Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Είμαι σίγουρος ότι μορφώνεσαι για τέτοια θέματα από τα περιοδικά του Κωστόπουλου,γιατί είσαι ανενημέρωτος και παραπληροφορημένος.  Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε ημιμαθείς. Και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Και αυτό φαίνεται από τα ποστς και τα τοπικ που ανοίγετε...Με το παραμικρό επειδή είστε ανενημέρωτοι ανοίγετε χαζά τόπικ που δείχνει ότι έχετε χαμηλού επιπέδου Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Άλλος πάει σε ένα μπουρδέλο γαμάει και μετά έρχεται αγχωμένος εδώ και ρωτάει αν κόλλησε HIV επειδή η πουτάνα έξυσε λίγο το μουνί της και μετά έπιασε τον πούτσο του. Άλλος είναι παντρεμένος και πάει και ξένογαμάει και μπαίνει μετά εδώ μέσα και ρωτάει μετά αγχωμένος αν κόλλησε κάτι. Άλλος έχει χαμηλό λίμπιντο και θέλει να πάρει αναβολικά και στεροειδή για να το αυξησει. Και άλλα πολλά αστεία ευτράπελα. Με λίγα λόγια μιλάμε για πολύ ανενημέρωτους ανθρώπους που νομίζεις ότι ήρθαν από το Καζακστάν (που δεν το αποκλείω)...Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο...εκτός και αν είστε δεκαπέντε ετών...

Όσο για το είδος του οργασμού...ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής ξέρει ότι η γυναίκα έχει ένα είδος οργασμού.

Επιστημονικές μελέτες έχουν κάνει σαφές ότι η πηγή του οργασμού στη γυναίκα είναι η κλειτορίδα και ότι δεν υπάρχει άλλο είδος οργασμού από τον οργασμό ο οποίος προέρχεται από τον κόλπο. Ακόμα και στατιστικά οι προσωπικές εμπειρίες πολλών γυναικών φανερώνουν πως υπάρχει ένα είδος οργασμού που ξεκινά από την κλειτορίδα και απλώνεται στον κόλπο.
Αυτό το που κάνει να διαφέρει έναν οργασμό από έναν άλλο είναι η ένταση του οργασμού και όχι το είδος. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Υ.Γ.:Ο άλλος άκου τι κοτσάνα πέταξε:«το σάλιο που εκρίνεται στο στόμα όταν γλύφεις μέσα έχει και φυσικά αντιβιωτικά πέραν αυτού έχει και οξύτητα» και αυτό σύμφωνα με την θεωρεία του είναι ένα επιχείρημα να κάνεις άφοβα γλειφομούνια στις πουτάνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ εγώ δεν σας είπα να μην κάνετε γλειφομουνια ... σας είπα να προσέχετε που τα κάνετε... και θα ήταν προτιμότερο να τα κάνετε σε μια μόνιμη σχέση όπου θα ξέρετε ότι η κοπέλα σας κάνει όλα τα τσεκ απ για ΣΜΝ κτλ. Ώστε να μην υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να κολλήσετε κάτι. Απλά πράγματα....

την κοτσάνα όπως την λες εσύ μου την είπε βιολόγος... δεν την έβγαλα από το μυαλό μου...

eskimoos

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι σίγουρος ότι μορφώνεσαι για τέτοια θέματα από τα περιοδικά του Κωστόπουλου,γιατί είσαι ανενημέρωτος και παραπληροφορημένος.  Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε ημιμαθείς. Και η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Και αυτό φαίνεται από τα ποστς και τα τοπικ που ανοίγετε...Με το παραμικρό επειδή είστε ανενημέρωτοι ανοίγετε χαζά τόπικ που δείχνει ότι έχετε χαμηλού επιπέδου Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Άλλος πάει σε ένα μπουρδέλο γαμάει και μετά έρχεται αγχωμένος εδώ και ρωτάει αν κόλλησε HIV επειδή η πουτάνα έξυσε λίγο το μουνί της και μετά έπιασε τον πούτσο του. Άλλος είναι παντρεμένος και πάει και ξένογαμάει και μπαίνει μετά εδώ μέσα και ρωτάει μετά αγχωμένος αν κόλλησε κάτι. Άλλος έχει χαμηλό λίμπιντο και θέλει να πάρει αναβολικά και στεροειδή για να το αυξησει. Και άλλα πολλά αστεία ευτράπελα. Με λίγα λόγια μιλάμε για πολύ ανενημέρωτους ανθρώπους που νομίζεις ότι ήρθαν από το Καζακστάν (που δεν το αποκλείω)...Μιλάμε για πολύ χαμηλό επίπεδο...εκτός και αν είστε δεκαπέντε ετών...

Όσο για το είδος του οργασμού...ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής ξέρει ότι η γυναίκα έχει ένα είδος οργασμού.

Επιστημονικές μελέτες έχουν κάνει σαφές ότι η πηγή του οργασμού στη γυναίκα είναι η κλειτορίδα και ότι δεν υπάρχει άλλο είδος οργασμού από τον οργασμό ο οποίος προέρχεται από τον κόλπο. Ακόμα και στατιστικά οι προσωπικές εμπειρίες πολλών γυναικών φανερώνουν πως υπάρχει ένα είδος οργασμού που ξεκινά από την κλειτορίδα και απλώνεται στον κόλπο.
Αυτό το που κάνει να διαφέρει έναν οργασμό από έναν άλλο είναι η ένταση του οργασμού και όχι το είδος. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Υ.Γ.:Ο άλλος άκου τι κοτσάνα πέταξε:«το σάλιο που εκρίνεται στο στόμα όταν γλύφεις μέσα έχει και φυσικά αντιβιωτικά πέραν αυτού έχει και οξύτητα» και αυτό σύμφωνα με την θεωρεία του είναι ένα επιχείρημα να κάνεις άφοβα γλειφομούνια στις πουτάνες. :headbang:

ΠΡΟΣΟΧΗ εγώ δεν σας είπα να μην κάνετε γλειφομουνια ... σας είπα να προσέχετε που τα κάνετε... και θα ήταν προτιμότερο να τα κάνετε σε μια μόνιμη σχέση όπου θα ξέρετε ότι η κοπέλα σας κάνει όλα τα τσεκ απ για ΣΜΝ κτλ. Ώστε να μην υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να κολλήσετε κάτι. Απλά πράγματα....

Κοιτα αν η ημιμαθεια μας σου την δινει,λυπαμαι αλλα εδω δεν υπαρχει κανονας να λεει μονο πληρως ενημερωμενοι.Και νομιζω ειναι ευνοητο οτι αν καποιος ανοιγει θρεντ κ λεει η πουτανα εξυνε το μουνι της το κανει γιατι προφανως τον ανησυχει και ζηταει την βοηθεια μας.Εξαλλου αν ηξερε δεν θα ρωταγε.Οποτε αν εσυ ΟΝΤΩΣ ξερεις,τοτε ειτε βοηθα ειτε μην γραφεις καν.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
την κοτσάνα όπως την λες εσύ μου την είπε βιολόγος... δεν την έβγαλα από το μυαλό μου...

δεν σημαίνει ομως ότι δεν κολλάς με το να την γλύψεις αλλά ειναι πολύ πιο μικρές οι πιθανότητες από το να κολλήσεις οταν την γαμίσεις. απλώς εγώ θεωρώ αδιανόητο το γεγονός ότι θεωρείς κάτι βρόμικο για να βάλεις την γλώσσα σου μέσα αλλά το θεωρείς φυσιολογικό να βάλεις την πούτσα σου μέσα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
... και θα ήταν προτιμότερο να τα κάνετε σε μια μόνιμη σχέση όπου θα ξέρετε ότι η κοπέλα σας κάνει όλα τα τσεκ απ για ΣΜΝ κτλ. Ώστε να μην υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να κολλήσετε κάτι. Απλά πράγματα....
Οκ, την επόμενη φορά που θα πάω σε μπαρ, θα έχω ενημερωθεί και για τις εφημερίες!!!!!
Και θα τους έχω σταντ μπάϊ για τσεκ απ.....ο λόγος...
....one night stand γλυφομούνι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά ξέχασα, ποτέ στο πρώτο ραντεβού........ :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. "Γιατρέ"...η γκόμενα σου θα καλοπαιρνάει μαζί σου!!!!!! :grin: :grin: :grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ωραία ...συνέχισε τότε να κάνεις γλειφόμουνια στις πουτάνες και στα μπουρδέλα και άμα κολλήσεις κάτι πάνε μετά στον βιολόγο να σε κάνει καλά...

Πραγματικά σκέφτομαι να μην ξανά ποστάρω ποτέ εδώ μέσα γιατί δεν έχει κανένα απόλύτος νόημα....waste of time…δεν έχει value…- ΕV…

ναι αν κολλήσω θα πάω  σε εκείνον διότι εκτός από βιολόγος και καθηγητής και επιστήμονας είναι και πολύ καλός άνθρωπος.... σε εκείνο θα πάω... σε εσένα θα έρθω?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ είναι αρκετά απλά και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν συμβαίνει πάντα... ΑΝ δεν έχεις λάδι στοκαντήλι όμως....30 sec θέλει φίλε..ουτε spray ούτε τίποτα

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Ωραία ...συνέχισε τότε να κάνεις γλειφόμουνια στις πουτάνες και στα μπουρδέλα και άμα κολλήσεις κάτι πάνε μετά στον βιολόγο να σε κάνει καλά...

Πραγματικά σκέφτομαι να μην ξανά ποστάρω ποτέ εδώ μέσα γιατί δεν έχει κανένα απόλύτος νόημα....waste of time…δεν έχει value…- ΕV…

Εμένα πάντως φίλε μου άρεσε το τιπ σου για το Οκτινισεπτ!
Ήταν χρήσιμη πληροφορία!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Οκ, την επόμενη φορά που θα πάω σε μπαρ, θα έχω ενημερωθεί και για τις εφημερίες!!!!!
Και θα τους έχω σταντ μπάϊ για τσεκ απ.....ο λόγος...
....one night stand γλυφομούνι!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά ξέχασα, ποτέ στο πρώτο ραντεβού........ :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. "Γιατρέ"...η γκόμενα σου θα καλοπαιρνάει μαζί σου!!!!!! :grin: :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τσόγλανε...!!!
Οι μπαρόβιες που τσιμπάς εσύ ρίχνουν λίγο βότκα πριν τις γλύψεις και είτε μεθάνε τα μικρόβια είτε ψοφάνε...!!!  :2funny: :rockon: :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εμένα πάντως φίλε μου άρεσε το τιπ σου για το Οκτινισεπτ!
Ήταν χρήσιμη πληροφορία που ομολογουμένως δεν την ήξερα και που μπορεί να βοηθήσει κάποιον σε κάποια στραβή!
Λατίνε η "κρέμα" φάρμακο που κουβαλάνε τα Ρωσσίδια μαζί τους είναι πολύ πιο αξιόπιστη!!!
Απλώς για την δύση είναι ακριβούτσική, ακόμα και να την βρεις!!!!
Εσυ με εμπειρία στα ct έπρεπε να το ξέρεις αυτό...
Καμία τους δεν προσφέρθηκε να σου δώσει?

Υ.Γ. Να 'ναι καλά οι δυτικές φαρμακοβιομηχανίες και ο "ανεξάρτητος" ΕΟΦ!!!!!

Fabby

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρώστε! :sunglasses:
Εδώ ο άνθρωπος έχει το ζόρι του. Respect.

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Λατίνε η "κρέμα" φάρμακο που κουβαλάνε τα Ρωσσίδια μαζί τους είναι πολύ πιο αξιόπιστη!!!
Απλώς για την δύση είναι ακριβούτσική, ακόμα και να την βρεις!!!!
Εσυ με εμπειρία στα ct έπρεπε να το ξέρεις αυτό...
Καμία τους δεν προσφέρθηκε να σου δώσει?

Υ.Γ. Να 'ναι καλά οι δυτικές φαρμακοβιομηχανίες και ο "ανεξάρτητος" ΕΟΦ!!!!!

Δυστυχώς Γεό δεν ήξερα καν για το οκτινισεπτ, πόσο μάλλον για την κρέμα που λες!
Εγώ πανάκια έχω μαζί μου και κανένα Λίστεριν που στην περίπτωση των ct έχουν αυτές οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου!
Αλλά το σπρέι αυτό που φάνηκε ενδιαφέρον!
Για στείλε πληροφορίες για την κρέμα που λες!  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Εδώ νομίζω πως ξεχνάς τα εξαρτημένα αντανακλαστικά που ο Παβλώφ τα έχει ανακαλύψει από την 10ετία του 1920.
Σαφέστατα η πρωτογενής και κατ΄εξοχήν ερωτογενής ζήνη είναι η κλειτορίδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μια γυναίκα δεν μπορεί να αντλεί ηδονή και ακόμη να έχει και οργασμό κάνοντας πρωκτικό, ακόμη και στοματικό σεξ.
Και οι ομοφυλόφιλοι αρχικά αυνανίζονται όταν υφίστανται πρωκτική συνουσία για να επιτύχουν εκσπερμάτωση, αλλά με τον καιρό την επιτυγχάνουν χωρίς καν να ακουμπούν το μόριό τους.
Κλασσικό παράδειγμα εξαρτημένου αντανακλαστικού.
Έτσι προφανώς μπορούν και οι γυναίκες.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.790
Πόντοι
4.655

Υ.Γ.:Ο άλλος άκου τι κοτσάνα πέταξε:«το σάλιο που εκρίνεται στο στόμα όταν γλύφεις μέσα έχει και φυσικά αντιβιωτικά πέραν αυτού έχει και οξύτητα» και αυτό σύμφωνα με την θεωρεία του είναι ένα επιχείρημα να κάνεις άφοβα γλειφομούνια στις πουτάνες. :headbang:

Το Υ.Γ. ειναι σωστο οσον αφορα καποια μικροβια και ιους για παραδειγμα τον HIV. Το σαλιο σκοτωνει τον HIV. Αυτο δε σημαινει οτι σκοτωνει τα παντα. Μη ξεχναμε οτι ο ιος αυτος ειναι παρα πολυ αδυναμος, ομως ερπητες και τετοια δεν μασανε με το σαλιο

Π

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζω ολη αυτη την συζητηση και ειλικρινα πιστευω οτι αρκετοι απο δω μεσα η ειναι αφελης η μαλακες !!  αφηνετε να σας κανει η γκομενα ακαποτο ειμαστε σοβαροι    :idiot: ? ποσες πουτσες εχει βαλει στο στομα της πριν απο σας και τι αρρωστειες μπορει να κουβαλαει !!!! Και γλιφομουνι στιν  πουτανα ?  ρε παιδια σοβαρευτιτε  με την υγεια δεν παιζουνε !! 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το Υ.Γ. ειναι σωστο οσον αφορα καποια μικροβια και ιους για παραδειγμα τον HIV. Το σαλιο σκοτωνει τον HIV.
ο ιος υπαρχει σε πολυ μικρες ποσοτητες στο σαλιο και στα δακρυα,με αποτελεσμα η μεταδοση να μην καθισταται δυνατη..
αλλο αυτο,και αλλο το <<το σαλιο σκοτωνει το ΗΙV>>..
μη γραφετε κατι αν δεν ειστε σιγουροι για αυτο σε τοσο σοβαρα θεματα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom