει..Πουλημα και καινουργιο..
Ο φιλος εδω θα ελεγα να παρει S2000. Με τα υπολοιπα θα τραβαει τα αρχιδια του...
πρέπει να πω ότι με προβληματίζετε....για να επιμένετε κάτι θα ξέρετε.
είμαι περίεργος ... τι στα διάλα? θα βρω κάποιο για τεστ ντραϊβ...
έρχονται για πολλούς λόγους
Ο Γερμανός τα προσέχει. Ακόμα και τη παραμικρή γρατζουνιά θα τη φτιάξει μια και συνήθως τα πληρώνει η ασφάλεια.
ΔΕΝ είναι τρακαρισμένα. Αν είναι ΠΟΛΥ τρακαρισμένο (δηλ αν υπάρχει υποψία ότι πήρε σασί) η αστυνομία που θα έρθει να καταγράψει το ατύχημα μπορεί επί τόπου να πάρει την άδεια και θα δηλωθεί επίσημα στην ασφάλεια total loss. Αν είναι λιγότερο τρακαρισμένο και τολμήσεις να το πουλήσεις χωρίς να το πεις και ο αγοραστής το βρει, πας φυλακή! (έτσι ακριβώς όπως σας το λέω - πούλησα στη γερμανία μεταχειρισμένο).
Συμφωνώ εν μέρει για τα σέρβις. Αλλά θα είναι ΟΛΑ τα σερβις στην ώρα τους και γραμμένα στο βιβλίο!
Ας δώσω και εγώ ένα τιπ λοιπόν: άφοβα τα εισαγωγής από Γερμανία, 99% είναι πολύ καλύτερα μεταχειρισμένα από τα αντίστοιχα ελληνικά.
εγω το ειπα οτι ετοιμαζεσαι για εσχάτη προδοσία, αλλα ποιός μ ακούει..πρέπει να πω ότι με προβληματίζετε....για να επιμένετε κάτι θα ξέρετε.
είμαι περίεργος ... τι στα διάλα? θα βρω κάποιο για τεστ ντραϊβ...
Ακριβώς έτσι.Ola τα μτχ που ερχονται στην Ελλαδα ερχονται για ενα και μονο λογο ο Γερμανος δεν ξερει τι σημενει σερβις..
Παιρνει ενα καινουργιο το συντιρει με τα βασικα <λαδια φιλτρα μπουζι> και μολις πατισει 5ετια και αρχισει να ζηταει..Πουλημα και καινουργιο..
Στο θεμα σκουριας τα αυτοκινητα απο ελλαδα ειναι πολυ πιο ασφαλη.
εγω το ειπα οτι ετοιμαζεσαι για εσχάτη προδοσία, αλλα ποιός μ ακούει..
άφοβα τα εισαγωγής από Γερμανία, 99% είναι πολύ καλύτερα μεταχειρισμένα από τα αντίστοιχα ελληνικά.
ειναι.μεχρι να τα πιασει στα χερια του ο ελληνας μαντρας,να τους ριξει καμια 30αρα χιλιάδες χιλιόμετρα
και να στο πουλησει σαν ευκαιρια ...
υγ.εκτος αν λες να φερεις μονος σου αμαξι απο κει
. γιατί πάντα ζητάμε το service book και εκεί τι θα κάνει? ;)
περίπου 15 είναι το ΜΑΧ που μπορεί να ρίξει... γιατί πάντα ζητάμε το service book και εκεί τι θα κάνει? ;)
άαααλλη είναι η μαϊμουδιά (από όπου βγαίνει και μεγάλο ποσοστό του κέρδους, ίσαμε 21% αν με πιάνεις)
Αν σου πω πως μερικοι εχουν φτασει στο σημειο να φτιαχνουν μαιμου service book θα με πιστεψεις? Μην εμπιστευσεσαι κανεναν.
Βαλε και κανα lancer ψηφοφορια
evo για πάντα
evo δεν παίζει. μια γρήγορη μαούνα είναι και τίποτα περισσότερο. άσε που θα πρέπει να το κόψεις για να το κάνεις cabrio!!
*P *P *P *P *P