Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η μελίνα που τώρα εργάζεται στο μασατζίδικο της ζάνας όταν δούλευε στο δικό της ίδρυμα στην σολωμού 59 έβαζε λέει κάποιους συναγωνιστές να χύνουν στις κουρτίνες του δωματίου έβγαζε περίεργα γούστα η τύπισσα φαντάσου όμως τον ανυποψίαστο που θα πήγαινε για Χ λόγους να ακουμπήσει τις κουρτίνες πού να φανταστεί τι θα έπιανε γενικά σπέρμα παντού σ'αυτά τα μαγαζιά ;)

Να χύνουν τις κουρτίνες? Τι φετίχ είναι αυτό πάλι :rolleyes: Τουλάχιστον τους τον έπαιζε ή τις έχυναν μόνοι?  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
η μελίνα που τώρα εργάζεται στο μασατζίδικο της ζάνας όταν δούλευε στο δικό της ίδρυμα στην σολωμού 59 έβαζε λέει κάποιους συναγωνιστές να χύνουν στις κουρτίνες του δωματίου έβγαζε περίεργα γούστα η τύπισσα φαντάσου όμως τον ανυποψίαστο που θα πήγαινε για Χ λόγους να ακουμπήσει τις κουρτίνες πού να φανταστεί τι θα έπιανε γενικά σπέρμα παντού σ'αυτά τα μαγαζιά ;)
Ενταξυ μαν,το ασχημο θα ηταν να τους βαζει να χυσουν μεσα στο αφρολουτρο που πλενοντε οταν κανουν ντουζ... :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω λεω την αλλη φορα να εχω χυσει απο πριν το πενηνταρικο για να το πιασει η τσατσα τύπε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μπορεί μετά να πάει στο καμαράκι να μουνοδαχτυλιαστεί και να συλλάβει ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ενταξυ μαν,το ασχημο θα ηταν να τους βαζει να χυσουν μεσα στο αφρολουτρο που πλενοντε οταν κανουν ντουζ... :grin:

Μαν ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι το κρεμοσάπουνο στα μπουρδέλα παίζει να είναι "νοθευμένο"?  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μαν ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί ότι το κρεμοσάπουνο στα μπουρδέλα παίζει να είναι "νοθευμένο"?  :grin: :grin:
Μπορεις να φερνεις το δικο σου και να λες οτι ειναι υποαλεργικο... :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
φυγε λιγο,πηγαινε κοιμησου ,πιες κανα νερο,δες αν βρεχει
Η κοπελα συνοδευεται, πολυ κακως κανεις και την ρωτας εμου παροντος.
την κοπελα ρωτησα....
:rolleyes: :rolleyes:
Καταρχάς, ειναι προσωπικό θέμα και κατά δεύτερον τα έχω πει ολα  ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.249
Πόντοι
6.515
Μπορεί ο προηγούμενος να είχε χύσει μέσα στις παντόφλες τύπε. Δεν πρέπει να επαναπαύεσαι  :grin:

τα ποτήρια που μας σερβιρουν καμμια κοκα κολα λετε να τα πλενουν τυποι ?

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575

χαχαχαχαχα  κλαίω  από  τα  γέλια ...  να  είσαι  καλά  ρε  φίλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παντος στην αμερικη υπαρχουν προιοντα σαπουνια με βασικο συστατικο το σπερμα...εμεις εδω το εχουμε ειδη βαλει στην αγορα χωρις να το ξερουμε...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παντος στην αμερικη υπαρχουν προιοντα σαπουνια με βασικο συστατικο το σπερμα...εμεις εδω το εχουμε ειδη βαλει στην αγορα χωρις να το ξερουμε...
Link?Για δωρο σε καποια που δεν θελει να χυνω στην μουρη της  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom