Cocaina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2020
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Ούτε φίλος είμαι φίλε ούτε βίζιτα δυστυχώς.. απλά φίλε μου εδώ εσύ με την δύναμη που σού δίνει αυτό το μέσον που λέγεται ίντερνετ με την άποψη σού επηρεάζεις και μπορείς να κατευθύνεις κόσμο δεν έγραψα εγώ κάτι αρνητικό εγώ την εμπειρία του για μία κοπέλα που επισκέπτομαι και είμαι ευχαριστημένος και για υπηρεσίες και για τιμή και πανό από σαν χαρακτήρας καί πεταγεσαι και λες κάτι που εγώ δεν έχω δει καί δεν συμφωνώ πολύ απλό ακόμα και για την Ρόζα σου λέω ναι κομπλέ και η Τζένη η λατίνα κομπλέ για εμένα αλλά φίλε και η Τζούλια είναι είναι καλή και μόνιμα εδώ.. και στην τελική δεν ξέρει κανένας μας ούτε τη απετησεις έχεις εσύ και τη ζητάς από τής κοπέλες και στην τελική γιατί να μην είσαι εσύ ο λάθος τής ιστορίας η μήπως επειδή είσαι πελάτης σου δίνει το δικαίωμα για τα πάντα η με ανθρώπους έχουμε να κάνουμε φίλε γίνε και λίγο εσύ αν θές εγώ χεστικα ούτε στον Κόλο μου μπαίνει ούτε τπτ αλλά όταν βλέπω κάτι που δεν στέκει εεε λίγο μου την σπάει όλα καλά Ρόζα και εγώ συμφωνώ αλλά φίλε καί Τζούλια και η Τζένη για εμένα είναι στης τοπ και πανό απολα σαν άνθρωποιEιναι ολοφανερο πλεον οτι οι βιζιτες διαβαζουν το φορουμ εδω και προσπαθουν ειτε με ψευτικα προφιλ ειτε με προφιλ φιλων να διαφημιστουν. Αλλωστε εχω δεχθει απο 2 βιζιτες προσωπικα μηνυματα γτ εγραψα το ενα και γτ το αλλο. Ο,τι θελω γραφω και ο,τι εμπειρεια εχω την καταθετω. Πολυ απλα. Και η απαντηση στο ποια να παρεις ειναι την Ροζα μεχρι να ερθει μια αξιολογη. Ολες οι υπολοιπες ειναι για τα μπαζα και δε δινω ουτε 1 ευρω για αυτες.