Νέα

Έσπασε η καπότα... έχω πανικοβληθεί!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Καλό είναι να πλένεται η κοπέλα πριν την κάνεις γλειφομούνι.

Αλλά και πάλι όσο και να πλυθεί και όσο αντισηπτικό και να ρίξει στο μουνί της, πάλι το μουνί της θα αρχίσει να βγάζει υγρά άμα το γλείφεις και μετά από λίγο απλά θα γλείφεις τα υγρά της .

Να αποφεύγεις το γλειφομουνι σε κοπέλες που δεν έχεις μόνιμη σχέση ... μπορείς να πετύχεις περισσότερα στα προκαταρτικά αν ξέρεις να δουλεύεις καλά τα δάκτυλά σου...

Όποιος κάνει σε πουτάνες γλυφομούνι θα πρέπει να είναι μεγάλος φελλός.

διαφωνώ.... το να της χώσεις την πούτσα σου είναι οκ ενώ αν της χώσεις τη γλώσσα σου δεν είναι οκ...???? :think:
και όλοι ξέρετε πως το προφυλακτικό δεν μας κάνει αλεξίσφαιρους....
το ίδιο πράγμα είναι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω λεω να κανω γλειφομουν στην Κολοκυνθους  :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
διαφωνώ.... το να της χώσεις την πούτσα σου είναι οκ ενώ αν της χώσεις τη γλώσσα σου δεν είναι οκ...
και όλοι ξέρετε πως το προφυλακτικό δεν μας κάνει αλεξίσφαιρους....
το ίδιο πράγμα είναι...
λογική μπουγάτσα

Fabby

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλος χαλαρωσε..τωρα δε μπορεις να αλλαξεις τιποτα..το επαθα και γω πριν κανα μηνα με CG,και δεν αγχωθηκα..οχι οσο θα επρεπε μαλλον.Απο κει και περα σκεφτομαι ολες τις γκομενες που κανουν ακαποτο και τα καταπινουν κιολας..αυτες τι πρεπει να εχουν?(και παμε μαλιστα μαζι τους)

Οσον αφορα το AIDS κανε εξετασεις μετα απο 3 μηνες..
και κουλαρε...ξερεις καποιον που να πεθανε απο AIDS?εγω οχι.
Απο καρκινο αρκετους...

Τα κέρατα τους έχουν, απλά όσοι το κάνουν χωρίς σκουφή έχουν περισσότερες πιθανότητες να το μάθουν.

Το ότι δεν ξέρεις εσύ κάποιον που να πέθανε από aids, αυτό δεν σημαίνει τπτ. Εξάλλου αυτό έχει να κάνει με το αν ο άλλος είναι φορέας ή νοσεί. Μην παραπληροφορούμε.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
λογική μπουγάτσα

γτ λογική μπουγάτσα?
το σάλιο που εκρίνεται στο στόμα όταν γλύφεις μέσα έχει και φυσικά αντιβιωτικά πέραν αυτού έχει και οξύτητα... οι περισσότεροι ιοι δεν αντεχουν τέτοιο περιβάλλον

ενώ ο πούτσος η μόνη προστασία που έχει είναι το προφυλακτικό (παθητική προστασία) και δεν καλύπτεται όλο το μήκος καθώς και τα μπαλάκια μένουν έξω εκτεθειμένα...  

Fabby

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει τότε, βάζε την κοπέλα να στον σαλιώνει ώστε να έχει επαρκεί προστασία. Τί τα θες τα προφυλακτικά;

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Εντάξει τότε, βάζε την κοπέλα να στον σαλιώνει ώστε να έχει επαρκεί προστασία. Τί τα θες τα προφυλακτικά;

άλλο θέλω να πω και άλλο κατάλαβες εσύ... πιο εύκολα κολλάς από γαμίσι παρά απο γλείψιμο οτιδήποτε....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Να αποφεύγεις το γλειφομουνι σε κοπέλες που δεν έχεις μόνιμη σχέση ... μπορείς να πετύχεις περισσότερα στα προκαταρτικά αν ξέρεις να δουλεύεις καλά τα δάκτυλά σου...

Όποιος κάνει σε πουτάνες γλυφομούνι θα πρέπει να είναι μεγάλος φελλός.
Πρώτον εσύ νομίζεις ότι έχεις μόνιμη σχέση με κάποια...
Αυτήν την ρώτησες? ;) :grin: :grin: :grin:
Δεύτερον σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...από εδώ και πέρα θα σε έχω κονσιλιέρι μου!!!!!! :sunglasses:

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πόσα είδη οργασμού έχει μία γυναίκα...άρα συνέχισε μόνο με δάχτυλα!!!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πρώτον εσύ νομίζεις ότι έχεις μόνιμη σχέση με κάποια...
Αυτήν την ρώτησες? ;) :grin: :grin: :grin:
Δεύτερον σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...από εδώ και πέρα θα σε έχω κονσιλιέρι μου!!!!!! :sunglasses:

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πόσα είδη οργασμού έχει μία γυναίκα...άρα συνέχισε μόνο με δάχτυλα!!!!

κονσιλιέρι τι είναι? :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ξέρουμε....1000άδες.

Τι του λες και εσύ τώρα για σκουφί στην πίπα.

Εδώ άλλοι ξεχνάνε τις 1.000άδες και τις φιλάνε κιόλας!

:2funny:

Υ, στο πατριδο-χωριό, στα πρώτα μου βήματα στο χώρο των στρίπ ( sechzehn Jahre alt :rolleyes: ), για την ακρίβεια η 2η φορά, στο πριβέ μέσα μου τον πίπωσε χωρίς σκούφο ούτε κασκόλ, έπεσαν γλωσσόφιλα και ευτυχώς σκέφτηκα, όταν μου πλάσσαρε το μουνί της, να μην την γλύψω γιατί σιχάθηκα στην σκέψη ότι όλο το βράδυ τριβόταν σε τόσες πούτσς...καλά δεν το πήγα? :rolleyes: :grin: :think:

edit: δεν πιστεύω να γυρίσεις να μου πεις αν έκανα πλύσεις με listerine... :grin: νομίζω ότι δεν έκανα και μπάνιο γιατί μ'άρεσε το βody-lotion ths... :rolleyes: :headbang:

Επισκέπτης
... έπεσαν γλωσσόφιλα και ευτυχώς σκέφτηκα, όταν μου πλάσσαρε το μουνί της, να μην την γλύψω γιατί σιχάθηκα στην σκέψη ότι όλο το βράδυ τριβόταν σε τόσες πούτσς...καλά δεν το πήγα? :rolleyes: :grin: :think:

edit: δεν πιστεύω να γυρίσεις να μου πεις αν έκανα πλύσεις με listerine... :grin: νομίζω ότι δεν έκανα και μπάνιο γιατί μ'άρεσε το βody-lotion ths... :rolleyes: :headbang:

ποσες πουτσες πιπωσε δεν σκεφτηκες ομως :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υ, στο πατριδο-χωριό, στα πρώτα μου βήματα στο χώρο των στρίπ ( sechzehn Jahre alt :rolleyes: ), για την ακρίβεια η 2η φορά, στο πριβέ μέσα μου τον πίπωσε χωρίς σκούφο ούτε κασκόλ, έπεσαν γλωσσόφιλα και ευτυχώς σκέφτηκα, όταν μου πλάσσαρε το μουνί της, να μην την γλύψω γιατί σιχάθηκα στην σκέψη ότι όλο το βράδυ τριβόταν σε τόσες πούτσς...καλά δεν το πήγα? :rolleyes: :grin: :think:

Άντε...και σε ανώτερα!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ποσες πουτσες πιπωσε δεν σκεφτηκες ομως :grin:

είχαμε πάει μετά από μπαρότσαρκα στις 5 το πρωι..δεν λες πάλι καλά που δεν την έγλυψα κιόλας... :headbang:

εκτός αυτού η τύπισσα με γούσταρε.. :birdman:

Επισκέπτης
είχαμε πάει μετά από μπαρότσαρκα στις 5 το πρωι..δεν λες πάλι καλά που δεν την έγλυψα κιόλας... :headbang:
εκτός αυτού η τύπισσα με γούσταρε.. :birdman:

:o :o :o :o :o :o

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σε γουσταρε. Οτι πεις :grin:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
χα χα
θυμάμαι κι εγώ 17 χρονών πρώτη φορά στο Baby Gold,ένα ξανθό μουνάκι μου έριξε γλωσσόφιλο κι είχα κωλοχαρεί+ ότι έκανα 2 μέρες να πλυθώ μετά από κείνο το βράδυ!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
:o :o :o :o :o :o

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Σε γουσταρε. Οτι πεις :grin: