αν σου τυχει τοτε μην την παρεις. τα παντα ειναι θεμα πιθανοτητων.Αυτα για τις "αντιρετροϊκες αγωγες" τα εχουμε ξαναγραψει εδω μεσα. Και θυμαμαι λεγαμε οτι ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να κανεις μια μηνιαια θεραπεια εξαιρετικα επωδυνη και εξαντλητικη για μια υποψια, διαλυοντας τον οργανισμο σου. Εισαι γιατρος? Αν εισαι, τοτε οκ. Αλλιως μην λες ό,τι να' ναι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 175K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
βουτηξες το καυλι σε αγιασμο;
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
welcome to the clubΠαιδιά είμαι ράκος, έσπασε το προφυλακτικό κατά την διάρκεια ΕΝΤΟΝΟΥ anal με Ρωσίδα ιερόδουλη και όχι από τις προσεκτικές. Πρέπει να εκτέθηκα ένα λεπτό περίπου.
Η κοπέλα μου είπε ότι είχε καθαρές εξετάσεις πριν κάτι μηνες αλλά παραδέχτηκε ότι έχει κανει sex χωρις προφύλαξη από τοτε....
Το μόνο που έκανα είναι να πλυθώ με betadin... Αίμα δεν είδα πουθενα...
Μεγάλη καντεμιά είχα να πάρω call girl απο τα 17 (είμαι 35) και κοιτα να δεις τι μου έκατσε...
Τι κάνω τώρα ρε παιδιά?
συνεβη περσι τετοιον καιρο κ ειμαι ακομη ορθιος ,η γιατρος με καθυσηχασε....κ ολα καλα
Πήγα στο Συγγρού σήμερα. Για την προληπτική αντιρετροϊκή αγωγή ο γιατρός μου είπε ότι είναι περισσότερες η πιθανότητες να με βλάψει η ίδια η αγωγή παρά να πάθω HIV και ότι δεν εγκρίνεται στην περίπτωση μου. Θα μπορούσα να αγοράσω τα φάρμακα αλλά μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή του γιατρού. Ενημερωτικά λέω ότι αν ήταν από Αφρική η κοπέλα τότε (από ότι κατάλαβα) θα μου έδιναν την προληπτική αγωγή. Έκανα όμως προληπτικά εμβόλιο για ηπατίτιδα Β γιατί όπως είπε ο γιατρός η ασθένεια αυτή είναι αρκετά διαδεδομένη στην Ρωσία. Θα πρέπει να κάνω εξετάσεις για τα πάντα αλλά θα περάσει καιρός για να ξέρω σίγουρα.
Anyway χίλιες φορές παρά αυτό το άγχος και η ταλαιπωρία.
Επισκέπτης
Σωστός ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Απλά μην τσαντίζεσαι όταν θα σε λένε μαλάκα.Anyway χίλιες φορές παρά αυτό το άγχος και η ταλαιπωρία.
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Σωστός ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ! Απλά μην τσαντίζεσαι όταν θα σε λένε μαλάκα.
Μας τα είπες όλα, εκτός αν δοκίμασες μερέντα......
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Η ΠΑΛΑΜΩ
καλύτερα θηριοδαμαστής
παρά του κώλου εραστής
καλύτερα με την Παλάμω
θα φτάσεις μέχρι και στο γάμο
και όταν θα την παντρευτείς
το σπέρμα το ταχυδροεμείς
παρτο και βάλτο εκει που ξέρεις
παίδιά να κάνεις άμα θέλεις
εγώ ξανά σε τρύπα δεν τον βάζω
απ τη παλάμη έξω δεν τον βγάζω
καλύτερα θηριοδαμαστής
παρά του κώλου εραστής
καλύτερα με την Παλάμω
θα φτάσεις μέχρι και στο γάμο
και όταν θα την παντρευτείς
το σπέρμα το ταχυδροεμείς
παρτο και βάλτο εκει που ξέρεις
παίδιά να κάνεις άμα θέλεις
εγώ ξανά σε τρύπα δεν τον βάζω
απ τη παλάμη έξω δεν τον βγάζω
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Τα ιδια λεμε και στη γυναικα...."ποτε δεν θα μπω σε αλλο σωμα"
...παρα μόνο , ως πώμα ! Μπλόπ !
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
...παρα μόνο , ως πώμα ! Μπλόπ !
hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
η γκαντεμια μου ρε πουστη μου..προχτες και ενω υπηρχε θεμα με την κοπελα μου,κανω να βγω(-τελειωνα εκεινη την στιγμη)με το μυαλο μου ησυχο αφου φορουσα το "κρανος". οπως παντα κλασματα του δευ/πτου πριν τελειωσω τραβιεμαι εξω..ελα που ειχε σπασει ομως!(πρωτη φορα το επαθα)και απο εκεινη την ωρα αναρωτιεμαι αν προλαβα εστω να βγω εγκαιρα η οχι.. :o σας εχει σπασει σε αναλογη περιπτωση?η κοπελα μου πιστευει πως εσπασε την ωρα που εβγαινα γιατι λεει βγηκα αποτομα απο φοβο που εχω γενικα μην τελειωσω μεσα.αυτα.καλημερα σας
φιλε μην ακους μαλακιες θα σου πω τη γνωμη μου απλα ναι μπορει να μεινει εγκυος ξερεις ποτε εσπασε οχι
αν εσπασε την ωρα που ησουν μεσα το ξερεις η εσπασε σιγουρα κατα την εξοδο πραγμα σπανιο
αν εσπασε μεσα εισαι σιγουρος οτι δεν φυγανε τιποτα προσπερματικα υγρα
και ενταξυ ανθρωποι ημαστε λαθοι συμβαινουν γιατι δεν πηγες στο φαρμακειο να παρεις χαπι επομενης μερας απλα και ωραια και να το παρει και να ληξει εκει το θεμα παρα μιλαμε θεωριτικα
συμβουλη για το μελλον το να εχεις το ανγχος να τραβηχτεις μην σε απασχολει αν εχεις φορεσει σωστα το πραφυλακτικο
σημειωση παταμε το χωρο του σπερματος και μετα τυλιγουμε προς τα κατω οταν το φοραμε γιατι αν παρει αερα συνηθως σπαει
επισης οταν τελειωνουμε και βγαζουμε το προφυλακτικο παμε στο μπανιο το φουσκωνουμε η το γεμιζουμε με νερο και κοιταμε αν εχει σπασει αλλα αν εχει φορεθει καλα το προφυλακτικο δυσκολα σπαει εκτος αν γαμας κωλο οποτε το θεμα εγκυμοσυνης δεν παιζει
α και κατι τελευταιο μην χρησιμοποιεις προφυλακτικα duo 8 στα 10 σπανε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τελικα τυπε καφαση τι εγινε?η γκαντεμια μου ρε πουστη μου..προχτες και ενω υπηρχε θεμα με την κοπελα μου,κανω να βγω(-τελειωνα εκεινη την στιγμη)με το μυαλο μου ησυχο αφου φορουσα το "κρανος". οπως παντα κλασματα του δευ/πτου πριν τελειωσω τραβιεμαι εξω..ελα που ειχε σπασει ομως!(πρωτη φορα το επαθα)και απο εκεινη την ωρα αναρωτιεμαι αν προλαβα εστω να βγω εγκαιρα η οχι.. :o σας εχει σπασει σε αναλογη περιπτωση?η κοπελα μου πιστευει πως εσπασε την ωρα που εβγαινα γιατι λεει βγηκα αποτομα απο φοβο που εχω γενικα μην τελειωσω μεσα.αυτα.καλημερα σας
εγινες μπαμπας?
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Βασικά όσο εύκολο είναι να γκαστρωθεί μία, άλλο τόσο δύσκολο είναι.
Μετράει πολύ το αν βρίσκεται σε γόνιμες μέρες που και πάλι είναι δύσκολο ακόμα και τότε, οπότε ο καυλέας για να μην απαντήσει μάλλον τη γλίτωσε.
Δυστυχως αν θέλει ένα ζευγάρι πλέον να πιάσει παιδί, είναι πολύ δύσκολο με τις συνθήκες ζωής, εννοώ διατροφικές συνήθειες , τσιγάρο κτλ κτλ.
Μετράει πολύ το αν βρίσκεται σε γόνιμες μέρες που και πάλι είναι δύσκολο ακόμα και τότε, οπότε ο καυλέας για να μην απαντήσει μάλλον τη γλίτωσε.
Δυστυχως αν θέλει ένα ζευγάρι πλέον να πιάσει παιδί, είναι πολύ δύσκολο με τις συνθήκες ζωής, εννοώ διατροφικές συνήθειες , τσιγάρο κτλ κτλ.
fffffffffffff
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα σας.... μολις εκλεισα τα 18 κ σημερα πηγα μια βολτα στην φυλης κ μου εσπασε το προφυλακτικο.....
τωρα εχω τρελαθει λεω αυριο να παω για εξετασεις αλλα ντρεπομαι αλλα θα παω τι να κανω... .....
στους γονεις μου δεν μπορω να το πω....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το kνοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
εχω τρελαθει πηγα στην τσατσα και την ρωτησα αν εχει χαρτια η κοπελα και αυτη μου ειπε οτι εχει περασει εξετεσεις καθως μετα απο αυτο που εγινε στην φωκαιας και καλα κανουν εξετασεις....εγω δεν το πιστευω βεβαιως.....
μπορει να με βοηθησει καποιος?
κ λογικα μπορει να εχω κολλησει και κατι λογικο δεν ειναι?
και το ξερω μπορει να υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα οπως ειμαι εγω τωρα ......
παντως ευχαριστω εκ τον προτέρων οποιοδήποτε ασχοληθεί με το θεμα μου!
τωρα εχω τρελαθει λεω αυριο να παω για εξετασεις αλλα ντρεπομαι αλλα θα παω τι να κανω... .....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το kνοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
εχω τρελαθει πηγα στην τσατσα και την ρωτησα αν εχει χαρτια η κοπελα και αυτη μου ειπε οτι εχει περασει εξετεσεις καθως μετα απο αυτο που εγινε στην φωκαιας και καλα κανουν εξετασεις....εγω δεν το πιστευω βεβαιως.....
και το ξερω μπορει να υπαρχει παρομοιο θεμα αλλα οπως ειμαι εγω τωρα ......
παντως ευχαριστω εκ τον προτέρων οποιοδήποτε ασχοληθεί με το θεμα μου!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εσκασε το κυριακατικο παρατραγουδο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλησπερα σας.... μολις εκλεισα τα 18 κ σημερα πηγα μια βολτα στην φυλης κ μου εσπασε το προφυλακτικο.....
θελω να παω απλως θα ηθελα να μου πει καποιος αν γινεται που ειναι αυτο το νοσοκομειο τι χρειαζετε να παρω μαζι μου, βιβλιαριο,αν χρειαζομαι λεφτα......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις