vaggelisiraklio
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Που είσαι φίλε μου χαθήκαμε με τις καραντίνες και τις μαλακίες τα κόψαμε και αυτά. Περιμένω Amber πως και πωςΚαλως μας ξαναρθες φιλε μου! Ευα Ισπανιδα και Αμπερ δαγκωτο!!!
Που είσαι φίλε μου χαθήκαμε με τις καραντίνες και τις μαλακίες τα κόψαμε και αυτά. Περιμένω Amber πως και πωςΚαλως μας ξαναρθες φιλε μου! Ευα Ισπανιδα και Αμπερ δαγκωτο!!!
Καλώς σας βρήκα φίλε μου. Περιμένω Amber πως και πωςΚαλως μας ξαναρθες φιλε μου! Ευα Ισπανιδα και Αμπερ δαγκωτο!!!
Ακριβως, ειναι χαμηλες οι τιμες λογω των πολλων επιλογων. Άλλο το ενα, άλλο το άλλο.Οταν φιλε δινουν υπερογκα ποσα οι αλλοι ανεβαινουν οι τιμες και ετσι πληρωουμε ολοι παραπανω μετα. Χαλαει η πιατσα. Ειναι πολυ απλο. Π.χ στην Αθηνα ειναι χαμηλα οι τιμες λογω της πληθωρας των βιζιτων.
Η αλήθεια είναι ότι αν σε αυτή που χρέωνε 250 ευρώ την ωρα δεν πάταγε κανεις θα έπεφταν οι τιμές αρα φταίμε και εμείς λίγο!Ακριβως, ειναι χαμηλες οι τιμες λογω των πολλων επιλογων. Άλλο το ενα, άλλο το άλλο.
¨Ενα δίκιο ο Μαρλο το έχει. Ε¨χω δει κοπέλες να βάζουν Αγγελία στην Αθηνα με 120 € , στο Ηράκλειο με 140 - 160 € κ στο Ρέθυμνο με 200Ε !!!!Οταν φιλε δινουν υπερογκα ποσα οι αλλοι ανεβαινουν οι τιμες και ετσι πληρωουμε ολοι παραπανω μετα. Χαλαει η πιατσα. Ειναι πολυ απλο. Π.χ στην Αθηνα ειναι χαμηλα οι τιμες λογω της πληθωρας των βιζιτων.
Φιλε με ολες αυτες τις μαλακιες που μας βρηκαν απο περυσι τον Μαρτιο την εβγαλα με την Χριστινα ΧΧΧ, 3 ημερες πριν την καραντινα στην Αθηνα και χτυπησα μια Τζενη Λατινα εδω. Για να δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση φετος.Που είσαι φίλε μου χαθήκαμε με τις καραντίνες και τις μαλακίες τα κόψαμε και αυτά. Περιμένω Amber πως και πως
Eιναι στην Τυρταιου πισω απο το Ταλος.60 ευρω το μισαωρο ειπε η τσατσα. Αυτη που σηκωνει το τηλ ειναι τσατσα μην ψαρωνετε με τη βαρια φωνη κ το κλεινετε. Δεν πηγα ακομη αλλα θα παω αυτη τη βδομαδα.Ξέρει κανείς κάτι γι αυτές εδώ; ¨Greek Sisters¨ Έλενα + Βανέσα;Όμορφα ραντεβού από Ελληνίδες μοντέλα στο Ηράκλειο Κρήτης
Αν είστε Έλληνας σοβαρός κύριος με εχεμύθεια και θέλεις όμορφα ραντεβού στο Ηράκλειο Κρήτης με Ελληνίδες μοντέλα σε πολυτελή σοβαρό χώρο. Η ζωή είναι μικρή έλα να περάσουμε όμορφα . τηλέφωνο βαιμπερ γουατσαπ 6906146065kanesex.com
Αν δεν παει κανεις με 250 θα αλλαξει η τιμη της και θα το ριξει στα 180. Ειναι απλουστατο.Ακριβως, ειναι χαμηλες οι τιμες λογω των πολλων επιλογων. Άλλο το ενα, άλλο το άλλο.
Καλησπέρα η Τζένη Λατίνα είναι αυτές τις μέρες Ηράκλειο;Φιλε με ολες αυτες τις μαλακιες που μας βρηκαν απο περυσι τον Μαρτιο την εβγαλα με την Χριστινα ΧΧΧ, 3 ημερες πριν την καραντινα στην Αθηνα και χτυπησα μια Τζενη Λατινα εδω. Για να δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση φετος.
Οχι ηταν τον προηγουμενο μηνα, σχεδον καθε δυο μηνες μας επισκεπτεται!Καλησπέρα η Τζένη Λατίνα είναι αυτές τις μέρες Ηράκλειο;
Εισαι λαθος! Εγω πηγα με αυτη...Μια χαρα κοπελα ειναι ειναι πανω απο 40 κρατιεται καλα εχει ωραιο σωμα και πολυ ευγενικη και καθαρη....σε καμια περιπτωση δεν ειναι εγχειρισμενηΞΑΝΘΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ 6948945529
Θέλεις καλό σεξ χωρίς χάσιμο χρόνου??Τότε έλα σε εμένα.Κάνω ερωτικά ραντεβού,αρκεί να είσαι ευγενικός,καθαρός,εχέμυθος και με καλή συμπεριφορά τότε μπορω να σε δεχτώ στον δικό μου χώρο με ένα μόνο τηλέφωνο.και σε περιμένω στον δικό μου, όμορφο, καθαρό διακριτικό χώρο να σου προσφέρω όλες τις...kanesex.comΕΛΛΗΝΙΔΑ 6948945529
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΞΑΝΘΙΑ 32 ΕΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΟΥ ΜΟΥΝΑΚΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΑΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΕΣ 6948945529kanesex.com
Λοιπον οι 2 αγγελιες αυτες ανηκουν στην Αφροδιτη. Εκανα τον αριθμο της αναζητηση στη google και ειδα οτι ειναι πανω απο 40. Επισης εκτος των αλλων εχει αγγελια και στο magic trans. Αρα κατα 80% ειναι εγχειρισμενη. Οποτε μακρια. Ευτυχως το καταλαβα γτ ειχα σκοπο να παω.
Ναι....ειναι αληθινη η αγγελια και γω νομιζα οτι ηταν ψευτικη η αγγελια αλλα δεν ειναι.....ειναι οντως μοντελα ειδικα η μια ειναι οτι καλυτερο εχω δει......η μια περνει 70 και η αλλη 60....πολυ καθαρες....απλα το μονο αρνητικο ειναι οτι η τσατσα τις πολυφορτωνει με αποτελεσμα να μην εχετε χρονο να πειτε μια κουβεντα.....Ξέρει κανείς κάτι γι αυτές εδώ; ¨Greek Sisters¨ Έλενα + Βανέσα;Όμορφα ραντεβού από Ελληνίδες μοντέλα στο Ηράκλειο Κρήτης
Αν είστε Έλληνας σοβαρός κύριος με εχεμύθεια και θέλεις όμορφα ραντεβού στο Ηράκλειο Κρήτης με Ελληνίδες μοντέλα σε πολυτελή σοβαρό χώρο. Η ζωή είναι μικρή έλα να περάσουμε όμορφα . τηλέφωνο βαιμπερ γουατσαπ 6906146065kanesex.com
Σε ποια περιοχή έχει χώρο? Πόσο χρεώνει?Εισαι λαθος! Εγω πηγα με αυτη...Μια χαρα κοπελα ειναι ειναι πανω απο 40 κρατιεται καλα εχει ωραιο σωμα και πολυ ευγενικη και καθαρη....σε καμια περιπτωση δεν ειναι εγχειρισμενη
Ειναι στην αμμουδαρα σε ξενοδοχειο....50 χρεωνει και ειναι πολυ καλη στις υπηρεσιες τις!!!Σε ποια περιοχή έχει χώρο? Πόσο χρεώνει?
Χαχαχαχαχα σιγα μην ειναι αυτη η βανεσα ???? ελεος παιδια ελεος λιγη εμπιστοσυνη δεν βλαπτειΓεια χαρά τύποι. Η καρίνα πράγματι αξίζει αλλά είναι πολλά τα λεφτά. Η Ρόζα και μια άλλη φίλη της που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι είναι καλές περιπτώσεις και περάσαμε φίνα. Για την αγγελία που λέτε με αυτές στο Τάλως έκανα ένα γκόυγκλ και βρήκα αυτό https://www.google.com/amp/s/www.et...lo-gia-mia-apisteyti-nychta-parea-ampid-z25mx . Αυτή είναι η Βανέσσα; Σόρρυ μάστορα kostas2@1 αλλά αυτή μοιάζει με μπαρόβια σε μπαρ της 62 Μαρτύρων. Σίγουρα είναι αντικειμενικά τα γούστα αλλά ας κάνουμε και μια αντικειμενική περιγραφή...