Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
χαχα κι εμενα μουσπασε χθες βραδυ η καποτα για αλλη μια φορα ενω γαμουσα απο τον κωλο πουτανα στο μεταξι.

Τωρα η απορια μου ειναι η εξης: αφου εγινε που εγινε το κακο μπορω να τη γαμαω ακαποτα απο δω και περα?  :2funny:
Δεν ξερω για HIV,HPV,PVC,κτλ. αλλα μια Λευκορεια την εχεις στο τσεπακι οταν σκιζεις κωλαρακι

Επισκέπτης
χαχα κι εμενα μουσπασε χθες βραδυ η καποτα για αλλη μια φορα ενω γαμουσα απο τον κωλο πουτανα στο μεταξι.

Τωρα η απορια μου ειναι η εξης: αφου εγινε που εγινε το κακο μπορω να τη γαμαω ακαποτα απο δω και περα?  :2funny:

Φιλε εγραψες  προχορα αφοβα! Σπιτοσε την να σου πλενει κιολας!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Σήμερα μου σπασε η καπότα..μετά απο σκληρό γαμήσι με τη κοπέλα μου. Της είπα ότι αύριο πρωι πρωί θα πάμε μαζί να πάρουμε χάπι απ το φαρμακείο (γιατί δε το κατάλαβα κι έχυσα μέσα της). Λέτε να ναι αργά μέχρι το πρωϊ? :think:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Σήμερα μου σπασε η καπότα..μετά απο σκληρό γαμήσι με τη κοπέλα μου. Της είπα ότι αύριο πρωι πρωί θα πάμε μαζί να πάρουμε χάπι απ το φαρμακείο (γιατί δε το κατάλαβα κι έχυσα μέσα της). Λέτε να ναι αργά μέχρι το πρωϊ? :think:

διάβασε εδώ

δεν ξέρω να βοηθήσω περισσότερο....

Gangstarr

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
na rotiso re mages tha eprepe na fovame gia akapoth pipa apo city tours... ego toso kero nomiza pos akapoto bukitsi einai arketa asfales kai ton miraza afova.... skepseis sas :pipa2:

sensi

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Αργα  δεν ειναι, στο πρωτο 12ωρο εχει μεγαλες πιθανοτητες να μην προχωρησει σε εγκυμοσυνη.
Αλλα δεν ειναι 100% σιγουρο οτι δεν θα μεινει.
Το χαπι αυτο εχει δοσολογια ελεφαντα σε ορμονες οποτε μεσα σε αυτη την εβδομαδα που θα το παρει να εχεις αρκετη υπομονη απεναντι της.
Βεβαια για να μην φρικαρεις το να μεινει μια γυναικα εγκυος δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα.
Περιπου 3 μερες ειναι οι πολυ επικυνδυνες το μηνα,ολες οι αλλες ειναι σχεδον ακινδυνες.
Καλο ειναι η κοπελα να κανει ενα ελεγχο για το ποιες ειναι οι γονιμες μερες της και εκεινη την περιοδο να ειναι ιδιαιτερα προσεχτικη.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
na rotiso re mages tha eprepe na fovame gia akapoth pipa apo city tours... ego toso kero nomiza pos akapoto bukitsi einai arketa asfales kai ton miraza afova.... skepseis sas :pipa2:
μην αγχωνεσαι ρε φιλε συνηθως τα σιτυ τουρσ και γενικα οι κοπελες του ειδους ειναι πιο ασφαλεις απο την καθε καριολα που γαμας και ειναι απλα πουτανα που δεν πληρωνεται :dancing:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
φιλαράκο διαβασε...Το τέλειο σπερμα να εχεις ζει 48 ώρες στην μήτρα της. Της γυναικας το ωαριο ζει 8 ωρες. Η γυναικα κατεβαζει 1 το μηνα. Αν την πηδηξες αυτο το συγκεκριμενο ωκταωρο τοτε την αφησες εγκυο..Θεωρητικα η γυναικα εχει ωορηξια απο 13 εως 17 ημερα του κυκλου της.Αυτο όμως δεν ισχύει πάντα.Συνήθως μια απορυθμιση στις ορμονες να εχει δεν ξερεις ποτε κατεβάζει το "αυγουλακι" της...Αυτα

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ..Δέν ξέρω άν η κοπελιά έμεινε έγκυος- μόνο φρόντισε να φανείς ΑΝΔΡΑΣ. Ένα λάθος ΔΕΝ διορθώνεται με ένα ΑΛΛΟ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ .Το χάπι της επόμενης μέρας που προφανώς αναφέρεις είναι ΕΚΤΡΩΤΙΚΟ-ΦΟΝΙΚΌ χάπι και όχι αντισυληπτικό ! Μεγάλη αμαρτία ο ΦΟΝΟΣ. Στο σάιτ αυτό είμαστε όλοι αμαρτωλοί ....έχουμε πάθος με την γυναικεία σάρκα...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΟ. Δεν ξέρω αν πήρε η κοπέλα τούτη την ώρα το καταραμένο χάπι...ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ότι το ΕΠΙΤΡΑΧΗΛΙΟΝ ΤΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥ μας περιμένει όλους μας !!!

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ΠΙΠΤ'ΕΓΕΙΡΑΙ (Επεσες -σήκω ! )

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ..Δέν ξέρω άν η κοπελιά έμεινε έγκυος- μόνο φρόντισε να φανείς ΑΝΔΡΑΣ. Ένα λάθος ΔΕΝ διορθώνεται με ένα ΑΛΛΟ...ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ .Το χάπι της επόμενης μέρας που προφανώς αναφέρεις είναι ΕΚΤΡΩΤΙΚΟ-ΦΟΝΙΚΌ χάπι και όχι αντισυληπτικό ! Μεγάλη αμαρτία ο ΦΟΝΟΣ. Στο σάιτ αυτό είμαστε όλοι αμαρτωλοί ....έχουμε πάθος με την γυναικεία σάρκα...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΟ. Δεν ξέρω αν πήρε η κοπέλα τούτη την ώρα το καταραμένο χάπι...ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ότι το ΕΠΙΤΡΑΧΗΛΙΟΝ ΤΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥ μας περιμένει όλους μας !!!
Μαθε τι ειναι το χαπι πρωτα και μετα κανεις κυρηγμα.

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΩΑΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. ΣΥΛΗΨΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ. Αρα το εν λόγω χάπι ΔΕΝ είναι Αντισυληπτικό-είναι εκτρωτικό....ΜΑΘΕ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΥΤΟ....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΩΑΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. ΣΥΛΗΨΗ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ. Αρα το εν λόγω χάπι ΔΕΝ είναι Αντισυληπτικό-είναι εκτρωτικό....ΜΑΘΕ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΑΥΤΟ....
Οτι θα υπηρχαν και θεουσες στο μπουρδελα.κομ δεν το περιμενα.
Εσυ το πιθανος γονιμοποιημενο ωαριο μερικων ωρων το θεωρεις εμψυχο πλασμα;

Αν το ψαξεις θα δεις οτι ολοι το λενε αντισυλληπτικο της επομενης μερας και οχι εκτρωτικο οπως εσυ .
Το αντισυλληπτικό, χάπι της επόμενης μέρας έχει τις ακόλουθες δράσεις:

* Εμποδίζει την ωορρηξία
    * Εμποδίζει τη γονιμοποίηση
    * Εμποδίζει την εμφύτευση του γονιμοποιημένου ωαρίου στη μήτρα

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Οτι θα υπηρχαν και θεουσες στο μουρδελα.κομ δεν το περιμενα.
Εσυ το πιθανος γονιμοποιημενο ωαριο μερικων ωρων το θεωρεις εμψυχο πλασμα;
Αγαπητέ δεν κάνω τον έξυπνο. Χαρακτηρισμοί όπως "θεουσα" δεν είναι σωστό να λέγονται. Εγώ δεν έβρισα κανέναν. Αν ήμουν "Αγιος" θα ήμουν εδώ? Εγώ είμαι ένας ΑΝΔΡΑΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΗ...
Πάντως το θέμα του πότε εμψυχούται το έμβρυο είναι δογματικό - φιλοσοφικό θέμα. Υπάρχουν και ορισμένοι που δεν πιστεύουν στην ψυχή...Εσύ μου με προσβάλεις  ξέρεις αν ο φίλος που έχει το θέμα με την κοπελιά του, ότι ΔΕΝ είναι Χριστιανός Ορθόδοξος?
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ "ΕΞ ΑΚΡΑΣ ΣΥΛΗΨΕΩΣ"
Εάν ο φίλος με την πιθανή εγκυμοσύνη της κοπέλας του είναι Χριστιανός ας το λάβει υπόψιν του αν όχι ας με αγνοήσει...
Να κάνω και ένα ερώτημα - δηλαδή πότε μία κοπέλα είναι έγκυος( και σε τί?) όταν λάβει χώρα η γονιμοποίηση ή η εμψύχωση ??? Απο την γονιμοποίηση μέχρι την εμψύχωση του εμβρύου σε τί είναι ΕΓΚΥΟΣ η Γυναίκα ? ΟΧΙ σε ΑΝΘΡΩΠΟ ? Αληθινά μεγάλη σύγχυση επικρατεί στις μέρες μας...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Διαβασε και τα υπολοιπα που εγραψα γιατι μαλλον απαντησες πριν τα προσθεσω. :)

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Αυτοί οι ΑΘΕΟΙ που λέγουν τα εκτρωτικά χάπια αντισυληπτικά είναι οι ίδιοι με αυτους που βαφτίζουν "νεκρους" τους λεγόμενους αντιεπιστημονικώς "εγκεφαλικά νεκρούς" Και ξέρεις πού είναιτο τραγικό αστείο... ? Ότι οι μεγαλογιατροί ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ως προς τον ορισμό του θανατού από χώρα σε χώρα...!!! Φτάνουν στο σημείο στην εγχείριση αφαίρεσης των οργάνων να χορηγούν ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ στον θεωρούμενο από τους ίδιους ως "ΝΕΚΡΟ" !!! ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ...

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ??? :think:

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Οι ουσίες που περιλαμβάνει το "χαπι της επόμενης μέρας" είναι κοκτέιλ αντισυλληπτικών και εκτρωτικών ουσιών. Αν μία γυναίκα  πάρει το "χαπι της επόμενης μέρας" πρίν την σύλληψη αυτό ενεργεί σαν απλό αντισυλληπτικό , αν το πάρει όμως μετά την σύλληψη αυτό πλέον ενεργεί ως ΕΚΤΡΩΤΙΚΟ... ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ (ΣΥΛΛΗΨΗΣ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom