Καλημέρα παίδες
νέο αίμα μάλλον, αλλά φαίνεται καλόοοοοο
ποιος θα κάνει το κασκαντεριλίκι να μας πει?
Καλημέρα παίδες
δεν το λες και καλό ...
???
αδύνατο όμορφο προσωπάκι,
γιατί το λες αυτό?
πήρα τηλ και θέλει 50 για μια και 100 κουλούρι
μπορει να ειναι σουσαμενιο κουλουρι
Καλησπέρα σε όλους! Πριν 2 μέρες έπεσε στα χέρια μου ένα χρηματικό bonus και αποφάσισα να το γαμήσω. Ανακάλυψα μια αγγελία της Ξένιας, με φώτο μιας άλλης κοπέλας και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν φίλη της Ξένιας. Αποφάσισα για duo πήρα τηλ και χωρίς να ρωτήσω λεπτομέρειες, σε 20 λεπτάκια ήμουν εκεί! Πήγα αποφασισμένος για διπλό μιας ώρας, αλλά η Ξένια ήταν έξω για δουλειά!!! Σήμερα ανέβηκα εκτάκτως Αθήνα και θα μείνω 10 μέρες, οπότε το bonus θα το γαμήσω εδώ (κωλοφαρδία) !!! Αν δοκιμάσει κάποιος τη φίλη της Ξένιας μόνη ή σε duo ας ενημερώσει. Σας αφήνω γιατί αναζητώ βραδινή περιπέτεια!
γεια σου φιλε επειδή σκέφτομαι να την παρω γιατι λες μακρια τι παιζει;Μακριά από Ρωξάνη
ΜΑΚΡΙΑ
γεια σου φιλε επειδή σκέφτομαι να την παρω γιατι λες μακρια τι παιζει;
αυτην εννοεις;
γεια σου φιλε επειδή σκέφτομαι να την παρω γιατι λες μακρια τι παιζει;
αυτην εννοεις;
Η Roxani στην αρχή ήταν μόνη της στην Χριστομιχάλη. Μετά μετακόμισε στην 62 Μ. Είναι ξεπέτα με την έννοια ότι τη μία και μοναδική φορά που τη συνάντησα, στράβωσε όταν της ζήτησα να μπω μια ντουζάκι πριν (προφανώς γιατί θα την καθυστερούσα) και προσπαθούσε να με τελειώσει όσο το γρηγορότερο γίνεται. Φυσικά όλα αυτά μετά απ'όταν τσέπωσε το 50άρι. Τη ρώτησα και πόσα θέλει για να κλείσω μία ώρα με όσες φορές προλάβω και μου είπε 150...
Να παραθέσω κι εγω τη εμπειρία μου με τη Roxxani!
Τηλέφωνο το καλοκαίρι και ερώτηση αν δίνει και πόσο πάει το πρωκτίκο!
50 Ευρω μου λέει.
Τελικά τα κατάφερα και την επισκέφτηκα μετα απο καμια 10αρια μέρες!
Η κόπελα έιναι όπως τις φωτογραφίες...μεγάλα βυζιά μεγάλος κώλος και γενικα ενώ είναι μικρή....καπως πλαδαρή!!!
Της λέω 50 ευρω για πρωκτικο και μου λέει οχι...απο πίσω κάνει 70..της λέω άλλα μου έλεγες πριν απο καμιά 10αρια μέρες και εγω ήρθα της λέω γι'αυτο και κάπως έτσι για να μη με ξενερώσει μου λέει αντε καλά!!!
Με ξαπλώνει ...πίπα ωραία ξεσκούφωτη αλλά μετά κάπως μου τα χάλασε γιατί το ήθελε απο πίσω σε ιεραποστολική στάση χωρίς να μου αφήνει περιθώρια να έχω τον έλεγχο που θα ήθελα!
Φεύγωντας βέβαια κοντεψα να κουτελώσω τον επόμενο συναγωνιστή!!!
Δεν έχει πρόγραμμα....χύμα είναι
ΟΚ για τη Ροξυ, της βαλατε μαυρο, μια Ελληνιδα σεξυ που λεει αξιζει τιποτα?Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι παλιές
ΟΚ για τη Ροξυ, της βαλατε μαυρο...
ΟΚ για τη Ροξυ, της βαλατε μαυρο, μια Ελληνιδα σεξυ που λεει αξιζει τιποτα?
Η να περιμενω το Σοφακι και τη Τζενουλα απο τουρ?
Η Ξενια παλι σιτεμενη μου φαινεται.
προσωπικές απόψεις,
Η Σεξυ Ελληνίδα είναι περίπου 40+ με ωραίο σώμα, μιλάει πολύ, κάνει αυταρχικό, αποστειρωμένες υπηρεσίες, καθαρή. οι φωτό δεν έχουν καμία σχέση, όχι κουλούρι.
η Ρόξυ, θα συμφωνήσω ότι είναι ξεπέτα και ότι δεν αφήνει να ακουμπήσεις σχεδόν τίποτα. όχι βυζί όχι σκαμπίλια όχι όχι όχι, γκάμα και φύγε!
η Ξένια είναι σιτεμένη αλλά θα σε αφήσει αρκετά ικανοποιημένο. κατα καιρούς φέρνει και φίλες, όπως αυτή από Χανιά(?) και άλλες πολλές. μια δοκιμή νομίζω αξίζει.