papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
δεν εχει ακουστει κατι για την κοκα κολατον βλεπω στο τελος να κανεις συμβαση με την coca cola
δεν εχει ακουστει κατι για την κοκα κολατον βλεπω στο τελος να κανεις συμβαση με την coca cola
Την απάντηση την έδωσε ο τύπος @fysarmonika ςπου ειναι ο φιλος @gamawmetiskaltses να του δωσει τα φωτα του
Δοκίμασε να πλυθεις . Αλλιως Φαντα μπλε
εκει ανηκει η φαντα φιλε μου στην κοκα κολα ελλαςδεν εχει ακουστει κατι για την κοκα κολα
πιστευω οτι καλο θα ηταν να μην τα μπερδεψει και παει σε τιποτα εγκαυματα.εκει ανηκει η φαντα φιλε μου στην κοκα κολα ελλας
τυπε λιγο δυσκολο μεσα σε δυο μερες να προλαβες να αρπαξεις κατι. Παρακολουθησε το λιγες μερες να δεις αν συνεχιζει και δεν φευγει και μετα πηγαινε σε γιατρο ειναι πολλα εκεινα που μπορει να προκαλουν οσμες πεους δεν μπορω να στα αριθμησω ολα και δεν υπαρχει λογος γιατι αν εχεις κατι θα εχεις ενα απο αυτα. Εμενα που πλεον μου ειναι συχνο φαινομενο ειναι λιγο δραμα εχω περιοδους εξαρσεις που βρομαει απιστευτα και περιοδους που ειμαι καλα. Εχω προστατιτιδα εγω. Η επιστημονικη κοινοτητα του βου ενεκρινε οτι πρεπει να πινω τουλαχιστον 3 φορες την μερα φαντα μπλε που ειναι και γλυκια για να γλυκιζουν οι οσμες. ΒρΙσκομαι σε δοκιμεςΡε παιδιά ερώτηση
Έκανα με την γυναίκα πρωκτικο όλα καλά. Μετά από δύο μέρες μύριζε το πουλί μου στο κεφάλι λίγο περίεργα. Μπορεί να βοηθήσει κάνεις τι μπορεί να έχω πάθει. Χρειάζεται γιατρό?
Καλώς τοντυπε λιγο δυσκολο μεσα σε δυο μερες να προλαβες να αρπαξεις κατι. Παρακολουθησε το λιγες μερες να δεις αν συνεχιζει και δεν φευγει και μετα πηγαινε σε γιατρο ειναι πολλα εκεινα που μπορει να προκαλουν οσμες πεους δεν μπορω να στα αριθμησω ολα και δεν υπαρχει λογος γιατι αν εχεις κατι θα εχεις ενα απο αυτα. Εμενα που πλεον μου ειναι συχνο φαινομενο ειναι λιγο δραμα εχω περιοδους εξαρσεις που βρομαει απιστευτα και περιοδους που ειμαι καλα. Εχω προστατιτιδα εγω. Η επιστημονικη κοινοτητα του βου ενεκρινε οτι πρεπει να πινω τουλαχιστον 3 φορες την μερα φαντα μπλε που ειναι και γλυκια για να γλυκιζουν οι οσμες. ΒρΙσκομαι σε δοκιμες
Εμπεριστατωμένη απάντησητυπε λιγο δυσκολο μεσα σε δυο μερες να προλαβες να αρπαξεις κατι. Παρακολουθησε το λιγες μερες να δεις αν συνεχιζει και δεν φευγει και μετα πηγαινε σε γιατρο ειναι πολλα εκεινα που μπορει να προκαλουν οσμες πεους δεν μπορω να στα αριθμησω ολα και δεν υπαρχει λογος γιατι αν εχεις κατι θα εχεις ενα απο αυτα. Εμενα που πλεον μου ειναι συχνο φαινομενο ειναι λιγο δραμα εχω περιοδους εξαρσεις που βρομαει απιστευτα και περιοδους που ειμαι καλα. Εχω προστατιτιδα εγω. Η επιστημονικη κοινοτητα του βου ενεκρινε οτι πρεπει να πινω τουλαχιστον 3 φορες την μερα φαντα μπλε που ειναι και γλυκια για να γλυκιζουν οι οσμες. ΒρΙσκομαι σε δοκιμες
Τον έχουμε αναλύσει και συμβουλεύσει εκτενώς σε άλλο σχετικό νήμαΕμπεριστατωμένη απάντηση
Σου τις συνταγογράφησαν τουλάχιστον ή τις πλερώνεις από τσέπη;;;;τυπε λιγο δυσκολο μεσα σε δυο μερες να προλαβες να αρπαξεις κατι. Παρακολουθησε το λιγες μερες να δεις αν συνεχιζει και δεν φευγει και μετα πηγαινε σε γιατρο ειναι πολλα εκεινα που μπορει να προκαλουν οσμες πεους δεν μπορω να στα αριθμησω ολα και δεν υπαρχει λογος γιατι αν εχεις κατι θα εχεις ενα απο αυτα. Εμενα που πλεον μου ειναι συχνο φαινομενο ειναι λιγο δραμα εχω περιοδους εξαρσεις που βρομαει απιστευτα και περιοδους που ειμαι καλα. Εχω προστατιτιδα εγω. Η επιστημονικη κοινοτητα του βου ενεκρινε οτι πρεπει να πινω τουλαχιστον 3 φορες την μερα φαντα μπλε που ειναι και γλυκια για να γλυκιζουν οι οσμες. ΒρΙσκομαι σε δοκιμες
Κοιτα απαντησα και σοβαρα και εκανα και λιγο χιουμορ παρακολουθησε το να δεις και πας σε γιατρο να βρεις την ριζα του προβληματος παντω απο την εμπειρια μου επειδη εχω το ιδιο προβλημα αν εχεις κατι οι οσμες θα ειναι ενα προβλημα δεν μπορεις να κανεις πολλα για αυτο. Δεν θελω να σε απογηετευσω αλλα πρεπει να ζεις με αυτο. Το θετικο ειναι οτι δεν θα εισαι συνεχεια ετσι θα υπαρχουν και καλες μερες που θα το ευχαριστιεσαι. Επισης σημαντικο ασπρη βλεννα σαν μυξα βγαζεις στο πεος ειναι πολη σημαντικο αυτο?Εμπεριστατωμένη απάντηση
Προς το παρον μονο μποχα και συχνουοριες εντονες για μερικες μερες οταν ειναι στα φορτε του μονο αυτα παλι καλα δηλαδη. Κατι αλλα που διαβαζα στο ιντερνετ αιμα στα ουρα πονος τσουξιμο οχι δεν τα εχω ακομα αυτα.Σου τις συνταγογράφησαν τουλάχιστον ή τις πλερώνεις από τσέπη;;;;
Πέρα από την πλάκα τύπε μου, εκτός από την μπόχα έχεις άλλα συμπτώματα;;;
Να μαθαίνουμε και τίποτα!!!
Η θεραπεία που κάνεις, δεν επαρκεί; δεν πρόκεται να φύγουν αυτά τα συμπτώματα; Δεν είναι ιάσιμο;Προς το παρον μονο μποχα και συχνουοριες εντονες για μερικες μερες οταν ειναι στα φορτε του μονο αυτα παλι καλα δηλαδη. Κατι αλλα που διαβαζα στο ιντερνετ αιμα στα ουρα πονος τσουξιμο οχι δεν τα εχω ακομα αυτα.
ΟχιΚοιτα απαντησα και σοβαρα και εκανα και λιγο χιουμορ παρακολουθησε το να δεις και πας σε γιατρο να βρεις την ριζα του προβληματος παντω απο την εμπειρια μου επειδη εχω το ιδιο προβλημα αν εχεις κατι οι οσμες θα ειναι ενα προβλημα δεν μπορεις να κανεις πολλα για αυτο. Δεν θελω να σε απογηετευσω αλλα πρεπει να ζεις με αυτο. Το θετικο ειναι οτι δεν θα εισαι συνεχεια ετσι θα υπαρχουν και καλες μερες που θα το ευχαριστιεσαι. Επισης σημαντικο ασπρη βλεννα σαν μυξα βγαζεις στο πεος ειναι πολη σημαντικο αυτο?
περνω αντιβιωσεις παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία πυελικού εδάφους οταν χρειαζεται αλλα ειναι χρονιο δεν θα φυγει ποτε απλα κοιμαται και μετα ξαναβγαινει. Δυστυχως ετσι ειναι. Επισης ο γιατρος προτεινε και μαλαξεις στον προστατη τις οποιες απεφυγα με ελαφρα πηδηματακιαΗ θεραπεία που κάνεις, δεν επαρκεί; δεν πρόκεται να φύγουν αυτά τα συμπτώματα; Δεν είναι ιάσιμο;
καλο αυτο τοτε. Δες το λιγες μερες η αν εισαι φουλ αγχωμενος πανε σε γιατρο να κανεις εξετασεις να δεις αν εχεις καποιο μικροβιο. Γενικα σεχ απο κωλο κανεις συχνα ομως ακαποτο?
Οχι φιλε εδω θα κατσεις να ακους να μαθεις μπορει σε λιγα χρονια να εχεις και εσυ παρομοια θεματακια εδω μεχρι να σκασειςΆντε να τα βρείτε μεταξύ σας να ησυχάσουμε οι υπόλοιποι
Λίγο που διάβασα στο διαδίκτυο, λέει σε μια ιστοσελίδα γιατρού ότι η προστατίτιδα ΔΕΝ είναι μεταδοτική με σεξουαλική επαφή. Κάπως όμως την κολλάς, με μικρόβιο ή όχι, κ.λ.π. Εσένα τι σου είπε ο γιατρός, αν επιτρέπεται.περνω αντιβιωσεις παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη και φυσικοθεραπεία πυελικού εδάφους οταν χρειαζεται αλλα ειναι χρονιο δεν θα φυγει ποτε απλα κοιμαται και μετα ξαναβγαινει. Δυστυχως ετσι ειναι. Επισης ο γιατρος προτεινε και μαλαξεις στον προστατη τις οποιες απεφυγα με ελαφρα πηδηματακια
Πολυ σωστα οπως το λες και μπραβο που το λες γιατι μερικοι νομιζουν οτι εχω AIDS και θα τους κολλησω και επισης νομιζουν οτι το αρπαξα απο παρανομα εχτραδακια. Επιτελους ενας ανθρωπος που ειπε κατι λογικο να εισαι καλα. Λογικα το κολλησα απο χειρουργειο που μου βαλανε καθετηρα οι ποιο πολλες πιθανοτητες ειναι για εκει μετα απο συζητηση με τον γιατρο αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει στο 100%. Αν ρωτας και εμενα μαλλον απο εκει γιατι τα συμπτωματα ξεκινησαν περιπου δεν θυμαμαι καλα μετα απο εκει.Λίγο που διάβασα στο διαδίκτυο, λέει σε μια ιστοσελίδα γιατρού ότι η προστατίτιδα ΔΕΝ είναι μεταδοτική με σεξουαλική επαφή. Κάπως όμως την κολλάς, με μικρόβιο ή όχι, κ.λ.π. Εσένα τι σου είπε ο γιατρός, αν επιτρέπεται.