Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
στην δεληγιωργη ενα με κατι τραβελια δεν εχει τυπε?
κεραμεικου σπανια περναω
εχει πολυ αλητεια εκει :S
ενα που ειναι μονιμα κλειστο η οποτε εχω πετυχει,ειναι κατι σαπιδια μεσα,εκει ειχα πετυχει και μια χοντρη μαυρομαλλα γρια που βαριοτανε να κουνηθει...και ο βηχας της ηταν λες και ειχε μεινει με μισο πνευμονι...και ειχα δακρυσει απο τα γελια ο μαλακας μαζι με τον κολλητο μου...

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ενα που ειναι μονιμα κλειστο η οποτε εχω πετυχει,ειναι κατι σαπιδια μεσα,εκει ειχα πετυχει και μια χοντρη μαυρομαλλα γρια που βαριοτανε να κουνηθει...και ο βηχας της ηταν λες και ειχε μεινει με μισο πνευμονι...και ειχα δακρυσει απο τα γελια ο μαλακας μαζι με τον κολλητο μου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Oλα καλα φιλαρακι,μην ανυσηχεις,εχουν χαρτια τα κοριτσια,αμα ηταν απο δρομο θα σου λεγα αμεσα στο συγγρος,.Ζητα και το βιβλιαρακι της να στο δειξει ετσι για να σου φυγει και το αγχος.

σωστος ο σουκερμαν
απο οτι ξερω κ γω η αντριανα εχει χαρτια

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny:

περιγραφη σουκερμαν!

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πριν κανά 2ωρο στο Διδύμου 18Α με Αντριάννα.. Έσπασε η καπότα και το πήρα χαμπάρι κατόπιν εορτής. Ο πανικός ζωγραφισμένος στο πρόσωπό μου με την τύπισσα να με διαβεβαιώνει ότι είναι καθαρή με χαρτιά κλπ.. Είδα στις πρώτες σελίδες του θέματος λίστα με νοσοκομεία. Να τρέξω;

Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτές τις κινέζικες καπότες; Για τον πούτσο σπάνε. Και που ξέρει η Αντριάνα αν ο Ηρόστρατος και ο κάθε Ηρόστρατος έχει κάτι; Α στα διάλα με τις τσιγγουνιές τους καλά θα κάνει ο Καμίνης να τα κλείσει!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτές τις κινέζικες καπότες; Για τον πούτσο σπάνε. Και που ξέρει η Αντριάνα αν ο Ηρόστρατος και ο κάθε Ηρόστρατος έχει κάτι; Α στα διάλα με τις τσιγγουνιές τους καλά θα κάνει ο Καμίνης να τα κλείσει!
τωρα πια ολες κινεζικες ειναι :S
μονο η again δεν σπαει...,
αλλα τσιγκουνευοντε να τις αγορασουν

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Για να μαθαίνουν οί νεώτεροι καί να θυμούνται οί παλιότεροι  :grin: :grin: :grin: !

Συνημμένα

• profilaktika-614x378.jpg
    profilaktika-614x378.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 36

nikolaos28

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
πηγα σε στουντιο και οταν εχυσα ανακαλυψα οτι εσπασε η καποτα

να αρχισω να ανησυχω και να ψαχνομαι λετε ?

JohnC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Κριτικές
17
Like
475
Πόντοι
290
Μου ειχε συμβει και εμενα αυτο πριν 3 μηνες, αλλα το επαιξα ψυχραιμος (για αλλους, ισως στρουθοκαμηλος).
Αληθεια, ποια ειναι η σωστη αντιδραση σε τετοιες περιπτωσεις ?
Εξετασεις (ποιες ομως), παρακολουθηση για υποπτα σημαδια, η τιποτα ?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
πηγα σε στουντιο και οταν εχυσα ανακαλυψα οτι εσπασε η καποτα

να αρχισω να ανησυχω και να ψαχνομαι λετε ?

Ότι έγινε, έγινε. Ψυχραιμία. Δεν σημαίνει ότι κάθε μία από αυτές έχει πρόβλημα.

SportingLisbon13

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
118
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Πριν κανενα μηνα ειχα πιει 2-3 ποτηράκια και κατεληξα σε ένα στουντιο επι της Βουλιαγμένης το οποιο και διαφημίζεται στο σαιτ! Βρεθηκα με μια κοπελα σε απλο πρόγραμμα χωρις να γλυψω μουνια κωλους κτλ... Όταν τελειωσα ελεγξα το προφυλακτικο μου φανηκε φυσιολογικο αλλα δεν ειχε μεσα σπερμα. Από τοτε εχω χασει τον υπνο μου και ανησυχω μηπως κολλησα hiv μετα από ένα μηνα δεν εμφανισα καποιο από τα συμπτώματα αλλα ανησυχω... Η συγκεκριμενη εχει χαρτι από γιατρο 2 μερες πριν παω εγω. Υπαρχει πιθανοτητα να εσπασε το προφυλακτικο να μην το πηρα χαμπαρι; Δεν μου εχει ξανα τυχει ποτε να σπασει το προφυλακτικο... Πηγα χθες σε άλλο στουντιο που δουλευε και ζητησα να δω τις εξετασεις αλλα η τσατσα μου ειπε ότι δεν τις δειχνει...

SportingLisbon13

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
118
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Πριν κανενα μηνα ειχα πιει 2-3 ποτηράκια και κατεληξα σε ένα στουντιο επι της Βουλιαγμένης το οποιο και διαφημίζεται στο σαιτ! Βρεθηκα με μια κοπελα σε απλο πρόγραμμα χωρις να γλυψω μουνια κωλους κτλ... Όταν τελειωσα ελεγξα το προφυλακτικο μου φανηκε φυσιολογικο αλλα δεν ειχε μεσα σπερμα. Από τοτε εχω χασει τον υπνο μου και ανησυχω μηπως κολλησα hiv μετα από ένα μηνα δεν εμφανισα καποιο από τα συμπτώματα αλλα ανησυχω... Η συγκεκριμενη εχει χαρτι από γιατρο 2 μερες πριν παω εγω. Υπαρχει πιθανοτητα να εσπασε το προφυλακτικο να μην το πηρα χαμπαρι; Δεν μου εχει ξανα τυχει ποτε να σπασει το προφυλακτικο... Πηγα χθες σε άλλο στουντιο που δουλευε και ζητησα να δω τις εξετασεις αλλα η τσατσα μου ειπε ότι δεν τις δειχνει...

StallionXX

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά αν σου κάτσει τέτοια φάση σε γνωστό και διαφημισμένο studio έχεις θέμα; Υπάρχουν πιθανότητες να γίνει μαλακία και αν ναι, τι μπορείς να κάνεις;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Παιδιά αν σου κάτσει τέτοια φάση σε γνωστό και διαφημισμένο studio έχεις θέμα; Υπάρχουν πιθανότητες να γίνει μαλακία και αν ναι, τι μπορείς να κάνεις;

οχι μονο αν δεν  εχει κανει διαφημιση το μπουρδελο να φοβασαι τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom