Νέα

εσεις τι θα κανατε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr_boutias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο. Η κατασταση σε γενικες γραμμες εχει ως εξης. Ειμαι 34 κ τα τελευταια 3 χρονια εχω σχεση με μια καταπληκτικη κοπελα. Δεν ειναι μονο ομορφη αλλα κ πολυ ενταξει ανθρωπος. Σε αυτα τα 3 χρονια δεν εχω κανει το παραμικρο εκτος του να παιζει το ματι μου σα τρελλο τις λιγες φορες που παω για καφε-ποτο με φιλους. Η κοπελα μου , εχει μια φιλη, που ειναι ελευθερη εδω κ 1 χρονο περιπου, που παντα ενιωθα οτι γουσταρει.Δεν μου ειχε κανει ποτε καποια κινηση αλλα το καταλαβαινα απο σκορπια πραγματα π.χ. κατι φιλακια στο μαγουλο σε χαιρετουρες που ειναι παντα πιο εντονα απο το φυσιολογικο, κατι ματιες, τετοια πραγματα.Αυτα τα λιγα ομως εμενα μου φτανουν για να αρχισω να τη σκεφτομαι σεξουαλικα. Τελος παντων  πριν 1 μηνα βγηκαμε μεγαλη παρεα σε μαγαζι. το μαγαζι γεματο κοσμο κ η παρεα στο κεντρο. καποια στιγμη ετυχε να παμε κ οι δυο για ποτο στο μπαρ. τοτε εκατσε μπροστα μου κ γω σιγουρος πως δε μας βλεπει κανενας  χωρις να το σκεφτω καν, τις επιασα το κωλο με το ενα μου χερι κ για οσο περιμεναμε για ποτο, που περιμεναμε καποια λεπτα αφου κανενας απο τους δυο δεν εδειχνε πολυ βιαστικος να παραγγειλει, της ετριβα κ ζουλαγα τα κολομερια. αυτη δει ειπε τιποτα αλλα τουρλωνε το κολο κ μου τριβωταν στο πουτσο.
μετα πηραμε τα ποτα μας, γυρισαμε στη παρεα κ φερθηκαμε σα να μη συνεβη τιποτε. Απο τοτε δεν εχω κανει καμια κινηση , ουτε κ αυτη. σαν να μην εγινε. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν το κυνηγησω μπορω να τη γαμησω ευκολα.
το θεμα ειναι αξιζει να το κυνηγησω? διακινδυνευω να καταστρεψω τη πιο ομορφη σχεση που ειχα ποτε, απο την αλλη εχω τραβηξει πολλες μαλακιες για παρτη της, κ συχνα τη σκεφτομαι κ καυλωνω.
Απ'οσο ξερω τον εαυτο μου, δε θα κανω τιποτα , αλλα για πειτε κ σεις
φίλτατε,
υπάρχει ένα αξίωμα: <<Καλύτερα να μετανιώσεις για κατι που εχεις κάνει ,παρά για κάτι που δεν εκανες>>
Συνεπώς, δώστε της το μουνί στο χέρι

Υγιαίνετε

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Με την αλλη που το πας???Πας για γαμο????Αν ναι τοτε κατσε σταυγα σου.Ασε που θα το βρεις μπροστα σου γιατι θα το ξερασει στη φιλη της καποτε.Υπαρχει και η περιπτωση να ειναι μιλημενες μεταξυ τους για να σε δοκιμασει η δικια σου...τοτε δεν αξιζει και μην πας για γαμο,απλα σουταρε τη.
Αν δεν πας για γαμο,να ξερεις οτι αφου η σχεση καποτε θα τελειωσει,ας εχεις γαμησει το καυλοραπανο!!!!!!!!
Για να μην το μετανοιωσεις λοιπον στα γεραματα,δως της το μουνι στο χερι οπως συμβουλευει και ο πανδαματωρ!!!!!!!!!!!

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απλά Δώς της το μουνι στο χέρι

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
3/3 : Δώστης το μουνι στο χέρι

κάποιος πιρφόρος,αγαπούλης,θήλυ, κάποια διαφορετική απάντηση?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
χαθηκαν οι γυναικες?
με την φιλη της δικιας σου πρεπει να πας?

Επισκέπτης
δωστης και μουνι και  κωλο στο χερι :fuck1:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Αγαπητέ φίλε Μπούτια,

Καταρχήν σε συγχαίρω που κατάφερες να βρεις κοπέλα της προκοπής και το προχωράς σοβαρά. Δεν ξέρω που θες να το καταλήξεις με τη κοπέλα που τα έχεις 3 χρόνια ωστόσο έχε υπόψη σου ότι αν το πας σοβαρά καλό είναι να είσαι σοβαρός

Όλα έχουν δύο όψεις στη ζωή. Εγώ για παράδειγμα δεν θα την έπιανα κάν το κώλο... μπορεί πολύ άνετα να είναι παγίδα από τη δικιά σου. Μπορεί να μην είναι αλλά η άλλη να ξεράσει κάποια στιγμή. Πάντα εξαρτάται το που το πας και με τι ανθρώπους έχεις να κάνεις.

Άποψή μου είναι όταν εμπλέκονταο δύο γκόμενες μεταξύ τους καλό είναι να μην κάνεις τέτοιες κινήσεις. Εκτος αν θες απλώς μια σχέση με την άλλη που είσαι 3 χρόνια και δεν σε ενδιαφέρει κάτι παραπάνω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Επίσης πολύ μεγάλη σημασία έχει και το τι είδους χαρακτήρας είναι η κοπέλα σου αυτή που ειστε 3 χρόνια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
αν μου τριβονταν στο πουτσο θα την τσιμπουκωνα στην τουαλετα το ιδιο βραδυ  :pipa1:

Μωρέ καλά τα λέμε εσύ και εγώ αλλά ο νηματοθέτης μη βρεθεί σε κανένα τριάρι χρόνια να λέει: "Κρίμα, είχα μια καλή κοπέλα και σκεφτόμουν μόνο με το κάτω κεφάλι...". Πρέπει να προσέχουμε. Έχεις σχέση αδερφέ; Ναι οκ. Θες να γαμήσεις; Θες κάτι το διαφορετικό; ΟΚ. Πήγαινε μπορντέλο πχ στην ακραία περίπτωση. Μη τη γαμάς τη σχέση. Κρίμα είναι. Εκτός αν είσαι τίποτα James Bond και τις έχεις όλες με κοριούς και τέτοια και ξέρεις κινήσεις. Αλλιώς κάτσε στα αυγά σου και μη κάνεις μαλακίες. ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ. - Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει πολλά πολλά καλά παιδια αγόρια και ελάχιστα καλά κορίτσια. Να το ξέρεις κύριε νηματοθετη.

Εμένα επίσης είναι έξω από το ήθος μου σε ανθρώπους που μου φέρονται έντιμα αποδεδειγμένα και σωστά να τους "πηδάω" (μεταφορικά) με τη επιπολαιότητά μου.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
λοιπον, συντροφοι, βρισκομαι σε ενα διλημμα το τελευταιο καιρο.

Έχε υπόψη σου ότι οι γυναίκες είναι κομπλεξικές.
Θέλει να σε βάλει να χωρίσεις επειδή ζηλεύει τη φίλη της  και μετά θα μείνεις με το πουλί στο χέρι...
Πήδηξέ τη μία φορά και μετά κάνε ότι δεν τη ξέρεις.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Έχε υπόψη σου ότι οι γυναίκες είναι κομπλεξικές.
Θέλει να σε βάλει να χωρίσεις επειδή ζηλεύει τη φίλη της  και μετά θα μείνεις με το πουλί στο χέρι...
Πήδηξέ τη μία φορά και μετά κάνε ότι δεν τη ξέρεις.

Η καθημερνότητα είναι ένας πόλεμος. Ύψιστη τέχνη του πολέμου είναι να προβλέπεις σωστά τις κινήσεις του αντιπάλου. Ναι περιέργο αλλά εδώ μπορεί να "γεννηθεί" ο αντίπαλος μπαμ μπαμ...με τη συμπεριφορά σου... Αν δεν μπορείς να τις προβλέψεις αποφέυγεις τις κακοτοπιές. Πρόκειται για ένα έγχείρημα με υψηλό ενδεχόμνεο ρίσκο. Και δεν υπάρχουν στοιχεία που να καλύπτουν το ρίσκο αυτό.

Πολύ πιθανό η γκόμενα να θέλει απλώς από ζήλεια προς τη φίλη της να αποδείξει ότι μπορεί να της αρπάξει το γόμενο αν θέλει. Αν ο φίλος μας προχωρήσει και κάνει σεξ μαζί της, μπορεί αυτή μετά ΠΡΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΤΙ ΕΝΙΩΣΕ σαν πουτάνα να πάει και να του τα γαμήσει όλα.

Γι αυτό αδερφακο δεν ρισκάρεις.

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια .Εμενα μου ειχε τυχει μια παρομοια περιπτωση πριν λιγα χρονια.Ημουν τοτε 25 και ειχα μια πολυ καλη κοπελα ειμασταν 3 χρονια μαζι και δεν σασ κρυβω οτι θελαμε και οι 2 να προχωρησουμε την σχεση μασ .Ενα ωραιο βραδυ μια φιλη τησ οχι κολλητη τησ που με γουσταρε απο το σχολειο ακομη αλλα δεν ειχαμε κανει ποτε τπτ ενς ειχαμε να μιλησουμε καμια 10 αρια χρονια μου στελνει μην στο fcb μην σασ τα πολυλογω βρισκομαστε γαμιομαστε για κανα μηνα (και η αλλη με σχεση 3 χρονια)ολα καλα νομιζα εγω γαμαω 2 γκομενεσ ελεγα και μια ωραια πρωια μ λεει η δικια μου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ χωριζουμε χωρισ να μου πει ακομη τον λογο.εχουν περασει πολλα χρονια και δεν την εχω ξεπερασει ακομη μεσα μου.Τα συμπερασματα και η επιλογη δικη σου MAN....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.320
Πόντοι
2.356
Καλησπερα παιδια .Εμενα μου ειχε τυχει μια παρομοια περιπτωση πριν λιγα χρονια.Ημουν τοτε 25 και ειχα μια πολυ καλη κοπελα ειμασταν 3 χρονια μαζι και δεν σασ κρυβω οτι θελαμε και οι 2 να προχωρησουμε την σχεση μασ .Ενα ωραιο βραδυ μια φιλη τησ οχι κολλητη τησ που με γουσταρε απο το σχολειο ακομη αλλα δεν ειχαμε κανει ποτε τπτ ενς ειχαμε να μιλησουμε καμια 10 αρια χρονια μου στελνει μην στο fcb μην σασ τα πολυλογω βρισκομαστε γαμιομαστε για κανα μηνα (και η αλλη με σχεση 3 χρονια)ολα καλα νομιζα εγω γαμαω 2 γκομενεσ ελεγα και μια ωραια πρωια μ λεει η δικια μου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ χωριζουμε χωρισ να μου πει ακομη τον λογο.εχουν περασει πολλα χρονια και δεν την εχω ξεπερασει ακομη μεσα μου.Τα συμπερασματα και η επιλογη δικη σου MAN....

ΟΡΙΣΤΕ και η απόδειξη αυτών που σας έλεγα... Οι γκόμενες δεν καταλαβαίνουν από τη βιολογική ανάγκη που έχουμε μεείς να γαμάμε και να πιάνουμε κώλο... ΑΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ.

ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

OP
OP
mr_boutias

mr_boutias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
με τη κοπελα μου, το παμε σοβαρα.Δεν εχουμε κανει καποιο πλανο, αλλα εδω κ 1 χρονο μενουμε μαζι κ το πραγμα παει μονο του
πριν τη σχεση αυτη ειχα κανει διαφορα που τα σκυλομετανιωσα οπως να κερατωσω παλια μου γκομενα, να παω με πρωην γκομενα φιλου κ τετοιες μαλακιες που μετα καθομουν κ σκεφτομουν " κοιτα τι τραβας ρε μαλακα για ενα γαμησι"
απο την αλλη ομως, αμα σου καρφωθει μια γκομενα στο μυαλο , ΠΡΕΠΕΙ να τη γαμησεις αλλιως δεν ηρεμεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom