Γιατι δεν πηγαινες το πρωι αφου χθες το βραδυ σου εσπασε;Δυστυχώς φίλε δεν μπορώ να το πάρω τόσο χαλαρά (έλα λίγο στη θέση μου και ίσως καταλάβεις τι εννοώ). Βασικά έχω ψιλο-φρικάρει...είναι κι απόγευμα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα εκτός από την προσευχή μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 175K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Δυστυχώς φίλε δεν μπορώ να το πάρω τόσο χαλαρά (έλα λίγο στη θέση μου και ίσως καταλάβεις τι εννοώ). Βασικά έχω ψιλο-φρικάρει...είναι κι απόγευμα και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άμεσα εκτός από την προσευχή μου.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Καπότα σπασμένη
κι η πούτσα πεσμένη,
με σπέρμα λουσμένη,
μιά τρύπα σκισμένη.
Ζωή στα μπουρδέλα
τζόγος στη τρέλα
ύμνος στη καύλα
τελεία και παύλα
Αφιερωμένο στους απανταχού, αμετανόητους, μπουρδελιάρηδες !
κι η πούτσα πεσμένη,
με σπέρμα λουσμένη,
μιά τρύπα σκισμένη.
Ζωή στα μπουρδέλα
τζόγος στη τρέλα
ύμνος στη καύλα
τελεία και παύλα
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδιά έπαθα ακριβώς το ίδιο χτες το βράδυ σε studio και έχω πανικοβληθεί. Και τι εννοώ; Αφού τελείωσα διαπίστωσα ότι είχε σπάσει το προφυλακτικό. Η κοπέλα εντελώς ατάραχα μου είπε ότι κάνει τακτικά εξετάσεις και να μην αγχώνομαι (+ότι παίρνει αντισυλληπτικά). Ήθελα να ρωτήσω εάν η χορήγηση αντιρετροϊικής αγωγής εντός 72 ωρών όπως είδα σε κάποια post και στο internet μπορεί όντως να προλάβει τον HIV κι αν ναι με τι ποσοστά επιτυχίας. Έχει νόημα να ζητήσω να μου χορηγηθεί τέτοια αγωγή ή είναι υπερβολή; (διάβασα ότι μπορεί να έχει πολύ κακές παρενέργειες).
Ευχαριστώ
Εχει συμβει σε πολυ κοσμο. Μιλα με γιατρο καταρχην, πες του τι εγινε και μετα θα κανεις υπομονη μεχρι να κανεις εξετασεις. Κανα τριμηνο δηλαδη για πιο σιγουρα αποτελεσματα. Νομιζω παντως πιο επικινδυνο θα ηταν να ειχες κανει ακαποτο με καμια γκομενα, παρα αυτο που επαθες. Οι ιεροδουλες κανουν εξετασεις τακτικοτατα.
Τα city tours που έρχονται ελέγχονται συχνά για αρρώστιες?
ξέρει κανείς?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
Καπότα σπασμένη
κι η πούτσα πεσμένη,
με σπέρμα λουσμένη,
μιά τρύπα σκισμένη.
Ζωή στα μπουρδέλα
τζόγος στη τρέλα
ύμνος στη καύλα
τελεία και παύλα
λυρικό
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.845
- Πόντοι
- 3.715
μου έχουν σπάσει καπότες και καπότες (είμαι παχύς) σε ντέλα φυλής, στον Έβρο στο Καβλο Ντόρο, σε ντέλα αλλού, σε στούντια...από το 90 μέχρι τώρα έχω σπάσει...
πρόσφατα έκανα αιματολογική γενική κι ολοκληρωμένη, και ομολογώ ότι τα αποτελέσματα ήταν ολοκάθαρα χωρίς κανένα λόγο ανησυχίας.
Κάνε εξετάσεις.
Προτείνω Ceclor 500mg και betadine για απόψε
(Δεν προδιαγράφω, προτείνω ότι μου έχουν στανταρ προτείνει όλοι κατά καιρούς).
πρόσφατα έκανα αιματολογική γενική κι ολοκληρωμένη, και ομολογώ ότι τα αποτελέσματα ήταν ολοκάθαρα χωρίς κανένα λόγο ανησυχίας.
Κάνε εξετάσεις.
Προτείνω Ceclor 500mg και betadine για απόψε
(Δεν προδιαγράφω, προτείνω ότι μου έχουν στανταρ προτείνει όλοι κατά καιρούς).
Πήγα τελικά στο γιατρό και μόλις του πα (2 ήτανε κιόλας)....γελάγανε, μου λένε επι λέξη 'έλα να κάνεις εξετάσεις σε κανα μήνα να σου φύγει το άγχος, ρε ξέρεις πόσα τέτοια γίνονται; άμα ήταν να κολλάς έτσι και ειδικά με δηλωμένες σε σπίτια θα ήταν όλος ο κόσμος άρρωστος...και μην αγχώνεσαι σε μας ελέγχονται αυτές, στα μπαρ και στις διακοπές με τπτ τουρίστριες είναι πολυ πιο επικινδυνο' Όσο για τις φαρμακευτικές αγωγές που χορηγούνται μετά από έκθεση ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις που κάποιος είναι οροθετικός εξακριβωμένα και επίσης μόνο εντός 24 ωρών όχι 72 που διάβασα κάπου.
Το προβλημα εχει ως εξης.Πηρα χτες ενα cg το οποιο προφανως δεν ηταν ανεξαρτητο,εφοσον την εφερε οδηγος και στο τηλεφωνο μιλησα με τσατσα,αλλα δεν υπαρχει καν εδω στη λιστα.Προκειται για μια ρωσιδα(οπως συστηθηκε) η οποια ειπε πως ηταν 20 χρονων(εγω την εκοψα 22-24).Ξεκινησαμε με ακαποτο στοματικο,και στη συνεχεια ιεραποστολικο με σκουφο.Οταν ομως τον εβγαλα εξω μετα απο 5-6 λεπτα το σκουφι ηταν τρυπιο κ εγω εκτεθειμενος.Αμεσως πλυθηκα με dettol κ συνεχισα.Δυστυχως ομως ξαναεσπασε το ατιμο!!Το καταλαβα παλι οταν τον εβγαλα μετα απο 4-5'.Παλι η ιδια διαδικασια στον νιπτηρα και της ειπα να τελειωσω.
Πηρα κ την τσατσα να το αναφερω,και μου ειπε οτι η κοπελα ειναι καθαρη κ οτι εξεταζονται καθε μηνα.Δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει κ απο χτες παω να τρελαθω.Τι πιστευετε???Ποιες οι πιθανοτητες να κολλησα τιποτα???
Οσοι εχουν διαθεση να κοροιδεψουν,pls μην το κανετε...
Πηρα κ την τσατσα να το αναφερω,και μου ειπε οτι η κοπελα ειναι καθαρη κ οτι εξεταζονται καθε μηνα.Δεν ξερω ομως κατα ποσο ισχυει κ απο χτες παω να τρελαθω.Τι πιστευετε???Ποιες οι πιθανοτητες να κολλησα τιποτα???
haritoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γκαντεμιά ρε φιλαράκι. Οι πιθανότητές είναι μεγάλες.Περίμενε μερικές εβδομάδες (Κάποιες ασθένειες θέλουν χρόνο για να διαγνωστούν) και μετά τράβα για εξετάσεις απαραιτήτως.Και μέχρι τότε να είσαι αισιόδοξος. Και οχι σεξουαλική επαφή με άλλα άτομα.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Εξαρτάται πως εννοείς το "τίποτα".
Κάτι που θεραπεύεται, αρκετές.
Κάτι που δεν θεραπεύεται, πολύ μικρές (αλλά υπαρκτές).
Υπομονή και σωστή συμπεριφορά 10 μέρες, και θα μάθεις ότι χρειάζεσαι.
Κάτι που θεραπεύεται, αρκετές.
Κάτι που δεν θεραπεύεται, πολύ μικρές (αλλά υπαρκτές).
Υπομονή και σωστή συμπεριφορά 10 μέρες, και θα μάθεις ότι χρειάζεσαι.
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Το προβλημα εχει ως εξης.Πηρα χτες ενα cg το οποιο προφανως δεν ηταν ανεξαρτητο,εφοσον την εφερε οδηγος και στο τηλεφωνο μιλησα με τσατσα,αλλα δεν υπαρχει καν εδω στη λιστα.Προκειται για μια ρωσιδα(οπως συστηθηκε) η οποια ειπε πως ηταν 20 χρονων(εγω την εκοψα 22-24).Ξεκινησαμε με ακαποτο στοματικο,και στη συνεχεια ιεραποστολικο με σκουφο.Οταν ομως τον εβγαλα εξω μετα απο 5-6 λεπτα το σκουφι ηταν τρυπιο κ εγω εκτεθειμενος.Αμεσως πλυθηκα με dettol κ συνεχισα.Δυστυχως ομως ξαναεσπασε το ατιμο!!Το καταλαβα παλι οταν τον εβγαλα μετα απο 4-5'.Παλι η ιδια διαδικασια στον νιπτηρα και της ειπα να τελειωσω.
τι μάρκα προφυλακτικών έβαλες και τι είδος?
ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλη ερωτησητι μάρκα προφυλακτικών έβαλες και τι είδος?
υπαρχει ενα "κολπο" που αν υποψιαζεσαι οτι εχεις κολησει αιδσ γιατι προφανως περι αυτου θα ανυσηχεις πας την επομενη η τη μεθεπομενη μερα (οσο πιο συντομα πιο μετα δε πιανει) στο συγγρου νομιζω και σε πλακωνουν στα φαρμακα και σκωτονουν τον οποιο ιο
πηγαινε και πες τους οτι γαμησες πουτανα και σουσπασε η καποτα και το καταλαβες οταν εχυσες τραγικοποιησε το λιγο μηπως και σου δωσουν. δεν μπορω να βρω λινκ ακριβως αλλα ειναι καπου στο κεντρο, παρε κανα τηλ στου συγγρου να σου πουν
πηγαινε και πες τους οτι γαμησες πουτανα και σουσπασε η καποτα και το καταλαβες οταν εχυσες τραγικοποιησε το λιγο μηπως και σου δωσουν. δεν μπορω να βρω λινκ ακριβως αλλα ειναι καπου στο κεντρο, παρε κανα τηλ στου συγγρου να σου πουν
1ον ) Απέφυγε σεξουαλικές επαφές με άλλους / ες
2ον ) Έφυγες δευτέρα πρωί για Α. Συγγρός ή ουρολόγο - αφροδισιολόγο
3ον ) Περιγράφεις τα γεγονότα ως έχουν δεν τραγικοποιείς τίποτα .
4ον ) Τι μάρκα προφυλακτικά χρησιμοποίησες ?
5ον ) Έυχομαι να μην είναι τίποτα σημαντικό , να μην έχεις κολλήσει παράσημο και να γυρίσεις σιδερένιος στο παιχνίδι ..
Α και που σαι ψηλέ ... ακόμα και στοματικό με καπότα ... δεν ξέρεις πόσες πούτσες έχει βάλει ακάποτες στο στόμα της ...
υπαρχει ενα "κολπο" που αν υποψιαζεσαι οτι εχεις κολησει αιδσ γιατι προφανως περι αυτου θα ανυσηχεις πας την επομενη η τη μεθεπομενη μερα (οσο πιο συντομα πιο μετα δε πιανει) στο συγγρου νομιζω και σε πλακωνουν στα φαρμακα και σκωτονουν τον οποιο ιο
Αυτο το "κολπο" οπως λες ειναι μονο για σοβαροτερες καταστασεις.Οσο αφορα για το παλικαρι τωρα. Πηγαινε στο νοσοκομειο συγγρου κ μιλα με γιατρο κ ειλικρινα μην βαλεις σαλτσες. Αυτα τα φαρμακα που λες τα δινουν μονο σε extreme περιπτωσεις που υπαρχει υποψια σοβαροτερης πιθανοτητας μολυνσης. Ο γιατρος ουσιαστικα εκτιμα τις πιθανοτητες κινδυνου κ εαν κρινει απαραιτητο να στα δωσει τοτε στα δινει. Τα φαρμακα αυτα δεν ειναι ζαχαρωτα. Σε ισοπεδωνουν κ για καποιες μερες εισαι κομματια. Συνηθως τα δινουν (εως 2 φορες το πολυ) σε αυτους που εκαναν πρωκτικο η ειδαν αιμα στο πεος τους οταν τραβηχτηκαν. Μην ανησυχεις κ τοσο, στο κανονικο σεξ οι πιθανοτητες ειναι παρα πολυ μικρες για κατι σοβαρο. Εαν ηταν ετσι τραγικα τα πραγματα ο μισος πλανητης θα ειχε ασθενησει. Ξερεις σε ποσους εχει τυχει κατι τετοιο; Καθε μερα συμβαινουν τετοια περιστατικα πχ με ζευγαρια. Καλο θα ειναι παντως να εχεις δικα σου προφυλαχτικα κ καλης ποιοτητος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 252
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 432
- Εμφανίσεις